[Kaland] Kesze-kusza emlékek

 :: Játéktér :: Tokió :: Bunkyo

Go down

[Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Nezu on Vas. Ápr. 08, 2018 6:13 pm

Résztvevők:
Aritme
Malastor
Kagetani Mitsukai

- Hogy érzi magát? – A kérdés, többször is visszhangzik a fejetekben. Többször is elhangzik mire sikerül felfogni. Kótyagosan és kimerültnek érzitek magatokat. Nehezen tértek magatokhoz, mintha egy nagyon mély álomból kelnétek. Lassan a látásotok is tisztul és tudatosul bennetek, hogy egy kihallgató szobában vagytok egy középkorú férfival (nem egyszerre vagytok jelen, de szinte ugyan azt élitek át). A férfit mind a hárman ismerhetitek, hisz a rendőrség egy neves nyomozójával van dolgotok, talán már volt is közös kalandotok. Pontosan milyen kapcsolat van köztetek és milyen párbeszéd zajlik le, rátok bízom. A Ryutaro Yoshida néven bemutatkozott nyomozó, egyébként rendkívül türelmes és nyugodt természetű.
Minden esetre hamar kiderül, hogy valaki elrabolt titeket ám a tettes kilétét és indítékait teljes homály fedi. A ti segítségetekkel szeretné megtalálni az illetőt, ám ez problémás ugyanis az elmétek, drog vagy egy quirk hatása miatt teljesen zavaros. Keveredik benne a valóság, régebbi emlékek és a ti saját „álomvilágotok”, ami az elmúlt egy-két napra terjed ki. Röviden, teljes a káosz a fejetekben. Ennek ellenére Yoshida megkér, hogy meséljétek el mi történt.

/IC körítés után jöjjön az OOC infó.
Nem egy hagyományos mesét terveztem nektek, ugyanis nincs semmilyen meghatározott történet az alapon kívül. Teljesen tőletek, függ, hogy pontosan mi történt. A végső célotok, hogy rájöjjetek, hogy ki, miért és hogyan rabolt el titeket. Viszont ez nem lesz egyszerű, hiszen ahogy írtam emlékeitek zavarosak és közösen kell majd kibogoznotok, mi az ami igaz lehet és mi az ami nem, így alkotva majd egy kerek történetet. Ehhez időnként kaptok néhány segítséget, ami egyfajta közös pont lesz az emlékekben.
Tehát a feladatotok, hogy a fentiek lereagálása után írjátok le, hogy szerintetek mi történt veletek (mire emlékszik a karakter). Egy kikötés van. Legyen benne a visszaemlékezésben, ahogyan találkoztok egymással, akár csak egy pillanatra, akár hosszabb beszélgetésre, teljesen rajtatok múlik és engedélyt kaptok egymás karakterének teljes körű irányítására.
Az első post határideje: Április 14.
Annyi kérésem van, hogy magát a visszaemlékezést ne tegyétek be a postba hanem pm-be küldjétek el. Illetve, hogy egymás között se beszéljétek ezt ki, mivel a játék lényegét ölnétek meg. Később ezeket a részeket fogják górcső alá venni és kibeszélni, hogy mi lehet igaz és mi nem.A hozzászólást Nezu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 09, 2018 5:56 pm-kor.
avatar
Nezu
Admin

Posts : 80
Reputation : 1
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Malasorte on Hétf. Ápr. 09, 2018 11:49 am

Előfordult már veletek, hogy arra ébredtek rettenetesen fáj a fejetek, de úgy igazán emberesen? Velem már igen s annyit megmondhatok, hogy nem egy kellemes érzés. Majd szétrobbant a fejem ráadásul még lüktetett is, ami csak rátett egy lapáttal. Akkor nem érdekelt semmi és senki csak az járt a fejemben, hogyan tudnám megszüntetni ezt az érzést. Ha egy tetőn lettem volna biztosan a mélybe vetettem volna, magamat csakhogy enyhítsek a szenvedéseimen. Persze már jártam ebben a cipőben néhány évvel korábban, de az elkerülhetetlen volt. Olyan társaságban tartózkodtam ahol lehetetlen lett volna nem inni, mondhatni létkérdés volt. A fájdalom szép lassan elkezdett enyhülni és ezzel egy időben mintha egy hangra lettem volna figyelmes, ami a nagy semmiből jött. Először azt sem tudtam, hogy férfitől vagy nőtől jött ám a ritmusának hála, és amiért folyton ismételgette sikerült rájönnöm, hogy az állapotomról érdeklődik. A látásom egyre jobban javult így megpillantottam egy velem szemben ülő nőt, akinek a nyakában valami szőrös állatka volt elnyúlva keresztbe.
- Nem látszik? Ritka mocsok napom volt. – válaszoltam kérdésére majd mindkét kezemet végighúztam az arcomon.
- Na idehallgasson szívi. Mi a frászkarikát műveltek itt velem?
- Szívi?

A hangja egy fokkal ércesebbek tűnt, mint korábban ezért alaposan megdörzsöltem a szememet és végre rájöttem, hogy egy férfi ül velem szemben. Az is kiderült, hogy én is egy székben ülök közöttünk pedig egy asztal foglalt helyet.
- Akkor öreg. Mi a frászkarikát keresek itt. – még szerencse, hogy az állapotom ellenére sikerült megőriznem a szokásos jó modoromat.
Az, hogy kilehetett az illető nem sikerült rájönnöm, de biztos voltam benne, hogy láttam már valamikor azt a ronda képét. Ezzel egy időben az is beugrott, hogy valami oknál fogva ki nem állhattam így lehetséges, hogy egy korábbi főbérlőm volt.
- Van valamilyen a fejemre.
- Van kint egy kalapom.
- Tusé.

Mivel nem láttam a csuklómon bilincset így arra gondoltam ezúttal nem lettem letartóztatva valamilyen mondvacsinált okból.
- Van egy cigarettája?
- Itt tilos a dohányzás.
- Jó mert én úgyis leszokóban vagyok. – megtapogattam a zsebemet, de nem találtam benne semmit. Maguk vették el a répámat? A fegyveremet sem találom sehol.
- Itt én vagyok, aki kérdéseket tesz fel, de úgy látom, már elég jól van ahhoz, hogy kikérdezhessem.
- Kérdezzen csak nyugodtan, de ne várja, hogy válaszolok is rá. Maga raboltatott el.
- Nem én.
- Akkor ki volt.
- Ezt szeretném én is kideríteni az ön közreműködésével.
Megvakartam a fejemet és be kellett látnom van abban valami, amit mond, de ez az egész olyan volt mint a harmadnapos pelenka, vagyis bűzlött.
/Utólag hozzáírva.
Erő: C
Elme: D
Kitartás: C
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányitás: D/


A hozzászólást Malasorte összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 17, 2018 2:06 pm-kor.
avatar
Malasorte

Posts : 24
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Kagetani Mitsukai on Szer. Ápr. 11, 2018 3:24 pm

Emlékszem, amikor még diák voltam, volt egy reggel, amikor úgy ébredtem fel, mint most. Akkor azt magyarázták, hogy ilyen érzés, amikor másnapos vagy egy átmulatott éjszaka után, mert túl sokat ittál és kiütötted magad. Nem tudhattam, meg most sem tudhatom, hiszen még nem ihatok alkoholt, és nem is áll szándékomban. Majd talán később... kóstolónak... vagy ilyesmi. Lényeg, hogy akkor egy felsőbb éves srác quirkje ütött ki, aki pont ilyen alkohol túladagolásos tüneteket tudott okozni. Szóval én akkor éreztem először és utoljára ilyet, mint ahogy most magamhoz tértem. Zúgott a fejem, szédültem, és alig bírtam kinyitni a szemem, de még akkor is csak ilyen impresszionista pacákat láttam magam előtt, mielőtt kénytelen voltam visszavonulót fújni, és újra lehunyni a szemeimet. Hosszú percek kellettek, mire egyáltalán felfogtam, hogy nem is otthon vagyok, és valaki éppen hozzám beszél.
- Kap... kaphatok egy kis vizet? - szólaltam meg bizonytalanul. Száraz volt a szám és a torkom is, a nyelvem a szájpadlásomra tapadt. Próbáltam legalább az ajkaimat megnedvesíteni, amíg meg nem érkezett a megmentő pohár. Két-három apró kortytól valamivel jobban éreztem magam, és megkockáztattam, hogy felfogom, hol is vagyok egyáltalán. Talán nem kellett volna... Yoshida-san látványától elvörösödtem. Ő volt az a figura, aki elsimította az ügyemet, amikor elszabadult a quirkem a gyakorlatom alatt. Azóta is mélyen hálás vagyok neki a közbenjárásáért, de nem igazán tudom, mivel is viszonozhatnám a kedvességét...
- Ez a rendőrség épülete, ugye? - kérdeztem szemlesütve, majd a poharam menedékébe menekültem, s kortyoltam néhányat.
- Pontosan. Egy kihallgatószobában vagy. Nem kell megijedni, nem csináltál semmit. Én viszont azt szeretném kideríteni, hogy teveled mit csináltak, és kik - nyugtatott meg Yoshida-san.
- Csináltak velem valamit? - kérdeztem a homlokomat ráncolva.
- Elraboltak a legjobb tudomásom szerint - közölte nyersen, mire én egy kicsit magam elé néztem. Eltekintve a szédülésemtől, nem éreztem semmi fájdalmat vagy sérülést magamon - Emlékszel valamire? Fontos lenne, ha bármit tudsz, ne tartsd vissza - tette hozzá rövid hatásszünet után kedvesen. Becsuktam egy kicsit a szemem, és megpróbáltam visszaemlékezni, de olyan volt, mintha összegabalyodott volna egy adag zsinór.
- Először is... kaphatok mást is a vízen kívül? Mondjuk forró csokit ^^

// flashback-et kicsit később küldöm //
avatar
Kagetani Mitsukai

Posts : 39
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 18

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 15000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Aritme on Vas. Ápr. 15, 2018 7:28 pm

Beletelt néhány pillanatba, amíg összeszedtem magam.
-Ami azt illeti, lehetnék jobban is...
Egy kicsit zsibbongott a fejem, és próbáltam visszaemlékezni, hogyan is kerültem ide. Nem is tudom, mikor éreztem így magam utoljára. Talán mikor túlzásba estem a növényekkel apám irodájában, és több, mint ötven évet öregedtem néhány perc alatt... Nem, ez az érzés jobban hasonlít arra, mint amikor egy alak megpróbált leitatni... Nem volt szerencséje, mert részegen kevésbé fogom vissza magam. Az éjszakára nem emlékszem, de hogy reggel egy hulla mellett ébredtem, az eléggé nyilvánvalóvá tette mi történt. Szerencsére ezzel egy időben rengeteget fiatalodtam, és senkinek eszébe se jutott, hogy a tizenéves kislányka ugyanaz lehet, mint az elöző nap a férfival iszogató harmincas asszony. Ennek lassan már három évtizede, és azóta sokkal jobban odafigyelek arra, kitől és mit fogadok el. Persze, mivel totál másnapos voltam, bevittek az örsre, és értesítették az apámat. El se kellett mondanom mi történt, egy pillantásból rájött, hogy mi történhetett, és szerencsére ki tudta magyarázni a dolgot.
Ilyenkor örülök annak, hogy az apám rendkívül fiatal. Azt még kevesebben hitték volna el, hogy az alig negyven éves férfi a harmincas éveiben járó nő apja lett volna. Tehát, ha valaki valami véletlen folytán azt feltételezné, hogy a két lány egy és ugyanaz, az apa kiléte miatr akkor is el kéne vetnie ezt a lehetőséget.

Elég hamar felismertem a velem szembe ülő illetőt. Nem bírtam a nyomozókat. Mindig olyan dologba akarják beleütni az orrukat, ami nem rájuk tartozik. Egy fokkal azért jobbak, mint a hősöknek álcázott igazságosztók. Viszont a fickó nem jelenthet semmi jót, mert neki sokkal jobb a híre, mint a zsaruk többségének a múltamból.
Körbenéztem és eléggé lehangolt a látvány. Mármint a férfin kivül.
-Olyan életunt ez a szoba, egy két növény el kéne a sarkokba.
Gondolom a szokásos összegyüjtött növénydarabkákat is elvették tőlem. Azért tettem egy kutatást a zsebeimben, de csalódva vette tudomásul, hogy nincsenek nálam.
-Tudja, volt nálam néhány értékes növénymag, amiket otthon akartam megnöveszteni.
Ha jól emlékszem semmi törvényellenes nem volt köztük. Remélem senki se csempészett illegális drogot a magok közé, hogy ezzel a mondvacsinált ürüggyel tartoztassanak le. Valahogy nem volt ínyemre mások miatt dutyiba kerülni.
avatar
Aritme

Posts : 9
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 05.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Nezu on Kedd Ápr. 17, 2018 4:28 pm

Yoshida a történteket meghallgatva kissé gondterhelten dől hátra, majd lenyúl a széke mellé és két aktát vesz elő. A ti fényképetek és adataitok van rajta (nyilván önmagatoké nincs benne). Ezt leteszi elétek és érdeklődik, hogy ők azok a két személy akiket említettetek. A válasz értelemszerűen igen lesz, mire a nyomozó néhány infót oszt meg róluk. Név, kor, foglalkozás, Quirk (Ezeket egyeztessétek le mi az ami a hivatalos nyílvántartásokban szerepel). Továbbá az is kiderül, hogy a másik két személy is áldozat volt. Viszont ami még inkább fontosabb, hogy mind a hárman együtt mentetek be Taito kerület egyik kávézójába. A kérdései talán nyilvánvaló, mi okból találkoztatok, miről beszélgettetek és mit csináltatok azután? Amint ezek elhangoztak egy személy lép be az ajtón és egy pohár vízszerű italt tesz elétek. Yoshida hamar megnyugtat,hogy amit kaptok segít kicsit kitisztítani a fejeteket. Lehetnek apróbb mellékhatásai, de részben semlegesíti a quirk vagy drog hatását ami még a szervezetetekben lehet.

/a közös pont és a kérdések a postban vannak. Írjátok le miért találkoztatok végül és miről beszélgetettetek akár azt is, hogy a többi játékos mit mondott. A postokat pm-be kérem, ide nem muszáj írni. A pm-es post 200 szavas legyen minimum.
Határidő: Április 23. Hétfő, de ha előbb végeztek akkor előbb megy a post
avatar
Nezu
Admin

Posts : 80
Reputation : 1
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Kesze-kusza emlékek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Bunkyo

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.