Phantom Requiem NJK-k

Go down

Phantom Requiem NJK-k Empty Phantom Requiem NJK-k

Témanyitás by Seir on Vas. Márc. 25, 2018 5:18 pm

Az alappályázat itt olvasható. (Elnézést kérek azoktól, akik esetleg el szeretnék olvasni a történeteket, de a kódolás széthúzza a képernyőt... 1920x1080-as monitoron írtam a kódot, azon nézve egységes a kép, de mint kiderült, más felbontásokon szétesik... Gomennasai, Minna  Sad  )

Phantom Chrollo:

Chrollo:

Nem:
Kor: 23
Rang: "Fantom"
Hozzárendelt "Árnyak": Seir és Alter
Jellem: Alapvetően őrült és kiszámíthatatlan. Képes pár pillanat alatt teljesen megváltoztatni hangulatát egy-két apró külső hatásra, majd ha levezette ingereit, visszaállni korábbi állapotába.
Persze szereti különféle álcák mögé bújtatni énjének romlott oldalát, sokszor próbál aranyosan, kedvesen, olykor csábosan viselkedni másokkal, de ez legtöbbször csak a megtévesztés része. Világfelfogásának magjában az áll, hogy amit meg szeretne kapni, azt egyszerűen muszáj megkapnia. Ha céljainak, vagy vágyainak eléréséről van szó, számító lesz, gondosan felméri lépéseit, és képes azokat rugalmasan változtatni tervei haladtával.
Már jelleméből adódóan is egy veszélyes nőszemély.
Külső: 166 cm magas és 52 kg. Haja ezüstös árnyalatú, míg szemei feketék.
Első ránézésre is csinos, vonzó nő, aki öltözködésével is szereti felhívni magára a figyelmet. Általában testhez simuló, egyrészes ruhákat visel, de egyik kedvenc hobbija a cosplay, így gyakorta magára ölt felszolgáló, ápolónői, vagy épp valamiféle egyenruhát, de igazából szinte bármit, ami szerinte jól áll rajta, és az alkalomhoz leginkább illik.
Kép1 Kép2 Kép3
Képesség:
- Típus: Emitter
- Leírás: - "Imperial Privilege": Chrollo képességének az alapja, melynek segítségével képes bármilyen tárgyra "igényt tartani", mindaddig, amíg az mozdulatlan, és ő valamelyik karját ráhelyezi. A hatás lassú, és könnyű megszakítani, így harc közben szinte teljesen kivitelezhetetlen, legfeljebb erős támogatás esetén hajtható végre. Minél nagyobb a tárgy, annál több időbe telik azt "elraktározni", ám ha egyszer végbemegy a folyamat, az objektum megszűnik anyagi valójában létezni, olyan, mintha egyszerűen lebomlana.
             - "Collector's Privilege": A képesség igazi megnyilvánulása. Minden olyan tárgy, amelyet Chrollo korábban elraktározott a karjával, egy "grimoire"-ban végzi, amelyben ő teljesen átláthatja gyűjteményét. A könyv ötven oldalas, ez jelzi egyben a képesség kapacitását is. Minden oldalra egy szerzemény vihető rá, amely mellett egy kép, valamint egy leírás jelenik meg. A leírást Chrollo képes módosítani, ezáltal megváltoztatni a tárgy alaptulajdonságait, bár fontos az egyenértékűség elve, tehát nem alkothat valamiből egyoldalúan jobbat - ha ad, el is kell vennie. (Jó példa erre, hogyha egy lovagpáncélt fel szeretne ruházni egy amolyan "önműködő harci funkcióval", akkor kikötésül meg kell szabnia, hogy a vértezet legfeljebb egy óráig bírná, mielőtt szétesne a megterheléstől.)
A gyűjteményéből kedve szerint adhat anyagi formát bárminek, amit már korábban elraktározott, vagy akár több darab egyedi kombinációját is életre hívhatja. Fontos ugyanakkor, hogy ha valami egyszer visszakerül a könyvből az anyagi világba, arra igény többször már nem formálható.

Tulajdonságok:

Erő: B (Fizikai téren E)
Elme: A
Kitartás: C
Mozgékonyság: C
Ügyesség: B
Irányitás: S

Alter:

Nem: Lány
Kor: 17
Rang: "Árnyék"
Felettes "Fantomja": Chrollo
Társ "Árnyéka": Seir
Jellem: Alapvetően nemtörődöm, közönyös, még beszélni is csak akkor beszél, ha muszáj, vagy úgy érzi, ténylegesen van értelme annak, amit mond.
Nem mondható igazán gonosz jellemnek, mégis képes érzelemmentesen lelőni másokat, bár ez leginkább nevelésének tudható be, morális értékei egyszerűen elcsúsztak. Ha rajta múlna, valószínűleg másnak szentelné az életét, de a kötelékei megbéklyózzák.
Szereti a technológiát, legyen szó járművekről, számítástechnikai programokról, vagy akár lőfegyverekről. Mivel élőben csak akkor tréfálkozik, ha nagyon feloldottan érzi magát, nehéz róla elképzelni, de egyik legnagyobb hobbija az internetes trollkodás. Rendszeresen tör fel állami kézben lévő oldalakat, hogy röhejes képeket hagyhasson a nyitólapokon, de a népszerű videómegosztók sincsenek tőle biztonságban, hisz náluk általában a mindenkinek ajánlott anyagok közé csempész be hősöket lejárató képsorokat.
Utálja, ha valami fizikailag túlságosan megterhelő, még futni sem szeret túl sokáig.
Külső: 154 cm magas, súlya 42 kg. Meglehetősen kislányos arcát általában csuklya mögé rejti, bár sokszor még így is kilátszanak kósza, szőke hajtincsei.
Ha megbízásokról van szó, általában hosszú, csuklyás kabátokat szokott felvenni, valamint szemüvegét, amely könnyebbé teszi számára a célzást mind pisztolyokkal, mind mesterlövészpuskájával. Civilben fiúsan öltözködik, melegítőkkel, számára tetszetős feliratú pólókkal, és hasonlóakkal...  bár a rövidnadrágok, amiket hordani szokott, igencsak "nőiesen" állnak rajta.
Kép1 Kép2
Képesség:
- Típus: Emitter
- Leírás: - "Unchecked Mutation": Egy kiszámíthatatlan, nehezen használható képesség. Alapvetően, ha Alter fizikai kontaktust létesít bármilyen anyaggal, és használja adottságát, akkor az adott anyag "mutálódni" kezd, amelynek vizuális hatásai vöröses, villámszerű fényekben mutatkoznak meg.
A lány a jelenlegi szintjén élőlényeken még csak nagyon kis mértékben képes használni képességét, sok időbe telik bármiféle változást elérnie, azokat is pusztán növényeknél figyelte meg. Az élettelen objektumok általában csak roncsolódnak a képessége végett, vagy bizarr, elvont formaváltásokon mennek át. Mindennek ellenére "Ruler" magabiztos benne, hogyha Alter megtanulja rendesen használni adottságát, akkor szabadon képes lesz a tárgyak minőségén, és formáján is alakítani, míg mesteri irányítás esetén már a szerves anyagokat is átformálhatja majd valamilyen szinten. A képesség legnagyobb hátulütője, hogy kis mértékben visszahat használójára, és Alter-el már elő is fordult a múltban, hogy huzamosabb gyakorlás után megtébolyodott rövidebb időre, bár maradandó sérülést még nem szerzett sem fizikai, sem szellemi síkon.
Már pusztán a mellékhatások miatt is próbálja kerülni igénybevételét a lány, és leginkább csak támogató - lövész, hacker - szerepkörében igyekszik megmaradni. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy az alvilági szervezetnek ez a képesség Alter legértékesebb része.

Tulajdonságok:

Erő: C (Fizikai téren D)
Elme: B
Kitartás: E
Mozgékonyság: C
Ügyesség: B
Irányitás: B
Seir
Seir

Posts : 29
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 12.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Phantom Requiem NJK-k Empty Re: Phantom Requiem NJK-k

Témanyitás by Seir on Vas. Ápr. 15, 2018 8:31 pm

Phantom Cavaliere:

Cavaliere:

Nem: Férfi
Kor: 42
Rang: "Fantom"
Hozzárendelt "Árnyak": Mary és Kite
Jellem: Szereti a stílust, a művészetet, és a magas osztály vívmányait.
Összeszedett, finom úriember látszatát kelti, aki képes bármilyen körű beszédtémában megtartani érdemi helyét, és emiatt sok arisztokratával tart baráti kapcsolatot.
Maga is aktívan zenél, játszik zongorán, valamint hegedűn.
A felszín alatt ugyanakkor egy könyörtelen gyilkos, aki nagyobb örömet lel mások megölésében, mint a Phantom Requiem legtöbb tagja.
Külső: 183 cm magas, amelyhez 69 kilogrammnyi súlya szikár megjelenést biztosít.
Bár arcán már látszódnak az öregedés jelei, közel sem nevezhető elhanyagolt külsejűnek. Mind öltözködésére, mind hajviseletére odafigyel, hogy egy jó körökből érkezett úriember látszatát kelthesse. Szemei élénkvörösek, míg sötét hajszínét már szinte teljesen elfedte az ősz réteg.
Kép1
Képesség:
- Típus: Transzformációs
- Leírás: - "Divine Reaper": Cavaliere képes részben, vagy teljesen átalakulni egy démoni külsejű lénnyé. Bár karmai megnőnek, állkapcsa ragadozószeré válik, és valamivel fizikai teljesítménye is megnő, ennek az alaknak mégsem a közelharc a legnagyobb előnye.
Mivel a használó elsősorban zenész, ezzel az alakkal felszabadult erőt arra használja, hogy a magával hordott, középkori pallos által generált hanghullámokat manipulálhassa.
            - "First Commandment": Cavaliere előszeretettel használt képessége. Az általa létrehozott hanghullámokkal befolyásolja az ellenfél egyik legfőbb érzékszervét, ezáltal az agyát is, és elhiteti vele, hogy önmagáról klónokat hoz létre. Bár ezek a klónok  a valóságban nem léteznek, - ez elég magas elme szinttel megfigyelhető - a legtöbb áldozat erre sosem jön rá, mielőtt meghalna.
             - "Second Commandment": Azoknak a támadássorozatoknak a neve, amikor  Cavaliere a hanghullámokat fizikai támadásokra használja - ezek leginkább vágások, közeli becsapódások esetén kisebb robbanások.
Kép1 Kép2

Tulajdonságok:

Erő: B
Elme: B
Kitartás: B
Mozgékonyság: A
Ügyesség: A
Irányítás: A

Mary:

Név: A "Mary"-t használja
Nem: Lány
Kor: 22
Rang: "Árnyék"
Felettes "Fantomja": Cavaliere
Jellem: Megszokta, hogy egész életében mások parancsolnak neki, és ez jellemén is tükröződik.
Hűséges, követi a parancsait, és odafigyel feljebbvalójának kívánságaira, ám emellett egyedül sokszor döntésképtelen, határozatlan, és megfelelő irányítás nélkül a képességét sem a legjobb módon használja fel.
Alapvetően kedves, és segítőkész másokkal szemben, nem sokat gondol önmagára, ám ha a parancsai, vagy a bevetés úgy kívánja, könnyű már számára felvenni a könyörtelenség álarcát.
Külső: 165 cm magas, míg súlya 51 kg. Csinos, zöldszemű lány, hosszú szőke hajzuhataggal, akinek arca könnyen mozdul felületes mosolyra.
Általában felszolgálólány ruháját viseli, leszámítva akkor, ha küldetésen van, vagy épp álcáznia akarja magát.
Kép1 Kép2
Képesség:
- Típus: Emitter
- Leírás: - "Save Point": Mary képes bármilyen felületre egy mások számára láthatatlan, apró fehér kört rajzolni, amelyhez aztán hozzákapcsolhat egy személyt. Fontos, hogy a kiválasztott illetőhöz érjen hozzá először, ha végzett a ponttal.
Ezek után hatalmában áll az adott személyt bármikor visszaküldeni a "save point"-ra - fontos, csak térben, nem pedig időben.
Jelen szintjén Mary összesen három pontot képes fenntartani, amelyek közt nem lehet nagyobb távolság öt kilométernél, valamint egy ponttól neki is öt km-re kell lennie, hogy az működésben maradhasson - ebből kifolyólag, ha három "save point" is aktív, a tőle legtávolabbi 15 km-re lehet. (Mary - 5km(1. pont) - 10km(2.pont) - 15km(3.pont) - ezek persze csak a maximális értékeket jelölik).
Egy "save point" egyszer használható fel, ha a hozzácsatolt személy visszaküldésre kerül rá, a pont megszűnik.

Tulajdonságok:

Erő: C
Elme: B
Kitartás: C
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányítás: B

Kite:

Név: A "Kite"-ot használja
Nem: Fiú
Kor: 18
Rang: "Árnyék"
Felettes "Fantomja": Cavaliere
Jellem: Könnyelmű, és alapvetőn elég jó kedélyű. Szinte bárkivel megtalálja a közös témát, könnyen szóba elegyedik akár idegenekkel is, és mindennek hála egyszerűen összebarátkozik másokkal.
Nem leli örömét a gyilkolásban, ám a lojalitása megkérdőjelezhetetlen. Csak nagyritkán beszél hasonlóakról, hisz kerüli  a komolyabb témákat, de szinte bármeddig elmenne azokért, akik befogadták, és felnevelték őt akkor, amikor senki másra nem számíthatott.
Külső: 172 cm magas és 75 kg, bár testtulajdonságai a képességének használata közben folyamatosan változnak.
Hajkoronáját viszonylag hosszú, kócos barna tincsek alkotják, míg szemei  zöldes árnyalatúak. (Bár képessége ezt is változtatja.)
Öltözködésére nem fordít különösebb hangsúlyt, a kényelmes ruhákat kedveli, és nem is igazán szeret sokat költeni viseletére, hisz a testén semmi sincs biztonságban...
Kép1 Kép2
Képesség:
- Típus: Transzformációs
- Leírás: - "Goliath": Kite képes részben, vagy szükség esetén teljesen felvenni egy páncélozott, szörnyszerű lény alakját. Bár saját testének méretei nem nőnek meg különösebben, a csontvértezetet tökéletesen fel tudja vinni bőrére, ezzel drasztikusan megnövelve ellenállóképességét.
A transzformáción átesett testrészeknek ezen felül minden téren megnő a fizikai teljesítménye, ugyanakkor a teljes átalakulás során Kite még gyakorta elveszíti az irányítást önmaga felett, mondhatni ösztönlénnyé válik, így ezt a módszert igyekszik kerülni, vagy csak kilátástalan helyzetekben használni.

Tulajdonságok:

Erő: B
Elme: D
Kitartás: B
Mozgékonyság: C
Ügyesség: D
Irányítás: B
Seir
Seir

Posts : 29
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 12.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.