Bevezető és a fórum alap szabályai

Go down

Bevezető és a fórum alap szabályai

Témanyitás by Nezu on Szer. Jan. 10, 2018 7:37 pm

Bevezető és a fórum alapszabályai
Ha új vagy akkor remélhetőleg ez lesz az első állomásod, hiszen itt summázva megtalálhatod, hogy miről is szól az oldal maga, illetve annak alapszabályzatát.
Mi egy, a Boku no Hero Academia nevű anime és manga világának alapjaira építő, fórum alapú szerepjátékot működtetünk.
A játék a miénkhez nagyon hasonló alternatív világba invitál, ahol az emberiség nyolcvan százaléka valamilyen egyedi különleges képességgel, azaz Quirk-el rendelkezik. A Quirk-ek ahogyan terjedtek úgy váltak egyre általánosabbá és bár az egyes országok másképp gondolták ezen erők felhasználását, elmondható, hogy teljesen beleivódtak az emberek hétköznapjaiba.
Az oldal fókuszába Japán került ahol a hős, mint szakma, egy rendkívül népszerű és jövedelmező foglalkozássá nőtte ki magát és külön egy erre specializálódott akadémiát nyitottak, ahol a fiatal diákok megtanulják felelősséggel használni a képességeiket és természetesen azt, milyennek is kell lennie egy hősnek.

Mielőtt még belevetnéd magad az oldal sűrűjébe, olvasd végig a lenti alapvető szabályokat.
- Az oldal szabályainak elolvasása és betartása minden felhasználónak kötelező. A szabályok nem ismerete, senkit nem mentesít a betartása alól.
- A fórumon érvényesek az internetes etikett más néven netikett szabályai. Kerüld az indokolatlan trágárkodást, a fórumra nem való témák írását, spamelést. Tiszteld mások politikai és vallási nézeteit stb.
- Az adminok, moderátorok és mesélők nem azért tesznek szóvá valamit, mert épp rossz napjuk van. Ha rád szólunk vagy kijavítunk, annak oka van, ami a mi dolgunk. Így fog megfelelően működni az oldal.
- Arra törekszünk, hogy ne történjen meg, de ha súlyosan, vagy rendszeresen szabályt sértesz, a staff fenntartja a jogot arra, hogy véglegesen kitiltson az oldalról.
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.