[Kaland] Kesze-kusza emlékek

 :: Játéktér :: Tokió :: Bunkyo

Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Nezu on Vas. Ápr. 08, 2018 6:13 pm

Résztvevők:
Aritme
Malastor
Kagetani Mitsukai

- Hogy érzi magát? – A kérdés, többször is visszhangzik a fejetekben. Többször is elhangzik mire sikerül felfogni. Kótyagosan és kimerültnek érzitek magatokat. Nehezen tértek magatokhoz, mintha egy nagyon mély álomból kelnétek. Lassan a látásotok is tisztul és tudatosul bennetek, hogy egy kihallgató szobában vagytok egy középkorú férfival (nem egyszerre vagytok jelen, de szinte ugyan azt élitek át). A férfit mind a hárman ismerhetitek, hisz a rendőrség egy neves nyomozójával van dolgotok, talán már volt is közös kalandotok. Pontosan milyen kapcsolat van köztetek és milyen párbeszéd zajlik le, rátok bízom. A Ryutaro Yoshida néven bemutatkozott nyomozó, egyébként rendkívül türelmes és nyugodt természetű.
Minden esetre hamar kiderül, hogy valaki elrabolt titeket ám a tettes kilétét és indítékait teljes homály fedi. A ti segítségetekkel szeretné megtalálni az illetőt, ám ez problémás ugyanis az elmétek, drog vagy egy quirk hatása miatt teljesen zavaros. Keveredik benne a valóság, régebbi emlékek és a ti saját „álomvilágotok”, ami az elmúlt egy-két napra terjed ki. Röviden, teljes a káosz a fejetekben. Ennek ellenére Yoshida megkér, hogy meséljétek el mi történt.

/IC körítés után jöjjön az OOC infó.
Nem egy hagyományos mesét terveztem nektek, ugyanis nincs semmilyen meghatározott történet az alapon kívül. Teljesen tőletek, függ, hogy pontosan mi történt. A végső célotok, hogy rájöjjetek, hogy ki, miért és hogyan rabolt el titeket. Viszont ez nem lesz egyszerű, hiszen ahogy írtam emlékeitek zavarosak és közösen kell majd kibogoznotok, mi az ami igaz lehet és mi az ami nem, így alkotva majd egy kerek történetet. Ehhez időnként kaptok néhány segítséget, ami egyfajta közös pont lesz az emlékekben.
Tehát a feladatotok, hogy a fentiek lereagálása után írjátok le, hogy szerintetek mi történt veletek (mire emlékszik a karakter). Egy kikötés van. Legyen benne a visszaemlékezésben, ahogyan találkoztok egymással, akár csak egy pillanatra, akár hosszabb beszélgetésre, teljesen rajtatok múlik és engedélyt kaptok egymás karakterének teljes körű irányítására.
Az első post határideje: Április 14.
Annyi kérésem van, hogy magát a visszaemlékezést ne tegyétek be a postba hanem pm-be küldjétek el. Illetve, hogy egymás között se beszéljétek ezt ki, mivel a játék lényegét ölnétek meg. Később ezeket a részeket fogják górcső alá venni és kibeszélni, hogy mi lehet igaz és mi nem.A hozzászólást Nezu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 09, 2018 5:56 pm-kor.
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Malasorte on Hétf. Ápr. 09, 2018 11:49 am

Előfordult már veletek, hogy arra ébredtek rettenetesen fáj a fejetek, de úgy igazán emberesen? Velem már igen s annyit megmondhatok, hogy nem egy kellemes érzés. Majd szétrobbant a fejem ráadásul még lüktetett is, ami csak rátett egy lapáttal. Akkor nem érdekelt semmi és senki csak az járt a fejemben, hogyan tudnám megszüntetni ezt az érzést. Ha egy tetőn lettem volna biztosan a mélybe vetettem volna, magamat csakhogy enyhítsek a szenvedéseimen. Persze már jártam ebben a cipőben néhány évvel korábban, de az elkerülhetetlen volt. Olyan társaságban tartózkodtam ahol lehetetlen lett volna nem inni, mondhatni létkérdés volt. A fájdalom szép lassan elkezdett enyhülni és ezzel egy időben mintha egy hangra lettem volna figyelmes, ami a nagy semmiből jött. Először azt sem tudtam, hogy férfitől vagy nőtől jött ám a ritmusának hála, és amiért folyton ismételgette sikerült rájönnöm, hogy az állapotomról érdeklődik. A látásom egyre jobban javult így megpillantottam egy velem szemben ülő nőt, akinek a nyakában valami szőrös állatka volt elnyúlva keresztbe.
- Nem látszik? Ritka mocsok napom volt. – válaszoltam kérdésére majd mindkét kezemet végighúztam az arcomon.
- Na idehallgasson szívi. Mi a frászkarikát műveltek itt velem?
- Szívi?

A hangja egy fokkal ércesebbek tűnt, mint korábban ezért alaposan megdörzsöltem a szememet és végre rájöttem, hogy egy férfi ül velem szemben. Az is kiderült, hogy én is egy székben ülök közöttünk pedig egy asztal foglalt helyet.
- Akkor öreg. Mi a frászkarikát keresek itt. – még szerencse, hogy az állapotom ellenére sikerült megőriznem a szokásos jó modoromat.
Az, hogy kilehetett az illető nem sikerült rájönnöm, de biztos voltam benne, hogy láttam már valamikor azt a ronda képét. Ezzel egy időben az is beugrott, hogy valami oknál fogva ki nem állhattam így lehetséges, hogy egy korábbi főbérlőm volt.
- Van valamilyen a fejemre.
- Van kint egy kalapom.
- Tusé.

Mivel nem láttam a csuklómon bilincset így arra gondoltam ezúttal nem lettem letartóztatva valamilyen mondvacsinált okból.
- Van egy cigarettája?
- Itt tilos a dohányzás.
- Jó mert én úgyis leszokóban vagyok. – megtapogattam a zsebemet, de nem találtam benne semmit. Maguk vették el a répámat? A fegyveremet sem találom sehol.
- Itt én vagyok, aki kérdéseket tesz fel, de úgy látom, már elég jól van ahhoz, hogy kikérdezhessem.
- Kérdezzen csak nyugodtan, de ne várja, hogy válaszolok is rá. Maga raboltatott el.
- Nem én.
- Akkor ki volt.
- Ezt szeretném én is kideríteni az ön közreműködésével.
Megvakartam a fejemet és be kellett látnom van abban valami, amit mond, de ez az egész olyan volt mint a harmadnapos pelenka, vagyis bűzlött.
/Utólag hozzáírva.
Erő: C
Elme: D
Kitartás: C
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányitás: D/


A hozzászólást Malasorte összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 17, 2018 2:06 pm-kor.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Kagetani Mitsukai on Szer. Ápr. 11, 2018 3:24 pm

Emlékszem, amikor még diák voltam, volt egy reggel, amikor úgy ébredtem fel, mint most. Akkor azt magyarázták, hogy ilyen érzés, amikor másnapos vagy egy átmulatott éjszaka után, mert túl sokat ittál és kiütötted magad. Nem tudhattam, meg most sem tudhatom, hiszen még nem ihatok alkoholt, és nem is áll szándékomban. Majd talán később... kóstolónak... vagy ilyesmi. Lényeg, hogy akkor egy felsőbb éves srác quirkje ütött ki, aki pont ilyen alkohol túladagolásos tüneteket tudott okozni. Szóval én akkor éreztem először és utoljára ilyet, mint ahogy most magamhoz tértem. Zúgott a fejem, szédültem, és alig bírtam kinyitni a szemem, de még akkor is csak ilyen impresszionista pacákat láttam magam előtt, mielőtt kénytelen voltam visszavonulót fújni, és újra lehunyni a szemeimet. Hosszú percek kellettek, mire egyáltalán felfogtam, hogy nem is otthon vagyok, és valaki éppen hozzám beszél.
- Kap... kaphatok egy kis vizet? - szólaltam meg bizonytalanul. Száraz volt a szám és a torkom is, a nyelvem a szájpadlásomra tapadt. Próbáltam legalább az ajkaimat megnedvesíteni, amíg meg nem érkezett a megmentő pohár. Két-három apró kortytól valamivel jobban éreztem magam, és megkockáztattam, hogy felfogom, hol is vagyok egyáltalán. Talán nem kellett volna... Yoshida-san látványától elvörösödtem. Ő volt az a figura, aki elsimította az ügyemet, amikor elszabadult a quirkem a gyakorlatom alatt. Azóta is mélyen hálás vagyok neki a közbenjárásáért, de nem igazán tudom, mivel is viszonozhatnám a kedvességét...
- Ez a rendőrség épülete, ugye? - kérdeztem szemlesütve, majd a poharam menedékébe menekültem, s kortyoltam néhányat.
- Pontosan. Egy kihallgatószobában vagy. Nem kell megijedni, nem csináltál semmit. Én viszont azt szeretném kideríteni, hogy teveled mit csináltak, és kik - nyugtatott meg Yoshida-san.
- Csináltak velem valamit? - kérdeztem a homlokomat ráncolva.
- Elraboltak a legjobb tudomásom szerint - közölte nyersen, mire én egy kicsit magam elé néztem. Eltekintve a szédülésemtől, nem éreztem semmi fájdalmat vagy sérülést magamon - Emlékszel valamire? Fontos lenne, ha bármit tudsz, ne tartsd vissza - tette hozzá rövid hatásszünet után kedvesen. Becsuktam egy kicsit a szemem, és megpróbáltam visszaemlékezni, de olyan volt, mintha összegabalyodott volna egy adag zsinór.
- Először is... kaphatok mást is a vízen kívül? Mondjuk forró csokit ^^

// flashback-et kicsit később küldöm //
Kagetani Mitsukai
Kagetani Mitsukai

Posts : 43
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 20

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 16000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Aritme on Vas. Ápr. 15, 2018 7:28 pm

Beletelt néhány pillanatba, amíg összeszedtem magam.
-Ami azt illeti, lehetnék jobban is...
Egy kicsit zsibbongott a fejem, és próbáltam visszaemlékezni, hogyan is kerültem ide. Nem is tudom, mikor éreztem így magam utoljára. Talán mikor túlzásba estem a növényekkel apám irodájában, és több, mint ötven évet öregedtem néhány perc alatt... Nem, ez az érzés jobban hasonlít arra, mint amikor egy alak megpróbált leitatni... Nem volt szerencséje, mert részegen kevésbé fogom vissza magam. Az éjszakára nem emlékszem, de hogy reggel egy hulla mellett ébredtem, az eléggé nyilvánvalóvá tette mi történt. Szerencsére ezzel egy időben rengeteget fiatalodtam, és senkinek eszébe se jutott, hogy a tizenéves kislányka ugyanaz lehet, mint az elöző nap a férfival iszogató harmincas asszony. Ennek lassan már három évtizede, és azóta sokkal jobban odafigyelek arra, kitől és mit fogadok el. Persze, mivel totál másnapos voltam, bevittek az örsre, és értesítették az apámat. El se kellett mondanom mi történt, egy pillantásból rájött, hogy mi történhetett, és szerencsére ki tudta magyarázni a dolgot.
Ilyenkor örülök annak, hogy az apám rendkívül fiatal. Azt még kevesebben hitték volna el, hogy az alig negyven éves férfi a harmincas éveiben járó nő apja lett volna. Tehát, ha valaki valami véletlen folytán azt feltételezné, hogy a két lány egy és ugyanaz, az apa kiléte miatr akkor is el kéne vetnie ezt a lehetőséget.

Elég hamar felismertem a velem szembe ülő illetőt. Nem bírtam a nyomozókat. Mindig olyan dologba akarják beleütni az orrukat, ami nem rájuk tartozik. Egy fokkal azért jobbak, mint a hősöknek álcázott igazságosztók. Viszont a fickó nem jelenthet semmi jót, mert neki sokkal jobb a híre, mint a zsaruk többségének a múltamból.
Körbenéztem és eléggé lehangolt a látvány. Mármint a férfin kivül.
-Olyan életunt ez a szoba, egy két növény el kéne a sarkokba.
Gondolom a szokásos összegyüjtött növénydarabkákat is elvették tőlem. Azért tettem egy kutatást a zsebeimben, de csalódva vette tudomásul, hogy nincsenek nálam.
-Tudja, volt nálam néhány értékes növénymag, amiket otthon akartam megnöveszteni.
Ha jól emlékszem semmi törvényellenes nem volt köztük. Remélem senki se csempészett illegális drogot a magok közé, hogy ezzel a mondvacsinált ürüggyel tartoztassanak le. Valahogy nem volt ínyemre mások miatt dutyiba kerülni.
Aritme
Aritme

Posts : 15
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 05.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Nezu on Kedd Ápr. 17, 2018 4:28 pm

Yoshida a történteket meghallgatva kissé gondterhelten dől hátra, majd lenyúl a széke mellé és két aktát vesz elő. A ti fényképetek és adataitok van rajta (nyilván önmagatoké nincs benne). Ezt leteszi elétek és érdeklődik, hogy ők azok a két személy akiket említettetek. A válasz értelemszerűen igen lesz, mire a nyomozó néhány infót oszt meg róluk. Név, kor, foglalkozás, Quirk (Ezeket egyeztessétek le mi az ami a hivatalos nyílvántartásokban szerepel). Továbbá az is kiderül, hogy a másik két személy is áldozat volt. Viszont ami még inkább fontosabb, hogy mind a hárman együtt mentetek be Taito kerület egyik kávézójába. A kérdései talán nyilvánvaló, mi okból találkoztatok, miről beszélgettetek és mit csináltatok azután? Amint ezek elhangoztak egy személy lép be az ajtón és egy pohár vízszerű italt tesz elétek. Yoshida hamar megnyugtat,hogy amit kaptok segít kicsit kitisztítani a fejeteket. Lehetnek apróbb mellékhatásai, de részben semlegesíti a quirk vagy drog hatását ami még a szervezetetekben lehet.

/a közös pont és a kérdések a postban vannak. Írjátok le miért találkoztatok végül és miről beszélgetettetek akár azt is, hogy a többi játékos mit mondott. A postokat pm-be kérem, ide nem muszáj írni. A pm-es post 200 szavas legyen minimum.
Határidő: Április 23. Hétfő, de ha előbb végeztek akkor előbb megy a post
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Nezu on Szer. Május 02, 2018 6:38 pm

(Mindenkinél ugyan ez történik)
Yoshida idegesen megdörzsöli az állát a vallomásotok hallatán. Nem rátok haragszik ez tisztán látható.
- Ez így nem fog menni. – Sóhajt egy mélyet, majd megkér titeket, hogy kövessétek őt. Kisétál az ajtón és ha követitek, egy folyosóra juttok ahol végre össze is találkozhattok egymással, mindhármatok egy-egy Yoshida kíséretében. A helyszín nem sokban változik. Egy nagyobb szobába invitál titeket, valamivel komfortosabb mint a kihallgató szoba, de nagy kényelemre ne számítsatok.
Bent egy Negyedik Yoshida vár titeket és megkér, hogy foglaljatok helyet a neketek fenntartott székekre.
Ismét vele szembe ültök, ezúttal egymás mellet. Idő közben a „felesleges” nyomozók eltűntek, mintha nem is lettek volna.
- Próbáljunk meg mást. – Tesz le az asztalra egy hang rögzítő készüléket. – Szépen sorban lefogom játszani mindhármuk vallomását, hátha így eszükbe jut valami más is. Kérem, hogy figyelmesen hallgassák meg egymás vallomásait. – Ezzel pedig elkezdi lejátszani az eddigi beszélgetéseiteket.

/Reagáljátok le a történteket és tegyétek be a korábbi postjaitokat is.
Határidő: 1 hét /

Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Malasorte on Kedd Május 08, 2018 10:56 am

Miután előadtam neki az új történetemet ingerülten elkezdte az állát dörzsölni. Talán az bosszantotta, hogy ilyen nehéz kihúzni belőlem a vallomásom vagy az, hogy nem azt mondom, amit hallani szeretne. Ez engem, egy fikarcnyit sem érdekelt csak a fejfájásommal tudtam törődni ami szép lassan elmúlt. Közölte velem, hogy ez így nem fog működni majd felállt és intet nekem, hogy kövessem a biztonság kedvéért szóban is kifejezte óhaját.
-Megkérném arra, hogy jöjjön utánam.
Mível én is tudni akartam mi ez az egész, ezért szó nélkül követtem, de azért jó lett voln választ kapnom a kérdéseimre.
-Megtudhatnám, hogy maguknál van a répám? - a pisztoly után nem érdeklődtem ugyanis eszembe jutott, hogy otthon hagytam.
Tudja kissé megéheztem és nagyon jó stressz old.. – nem tudtam befejezni ugyanis szembetalálkoztam azzal a két lánnyal az aktákból és őket is ugyanolyan pasas vezette minket engem.

Az ikreken nem igazán lepődtem meg, de valami oknál fogva furcsálltam, hogy a hölgyek is ott vannak, bár ha bele gondolunk minden olyan egyértelmű. Lett említve, hogy ők is áldozatok akárcsak én így logikus, hogy őket is kikérdezik. Fogalmam sincs, hogy volt bátorságom ezzel az ésszel magán nyomozónak állni. Ez nem olyan szakma, mint a rendőröké, hogy egész nem csak fánkot kell enni és nézni ki a fejünkből. Fél pillanattal később mikor elmúlt a sok hatás intettem a hölgyeknek köszönés képen.
-Üdv.
Mindannyiunkat egy pont ugyanolyan kihallgató szobába tereltek, mint amiből kijöttem, leszámítva azt az apróságot, hogy ez jóval nagyobb volt. A másolatok eltűntek így már csak egy férfivel kellett farkas szemet néznünk az asztalnál. Megkért minket, hogy figyelmesen hallgassuk meg egymás valómását hátha sikerül rálelnünk az igazságra.
-Rajtam nem múljék.

1. hozzászólás:
Előfordult már veletek, hogy arra ébredtek rettenetesen fáj a fejetek, de úgy igazán emberesen? Velem már igen s annyit megmondhatok, hogy nem egy kellemes érzés. Majd szétrobbant a fejem ráadásul még lüktetett is, ami csak rátett egy lapáttal. Akkor nem érdekelt semmi és senki csak az járt a fejemben, hogyan tudnám megszüntetni ezt az érzést. Ha egy tetőn lettem volna biztosan a mélybe vetettem volna, magamat csakhogy enyhítsek a szenvedéseimen. Persze már jártam ebben a cipőben néhány évvel korábban, de az elkerülhetetlen volt. Olyan társaságban tartózkodtam ahol lehetetlen lett volna nem inni, mondhatni létkérdés volt. A fájdalom szép lassan elkezdett enyhülni és ezzel egy időben mintha egy hangra lettem volna figyelmes, ami a nagy semmiből jött. Először azt sem tudtam, hogy férfitől vagy nőtől jött ám a ritmusának hála, és amiért folyton ismételgette sikerült rájönnöm, hogy az állapotomról érdeklődik. A látásom egyre jobban javult így megpillantottam egy velem szemben ülő nőt, akinek a nyakában valami szőrös állatka volt elnyúlva keresztbe.
- Nem látszik? Ritka mocsok napom volt. – válaszoltam kérdésére majd mindkét kezemet végighúztam az arcomon.
- Na idehallgasson szívi. Mi a frászkarikát műveltek itt velem?
- Szívi?

A hangja egy fokkal ércesebbek tűnt, mint korábban ezért alaposan megdörzsöltem a szememet és végre rájöttem, hogy egy férfi ül velem szemben. Az is kiderült, hogy én is egy székben ülök közöttünk pedig egy asztal foglalt helyet.
- Akkor öreg. Mi a frászkarikát keresek itt. – még szerencse, hogy az állapotom ellenére sikerült megőriznem a szokásos jó modoromat.
Az, hogy kilehetett az illető nem sikerült rájönnöm, de biztos voltam benne, hogy láttam már valamikor azt a ronda képét. Ezzel egy időben az is beugrott, hogy valami oknál fogva ki nem állhattam így lehetséges, hogy egy korábbi főbérlőm volt.
- Van valamilyen a fejemre.
- Van kint egy kalapom.
- Tusé.

Mivel nem láttam a csuklómon bilincset így arra gondoltam ezúttal nem lettem letartóztatva valamilyen mondvacsinált okból.
- Van egy cigarettája?
- Itt tilos a dohányzás.
- Jó mert én úgyis leszokóban vagyok. – megtapogattam a zsebemet, de nem találtam benne semmit. Maguk vették el a répámat? A fegyveremet sem találom sehol.
- Itt én vagyok, aki kérdéseket tesz fel, de úgy látom, már elég jól van ahhoz, hogy kikérdezhessem.
- Kérdezzen csak nyugodtan, de ne várja, hogy válaszolok is rá. Maga raboltatott el.
- Nem én.
- Akkor ki volt.
- Ezt szeretném én is kideríteni az ön közreműködésével.
Megvakartam a fejemet és be kellett látnom van abban valami, amit mond, de ez az egész olyan volt mint a harmadnapos pelenka, vagyis bűzlött.
/Utólag hozzáírva.
Erő: C
Elme: D
Kitartás: C
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányitás: D/

2. hozászolás:
A fickó elég morcosnak tűnt bizonyára kemény napok állhattak a háta mögött. Lenyúlt a széke mellé és két aktát rakott az asztalra, hogy jól láthassam őket. Eddig észre sem vettem, hogy ott vannak bizonyára a fejfájás miatt lehetett. Mikor kinyitotta, két leányzó tekintett vissza rám belőlük.
- Ezek azok a lányok, akikkel találkozott?
- Még életemben nem láttam őket.
- Biztos ebben?
- Egész biztos. Emlékeznék, ha egy négyfülű ember megy el mellettem az utcán.
- Mindegyiknek két füle van.
- Tényleg? – ezzel befogtam az egyik szememet és így már sokkal tisztább volt a kép. – Most, hogy így mondja, tényleg mintha ismerősök lennének.
- Akkor ők voltak vagy nem?
- Nem tudom biztosan, de hajlok az igen felé.
- Az ő neve Kagetani Mitsukai, hős neve Fallen Angel. Neme nő.
- Mit nem mond, magamtól sohasem találtam volna ki.
- Képessége az árnyékok manipulálása. A másik leányzó neve.
- Nem kell felolvasni, mert nem érdekel. Elárulja, hogy mit keresek itt és, hogy mitől szakad szét a fejem? – azért lopva odapillantottam és a fontosabb adatokat elolvastam.
- Rendben van, térjünk a tárgyra. Tudomásunk szerint maguk hárman bementek egy Kávézóba. Tudni akarom miért mentek oda, miről beszéltek és mi a fenét művelt ott két fiatal hölggyel.
Abban a pillanatban kinyílt az ajtó és valaki egy pohár valamit rakott le elém, amiről azt hittem, hogy víz.
- Igya meg és sokkal jobban fogja magát érezni. Ráadásul az emlékezés is könnyebben megy majd.
- Mi ez? – kérdeztem majd egy hajtásra legurítottam.
- Valami, ami semlegesíti annak a hatását, amit maguknak beadtak.
- Nekünk? Ezek szerint ők is?
- Igen. Azok ketten szintén áldozatok. – mondta egyhangúan.
- Ez a cucc tényleg hatásos. Úgy rémlik azért mentem oda, mert lett volna egy munkájuk a számomra. nem tudom pontosan meg kellett volna találnom valakit vagy valamit. Persze nem hivatalosan. Azért engem szoktak hívni, ha diszkrécióra van szükség. Azokkal a jelmezes bohócokkal túl nagy a felhajtás. Ha jól rémlik Mitsukai egy állatot akart velem megkerestetni, mert ő kudarcot vallott a másik pedig egy ismerősét már emlékszem. Mindketten nagyon kedvesek voltak és nem zavarta őket, hogy mindkettejükkel egy időben és egy helyen akartam találkozni.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Nezu on Kedd Május 29, 2018 9:49 pm

Hétvégére várom a postokat.
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Nezu on Hétf. Jún. 04, 2018 8:12 pm

Akkor utolsó felhívás. Szombat este hét órára várom a pótlást. Ha nem akkor Mala egyedül folytatja.
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Aritme on Szomb. Jún. 09, 2018 8:39 am

Úgy néz ki nem igazán tudtam segíteni a kérdezőnek, mert nem igazán tetszett neki amit mondtam. Így hát elhagytuk a szobát. Most már szinte biztos, hogy nem gyanúsítottként vagyok számon tartva, mert akkor biztos vagyok benne, hogy kegyetlenebb dolgokkal is próbálkozna.
Így jutottunk el a szobába, ahol a képekről ismerős arcok mellett, három további nyomozó is jelen volt, akik gyorsan el is tüntek. Nem volt nehéz megérteni a helyzetet.
-Érdekes quirkje van.
Ilyenkor merülnek fel bennem a kérdések, hogy vajon csak ennyit tud a quirkjével, vagy esetleg más határokat is át tud lépni vele. Például, ha esetleg beöltözne valaki másnak, vagy ne adj isten, valakinek a quirkjével együtt változna át, akkor magát másolná-e le, vagy azt, akinek a bőrébe bújt? Meg mi történik, ha az egyik klónja megsérül, esetleg meghal? Vajon hatással lenne az eredetire, vagy a quirkjére, vagy nem történne semmi? Nem mintha olyan fontos lenne ezt tudnom, de néha ennyire szabadjára szoktam engedni a fantáziámat.
Visszamosolyogtam a fickóra, és üdvözlésképpen felemeltem a kezem, hogy integessek neki...
Mikor áttereltek a másik szobába, már sokkal összeszedettebben válaszoltam a nyomozó felvetésére.
-Rendben, bár nem hinném, hogy többet tudnék mondani annál, amit már eddig is mondtam. Szinte teljesen üres a fejem az esettel kapcsolatban.
Ez akkor is így marad, ha mindenkit meghallgatok, de azért figyeltem a többiek beszámolóját is.

Spoiler:

1

A piacról jöttem haza. Sikerült minden árumat gond nélkül elcserélni. Nem mintha olyan sok időbe kerülne kinöveszteni, és életben tartani pár szem szép almát... Vagy éppen minek van szezonja... Cserébe szereztem néhány számomra eddig ismeretlen vagy éppen egyszer virágzó növénycsemete. (Magokat és hagymákat.) Biztos csak a szemem káprázott, mikor megláttam az angyalt a piacon. Egy pillanatra felmerült bennem, hogy azért a hősöknek is vannak alapvető szükségleteik. Aztán megráztam a fejem... Teljesen hidegen hagy ezeknek az "embereknek" a magánélete. Ha tehetem inkább minél messzebb lennék tőle, és ezzel a lendülettel már el is indultam az ellenkező irányba.

Ekkor ütköztem bele valakibe, és vesztettem el az eszméletemet..

A következő emlékem, hogy ülök a sötét szobában, és meg vagyok kötözve. Persze szinte minden növényt elvettek tőlem. Különben simán kivágtam volna magam. Eltartott egy darabig, míg hozzászoktam a sötéthez.

Nem voltam teljesen egyedül. Úgy néz ki nem csak engem kötöztek ide.
-Húzós egy nap, mi?
Nem voltam valami vicces kedvemben, ezért inkább nem válaszoltam neki. Azt nem értettem, mért nincs a közelben egyetlen őr se.
A többit még mindig homály fedi.

2

-Igen, ők voltak. Azt hiszem... Sötét volt, a férfi arcát nem láttam teljesen biztosan. Viszont a lányban biztos vagyok. Egyszer bent ragadtunk egy vasúti alagútban. Biztos el tudja képzelni. A levegő hölgye a föld alatt. Ne tessék félreérteni, nem volt vészes a viselkedése, vagy bármi, úgy általánosan nem bírom ezeket a "hős" jeligével cimjelzett igazságosztókat. Önt egyáltalán nem zavarja, hogy belepiszkálnak abba, ami az őn munkája lenne? Most nem is ez a lényeg. Ki nem állhatom a csajt, szóval majdnem lehetetlen az a szituáció, amit őn felvázolt nekem. Én önszántamból biztos, hogy nem álltam volna le beszélgetni vele. Főleg nem egy nyilvános helyen.
Visszatoltam a lány képét a nyomozó elé. Részemről nem kivánok többet beszélni a kialakult helyzetről, és magam elé húztam a másik képet.
-Viszont vele teljesen más a helyzet. El tudom képzelni, hogy rávegyen, viseljem el az angyal társaságát. Azt továbbra sem, hogy önfeledten beszélgetnék a szárnyaskával. Sok időt akkor se szívesen töltöttem volna velük. Sajnálom, de nem emlékszem erre a jelenetre, még ha tényleg meg is történt.
A felajánlott italt szó nélkül felhajtom egy kis udvari bájjal kisérve. Az hogy ki voltam vagy vagyok ütve, még nem ok arra, hogy ne adjak a jómodorra.
-Ezek szerint, ha mindhárman áldozatok vagyunk, akkor most a többiek is hasonló tünetekkel küzdenek.
Ez inkább megállapítás volt, mint kérdés. Leginkább a lányt sajnáltam, akinek nagy eséllyel még soha nem volt hasonló élményben része.
Aritme
Aritme

Posts : 15
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 05.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Mera on Szomb. Szept. 08, 2018 12:53 am

A kalandot érthető okokból lezárom


mivel a kaland nem érte el az öt körös minimumot, és a cselekmény nem fejeződött be, nem jár jutalom a játékért.
Mera
Mera

Posts : 52
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek Empty Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Bunkyo

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.