Kawashima Nobu

Go down

Kawashima Nobu Empty Kawashima Nobu

Témanyitás by Kawashima Nobu on Csüt. Márc. 22, 2018 7:44 pm

Játékmód típusa: Normál
Név: Kawashima Nobu
Becenév/Hős név: -
Nem: Férfi
Foglakozás: Diák
Kor: 14
Osztály: 1-G

Kinézet: Összességében elég átlagos kínézetű, egyedüli különlegessége a 180cm körüli magassága lehet. Testalkatra nem túl kirívó, aránylag jó kondícióban van, és az utolsó néhány hónapban egy kis izmot is sikerült magára szedni. Haja középhosszú és fekete.
Jellem: Nem egy komolytalan ember, de nem jellemző rá a túlzott komolyság sem. Könnyen viccet tud csinálni bármiből, egészen addig, amíg nincs tétje, és ízlésesnek találja. Gyakran vannak szarkasztikus, ironikus megjegyzései, ám ezek sosem igazán sértőek. Kedveli a jó társaságot, viszont alapjáraton szeret csendben marad, és csak akkor megszólalni, ha tényleg köze van a témához.

Quirk: Existential Crisis
Típus: Emitter (aktív)
Nobu képes átlépni egy fantomdimenzióba, és amíg ott tartózkodik, annak a szabályai szerint létezni.
Több módon tudja megközelíteni a fantomdimenziót.
Hátrahagyhatja a testét, és szabadon mozoghat fantomként. Ebben az esetben egyszerre akár fél percig is használhatja a quirkjét. A fantom nem tud a fizikai világgal érintkezni– és nem is látható a fizikai világ számára -, így támadásra, vagy megsebesülésre teljesen képtelen. Mozgásában kevésbé korlátozott egy embernél; nagyobb ugrások végrehajtására képes, sokkal gyorsabb, és alkalomadtán akár a gravitációtól függetlenül felfelé, vagy lefelé is mehet. Ez idő alatt a fizikai teste fölött nincs hatalma. Ha egyszerre két testtel rendelkezik, (fantom és fizikai is) akkor a kettő közül az egyikben egyesülhet.
Beléphet akár a fizikai testével is a fantomdimenzóba, így a használat idejére a fizikai világból eltűnik, és fantomként funkcionál. Ezt az állapotot egyhuzamban legfeljebb öt másodpercig tudja fenntartani.
A fantomdimenzióban való bóklászás megterhelő a testre nézve, ezért a quirkjének a túlzott használata nagyon hamar akár az intenzív osztályra is küldheti.


Erő: D
Elme: E
Kitartás: D
Mozgékonyság: C
Ügyesség: D
Irányítás: D


Felszerelés
- Alap szuperhős ruha


Játékok
-

Pénzügy
- Elötörténet (+ 5000 Yen)
Kawashima Nobu
Kawashima Nobu

Posts : 5
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 21.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.