[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

 :: Játéktér :: Tokió :: Shinjuku :: Kachukiho

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Shadow Broker on Hétf. Május 14, 2018 6:57 pm

-Akkor már tudod is, hogy helyes döntés volt-e. Ha engem kérdezel, akkor a hősök nem olyanok, mint amilyennek látják őket. Találkoztam például a Manual nevű hőssel Hosu Cityben, de eléggé kiábrándító, teljesen olyan, mint én vagy te, sőt.-Annyi a különbség kettőnk között, hogy míg mi nem vagyunk elismerve, ő egy flancos iskola miatt el van. Kéne valami amivel a magasba tudna törni az átlag ember is. Valami aminek értelme is van, nem csak amolyan tomboló féle...

Láttam rajta, hogy az én gondolataim után ő is elmerengett a dolgokon. Valami árnyék őt is fedi, különben, nos nem lenne itt, főleg nem így.
-Tudod, attól függetlenül, hogy vannak olyanok akiknek szörnyű a sorsa, attól még nem jelenti azt, hogy neked is bánkódnod kéne a dolog miatt. Gondolj arra, hogyha mindenki ilyen lenne milyen világban élnénk. Inkább... -ragadtam meg a kezét, leginkább azért, hogy rám figyeljen- Engedd el a dolgokat és próbálj meg tovább lépni. Igaz nem tudom mi bánt legbelül, de hidd el, hogy mindenki hibázik -mosolyogtam rá, próbálva elűzni a komorságát. Komoly dologról lehet szó, ha ennyire megváltozott hirtelen, de egyben úgy tűnik, hogy nyitott és kedves.
-Lehet, hogy hirtelen jön tőlem, és alig is ismerjük egymást, de ha csak egy beszélgetésre vágysz, akkor velem nyugodtan...-Igaz sosem voltam jó lelkipásztor, de páran megérdemlik, hogy mégis az legyek.
Mintha kezdenék változni, mintha kezdenének érdekelni az emberek, hiszen... úgy néz ki, csak a másikon keresztül tudnak feljebb jutni. Elég nyers gondolat, de ha már nincs akinek a segítségével feljebb és tovább léphetsz, nos akkor elérted a csúcsot. De én nem szeretek stagnálni
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Malasorte on Csüt. Május 17, 2018 3:46 pm

- Akivel engem hozott össze a sors még az átlagembereknél is rosszabb volt egy bunkó. Persze bizonyára akadt köztük, akik nem hírnév hajhászásra választották ezt az utat, de úgy tűnik, egyre kevesebben vannak. Többek között ezért választottam a magánnyomozó szakmát, mert így segíthetek másokon. Ráadásul, ha valakinek véletlenül eltöröm, az orrát van mire fogni.
A beszélgetés témája ezután kissé borongóssá vált, mert eszembe jutott a barátom mondhatni féltestvérem, aki még mindig komában feküdt. Megpróbált megvigasztalni azzal, hogy nem bánkódhatok mások szerencsétlensége miatt. Majd váratlanul megragadta a kezemet közben mosolygott és arról mesélt tovább kell élnem és bár nem tudja mi történhetett, de mindenki követ el hibákat. Nem igazán tudtam, hogy mit is kéne erre mondanom hisz alig ismertük egymást. Némi töprengés után megpróbáltam mosolyogni mintha megfogadnám a tanácsait.
- Igaza lehet csak ez nem olyan egyszerű dolog. Hagyjuk is ezt, elnézést kérek, amiért elrontottam a hangulatot. - majd némi várakozás után elkezdtem beszélni. – Néhány évvel ezelőtt volt egy kisebb autó baleset. A metró alagút beszakadt alattunk és mi bezuhantunk. Én kilenc éves lehettem a szomszéd srác tizenkilenc, ha jól rémlik. Ájultan találtak ránk. Én egy rövid ideig szunyókáltam ám ő még mindig nem tért magához. Ő eszesebb volt, mint én, erősebb így nem értettem miért. Megúszta rongyos öt évvel. –összecsaptam a tenyerem. – Azt hiszem vége a kezelésnek nagyon köszönöm doktor nő. Nem gondolt rá, hogy pszichomokusnak álljon?
Természetesen nem beszéltem neki a lappangó képeségemről, ami nagy eséllyel közre játszhatott. Nem hiába csak akkor használtam mikor minden kötél szakadt vagy pedig emberéletek forogtak kockán.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Shadow Broker on Kedd Május 22, 2018 2:57 pm

-Nos pedig egy hősnek fontos a megjelenése és a viselkedése, mert sokak példaképe lehet, rengeteg gyermek néz fel rájuk, mint valami istenre, ha megnézzük All Mightot, nos valódi rajongói tábora van.-tettem hozzá a hősökről alkotott képhez, talán ő nem is tudja, hogy pár elmaradott országban még mindig igyekeznek őket űzni és elkapni, pedig nagy hasznára van egy-egy ember a társadalomnak.
Majd elmesélte, miért is lett ilyen más a hangulata, úgy néz ki nem csak nekem van meg a magam baja, mondjuk ezt eddig is tudtam, de látni, hogy valaki szenved emiatt, nem jó. Próbálja megtörni a rossz hangulatot egy elmés fordulattal, de nem nagyon tudja elterelni a gondolataimat a dologról

-Nem vagyok olyan jó, hogy pszichiáter legyek, csak kevés embert tudok érdemben meghallgatni, főleg akkor ha megbízom benne. Elég nehéz a tehetetlenség én is jól tudom, de a reményt nem szabad akkor sem elveszíteni, harcolni kell azért, hogy mindennek meglegyen a maga értelme. Lehet nehéz elhinni, de azért is lehet harcolni, hogy az ő szenvedése egy kis értelmet nyerjen, mondjuk ilyen apróbb tettettek is, de előre lehet lépni ez irányba. Legalábbis szerintem-édesapám örökségét viszem tovább, annak ellenére, hogy nem én vagyok a legalkalmasabb személy. Fel kellett nőnöm hamar a feladathoz és azt hiszem lassan el is tudom érni azt a szintet ami elvárható. A dolgok kezdenek összeállni a fejemben és lassan ideje lesz elkezdenem a terveimet valóssá tenni, hogy értelme legyen annak, hogy átadta nekem a stafétát
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Malasorte on Csüt. Május 24, 2018 8:37 pm

Már vártam mikor hozza fel ellenérvként az aduászt All Might-ot amivel természetesen képtelenség vitába szállni. Ő tényleg hatalmas rajongó táborral rendelkezett és nem is hiába ugyanis hatalmas tetteket hajtott végre. Nem csak jártatta a száját miközben pózolt a kamera előtt, hanem segített is az embereken. Igaz engem kissé idegesített az a hófehér mosolya, de el tudtam ezektől tekinteni az eredmények fejében.
- Mindenhol akad kivétel. Igaz, ő jó erős kivétel.
Kissé furcsának tartottam, hogy azt állította saját magáról, hogy nem lenne valami jó pszichiáter. Pár szóval sikerült szinte mindent kiszednie belőlem és nem is éreztem azt, hogy befolyás alatt lennék. Ráadásul a komorságom is szép lassan elkezdett feloldódni, ami máskor néhány rosszfiú elverése után szokott megtörténni.
- Mindannyiunknak megvan a keresztünk, amit életünk végégig cipelnünk kell. Na de nem akartam ezt a szép reggelt így elrontani.
Azon kezdtem töprengeni mi mindent fogok még elárulni annak a nőnek, akivel nem is olyan régen ismerkedtem össze. Elég sokat szoktam beszélni leginkább arról, hogy mennyire csodálatos vagyok esetleg milyen nehéz az életem, de ő rávett, hogy őszinte legyek. Már megfordult a fejemben, hogy adok neki egy telefonszámot, hogy ha esetleg szüksége lenne, egy kis segítségre bármikor hívhat. Mikor felkeltem még azt hittem egy szürke napnak nézek elébe erre ott reggeliztem egy gyönyörű nővel.

- Nagyon kedves. Néha elkap a búskomorság ez minden, de elmúlik. Azonban lenne egy kérdésem, amivel remélem, nem sértelek meg. Ugye nem minden rokon japán.  Nem mintha gondom lenne, vele én például részben európai vagyok, állítólag. Ez egy elég hosszú és régi mese. A történet szerint sok-sok évvel ezelőtt a felmenőim kereskedők voltak és elutaztak Európába egész pontosan Erdélybe. A család egyik női tagja beleszeretett egy ottani nemesbe valami Vlad-be akinek elég beteg szokása volt. Állítólag szabadnapján karóra húzta az embereket ám egyszer beleszeretett az én ősömbe, aminek egy gyerek lett a végeredménye. Nagy bonyodalmat okozott volna, ha ott marad mivel el nem vehette így adott neki egy aranygyűrűt rajta a családi címer állattal, ami egy sárkány. Arra az esetre, ha bármi gond lenne elég ezzel a gyűrűvel visszamenni és minden segítséget megkap. Generációról generációra öröklődött nálunk, de állítólag ellopták, úgy száz évvel ezelőtt. Szóval ennyi az egész. Ébren vagy még, vagy már elaludtál? Mert már aludtak el ezen a történeten, sajnos nem vagyok valami jó mesélő.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Shadow Broker on Szer. Május 30, 2018 10:07 pm

-Persze, hogy erős kivétel, azért hoztam fel őt, nos vannak mások is termeszétesen, de All Might akit mindenki ismer, ilyen vagy olyan módonNa nem mintha én ismerném őt, de párszor már közel jártam ahhoz, hogy élőben is lássam, de sajnos ez most egy kissé reménytelen, pláne, hogy be van zárva tulajdonképpen az U.A-ba tanárként. Oda pedig nem jut be akárki
-Nem rontottad el a reggelt korán sem, inkább beszélgetek valakivel komoly témákról, mint amilyen ez, vagy a környezetvédelemről, mintsem valami értelmetlen csevegésnek legyek részese egy alkoholista proletárral-na ezzel elmondtam, hogy miért nem szeretem a nagy cégeket...

Majd hagytam, hogy elmesélje a kissé fura történetét arról, hogy Vlad Drakul a rokona. Mindenki ismeri azt az embert, de nem hiszem, hogy tényleg a rokona lenne, ez abban derül ki, hogy a végén picit felnevetek

-Nem mondod komolyan, hogy a rokonod volt ugye?-nézek rá kissé kételkedően pár másodpercig, majd hogy megtörjem a csended folytatom-Hát az édesapám Amerikai, az ő talán ükükük apja pedig brit származású volt, telán ebből veheted észre, hogy nem vagyok ízig vérik Japán. Édesanyám volt apám családjában az első Japán származású, tőle sokminden jót örököltem, ahogy apukámtól is.--Majd egy apró mosollyal a jobb kezemre nézek, egy apró pillanatra pedig a kezemet eltüntetem, nem tudom, hogy ő látta-e, de úgy éreztem, hogy most muszály, hogy tudjam, ki is vagyok igazából-Tudod, talán nekem pont tőlük van a keresztem amit nekem kell hordoznom. Mindig jól tanultam és kitűnő eredményeket tudtam felmutatni, de amit te is észrevettél, azt mások is, és nem mindenki szereti az olyanokat, mint én-szándékosan nyomtam meg kicsit. Még kiskoromban ért a csalódás, hogy mivel nem vagyok teljes egészében Japán, így pár kissé önfejű és múltban ragadt személy, leginkább mások szülei próbálták távol tartani tőlem a gyereküket. Ez egy kislánynak nem esik jól, persze hiába mondták nekem, hogy nem bennem van a baj, ezt mégis nehéz volt akkor elhinnem.
Manapság pedig azt a kort éljük, vagyis inkább élem, amikor már tehetek ellenük. Így vagy Úgy, de én győzök.

-De ugye.... Nem szokásod neked is ez a karóba húzás dolog?-tettem fel a kissé bugyuta kérdést, reménykedve benne, hogy nem azért kérdezett, rá, mert ő sem bírja az én fajtámat
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Malasorte on Vas. Jún. 17, 2018 10:28 pm

Én egyszer sem találkoztam All Might-al azonban nagyon sokat halottam róla, igaz az lett volna a csoda, ha nem halotta volna róla. Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy még a csapból is ő folyt. Ha eldobtam egy kólás dobozt az utcán, akkor nagy eséllyel egy olyan embert találnék fejbe, aki erről a nemzeti hősről tart kiselőadást. Bár nem voltam oda ezekért a maga mutogatós idiótákért ám úgy tűnt ő a nagy hírverés ellenére mégis egy kivétel. Sohasem tudtam eldönteni, hogy a városlakok miért nem félnek tőle, ugyanis ha úgy dönteni könnyedén minden elpusztíthatna maga körül. Mégis mindenki egy emberként hisz benne és persze tisztelik is, akárcsak én, vagyis majdnem. Vissza a történethez örömmel halottam, hogy nem rontottam el a reggelt, mert azon nagyon rossz lett volna. Az is igaz, hogy nem bánkódtam volna sokáig legfeljebb öt percig majd visszatértem volna a fontos teendőimhez.

Mikor megemlítettem, hogy egy Európai egész pontosan Erdélyi nemes leszármazottja lehetek elnevette magát. Az is azonnal kiderült, hogy ő sokkal jobban tudja, kiről van szó, mint én magam. Majd jobban kivesézte melyik rokona nem Japán származású és, hogy valamilyen keresztet kell viselnie emiatt.
- Mint említettem ez csak egy pletyka meg az a bizonyos sárkány mintás gyűrű sem került elő sohasem. Amúgy magam sem tudom, mit vettem észre azonban tartom magam egy régi szabályhoz. Amíg nem akar bántani vagy megkárosítani, jöhet akár a holdról is engem nem zavar.
Nem tudtam, hogy sikerült-e a lényeget megragadnom, ami annyit tesz, mindenkit egyformán kezelek, nemtől, származástól függetlenül.
- Aki pedig nem viselkedik azt agymosásban részesítem. – erre kacsintottam felé olyan idétlen stílusban.
- Én nem szoktam ezt a karózást használni, de most, hogy így említed, nagyon szimpatikusnak megoldásnak tűnik. Ismerek néhány embert, aki megérdemelné az ilyesmit, de mint említettem a golyó drága, de ilyen ízét bárhonnan szerezhetek. - mondtam ördögi mosollyal majd sapkámat a szemembe húztam.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Shadow Broker on Pént. Jún. 29, 2018 10:23 pm

Nem is tudom miért kéne elhinnem neki ezt az Európai ősök dolgot. Tulajdonképpen pont annyira lehet ez hülyeség is, mint nem, amit talán azzal tudnék tisztába tenni, ha utána néznék. De akkor mégis milyen perverznek hinne negem?
Végülis túlzás lenne és egyben az is vele jönne hogy nem hittem neki, ami nem lenne jó valamiért.

-elég különös a hozzáállásod... Na nem mintha lenne ezzel baj, mert azt hiszem tudom mire akarsz kilyukadni, de azért mégis jobb tartani pár alaktól, már ha érted... Csak az óvatosság kedvéért

Majd Aria halk kuncogással jutalmazta az egyszerű tréfát
-Szóval... Oké ezt összerakom fejben-Ha gazdag lenne venne karót meg lőszert.
-Nem igazán tudlak megfejteni. Őszintén megvalva akkora rejtély vagy nekem, hogy kedvem lenne veled tölteni a napot. Mit szólsz hozzá?
Persze nem akarom sem feltartani sem zavarba hozni, de végülis manapság szokás a hölgyeknek is elhívni egy randira egy pasit nem?
-Semmi komoly, csak lövöldözés, mozizás, meg pár kilóméter futás, hogy aztán a nap végén közösen vegyünk nekem egy napszemcsit. De csak mert az menő-ekkor előredől és keresztbekulcsolja a kezeit az állát megtámasztva, egy apró, de annál bájosabb mosollyal kísérve. Talán a lány őszinte érdeklődése, nyíltsága, és tekintete együtt ráveszi a nyomozót arra, hogy töltse vele a talán nem túlságosan betáblázott napját.
Persze az azzal indulna, hogy nem a vöröslámpás negyedben állnak meg randizni.
-Szóval mit szólsz? Randi velem? Ma?
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Malasorte on Szomb. Jún. 30, 2018 1:14 pm

- Az élet, az elszáll, most még itt vagy. Nem lehet folyton csak félni, mert azon kapja magát az ember, hogy egy csomó mindenről lemarad. De ezért kell nyitott füllel és szemmel járni, mint én.
Elmesélte nekem, hogy nem tud engem megfejteni, amiről hírtelen eszembe jutott valami égbekiáltó marhaság, de azért végig hallgattam. Elmondása szerint szívesen velem töltene egy egész napot és megkérdezte, hogy mit szólok hozzá.
- Keresztbe hat betű. – válaszoltam majd vártam pár másodpercet, hogy legen ideje meglepődni. – A megfejtés. Keresztbe hat betű, ami nem mint a idióta.
Újságokban szokott lenni egy kis játék, aminek keresztrejtvény volt a neve. Arra szolgált, hogy az ember kicsikét használja az agyát úgy, hogy szavakat kellett kitalálni a betű számból és egy homályos tipp-ből. Ha valaki azt gondolja, hogy ez egy elég gyenge poén volt azzal egyet is értek, de legalább az én bugyuta viccem. Számomra az volt a különös, hogy egy viszonylag csinos nő miért akar egy olyan pasival lenni, aki férfinak nézte és folyton anyagi gondjai vannak. Tisztában vagyok vele, hogy sokat nyomhatott a latba a csodálatos külsőm és a káprázatos ruhám azonban nem olyannak tűnt, akit ennyivel le lehet venni a lábáról. Ezután elmesélte nekem a program tervet, ami majdnem úgy hangzott, mint egy szokványos napom leszámítva pár részletet. Végezetül a kezeit az álla alatt kulcsolta össze majd megejtett egy mosolyt, amitől pont úgy nézet ki mint egy rendkívül ravasz üzlet asszony. Azért gondoltam ezt, mert a munkám során volt szerencsém néhánnyal találkozni. Az ajánlat csábító volt azonban egy belső hang azt súgta nem árul el mindent, hogy valamit titkol.

- A futásért nem vagyok nagyon oda, de a többi jöhet. Előtte viszont megejtenék egy telefont.
Ezzel félre vonultam egy telefonfülkéhez majd miután alaposan végig kutattam a zsebeimet találtam némi aprót. Felhívtam a szomszédot, hogy megvan a macskája, de el kell jönnie érte ugyanis megint gond van a kocsimmal és közbe befutott egy másik ügy. Részben igazat mondtam, mert azzal a csotrogánnyal csak gond van, de leginkább nem akartam jobban lejáratni magamat. Fél órán belül meg is érkezett a hölgyemény, aki nem győzött hálálkodni a szívességért. Elvette tőlem a dobozt és már ott sem volt.
- Meg kell, néznem, hogy a napi rendembe belefér-e egy csinos nővel való randi. – majd úgy tettem mintha a levegőben lapoznék. – Mai napom szabad, szóval benne vagyok. – mondtam fülig érő vigyorral.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Shadow Broker on Szomb. Jún. 30, 2018 8:57 pm

-Öhm mi? Keresztbe hat betű?-na ezt a csávót is elvesztettük... Lehet valamilyen rejtett képességem van, hogy akivel beszélek megzizzen? Vagy eddig is ilyen volt? Tény ami tény, hogy eddig barátom nem volt, úgyhogy nehéz lenne tudni, hogy mi miatt hülyülnek meg az emberek körülöttem. De az is lehet, hogy csak olyan közösségből jön aki ezt érti. A fene se tudja.
-Rendben... nyugodtan telefonálj-nem tudom, hogy kit hívhat, de van egy rossz sejtésem. Vagy az anyját hívja, vagy a barátnőjét. Utóbbi kicsit kellemetlen lenne, főleg nekem.-így aztán amíg ő elment telefonálni Aria nyugodtan elfogyaszthatta étele maradékát és az egészet egy pohár fantával öblítette le.
Pár perccel később amikor a másik visszatért, ő kicsit kellemetlenül kérdezte:
-esetleg a barátnőd volt? Remélem nem hozlak kellemetlen helyzetbe előtte- persze attól még ő vállalta a mai napot velem, de nem akarok egy picit sem szerelmi drámába kerülni. Akkor inkább még most hazamegyek. Így kicsit kellemetlen már most a szitu- ez az érzés pedig jól látható is rajta hiszen idegesen tördeli az ujjait.A hozzászólást Shadow Broker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 30, 2018 9:06 pm-kor. (Reason for editing : Shadow Broker)
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Malasorte on Pént. Júl. 06, 2018 8:27 pm

Még az enyhe magyarázat után sem értett a picinyke kis poénomat, de nem hiszem, hogy olyan bonyolult lett volna. Gyerekkoromban gyakran halottam ehhez hasonló tréfákat és nekem nagyon tetszettek. Bár az is meglehet, hogy pusztán nem tudok rendesen magyarázni, mert egy félkegyelmű tökfej vagyok. Nem álltam neki a kioktatásnak inkább felhívtam az ügyfelet, hogy jöhet az állatkáért. Fél órán belül meg is érkezett és nagyon örült az ő mindenének. Megígérte nekem, hogy amint hazaér rögtön nekiáll sütni én meg csak annyit válaszoltam ráér, ugyanis van meg egy kis elintézni valóm. Miután távozott visszaültem az asztalhoz ám ezúttal az a bizonyos hölgy már más szemmel nézett rám, mint korábban.

Mint kiderült azt hitte ő a barátnőm volt és kellemetlen helyzetbe hozott előtte. Halkan felkacagtam miközben megcsillan a szemem és legyintettem egyet feléje.
- Nem kell félni ő nem a barátnőm, hanem az ügyfelem. Lelépett a fiúja vagy kirúgta már nem emlékszem. Az a fickó volt, aki összetörte a szemüveget és magával vitte a cicát. Azt a feladatot kaptam, ha visszaszerzem az állatot, akkor rengeteg friss pitét kaphatok így belementem. Mint említettem volt a ruhák elég drágák így ott kell spórolnom ahol, tudok és az ingyen étel mindig jól jön. Visszatérve a korábbi viccemre van olyan játék, hogy keresztrejtvény egyfajta fejtörő ahol a négyzetes hálózatban kellett kitalálni egy szót. Megadták a szavak, hány betűből állnak és még pár betűt és egy tippet. Azt említetted, hogy meg akarsz fejteni nekem rögtön a keresztrejtvény ugrott be és az én megfejtésem az idióta, ez pont hat betű. Erről ennyit fizetek és mehetünk, ahová csak parancsolod, ma a tiéd vagyok. – intettem valakinek, hogy fizetnék.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Shadow Broker on Pént. Júl. 13, 2018 10:04 pm

Látszott rajta, hogy nem érti mit nem értek a poénján. De nem igazán tudok mit kezdeni vele egy apró mosolyon kívül.

Komolyan nem tudom megérteni néha az ilyen poénokat.
A másik dolog pedig, hogy amikor randira mennénk elhív egy másik nőt is. Talán ezzel jelezte nekem hogy ő igenis kapható? Vagy épp arról szólt, hogy van barátnője

-Ohh értem... tehát feleslegesen aggódtam... Ne felejtsük el megköszönni neki ezt a lehetőséget... végülis ha ő és a párja nincs, nameg a macsek akkor mi sem találkozunk

Éreztettem vele egy mosollyal, hogy megnyugodtam. Kesze-kusza gondolatait nehéz kiszűrni a sok mondandójából... Valami keresztrejtvény, meg hogy idióta, hát annak tűnik ez tény, de azért hátha...

-Ne mondj ilyet! Nem vagy idióta, csak kissé különc...

Ez szép mentés volt. És meghozták a számlát is. 500¥ volt a számla, ami eléggé kevés ahhoz képest, hogy ketten is ettünk. Talán valaki elrontotta a dolgot, ezért fel is húzom a szemöldökömet egy picit, de nem nagyon zavar, csak remélem, hogy Malasorte nem kezd el hangosan gondolkodni....
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek? - Page 2 Empty Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Shinjuku :: Kachukiho

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.