Natsuki Eiko/ Kiko~chan

Go down

Natsuki Eiko/ Kiko~chan Empty Natsuki Eiko/ Kiko~chan

Témanyitás by Natsuki Eiko on Szomb. Márc. 31, 2018 12:47 pm


~ Adatlap
Játéktípus: Normál
Név: Natsuki Eiko 夏来愛生子
Nem:
Becenév/Hősnév: Kiko; Kiko~chan (Natsuki Eiko)/Shinigami~chan
Kor: 18
Foglalkozás: Diák
Osztály-Évfolyam: G-3

~ Kinézet
Mint lejjebb majd olvasható is bőre halvány fekete színű. Haja ezzel szemben lilás árnyalatot kapott születése pillanatától fogva. Ugyan itt fültől fülig átível a fején egy hajráfra hajazó csont kiegészítés melyből a fej tetején két fül/szarv szerű kitülemkedés is van. (lásd avatár) Rendelkezik egy másik plusz végtaggal is mely egy nyakcsigolyáktól kiinduló a testen kívüli ''második'' gerincoszlopra hasonlít és csatlakozik az ''elsőhöz'' egésze a medence csontjáig, onnan ugyan is elválik és egy két méter hosszú fokozatosan vékonyuló csont farokban végződik, melyet szabadon képes irányítani.
Azon kívül, hogy nem szeret túl sok ruhadarabot hordani magán (valószínűleg sokak örömére XD) szeret feszesebb, passzosabb ruhadarabokat viselni, mivel képessége csak a testére hat ki a ruházatára nem, így az ilyen ruhák nem akadályozzák bármilyen pozícióban is legyen épp.
Iskolai egyenruhája az egyetlen kötelező darabja, melyet egy a szoknya alatt viselt női sport rövidnadrággal egészített ki bugyija eltakarására, illetve egy sport melltartó mely kevésbé vonzza perverz szemeket.

~ Jellem
Kedves, vidám lány. Ha épp nem alszik igen eleven. Nem az a sokat elmélkedő fajta inkább a mának élő, aki azt csinál amit és amihez épp kedve van. Épp ebből is kifolyólag nem az a szabálykövető típus, bár azért tud különbséget tenni fontosabb betartandó és kevésbé fontos, inkább formális szabályok között, így ennek megfelelően szokott ezek felé viseltetni. Érzelmei könnyen leolvashatók akár az arcáról akár a farkának mozgásából, így nem egy nehezen megfejthető típús.
Figyelmét étellel és csinos lányokkal lehet a leginkább elterelni, vagy a Hikaru névre hallgató kishúgával. Legyen az idegen vagy ismerős, de a nők/lányok felé igen közvetlen és barátságos már első pillanattól.

+ Kiegészítés ~ avagy szeret-nem szeret meg egyebek
Megszerzett emberi viselkedését sokszor vegyíti állati megnyilvánulásokkal, mint a négykézláb járás, a szimatolás, dörgölődzés stb. Ezek elég random jönnek elő nála, sokszor meglepve másokat vele.
Az átlagnál érzékenyebb szaglással és hallással rendelkezik, melyet a vadonban való élete során fejlődtek ki nála a túlélés biztosítása érdekében.
Mondatai végére gyakran oda biggyeszti a kyuu~/kyuun~ végződést.
Szeret- nem szeret
+ Hús ételek és/vagy édesség (de ettől függetlenül is megeszik bármit)
+ Nők
+ Hikaru – enyhén siscon, így húgai, de főképp Hikaru felé igen ragaszkodó
+ Tej
+ Alvás
+ Sport
- Szabályok
- Sok ruha
- Perverz férfiak és tekintetük

~ Quirk
Név: Kokkotsubyou/ 黒骨猫 / Kitalált szó, a kanjik jelentése külön-külön: Fekete-Csont-Macska
Típus: Mutációs
Leírás: Mutációs képesség mely ötvözi az (ismeretlen)anya és apa képességeit. Anyai ágról a lány testéhez csatlakozó plusz végtag, egy csontfarok, mely bőrével megegyező színű. A nyakcsigolyáktól kiindulva csatlakozik a gerincoszlophoz a testen kívül, mint egy második gerinc, mely aztán a feneke felett elválik a testtől, két méteres hosszig a végére elvékonyodva. Szabadon képes mozgatni a saját testének részeként, szénkötéseinek köszönhetően pedig sokkalta masszívabb mint az átlag csontszerkezet. Illetve két darab szintén csontból álló szarv/fül szerű kitüremkedések, melyek hajráfhoz hasonlóan csatlakoznak egymáshoz fültől-fülig a fejtetőn átívelve.
Apai ágról öröklött quirk-je egy ismeretlen anyag megléte a testének minden részében, mely a bőr és a csontok sötét színét is adja. Különlegessége, hogy az anyagnak köszönhetően Eiko teste ellent mond az gravitációnak. Ennek köszönhetően a lány képes bármiféle nehézség nélkül függőleges, vagy akár vízszintes felület alján(tehát fejjel lefelé pl.: plafon) is megállni, ülni, feküdni stb.
A képesség folyamatosan aktív, már születése óta. Ez azonban azt eredményezi, hogy Eiko sokat alszik és eszik, hogy folyamatosan pótolja az energia veszteséget. Bár a képessége könnyebbé és mozgékonyabbá teszi, hamar kifárad, és - bár a quirk nem ''kapcsol ki'' ez idő alatt sem - akaratán kívül is elalszik. Aktív, éber állapotát egyhuzamban maximum egy óráig képes fenntartani, fél óra elteltével azonban fokozatosan fáradtnak érzi magát, sokat ásít és csökken a koncentrációs képessége. Fél óra alvásra van minimum szüksége, hogy újra feltöltse magát, vagy 15 perc és evéssel való energia pótlásra.
Irányítás C szinttől a képességet ki tudja terjeszteni más személyre is ideiglenesen,


~ Tulajdonságok

Erő: D
Elme: D
Kitartás: D
Mozgékonyság: C
Ügyesség: D
Irányítás: C

~ Felszerelés
- Alap szuperhős ruha

~ Játékok
-

~ Pénzügy
- Előtörténet (+5.000 Yen)


A hozzászólást Natsuki Eiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 16, 2018 5:25 pm-kor.
Natsuki Eiko
Natsuki Eiko

Posts : 14
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Natsuki Eiko/ Kiko~chan Empty Re: Natsuki Eiko/ Kiko~chan

Témanyitás by Natsuki Eiko on Kedd Ápr. 03, 2018 6:34 pm

Szuperhős ruha/ Shinigami~chan:


Egy két részből álló fekete öltözék, mely felül nem igen takar sokat. A felső rész a nyakat körül öleli teljesen majd a melleken keresztül a mellkas és a hasi rész közepét szabadon hagyva majd végül a lágyéknál ismét összetalálkozik a ruha két része. A hátat teljesen szabadon hagyja egészen a fenékig. A felsőrész alatt van egy hosszú szárú ugyan csak fekete nadrág mely a bokáig leér, alul bőr pántokkal körbe tekerve és rögzítve. Deréktájékon egy fekete öv öleli körbe, jobb oldalán egy táska található benne hat darab dobótőrrel, míg bal oldalt a hajával megegyező lila virágok díszítik.
Arcát egy fehér maszk takarja, ami koponyaszerű kinézetet kapott és Eiko ajkaiig ér le. Végül egy fekete kapucni mely tépett szépekkel rendelkezik.

Ruha:
Natsuki Eiko/ Kiko~chan 4266a992d724786790befb92eaf1a56f
Maszk + Kapucni:
Natsuki Eiko/ Kiko~chan 2fa33c1ce0b3c24bbc67b916aacb5224
Natsuki Eiko
Natsuki Eiko

Posts : 14
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.