[Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

 :: Játéktér :: Tokió :: Shinjuku :: Golden Gai

Go down

[Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Shadow Broker on Kedd Ápr. 10, 2018 7:51 pm

UNAAAAATKOZOOOOOM! Unatkozom! Rohadtul unatkozom!
Sétálgatok az egyik kis utcában, ahogyan a nap legfontosabb dolgát gondolom át. Mihez kéne kezdenem magammal? Van pár ötletem mondjuk....

Tekintek fel a toronyházakra és a felettem húzódó kék égre. Dél van.

Valami olyasmit fogok ma csinálni ami kissé gonoszság és mégis poén lesz benne részt venni. Ott van egy U.A-s tanuló, ami nem is meglepő errefelé, viszont a fekete sikátorban balra egy piti bűnözőt ismerek fel.

Hogy honnan is tudom? Nos tegnap ez az alak rabolta ki az egyik ügyfelemet és nekem kéne tenni róla, hogy visszakapja. Mindegy nem is ez a lényeg most... Vááárjunk


Ült ki Aria arcára az őrülten gonosz vigyor. Hiszen eddig unatkozott... és nem mintha nem bírná az U.A-sokat, de őt könnyen felismeri ebben a tömegben.
Lassan a tolongó tömegben indult el a célpont felé egy rettenetesen gonosz tervvel. Ahogy meglátta maga előtt a magatehetetlen célpontot, kezei gyorsan cselekedtek. Egy étterem összehajtott étlapjával cserélte ki a gyerkőc tárcáját, aki úgy tűnt nem vette észre.

Nos ez megvan, könnyű, mint... uhh... gyerektől elvenni a tárcáját azthiszem. A terv most pedig odaadni nem feltűnően a tolvajnak és lekövetni őt, közben pedig röhögni az áldozaton...

Így is tett. A tolvaj elé állt és "egy kis ajándékként" hagyta, hogy könnyűszerrel elcsenje a tárgyat tőle. A sors fintora, hogy tőle is hasonlóan vette el ugyanazt a tárcát, ahogyan azt ő tette előtte.
Egy dolog maradt már csak, figyelni a két tagot.

Hamar felmegyek egy jól látható helyre és nézzük mi sül ki belőle.
avatar
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Nyarla on Kedd Ápr. 10, 2018 8:19 pm

Örült, átszellemüléssel faltam az édes babos halacskát s minden forró falat után ugrálhatnékom támadt. Két napig koldultam rá, s már már azt hittem éhen halok, de végre meglett. Szinte szaltózni támadt volna kedvem, ám az eszem nyugalomra intett. Vidáman csüccsentem le pár kuka mögé és nyaltam le az utolsó falatokat is ujjaimról mikor hirtelen ismerős egyenruhát pillantottam meg. Csuklyámat azonnal arcomba húztam és úgy figyeltem merő ámulattal a legényt. A jövő hősei mindig is izgalommal töltenek el. A fényes lehetőségek armada elkábít, és az én elbukott jelenem tudata megrémít.

Úgy beszélnék vele, megismerkedni álmaival, vágyaival, indokaival, ám még így szuperhősnek szánt kosztümömben is, óvatosnak kell lennem. Nem tudhatom ki ismeri az adataimat melyek ugyan nyilvánosak, csupán azok találják meg őket, akik keresik.

Amint alaposan végigmértem elképzeltem magamat az egyenruhájában és szomorú elégedettség vett erőt rajtam. Nagyot sóhajtottam tehetetlenségemben és fordultam volna el, mikor is valami megváltozott. Hirtelen fel se tűnt, ám mint profi "találd meg a két kép  közötti különbséget" játékos, látom hogy valaki vagy valami kicserélte a tárcát egy étlapra. Önkéntelen meglepetésemben (még jó hogy vörös csuklyám mellé sálamat egy nagyobb csokornyakkendővé kötöttem, mely takarta arcom alsó felét is.) felkiálltottam.

- Ellopták a tárcád! - S mutattam egyenesen az étlapra.

Ezek után a ráeszméléstől teljesen lefagytam.

Akkor...  ha már így állunk, most játszunk szuperhősöset.
avatar
Nyarla

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 07.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Shirokawa Nibori on Kedd Ápr. 10, 2018 9:28 pm

- Hogy az a... mindjárt... még egy kicsit... - beszélt magában, ahogy idegesen végigsétált az egyik szűk utcában; iskola után volt, és elhatározta hogy ma egy kicsit kényeztetni fogja magát és beül a kedvenc étkezdéjébe. Félreeső volt, jól főztek és mindenek előtt: olcsó volt. Mindig drágább mintha ha magára főz az ember, de nem sokkal.
A Nintendo 3DS-ét nyomkodta vadul, nagyban küszködve az egyik játék nehezebb részével, és nem tudta megállni, hogy ne kommentálja a játékmenetet hangosan. Éppen csak nem ordibált és káromkodott, és valószínűleg neki is ment volna mindenkinek, ha lett volna kinek. Szerencséjére, és másokéra, majdnem kihalt volt az utca - és az a kevés járókelőnek valahogy sikerült kikerülnie a félvakká vált srácot.
Vagyis, majdnem mindenkinek.
Igazából, észre se vette mi történt vele, amíg valaki szinte rá nem ordított oldalról - ezt már tényleg nehéz lett volna figyelmen kívül hagynia.
- Mi? Micsoda? - kapkodta összevissza a fejét, és ösztönösen reagálva a zsebébe nyúlt, ahonnan hiányolta az ismerős műbőr érintését. Helyette kikapta azt, amit talált: egy összehajtott műanyaglapot, amit szétszedve egy ismerős menükínálat bontakozott ki a szemei előtt. Párszor bambán rápislogott. Felkapta a fejét és megkereste a hang forrását; egy nem hétköznapian öltözködő, sóbálvánnyá meredt rongykupacot talált. Arra is rápislogott bambán párat, mintha csak egy belassult radarkészülék lenne. Ezt újra megismételte az előtte lévő étlappal.
Miután lejárt a munkafolyamat és sikeresen betöltött a kellő reakció, elkezdett - egy fokkal - értelmesebben viselkedni.
- Láttad ki volt? Merre ment? - faggatta a színes rongykupacot. Ha lett volna némi sütnivalója, az lett volna az első dolga hogy felhívja a rendőrséget vagy értesít valakit, aki ezzel foglalkozik. De megvolt benne a tévképzet, hogy erre ő is képes, és mellékesen - nem gondolkodott egyáltalán. Valamiért ez volt az első reakciója.
Az U.A gyorsan félrenevelte.
avatar
Shirokawa Nibori

Posts : 40
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 17.
Location : U.A. Hős Akadémia

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Shadow Broker on Kedd Ápr. 10, 2018 10:15 pm

Sokan azt mondják most, hogy mocsok vagyok, és nem is tévednek nagyon, főleg ezt a jelenetet végignézzük és felületesen átsiklunk a motivációmon. Azon kívül, hogy unatkozom. Mozgatta kicsit meg a kabátját közben pedig figyelte a két személyt
Pedig igazából jó szándék is vezérelhet... ebbe nem gondolt bele senki? Az a hősképzős srác egyszer megköszöni még tuti. Hiszen kiváló tapasztalatot fog szerezni, persze ehhez még pár dolgot el kell rendeznem...

Ahogyan hallom épp valaki szólt is neki, hogy kirabolták és ahogy útjára indítom a rablómat úgy döntök ráállítok valakit, hogy kövesse. Egy telefont intézek egy ismerősnek, aki tudom itt lakik nem messze megadom a leírást a pozíciót, majd amint megkapom a visszajelzést, hogy övé a célszemély én meglepődött arccal és segítőkészen indulok el az áldozathoz.

-Jónapot! Elnézést a zavarásért, nem esett semmi baja ugye?-Majd az ilyenkor illendő kérdés után megvárom amit mond és folytatom
-Nos lehet tudok segíteni, még talán azt is tudom ki volt az, de sajnos nem kéne egyedül utána mennie, bááár hősképzőre jár, ha jól látom igaze?-Erősen gondolkodó arc és testtartás, meggyőzés első lépése-Nem hiszem jó döntés lenne egy felnőttől, ha egyedül hagyna egy ifjoncot tolvajra vadászni, úgyhogy kénytelen leszek elkísérni magukat. A nevem Aria. Örülök a megismerkedésnek!
Helyi szokás szerint Aria meg is hajol picit, majd kíváncsian várja a két ember válaszát
Úgysem lenne fer rájuk bízni, hogy megoldják az ügyet nem?
avatar
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Nyarla on Kedd Ápr. 10, 2018 11:13 pm

A fenébe, a fenébe, a fenébe... Mit csináljak...
Az események váratlan játéka előre lendítette történetem stagnmáló kerekét. Végül is megfogadtam amit megfogadtam...
Nagyot nyeltem és hangosan, csípőre tett kézzel amolyan menőnek és magabiztosnak látszani akaró de nagyon nem az beállás közepette megszólaltam.

- Ne félj amíg engem látsz, a nevem Fake Red Hood s segítek visszaszerezni a tárcád!

Kérdésére, hogy láttam e valakit én magam is elbizonytalanodtam... Senkit nem láttam s nem is volt senki a közvetlen közelében ez bizonyos, csupán egy pillanatra fordítottam el a tekintetem, tehát itt más lesz meglapulva a háttérben.

- Egy gaz képességének a kereszttüzébe kerültél. Még nem tudom mi mód tette a bűnt, de kellett nyomokat hagynia valahol... Egy kis körültekintéssel hamar megtaláljuk a tárcád. Noha legközelebb figyelj oda jobban. Hős tanonc vagy, példát kell mutatnod!

Talán ha szagmintát vennék tudnám követni a nyomot... De most szagolgassam végig a diákot? Őrült perverznek nézne.. És az se biztos, hogy sikerülne...

Ily fajta gondolatmeneteket szakított meg egy idegen, ki civilként hatott rám s így azonnal gyanússá vált előttem. A hősöket tudom kezelni.. Azt hiszem, ám másokhoz nem tudom hogy viszonyuljak. Így minden civil megmentésre szoruló ártatlan, ám ha valaki személyes ismertséget köt velem... Az félelmetes...

Mikor köszön illedelmesen visszaköszönök sőt szép a neveldei színdarabokban gyakran eljátszott mozdulattal formális pukedliztem a hölgy előtt s neki is bemutatkoztam, hisz bizalmatlanság ide vagy oda, jóra kell nevelni a hősöket szerető gyermekeket!

Ezután csendben hallgatom társalgásukat és csak a legvégén szólalok meg, olyan magabiztosan ahogy csak tudok.

- Köszönjük a segítséget! - Mondom vidáman mosolyogva, miközben bensőmben valami agresszív állatias vért kívánó morgás hallatszik s biztos vagyok benne ez kívül is hallik.

Próbálok tenni ellene de az ösztöneimben van ez az érzés... Senkiben nem bízok ameddig nem tudom fixen, hogy egy hős... vagy hőspalánta...
avatar
Nyarla

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 07.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Shirokawa Nibori on Szer. Ápr. 11, 2018 8:56 pm

Hirtelen nagyon gyorsan történtek egymás után az események, valahogy úgy ahogy a filmekben szokás; mintha minden csak egy jól megtervezett jelenet gördült volna előre, és ő, a főszerepbe csöppent statiszta még csak a szövegére se emlékezve állt lesokkolva.
Először a rongykupac bizonyosodott egy igencsak hangos rongykupacnak, aki szinte csak izzott a lelkesedéstől – talán egy lecsúszott hős lenne? A Hancock Hősügynökségtől? Nem volt ismerős a neve, nem mintha ismernie kellett volna az össze hőst a városban.
- Te egy helyi hős lennél, Red Hood? – kérdezte szinte naivan az egyértelműt. Legalább ez megmagyarázná a nem hétköznapi kinézetét; őszintén, valahol még furcsa is hogy erre rácsodálkozott. Sokkal különösebb dologban látott már embereket az utcán lófrálni.
- Aham… igen, igazad van. – hagyta a másikra a dolgot. Nem tulajdonított fele annyi jelentőséget se erre mint valószínűleg a másik; az emberek majd pont egy magafajta gyereket fognak példaképnek nézni.
Aztán, odalépett hozzá egy nagyon magabiztosnak tűnő nő – ahogy megszólalt érezte hogy valami nem stimmel vele.
- Jó napot hölgyem. Nem, egyáltalán nem… - válaszolt kissé szégyenlősen. Nem volt felkészülve arra, hogy egy felnőttel kell beszélnie.
Talán az érdeklődése vagy a nyílt segíteni akarása nem tetszett neki… nem tudta volna megmondani. De, nem is számított egyáltalán – ő egy felnőtt volt, és azok mindig tudják mi a teendő, így meg se fordult a fejében, hogy megkérdőjelezze az ítéletét, hiába verték félre az ösztönei a vészharangokat.
Még nem volt elég tapasztalt ahhoz, hogy hallgasson a megérzéseire.
- Örvendek, Aria-san, az én nevem Nibori, a hölgy pedig… Red. – hajolt meg kissé hanyagul és mutatta be a másikat kelletlenül, rádöbbenve hogy már akkora nem is emlékezett teljesen a nevére. Rossz memória és figyelmetlenség. – Honnan tudhatná egyébként hogy ki tette? Tetszett látni valamit? – kezdett bele azonnal a „tetszik”-elésbe akaratlanul.
Red – akire fejben innentől így reflektált – halk morgására szinte fel se kapta a fejét. Kínosnak érezte a dolgot, de mégsem feddhette meg. Szinte csak összefutottak.
avatar
Shirokawa Nibori

Posts : 40
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 17.
Location : U.A. Hős Akadémia

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Shadow Broker on Szer. Ápr. 11, 2018 10:18 pm

Kezd izgalmas lenni az események sora és nagyon tetszik, hogy én is részese leszek, jó döntés volt részemről részt venni a kalamajkában
-Ami azt illeti egy ismert tolvajt láttam elszaladni, valószínüleg ő rabolt ki téged, tessék ezt nézd meg-Gyorsan előkapja a telefonját és a rendőrség oldaláról mutatja a fantomképet Innen már illene elmondanom pár dolgot még mi?
-Azt hiszem őt láttam... A kishölgy hősnek néz ki, ha jól sejtem Nibori-san pedig tanonc, szerintem nem baj, ha az ügyet mi oldjuk meg, nem igaz?-Engedett megegy kis mosolyt magának, bizalomkeltés okán Iiiigen a rendőrséget is hívhatnánk, de abba hol a poén?
-Szóval ha jól láttam arra indult, szerintem ha gyorsak vagyunk utólérjük és mindent rendbe tudunk rakni! Legalább én is egyszer résztvehetek ilyenben!-Furán lelkesnek tűnt ilyenkor, de végülis az elmondottak alapján bőven normálisnak tűnik. Első nyomozás fillingje lehet egy civilnek? Ki ne élvezné?!

Nos ez így egy olyan szituáció lett szerintem, hogy kellemetlen lenne nekik visszautasítani... Red valamilyen hősféle, a srác pedig tanonc, ráadásul az ő tárcáját vitték el, khm, igen vitték el! Razz

Báár belül érzem, hogy fura ez a Red. Najó nem belül a ruházata és a neve nem ismerős. Pedig ha valakinek akkor én nekem tudnom kéne róla. Ő vagy máshonnan jött...vaaagy....

-Nem szuper lesz egy ügyet felgöngyölíteni?-Sok krimiben ezt mondják, ezzel még amatőrebbnek tűnök Very Happy

Nos ha mindenki benne van akkor elindult Aria is a nyomon amit követhetnek.
avatar
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Nyarla on Szer. Ápr. 11, 2018 11:21 pm

- Akkor már Fake Red... - Mondtam első alkalommal mikor Red Hoodnak hívott, végül a beszélgetés vége fele már csak sóhajtva a "Fake" névvel illettem magam a tanonc előtt. Érdekes kis kölyöknek tűnik és rá fér egy kis önbizalom tuning. Biztos vagyok benne hogy előre tudom mozdítani a lelkesedését.

Ellenben a leányzóban nem bízom. Nem hős ki hősködni akar... Ki hallott már ilyenről... Ráadásul olyan, mintha valami tucat bűn üldözős filmből lépett volna elő amiket folyamatosan nézettek velünk a nevelőintézetben, egyfajta elrettentő jövőképeket vetítve elénk.

A fantomképet alaposan szemügyre vettem, ám a helyi alvilággal még nem sikerült felvennem a kapcsolatot, így számomra ismeretlen volt az arc s egy másfajta kérdés merült fel bennem.

- Minden bűnözőt azonnal felismersz távolról másodpercek alatt? - Hangom kissé naiv, gyerekesnek csengett de azért érzékeltettem némi rosszallást.
- Minden civilnek ennyire felelősségteljesnek kellene lenni. - Mondtam gúnyosan.

Nem tetszett a viccelődése és a komolytalansága az egész helyzethez. Épp most lopták el egy iskolás, ráadásul egy jövőbeli csillag tárcáját és ő csak nevetgél...

- Nem tehetjük meg, hogy bármilyen civilt belekeverjünk ebbe az egészbe. És különben is, mi a quirked? Ha elég hasznos talán megfontolom, hogy velünk jöhess.

Bármit is válaszol, ideje átvennem a vezetést s hirtelen közelebb hajolok a fiúhuz s hatalmasat szippantok belőle. Csak úgy árad felőle a sós víz, talán könny szaga, elég jellegzetes s talán ez alapján könnyebb lesz nyomra akadni.

Ezután egy a korábbi magabiztos, hiperaktív stílusban arra mutatok amit a lány mutatott.
- Ha biztosak vagytok kövessetek! Ám csak ésszel mert én felelek értetek! Felelősség vállalás fontos része egy hős jellemének. - Címeztem utolsó mondatot a fiú felé.

avatar
Nyarla

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 07.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Shirokawa Nibori on Csüt. Ápr. 12, 2018 8:58 am

Nibori képtelen volt nem ide-oda kapkodni a tekintetét a másik kettő között folyamatosan; úgy tűnt mindketten nagyon biztosak benne, mit és hogyan kéne tenniük.
Csak ő volt itt teljesen tanácstalan?
Aria jelenléte megnyugtatta kissé, főleg hogy felnőtt léte mellett még úgy látszott érti is a dolgát – de másrészről pedig osztotta Red kétkedéseit vele szemben. A színes rongykupacról pedig... ő egy hétköznapi hősnek tűnt, akivel nagyon különbözőek voltak temperamentum szempontjából, ellene nem voltak ilyesfajta aggályai. Csak attól aggódott hogy valami olyanba fogja belesodorni amiből szívesebben maradna ki. Az egész helyzet túl szép volt hogy igaz legyen, pont akkor futott bele egy önjelölt detektívbe és egy hősbe, amikor ellopták a tárcáját.
Kicsit gyanús volt az egész… de nem látott semmilyen összefüggést a miértek között, ezért elhessegette ezeket a gondolatokat a fejéből. Nem fog megsértődni azon, ha mindenki le akarja venni a felelősséget a vállairól – ennél kényelmesebbet nem is tudott volna elképzelni.
Szemével átfutotta a fantom rajzot, és rögtön eldöntötte, hogy nem ismeri, így azonnal törölte is őt a rövidtávú memóriájából, egy apró vállvonással kiegészítve ezt. Úgy sem volt rajta semmi olyasmi, amiről messziről ki lehetett volna szúrni a tömegből.
- Nos, nem, nem lenne… - válaszolt Ariának, de aztán Red rosszallása kicsit megmozgatta az agya gyanúval foglalkoztatott részét - … nos, ebben is van valami… - próbált pártatlanul is igazat adni neki.
Nibori egyre kevésbé érezte magát kellemesen – még sem szabadult meg a felelősségtől, csak átfogalmazódott abban, hogy a kettőt ne hagyja egymásnak esni. Nem volt biztos benne, hogy képes lenne a kritikus pillanatban megállítani egy hajtépést, de nem volt más választása, ha már a passzív ütközés-csillapító szerepe alól elegánsan kibújt az által, hogy átment önkéntes kukába.
Idegein az sem segített, hogy Red hirtelen közelebb lépet hozzá és látványosan megszaglászta. Nem gondolta volna magáról hogy ilyen jó benyomást tud gyakorolni a lányokra, és hirtelen nem is tudott emiatt jól reagálni rá, csak egy nagyon gyenge és elcsépelt, viccnek szánt egysorossal:
- Előtte azért meghívhatnál egy kávéra vagy valami… - engedett meg magának egy félénk mosolyt.
Nem mintha érezte volna ennek a mondatnak a mélyebb jelentéstartalmát, csak érezte, hogy passzolna a szituációhoz.
- El tudom képzelni… - válaszolt Red egyértelmű megjegyzésére, és finoman megcsóválta a fejét. Ha csak te el tudnád képzelni…
Relatív csöndben követte a másik kettőt, hagyva hogy ők vezessenek. Ha egy dolog biztos volt számára, akkor az az volt hogy a helyzet állása szerint ő volt legalul a ranglétrán, és eszerint viselkedve csak asszisztált a másik kettő keze alá. Talán a végén még tanulni is tud valamit a profiktól.
avatar
Shirokawa Nibori

Posts : 40
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 17.
Location : U.A. Hős Akadémia

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Shadow Broker on Csüt. Ápr. 12, 2018 9:40 am

Azt hittem könnyen ráveszem őket az igazamra, de ez a Fake Red egy igazi tűzrőlpattant személyiség, még az is lehet gyanakodik az egészre, de szerintem nem csináltam nagy hülyeséget. Ami aggasztóbb téma, hogy hova pozícionáljam magam a témában. De talán az lenne a legjobb, ha meghúznám magam és átadnám neki a vezetést, az kevésbé feltűnő lenne, de az a kis belső hang... már most is sikít a vezetés miatt.
-Ami azt illeti négy nyelven beszélek és mellé fotografikus memóriám van, úgyhogy titeket is felismerlek bárhol.-Ettől a fordulattol engem kiverne a víz, pláne amilyen arcot vágtam hozzá egy rövid pillanatra. Teljesen komoly és majdnem fenyegető. Bár ez nem jó lépés, de szerintem akkor is meg kell lépni.
-Kishölgy!-kissé emelem meg a hangomat mellé pedig felemelem a jobb kezem mutatóujját is hangsúlyozás képpen.
-Tanulja meg, hogy felnőttel nem illik így beszélni, pláne amikor segítséget akar nyújtani, bármekkora hős is!-intem helyére a fiatalt. Egy rövid időre hivatalosabb formára is váltok, ezzel mindenki a másikat szokta felszólítani valamire.
-A quirkem pedig hasznos, de neked így nem árulom el, tiszteletlen voltál.
Mielőtt még folytatnám Red olyat tesz, amitől kiráz a hideg...Megszaglássza a srácot, ami nagyon ritka és bizarr. Kicsit még grimaszolok is hozzá
-Pedig úgy tűnik közeli ismerősöd a lány-És még én vagyok gyanús és fura?
-Fake Red-san. Bocs hogy kiábrándítalak, de nem tudod merre kell menni nem? Ugyanis én tudom merre indult...
A kissé túlbuzgó lány pedig el is indul... Okké. Jobbhíján követem és a srácot sem kéne itt hagyni.
avatar
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Nyarla on Csüt. Ápr. 12, 2018 5:43 pm

A belső ösztön feléledt, s éreztem csupán hajszál vékonnyá vállt határ tartja helyén ép tudatomat. Pár mondat volt a nőtől és érzések negatív kavalkádja készült előtörni, akár a vér a felhasított torokból. Akaratom megfeszítettem és így egyetlen quirk részecskét sem engedtem a testemen kívülre, aminek következtében a jól ismert reakció életbe lépett s éreztem, csupán erősen fejemre szorított csuklya gátolja meg hajam lebegését a szélrózsa minden irányába.
Üvölteni lett volna kedvem ám lenyugtattam magam. Ezek a kirohanások miatt nem lehetek rendes hős...
Mély levegőt vettem és próbáltam elfelejteni, jobb színben feltüntetni önmagamban önmagamnak a nő.. Nem, Aria szavait.

Tökéletes memória, egy fegyver mely bármikor tönkreteheti életem jelen folyását...
Csak ez hiányzott. Hogyan lehet ennyire csodálatos tulajdonsága egy ennyire ostobának és naivnak látszódó nőnek. Burkolt fenyegetés? Volt első gondolatom szavaira, ám ez csak akkor válik azzá ha én is belemegyek a játékba. De nem, az identitásom többet ér.

A dorgálása volt a pont az i-re, ám egy rész beláttam, van igazság a szavaiban, és ezzel együtt elásta magát nálam. Ennyire egyszerű s röhejes nem lehet valaki... Pár másodpercig tartott csak mindez s saját benső gondolataim kereszttüzében egy kisebb kacajt tört fel belőlem. Magamon nevettem de éreztem, hogy a jelen szituációban inkább úgy tűnhetett a hölgyeményt nevettem ki.

Különösebben nem volt ínyemre, hogy kicsinylő szavaira bármilyen választ is adjak, ám hatalmas sóhajtás után, akarva akaratlan de nagyon lassan és vontatottan kissé önmagam küllemét kétségessé formálva, mintha egy gyermeknek magyaráznék kezdtem.

- Először is, nem ismered a korom, a mai világban a külső és a hang nem sokat számít. Ami a quirkedet illeti, sajnos így nem engedhetem meg hogy velünk tarts, veszélyes lehet és a stílusod alapján önfejű is. Köszönjük a korábbi információt. Amennyiben velem jönnél minden dolog ami történne veled az én lelkemen száradna az én bűnöm lenne így nem hozhatok egy heves vérmérsékletű embert egy körözött ellen.


Pár lépést tettem előre mikor hallom a szavait s meglepődve s kissé gyanakodva nézek rá ismét.

-De hát előbb azt mondtad erre ment, mutattam kérdőn az irányba amerre indultam és amerre korábban a lány is mutatott. Vagy esetleg más információd is van a hollétéről? Amúgy ha már tökéletes memóriád van annyi ideig még velünk tarthatsz amíg minden információt átadsz a férfiról. Ám ha esetlegesen harcra kerül a sor azonnal el kell menned és hívnod a rendőrséget, vagy egy másik a közelben lévő hivatásos hőst.

A kölyöknek meg jó ha lát éles bevetést! - Mosolyogtam rá noha ez a rongyoktól aligha látszott.

Furcsa így dirigálni és hőst játszani, miközben ez idáig csak néhány sikátori suhancot és bántalmazót üldöztem el.  De vissza akarom szerezni a tárcát bármi áron.
avatar
Nyarla

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 07.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Shirokawa Nibori on Pént. Ápr. 13, 2018 3:18 pm

Nibori próbálta magát olyan apróra összehúzni amennyire csak tudta – annak ellenére, hogy már kiindulásból is ő volt a legkisebb termetű a társaságból, valahogy sikerült ez neki. Érezte ahogy egyre melegebb lesz a levegő, ahogy a kettő hölgy közötti feszültség olyan nyomásúra emelkedik, hogy már csak az is összenyomja teljesen hogy közöttük áll.
- Ez… ez megmagyarázza a dolgot.
Aria-san ilyen képességek birtokában bizonyosan nagy tehetség lehetett az életben, több mint hasznosnak tűnt a fiú számára mint társ. Volt valami a nő hangjában amitől elhitte neki ezt; pont az a nagyzolás hallatszott benne, akik büszkék erre a teljesítményükre. Pökhendi volt, tény, de mostanában csak igen kevesen mondhatták magukat szerénynek.
Kiszáradt a szája, így meg kellett köszörülnie a torkát ahhoz hogy meg tudjon egyáltalán szólalni.
- Nee-san – szólította meg Ariat – nekem azért elárulod hogy milyen quirköd van? – próbált diplomáciailag ügyeskedni, és eközben témát váltani, mielőtt tényleg egymásnak esnek.
Csak ő lehetett ennyire szerencsétlen hogy belecsöppenjen egy ilyen helyzetbe. De, valószínűleg így jár az aki finnyás és kimozdul a családi házból egy finom falat reményében.
Hirtelen megkordult a gyomra. Nagyon sürgősen vissza kell szerezni azt a pénztárcát, mielőtt még arra kényszerül hogy az otthoni menüből egyen.
A veszekedés továbbfolyt. Neki meg elege lett – be kellett látnia, hogy ez így nem fog működni ha a másik kettő folyamatosan a vezető szerepért próbál versengeni. Vett egy nagy levegőt és megmakacsolta magát:
- Ebből elég legyen! – emelte fel a hangját idegesen. Nem fogja hagyni tovább hogy a feje fölött csapjanak össze a hullámok. Több mint eleget sodródott az árral. – Látom egyikőtök se fogja lenyelni a büszkeségét. Segíteni akartok? Rendben, legyen! Aria-san; merre ment a gyanúsított? Mutasd az utat! És Red; tartsd meg az energiádat a harcra, ha egyáltalán sor kerül rá. És most, elindulhatnánk végre? - mondta, lezártnak tekintve a témát.
avatar
Shirokawa Nibori

Posts : 40
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 17.
Location : U.A. Hős Akadémia

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Shadow Broker on Szomb. Ápr. 14, 2018 4:56 pm

Értékelem ezeket a pezsdítő szituációkat, nem gyakran van esélyem olyan helyzetbe kerülni, hogy effektíve részt vegyek a kalandokban, nos ez leginkább abból fakad, hogy én vagyok aki meghalgatja őket és továbbadja, talán így a leghelyesebb.

Sokan kérdezhetik most, hogy miért vettem fel ezt az anyáskodó szerepet. Nos ezt még sosem próbáltam és hát mindent el kell kezdeni egyszer nem igaz? Így amikor ez ugrott be mint ötletnek jónak tűnt. De kezdek kibukni a kiscsajon. De komolyan.

-Hűűűhűű kisanyám neked aztán van bőr a képeden!-tettem hozzá miután elmondta amit akart. Nos lehet leengedtem a szerepemet, de na azért minden hülyeségnek van határa...
Úgyhogy jobbkezem a csípőmre tettem és egy kissé oldalra engedtem, majd körözgető kézmozdulatokkal folytattam az egész végén

-Nem olyannak tűnsz aki képes lenne vállalni a felelősséget, akár értem akár a fiúért.-Tettem hozzá hidegen. Talán az arckifejezésem is megváltozott egy pillanatra, mint legutóbb. Aztán meglepődtem amit a srác mondott mellettem. Aminek örültem, mert kitudja mit tettem volna még hozzá a dologhoz... Igazából az első kérdésére nem is válaszoltam, de amikor másodszorra ránk borította az asztalt és lecseszett minket. Nos annyit mondok enyhén meglepődtem. Vagy inkább kikerekedett szemekkel néztem az eddig visszafogott srácra, hogy őt mi lelte.
-Nos ez egyszerű, én erőtereket tudok generálni.-feleltem neki mosolyogva. Na nem mintha nem lenne titok, de szerintem egyszer elmondhatom valakinek. Ezzel téve érdekessé a dolgokat talán.
-Nos abba én könnyen belenyugodnék, ha ő vezetne minket. Mit szólsz Fake Red-san?-ajánlottam neki a Fehér Békét, még mielőtt hülyeséget teszünk. Nagy hülyeséget.
-Szóval akkor Nibori-san erre tessék-mutattam magam elé az egyik sikátor irányában. Mert persze arra futott a féleszű. Amikor pedig odaérünk szépen nyugodtan egy eldobott csikket találunk a földön ami még füstölög
-Látjátok ezt? Nem rég indult el és szerintem ilyenkor kerülné a tömeget a figura mielőtt felismerik. Mármint más is.-kezdtem el fejteni vissza a dolgokat. Na most jön az érdekes rész...
-Suliban nem tanították innen merre tovább?-hajolok le megnézni közelről a csikket és utána ahogy felállok nézek a két társamra.
avatar
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős] Kirobbanó kalamajka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Shinjuku :: Golden Gai

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.