[Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

 :: Játéktér :: Tokió :: Shinjuku :: Kachukiho

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Shadow Broker on Hétf. Május 14, 2018 6:57 pm

-Akkor már tudod is, hogy helyes döntés volt-e. Ha engem kérdezel, akkor a hősök nem olyanok, mint amilyennek látják őket. Találkoztam például a Manual nevű hőssel Hosu Cityben, de eléggé kiábrándító, teljesen olyan, mint én vagy te, sőt.-Annyi a különbség kettőnk között, hogy míg mi nem vagyunk elismerve, ő egy flancos iskola miatt el van. Kéne valami amivel a magasba tudna törni az átlag ember is. Valami aminek értelme is van, nem csak amolyan tomboló féle...

Láttam rajta, hogy az én gondolataim után ő is elmerengett a dolgokon. Valami árnyék őt is fedi, különben, nos nem lenne itt, főleg nem így.
-Tudod, attól függetlenül, hogy vannak olyanok akiknek szörnyű a sorsa, attól még nem jelenti azt, hogy neked is bánkódnod kéne a dolog miatt. Gondolj arra, hogyha mindenki ilyen lenne milyen világban élnénk. Inkább... -ragadtam meg a kezét, leginkább azért, hogy rám figyeljen- Engedd el a dolgokat és próbálj meg tovább lépni. Igaz nem tudom mi bánt legbelül, de hidd el, hogy mindenki hibázik -mosolyogtam rá, próbálva elűzni a komorságát. Komoly dologról lehet szó, ha ennyire megváltozott hirtelen, de egyben úgy tűnik, hogy nyitott és kedves.
-Lehet, hogy hirtelen jön tőlem, és alig is ismerjük egymást, de ha csak egy beszélgetésre vágysz, akkor velem nyugodtan...-Igaz sosem voltam jó lelkipásztor, de páran megérdemlik, hogy mégis az legyek.
Mintha kezdenék változni, mintha kezdenének érdekelni az emberek, hiszen... úgy néz ki, csak a másikon keresztül tudnak feljebb jutni. Elég nyers gondolat, de ha már nincs akinek a segítségével feljebb és tovább léphetsz, nos akkor elérted a csúcsot. De én nem szeretek stagnálni
avatar
Shadow Broker

Posts : 51
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Malasorte on Csüt. Május 17, 2018 3:46 pm

- Akivel engem hozott össze a sors még az átlagembereknél is rosszabb volt egy bunkó. Persze bizonyára akadt köztük, akik nem hírnév hajhászásra választották ezt az utat, de úgy tűnik, egyre kevesebben vannak. Többek között ezért választottam a magánnyomozó szakmát, mert így segíthetek másokon. Ráadásul, ha valakinek véletlenül eltöröm, az orrát van mire fogni.
A beszélgetés témája ezután kissé borongóssá vált, mert eszembe jutott a barátom mondhatni féltestvérem, aki még mindig komában feküdt. Megpróbált megvigasztalni azzal, hogy nem bánkódhatok mások szerencsétlensége miatt. Majd váratlanul megragadta a kezemet közben mosolygott és arról mesélt tovább kell élnem és bár nem tudja mi történhetett, de mindenki követ el hibákat. Nem igazán tudtam, hogy mit is kéne erre mondanom hisz alig ismertük egymást. Némi töprengés után megpróbáltam mosolyogni mintha megfogadnám a tanácsait.
- Igaza lehet csak ez nem olyan egyszerű dolog. Hagyjuk is ezt, elnézést kérek, amiért elrontottam a hangulatot. - majd némi várakozás után elkezdtem beszélni. – Néhány évvel ezelőtt volt egy kisebb autó baleset. A metró alagút beszakadt alattunk és mi bezuhantunk. Én kilenc éves lehettem a szomszéd srác tizenkilenc, ha jól rémlik. Ájultan találtak ránk. Én egy rövid ideig szunyókáltam ám ő még mindig nem tért magához. Ő eszesebb volt, mint én, erősebb így nem értettem miért. Megúszta rongyos öt évvel. –összecsaptam a tenyerem. – Azt hiszem vége a kezelésnek nagyon köszönöm doktor nő. Nem gondolt rá, hogy pszichomokusnak álljon?
Természetesen nem beszéltem neki a lappangó képeségemről, ami nagy eséllyel közre játszhatott. Nem hiába csak akkor használtam mikor minden kötél szakadt vagy pedig emberéletek forogtak kockán.
avatar
Malasorte

Posts : 35
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Shadow Broker on Kedd Május 22, 2018 2:57 pm

-Nos pedig egy hősnek fontos a megjelenése és a viselkedése, mert sokak példaképe lehet, rengeteg gyermek néz fel rájuk, mint valami istenre, ha megnézzük All Mightot, nos valódi rajongói tábora van.-tettem hozzá a hősökről alkotott képhez, talán ő nem is tudja, hogy pár elmaradott országban még mindig igyekeznek őket űzni és elkapni, pedig nagy hasznára van egy-egy ember a társadalomnak.
Majd elmesélte, miért is lett ilyen más a hangulata, úgy néz ki nem csak nekem van meg a magam baja, mondjuk ezt eddig is tudtam, de látni, hogy valaki szenved emiatt, nem jó. Próbálja megtörni a rossz hangulatot egy elmés fordulattal, de nem nagyon tudja elterelni a gondolataimat a dologról

-Nem vagyok olyan jó, hogy pszichiáter legyek, csak kevés embert tudok érdemben meghallgatni, főleg akkor ha megbízom benne. Elég nehéz a tehetetlenség én is jól tudom, de a reményt nem szabad akkor sem elveszíteni, harcolni kell azért, hogy mindennek meglegyen a maga értelme. Lehet nehéz elhinni, de azért is lehet harcolni, hogy az ő szenvedése egy kis értelmet nyerjen, mondjuk ilyen apróbb tettettek is, de előre lehet lépni ez irányba. Legalábbis szerintem-édesapám örökségét viszem tovább, annak ellenére, hogy nem én vagyok a legalkalmasabb személy. Fel kellett nőnöm hamar a feladathoz és azt hiszem lassan el is tudom érni azt a szintet ami elvárható. A dolgok kezdenek összeállni a fejemben és lassan ideje lesz elkezdenem a terveimet valóssá tenni, hogy értelme legyen annak, hogy átadta nekem a stafétát
avatar
Shadow Broker

Posts : 51
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedés] Barátok vagy ellenségek?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 :: Játéktér :: Tokió :: Shinjuku :: Kachukiho

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.