Kogite Isao

Go down

Kogite Isao

Témanyitás by Kogite Isao on Szomb. Ápr. 14, 2018 9:54 am

Játékmód: Harcore

Név: Kogite Isao
Nem: Férfi
Kor: 22
Becenév/ Hősnév: Seeker / Kereső
Foglalkozás: bűnöző
Osztály- évfolyam/ specializáció: 1- E, 1- F, 2- A, 3- B 

Kinézet:

Ha inormatikus szót hallod, akkor egy túlsúlyus, élettelen szobanövényre gondolsz? Hát ne tedd. Isao egyáltalán nem kövér, sőt kimondottan szálkás. Kimondottan jól néz ki és könnyen ismerkedik, ez Quirkjének is köszönhető. Ha kimegy az utcára nem csak a nők, de a férfiak is megnézik. Arca picit hosszúkás, ezüstre festett haja lófarokban a két lapocka közé ér, körszakállat visel, amit mindennap ápol. Heterokróm szemébe nézve az ember gyorsan megzavarodik. Jobb szeme arany, bal pedig szürke. Ez is egy ritka adomány, amit a szülőktől örökölt, ugyanúgy, ahogy a képességét is.

Jellem:

Könnyen barátkozik, ami szintén a Quirkjére vezethető vissza. Könnyen megismeri az embert, szinte átlát rajta, aki nem ismeri a képességét azt is hiheti, hogy gondolatolvasás a Quirkje, pedig ez nem igaz. Nem fedi fel képességét, nem szeret beszélni róla. Tipikusan az a figura, akit csak szeretni vagy utálni lehet.Imádja a nőket és ki is használja a képességét, hogy ágyába csábítson egy nőt fggetlenül attól, hogy nős vagy szingli, ő maga viszont nem nem állapodna meg. Nem veti fel a pénz, de mindig megtalálja a megoldást, hogy legyen.

Quirk:

Hecker
Álmod, hogy a kávéfőző már az előtt lefőzi a kávédat, mielőtt kikelsz az ágyból? Pirítós pont addigra készül el mikor kilépsz a szobádból? A televízió pont azon az adón kapcsol be, amit te szeretnél, ed még a távirányítóhoz sem kell nyúlnod? Egy megfelelő Quirkkel képes lehetsz rá, de nekem nem csak álom, hanem a valóság. Quirkom apa intelligenciája és anya állati asszimilációjának érdekes keveréke. Képes vagyok átvenni gépek fölött az irányítást. Legyen egy számítógép, robot vagy egy mikróhullámú sűtő. A folyamat elején meg kell tanulni a berendezés rendszerét, majd utána már hasonló berendezések fölött is uralmat nyer. Ehhez először meg kell érinteni az adott tárgyat. Ugyanakkor ez a képesség az emberekkel is működik, bár sokkal egyszerűbb. Míg a gépek esetében legalább fél percig kell fogni a gépet, hogy megértse az összetételét, míg emberek esetében, mivel ő maga is ember, elég pár másodpercig figyelnie az embert. A képessége kihat a tanulásra is, mert nagyon egyszerűen megérti a különböző rendszerek működését és ha megérti, akkor meg is tudja tanulni, ahogy egy gép működését. Egyszerre maximum 5 gépet tud irányítani maximum 6 óráig egy huzamba, 3 gépet pedig 24 óráig képes. Amemnyiben az 5 gép irányításának határát átlépi onnan maximum 12 óráig képes hármat.

szülők:

Apa: Kogite Kazaki (hős, tudós, 47 éves)
Képesség: Szuperinteligencia
Aktív hős, saját hős szervezete van, inkább vezeti a hősöket, mint ő maga résztvegyen a bűnüldözésben. Több hős alkalmazottja is van, ő maga a tudománynak szenteli az életét, valamint a cége irányításának.

Anya: Kogite Kagami (ex-bűnöző. , 46 éves)
Képesség: Állati képességek (Képes felvenni bizonyos állatok tulajdonságait)
Egykori önbíráskodó, akit bűnözőként tartottak számon. Fiatalon egy másik hős szárnysegédje, aki maga sem volt hivatalos hős. Ezzel az életmóddal akkor hagyott fel, amikor találkozott apámmal 18 évesen.

Testvér: Kogite Kagome (13 éves)
Képesség: Telepátia és telekinézis
Idén készül az akadémiára, szülők sokat foglalkoznak vele és a képesség fejlesztésével, mert késői gyerek.

Társak:

Hattori Hideaki - Black Flash (23)
Képesség: Sebesség
Gazdag családból származik, ugyanis szülei hősként dolgoznak Tokyo gazdag negyedében. Apja bróker, anyja pedig szupermodell, amire a képessége is rásegít, ugyanis képes mindenféle színű fényvillanásokat kibocsátani a testéből. Teljes teste a sebességhez szokott, ugyanis az anyagcseréjétől kezdve minden testi funkciója, de a leglátványosabb a mozgása. Olyan gyorsan mozog, hogy gyakorlatilag megáll az idő, ha ő mozgásba lendül. Mivel mindenben ő a leggyorsabb fiatalon felfigyelt a technológia gyors fejlődésére és ebben is ő akart lenni a leggyorsabb, így társakat gyűjtött, többek között engem is. Naponta 30 kilométert tud megtenni teljes sebességén, ha ez elfogyott, akkor akkor legalább 8 óra pihenésre van szüksége.

Etsuko Araki - Argus (18)
Képesség: Megfigyelés
A testéből képes szemeket kiválasztani s ezt mint kamera elhelyezni bárhová, méretben ezeket a szemeket a bors méretétől egy ökölbe szorított kézfej méretéig bármekkorára alakítani. Nem véletlenül ő a cég biztonsági szolgálatának a vezetője, hiába ennyire fiatal. Amúgy kinézetre elég furcsa leányzó, ugyanis a ruha alatt a testéből több szem is kinőtt de ezeket képes csukva tartani, így ha úgyis öltözik nem tűnik fel senkinek. A testéből kiválasztott szemhez kpes kapcsolódni és úgy látni, mintha az továbbra is benne lenne.

Hyata Karen - Strange Woman (28)
A gyártó részleg vezeője, bár igazából ő maga a gyártórészleg. Képes semmiből teremteni, bármit. Részben a teste anyagát, részben a levegő különböző alkotóirészeiből. Elég nehéz elmagyarázni, de képes létrehozni bármilyen anyagot és tárgyat, amit képen megmutattak neki, esetleg tervrajzon mutattak neki, pontosan olyan adatokkal, amivel leírják. Ha pontatlan az adat, akkor nem biztos, hogy azt kapjuk, amit vártunk. Naponta 50 tárgyat tud gyártani, de ez függ a tárgyak méretétől is, legnagyobb dolog egy motorblokk, amit így képes legyártani.

Kurosawa Sora - Zero X (26)
Quirk nélkül született és nőtt fel, képességeit magának köszönheti, sokat tanult és folyamatosan fejlesztette magát, az informatika mindig is érdekelte, ebben nőtt fel. Jelenleg az informatika részleg vezetője, Isao főnöke és Argus barátja. Beceneve abból ered, hogy a szervezetnél ő az egyetlen, akinek nincs Quirkje. Hideaki gyerekkori barátja, bár nem ugyanabba a társadalmi rétegbe tartoznak, rajta keresztül ismerte meg Argust.A szülei átlag polgárok. Apjának nincs Quirkje, ezért könyvelőként dolgozik az egyik hősügynökségnél anyjának meg annyi, hogy képes érzékelni a veszélyt, ezért mindig megmaradt szárnysegédnek, valamint a feladatokért felelős részleg egyik középvezetője.


gépek:

Telefon: Iphone X
Laptop: MacBook Pro felturbózva

Számítógép:
32 giga ram, 2400 mhz
16 magos processzor
16*5 TB SSD
16 GB videókártya

gyártott eszközök:

A gyártott eszközök mindegyike egyedileg készül, megismételhetetlen módon, ugyanis a társam képes szinte bármilyen ismert anyagból előállítani szinte bármit, amit előre elképzelt vagy megmutattak neki.

Előtörténet:
Születésem körülményei mindenki számára ismert, aki járt valaha biológia órán. Szüleimnek volt egy kellemes estéje, pezsgővel vagy borral, étellel, romantikus zene és egy csendes szoba, mindenki el tudja képzelni, hogy mik történnek. Nem akarok belemenni a hímivarsejtek és a petesejtek találkozásába és a különböző fejlődési fázisokon, mert nem számít, de a végeredmény eléggé látható, 9 hónap múlva megszülettem egy kórházban. Lehetne azt mondani, hogy milyen volt az idő, hány óráig vajúdott anyám és egyéb részleteket, de kit érdekel? Mert engem nagyon nem, de szerintem a kedves olvasót sem. Minek részletezni az ilyet?
Gyerekkorom nem mondható átlagosnak, már sokkal előbb megtanultam beszélni, mint az várható volt, valamint gyerekkoromat a tanulással töltöttem. Szüleim a korai beszédből rájöttek, hogy Quirkkel születtem vagy ha nem is, akkor elég gyorsan előjött. 14 éves koromig, 8 nyelvet tanultam meg, 3 hangszeren játszottam és magas szintű fizikai és kémiai képleteket oldottam meg játszi könnyedséggel. Apám volt a tanárom, így könnyen ment a tanulás, mert Quirkjének köszönhetően ő is ismerte és megértette a gondolkodásomat, hogy milyen korban mit kell mondania, hogy könnyen megértsem. Gyerekként is hajlamos voltam a rosszaságra, szüleim arra fogták, hogy csak elven gyerek vagyok, meg amúgy is fiú, de ez a korom előrehaladtával csak romlott, mert ahogy nőttem egyre inkább fedeztem fel a határaimat és ezeknek a határoknak a kihasználását a saját hasznomra.  Az akadémián is könnyen tanultam, több szakra is jártam a három év alatt, amihez másoknak 6 év is kevés lett volna. Az iskolában zseninek tartottak, mert a képességem miatt az voltam. A vizsgákat engedéllyel előre hozva tettem le, így gyorsabban haladtam, mint a társaim, szerencsére volt egy srác, aki hozzám hasonlóan gyorsan végzett, mint én, így a gyakorlati vizsgát is tudtuk előrehozva letenni. Az akadémiai évek sajnos rossz irányba sodortak. Ugyan az osztály menőihez tartoztam, mégis  a képességeimet arra használtam fel, hogy a gyengéket vagy amorfokat piszkáltam, mivel könnyen megértettem a félelmeiket és érzéseiket. Már az első évben több ajánlatot is kaptam különböző hős szervezetektől, hogy ilyen emberre van szükségük, aki segítené a munkájukat a vezetésben. Először a rendőrségen helyezkedtem el, mint etikus hecker, de gyorsan ráuntam és apámnál helyezkedtem el kezdetben a munkaszervezőknél, de gyorsan előreléptem, hamarosan csoportvezető, majd projektvezető, végül az egész részleg felső vezetőjévé váltam. 20 éves voltam, amikor az egyik munkatársam keresett meg egy vállalkozás ötlettel, amiben a rendszer átlátási képességemet tudnám kamatoztatni. A munka egy része teljesen legális volt, az átlag emberek számítógépeit javítottuk, rendszert telepítettünk és védelmi rendszereket építettünk fel, de tulajdonos társam ismeretség alapján sikerült szürke, majd illegális munkákat is szerezni. 
Nem válogattunk a megrendelők között, mind bűnözőktől, mind legális hősvállalkozásoktól fogadtunk el munkákat. Nem számított, hogy mi a munka, mi elvégeztük, ők fizettek. Én egyelőre tanulok, de társaim között volt egy hasonló kaliberű srác, aki nem a Quirkje alapján került a szervezethez, mert neki nincsen. Ő gyorsan, ahogy a társam, aki hívott, rájött, hogy mire lehetek képes. Gyorsan tanultam, de még nagyon messze vagyok attól, hogy komolyabb hecker munkátat is el tudjak végezni, addig maradtam a szerelésnél és a rendszer telepítésnél. Al Caponét is adócsalásért tudták bezárni, valószínűleg én is így fogok járni, hogy valami teljesen különböző dolog miatt fognak elkapni, mint az alap tevékenységem, bár egyelőre maximum egy bankszámlára vagyok veszélyes. Pénzzel nincs baj, ugyanis a munkák jól fizetnek. Gépparkunkra sem lehet panasz, mert a cég pénzéből rengeteg gépünk van, drónok, amivel utazni lehet, különböző felszereltségű autók és olyan számítógépek, amiket több vállalkozás is megirigyelhetne. Saját fejlesztési és mérnöki részlegünk megtervezi és megépíti a megrendelés alapján készült gépeket. Mivel a pénzre nincs gond és a munkákat leginkább otthonról végzem, ami egyben a cég egyik kisebb szárnya, ahol minden van, ami egy otthonból nem hiányozhat, még egy konditerem is, ahol naponta a személyi edzőmmel edzek, így a munkaidőmet én osztom be. Igen, nem egy tipikus informatikus vagyok, akit elképzelsz, hogy zacskós levest eszik, meg pizzát zabál, folyamatosan figyelek, hogy mit eszek és folyamatosan testedzésre, de küzdősportot is csinálok, viszont mindig úgy alakítom a helyzeteket, hogy ne nekem kelljen harcolni, megoldom a testőr robotokkal, ha mégis a közelembe kerül valaki, akkor a képességemnek és az edzettségemnek köszönhetően könnyen elkerülöm a támadást. A megjelenésemre nem lehet gond. Úgy élek, mint Tony Stark a Vasember című filmben, bár nem annyira nyilvánosan, nem tartok bemutatókat és nem beszélek emberek előtt, de a többi stimmel, nincs állandó barátnőm, hanem éppen azzal vagyok, aki a közelemben van, kivéve Argust, aki nem csak az irodaházunkat figyeli meg, hanem engem is gyorsan kiismert a sok szemével.


A hozzászólást Kogite Isao összesen 15 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 29, 2018 6:58 am-kor.
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kogite Isao

Témanyitás by Nezu on Hétf. Ápr. 16, 2018 5:59 pm

Üdvözöllek az oldalon.

Nem akarok kertelni így rögtön belevágok. Az előtörténeted elutasítom. Ennek két fő oka van.

1,
A quirked jelen leírás alapján két teljesen különálló képességként tudom értelmezni, így elfogadni sem tudom. Választanod kell. Vagy a gyors tanulás és a rendszerek feltörése, vagy az asszimiláció.

2,
A történet maga. Bele estél abba a hibába, hogy kezdő karakterként, főleg Hardcore módban, egy olyan koncepciót szeretnél alkotni, ami messze meghaladja a kezdőtulajdonságaid határait. Legjobb esetben is C szintű elmével kezdenél, ami még a quirkeddel együtt is, legfeljebb egy középkategóriás hackernek felelne meg és tekintve a bűnlajstromod (amiről ráadásul mindenki tud), nagyon hamar rád találnának.

Kérlek javítsd az előtörténeted és ha megvagy akár itt akár pm-ben jelezd. Ha esetleg segítségre van szükséged, szintén pm-ben vagy akár chaten a rendelkezésedre állok.A hozzászólást Nezu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 20, 2018 8:57 pm-kor.
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kogite Isao

Témanyitás by Kogite Isao on Pént. Ápr. 20, 2018 10:15 am

Ha minden igaz, akkor meg van
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kogite Isao

Témanyitás by Nezu on Pént. Ápr. 20, 2018 9:33 pm

A quirked ugyan javítottad, viszont a történetbeli probléma még mindig fennáll. A karakteredre is mint újonc hackerre tekints, aki most kezdi beindítani a karrierjét és eszerint írd meg a történetét, nem pedig azzal kezdve, hogy feltörhetetlen rendszereket írsz és végtelen mennyiségű pénzmaggal rendelkezel.
A másik amit meg kell említenem, azok a plusz részek amit betettél. Egyrészt hemzsegnek a lemaradt betűktől, másrészt pedig, jelen formában teljesen felesleges. Az előtörténetben nem nagyon szerepelnek, a postjaidban pedig csak azután "használhatod" őket, miután njk-ként megpályáztad.
Végül egy utolsó apróság. A szakok/altagozatok/osztályok sokkal inkább egy rang rendszer felelnek meg. A G osztályból sikeres vizsga eredményétől függően kerülhetsz egy másik szakba/tagozatba, illetve év közben van lehetőséged feljebb lépni, de végül csak egyet végezhetsz el.
Továbbra sem tudom elfogadni így az írásod ezért kérlek dolgozz még rajta.
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kogite Isao

Témanyitás by Kogite Isao on Szomb. Ápr. 28, 2018 7:58 am

Isméz beprobálkozom, hogy hátha. Egyszóval: kész
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kogite Isao

Témanyitás by Nezu on Vas. Ápr. 29, 2018 12:33 pm

Három a magyar igazság a ráadástól most eltekintek. Razz

Elfogadom az előtörténeted, viszont a képességed emberekre vonatkozó részét egyelőre nem tudod használni. A másik, hogy a "kasztod" polgárnak állítom be, tekintve, hogy az előtörténeted alapján még nincs rajtad körözés.

Kezdő tőkéd: 10000 yen
Kezdő tulajdonságaid : 1 C, 3 D, 2 E tier, amit szabadon oszthatsz szét.
Kérlek mielőtt elkezdesz játszani, ezek alapján írd meg az adatlapod és jó szórakozást ^^
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kogite Isao

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.