[kaland] hegyi túra

 :: Játéktér :: Japán :: Shikoku

Go down

[kaland] hegyi túra

Témanyitás by Mera on Vas. Ápr. 15, 2018 12:58 pm

résztvevők:
Nyarla
Shikowara Nibori
Malasorte
Natsuki Eiko

Sok információt nem kaptok, csak egy időpontot, és egy koordinátát.
Mikor megérkeztek még senki sincs ott, csak egy hatalmas hegy tornyosul előtettek.

Feladat: érkezetek meg
határidő: április 29. (2 hét)
avatar
Mera

Posts : 14
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [kaland] hegyi túra

Témanyitás by Malasorte on Vas. Ápr. 15, 2018 11:57 pm

Éppen az igazak álmát aludtam nem pont a legkényelmesebb pózban. A székemnél ültem és a lábaimat felpakoltam az író asztalra. Nem tudom miért szoktam ezt csinálni ugyanis ott volt a kanapé azonban néha napján szükségem volt egy kis változatosságra. Arról álmodtam, hogy éppen egy csirkefogót üldözök, aki ellopta az összes ennivalómat. Nagyon mérges voltam rá viszont hiába adtam bele mindent, valami oknál fogva nem bírtam utol érni. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy nem volt rajtam nadrág, vagyis alulról majdnem teljesen meztelen voltam. A járókelőket ez egyáltalán nem zavarta, ahogyan engem, sem mert tisztában voltam vele ez csak egy állom. Nem éreztem a súlyomat, minden ember egyformán nézett ki ráadásul már rég utol kellett volna érnem azt a csirkefogót. A valóságban ritkán fordult elő, hogy én valakit ne csíptem volna nyakon. Úgy tűnt a szerencse végre rám mosolygott ugyanis a tettes elejtette a táskát benne a finomságokkal és rohant tovább. Megálltam majd kivettem belőle tálcán egy egész sült csirkét, aminek semmi baja nem lett. Úgy gondoltam jobb, ha minél előbb befalom ugyanis a valóságban nagyon ritkán jutottam ilyen falathoz. Számomra megmagyarázhatatlan módon a sült elkezdett csörögni én pedig kinyitottam a szememet.

Félálomban levettem a lábaimat az asztalról majd kitapogattam a telefont és a fülemhez vettem a kagylót.
-Haló diliház. – mondtam majd ásítottam egy nagyot.
-Hát szerintem is pont oda való vagy, de mielőtt távoznál, lenne egy hírem.
A telefon túloldalán egy kedvesnek nem mondhatni férfi foglalt helyet, aki egy motoros banda tagja volt. Nem voltak ők olyan rosszak csak szerettek néha napján egy kis zűrt okozni és a maguk módján elintézni a nézeteltérésüket. Miközben hallgattam elkezdtem a fiókokban turkálni, de egyikben sem találtam, meg amit kerestem.
-Ha hírt akarsz, mond el nekem hova raktam azt az átkozott cigit. Sehol sem találom, de mindjárt felgyújtom ezt az egész koncerájt.
-Ahogy gondolod, azonban hiába keresed ugyanis egy hónapja azt mondtad leszoksz az óta nem láttam nálad cigit. Figyelj, amit mondani akarok. Nem, inkább írd le, mert elfelejted. Testőröket keresnek hegyi túrázók mellé. Nem értettem miért kellene ilyen védelem ezért kicsikét szaglásztam. Állítólag valami ereklyéket mennek felkutatni. Gondoltam szólok. Ha összejön, neked remélem számomra is csurran cseppen valami. Mondom a címet.
-A beszélgetés elmentem a folyosó végén lévő fürdőszobába és kissé felfrissítettem magamat, majd beültem az én tragacsomba majd meg sem álltam addig a bizonyos hegyig.
-Ezt aztán jó nagyra megnőtt. – mondtam miközben a répámat rágcsáltam, amiből vittem magammal egy párat.
/Utólag hozzáírva.
Erő: C
Elme: D
Kitartás: C
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányitás: D/


A hozzászólást Malasorte összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 17, 2018 2:05 pm-kor.
avatar
Malasorte

Posts : 24
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [kaland] hegyi túra

Témanyitás by Shirokawa Nibori on Kedd Ápr. 17, 2018 11:11 am

Nibori lassan ültébe küzdötte magát, és kidörzsölte a csipát a szeméből; a nap már hosszú percek, talán órák óta sütötte már az arcát, így szinte égett az amikor a keze éle véletlenül hozzáért. Lefordult az ágyról, és első útja a mosdóba vezetett, hogy megmossa kicsit az arcát – és ha már ott volt, megnézte magát rendesen a fürdőszobatükörben.
Nem kicsit megviseltnek tűnt. Szemei alatt újabb karikák ásták árkaikat, a bőre mintha lassan aszni kezdett volna, sápadt volt és rugalmatlan – vörös vonalak járták körbe kék szemét.
Újra megmerítette arcát a vízben, majd visszament a szobába, lehúzta a redőnyt és kinyitotta bukóra az ablakot; és ahogy beosont az apró résen a szellő, Nibori egy mély lélegzetvétel után rögtön jobban is érezte magát.
Igen, ez lesz az. Túlzottan volt régen kint pár óránál tovább. Csak egy kis levegőre van szüksége, egy hosszú sétára valahol a hegyek között, ahol körülveszi majd a csönd és a nyugalom. Ha másért nem is, a kilátásért mindenképp megérné a dolog.
Talán a sors fintora volt, vagy valaki játszani akart vele magasabb körökből, mert ahogy ezen tanakodott felcsipogott zsebében az okostelefon, és reflexszerűen rá is nézett. Egy ismerőse megosztott egy egészen sokan megnézett bejegyzést arról, hogy a közelben hegyi túrát szerveznek, ami talán veszélyes is lehet. A kommentek sok mindenről beszéltek, elfeledett kincsekről és a hatalmas szörnyetegekről, de egyik fajtát se tudta komolyan venni, de hogy ez pont most jutott el hozzá kissé zavarta.
A plafonra emelte a tekintetét.
- Ezt vegyem egy jelnek?
Egy másik ismerőse is megosztotta, a telefon a kezében megremegett a hír hallatán.
- Nos, te tudod. – vont vállat és nevette el magát. Az ilyen véletlenek nem kicsit voltak bizarrak, de számára viccesek is; a végén még rendesen elkezd majd hinni abban hogy valaki az égből figyeli őt.
Inget vett, rá egy öreg bőrdzsekit, amiben magabiztosabbnak érezte magát, édesapjáé volt egy vagy két évtizeddel korábban, és kilépett az ajtaján.
Telefonján gyorsan elkezdte böngészni a buszjáratokat, hogy is juthat oda. Adjunk egy esélyt a gondviselésnek, talán még valami mókás is kisülhet ebből.
avatar
Shirokawa Nibori

Posts : 39
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 17.
Location : U.A. Hős Akadémia

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [kaland] hegyi túra

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Japán :: Shikoku

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.