Malasorte

Go down

Malasorte Empty Malasorte

Témanyitás by Malasorte on Kedd Ápr. 03, 2018 7:52 pm

Adatlap

Név: Takeshi Kato
Hősi név/becenév: Malasorte
Nem: férfi
Foglalkozás: polgár
Kor: 30
Osztály-évfolyam/specializáció:
Titok:
Magánnyomozó


Kinézet: 180 cm magas, vékonynak tűnő testalkattal ennek ellenére erős. A súlya olyan 75-80 kg között. Barna rövid haja van és kék szeme. Zöld rövidujjú inget visel, fehér mellénnyel, fekete nadrágot és fehér lakcipőt és fekete nyakkendőt. Még a vak is láthatja, hogy ezek minőségi anyagból vannak és valószínűleg méretre szabva készítették, csak neki. Egy elég érdekes karórát hord magával. Fején egy Gatsby sapka díszeleg. Amúgy a testén van pár csúnya sérülés amiket a ruhák ügyesen takarnak.

Jellem:
Titok:
Nem igazán kedveli a hősöket, egyrészről azért mert így kevesebb munkája van. Furcsa, kissé groteszk humorral rendelkezik, amitől néha elég bunkónak tűnhet. Szereti meglepni az embereket és megverni azt, akit arra érdemesnek talál. Hajlamos sokat panaszkodni az anyagi helyzetéről, ennek ellenére büszke, hogy mindent önerőből ért el. Kedveli a drága ruhákat. Legerősebb fegyverének az eszét tartja és a bátorságot. Megvannak a saját bejáratott módszerei a problémák megoldására. Mindennél többre tartja az önállóságát és azt is képes elviselni, hogy nem él emiatt fényűzésben. A barátaiért tűzbe tenné a kezét. Lelkiismeret-furdalás kínozza a régi incidens miatt. Habár a tulajdonai miatt sokat panaszkodik, ezt nem engedi meg másnak. Pl az ő autóját kizárólag ő ócsárolhatja. A testalkata és a mogorva nézése miatt az emberek nyugodtan gondolhatják róla, hogy bérgyilkos.Ritkán használja a képességét mondhatni ha már nincs más esély. Élete során jó pár dolgot látott és nehéz helyzetben ment keresztül. Ennek köszönthetően már nem lepődik meg olyan könnyen és nem is bénítja le a félelem akció közben.


Quirk:
Titok:
Emitter/aktív
Gondolat olvasás/elme egyesítés
Mindenki abban a hitben van, hogy nincs képessége, még a szülei is, csakis a közeli barátai tudják az igazat.
Ahhoz, hogy a műveletet meg tudja kezdeni a kezét a célpont fejéhez kell érinteni így úgymond átszáll a tudata a másik ember fejébe. Ha az ellenfél elméje erősebb, akkor a művelet kudarcra van ítélve, sőt az is előfordulhat, hogy a másik fél szerez információkat. Befolyásolásra ezt nem lehet használni csakis kutakodásra. Legideálisabb helyzet, ha a célszemély eszméletlen mert így az agya bizonyos része inaktív. Éber állapotban nemcsak veszélyes, hanem még nehezebb is ugyanis a sok fölösleges gondolat zavarhatja a koncentrációt. Nem tanácsos néhány percnél tovább más fejében tartózkodni mert az beláthatatlan következményekkel járhat.

Tulajdonságok

Erő: C
Elme: D
Kitartás: C
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányitás: DFelszerelés/Tulajdon


Név: Smith&Wesson 36 (Smithy)
Súly: 552,8 gramm
Hossz: 15,8 cm
Csőhossz: 4,6 cm
Tárkapacitás: 5 töltény
Kaliber: 38 S&W Special
Hatékony Tűztartomány: 23 m

Semmiféle különleges képességgel nem rendelkezik. Nem egy új model ennek ellenére megbízható és jó pár alkalommal kihúzta a slamasztikából.

Malasorte Smith_and_Wesson_Model_36-10

Autó pályázat:
A karakternek egy elég idős, viseltes autója van. Ráférne egy alapos generál, bár talán az sem segítene. Rendelkezik pár különleges képességgel vagyis szétesik, elrohad egy csettintésre csak egyet nem tud, száguldani. Kevés pénze miatt másra nem futotta.
Max: 100 km/h

Malasorte 59fef1028b3e8


Játékok

Kesze kusza emlékek FUT
Kaland hegyi túra. FUT
A város sötét utcáin FUT

Ismerkedés:
Barátok vagy ellenségek? Fut
Eiki és Malasorte FUT
Pénzügy

Elötörténet (+ 10000 Yen)
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.