[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

 :: Játéktér :: Tokió :: Katsushika

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Hétf. Ápr. 16, 2018 6:59 pm

Tokyo hamarosan sötétségbe borul és ahogyan azt már sejthetitek nektek kell majd ezt megszüntetni.

Tokyo a Felkelő Nap országának fővárosa, egyben a legsötétebb titkokat is rejti magában. Sosem lehet tudni ki bújik meg az alvilágban, vagyis eddig a pillanatig. De ezt a részt már ismeritek.

Malasorte:
Éppen az utcán sétálsz és lehetséges, hogy valami fontos ügyet intézel éppen, amikor egy furcsa földig érő köpenyes figura sétál oda hozzád egy kalappal a fején és azt mondja:
-Üdvözlöm uram, egy fontos üzenetet továbbítok Önnek. Kérem ezt vegye el.-nyom a kezedbe egy papírt, majd folytatja:
-A főnök szeretné, ha megjelenne az üzenetben jelzett helyen, és biztosított arról is, hogy megéri maguknak majd.-elég rejtélyes alak és mielőtt bármit tudnál neki mondani beszáll egy taxiba és elhajt. Ha esetleg kinyitod a papírt akkor ezt láthatod benne:
Üzenet tartalma:
Barátom!
Bízom a segítségedben egy fontos üggyel kapcsolatban, kérlek gyere el a Purgatóriumba ma és keresd a pultnál SB-t!

Nyarla
Te ahogyan írtad, hogy elesel és az újságban egy érdekes cikket olvasol az eltűntekről. Nem telik el sok idő és egy fiatal hölgy siet oda hozzád segíteni.
-Jól vagy? Nem esett bajod?-kérdezi udvariasan és ha szeretnéd felsegít téged, majd így folytatja
-Ha érdekel tudok egy jó munkát neked, ahol megtalálhatod amire vágysz-eléggé rejtélyesnek hangzik, és utána kezedbe nyom egy papírt
Üzenet:
Üdv!
Megtiszteltetésnek venném, ha ellátogatnál hozzám a Purgatóriumba, a pultnál keresd SB-t.
U.I: friss étel és itallal várunk


Na most az első feladat eljutni ilyen olyan módon a Purgatóriumba és keresni az említett személyt.

Amikor beléptek az említett helyre akkor a hangos zenén túl a rengeteg ember fogad és a soksok neonfény. Kicsit beljebb menve észreveszitek szemben a pultost, akinek ha elmondjátok kit kerestek felvezet titeket egy szép klasszikus tárgyalóterembe ahol amíg nem jelentek mind a ketten, nincsen senki. Pár percre rá az ajtón kopognak:
-Elnézést a zavarásért! A kisasszony mondta, hogy hamarosan megérkezik addig szabad hoznom valamit? Természetesen a ház ajándéka a kellemetlenség miatt.-majd ha a rendeléseket felvette elmegy.Szóval a feladat adott. Eljutni a helyre és megismerni egymást egy picit amíg a titokzatos megbízó megérkezik, plusz a legfontosabb megrendelni a kaját és a piát Razz
Határidő legyen egy hét, ha mindenki írt akkor mesélés előbb érkezik.
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Malasorte on Kedd Ápr. 17, 2018 5:19 pm

Mikor ez a történet játszódott éppen az utcán sétáltam és egy nagyon fontos ügyet kellett elintéznem. Jó ideig halogattam a témát azonban végül is előbb vagy utóbb meg kell tennem. Elhatároztam, hogy végre valahára elmegyek és kiherélem azt az átkozott autószerelőt. Még régebben vettem egy rakás roncsot, amit a tulajdonos volt olyan nagyképű gépjárműnek nevezze. Motor hangja olyan volt mintha húsdarálóban betondarabokat dobáltak volna. Ráadásul pont akkor robbant le mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá. Szóval elvittem egy szakemberhez, aki amint meglátta elkezdte vakargatni a fejét. Azt mondta ezt nem éri meg bütykölgetni inkább vegyek egy használtat, ami nem volt ennyire lestrapálva. Minő véletlenül a műhely végében pont akadt egy nem is olyan öreg kocsi, amit szívesen eladott volna nekem. Én ragaszkodtam, hogy ezt csinálja meg kerül, ami kerül ugyanis szentimentális alkat voltam. Habár sokat szidtam, de tartoztam neki annyival, hogy nem szabadulok meg tőle olyan könnyen. Úgy terveztem, ha továbbra is az idegeimre megy, a saját kezemmel gyújtom fel és a lángjainál készítem el a vacsorámat. Mikor pár nap múlva visszamentem a motor hangja jóval halkabbnak tűnt és szinte azonnal elindult. Nem győztem áldani a kezét és örömmel kifizettem azt az összeget, amit kért. Pár utcányira találtam egy falatozót ahol bekaptam néhány szendvicset ám mikor beültem a kocsimba és megpróbáltam elindítani ismét csak krákogott. Sokadjára végre felbőgött a motor, vagyis inkább felnyögött ugyanis valami borzalmas hangja volt.


Ezért hát kiszálltam és gyalog mentem vissza a szakemberhez közben pedig nézelődtem az utcán mi az, amivel elviselhetetlen kínokat tudnék neki okozni. Nem jutottam messzire mikor is egy alak elém állt és valahányszor megkíséreltem kikerülni mindig elállta az utamat.
-Van valami gond? – kérdeztem majd felnéztem rá.
Földig érőköpenyt viselt, ami akkoriban nem volt valami meglepő azonban a fején kalapot viselt. Közölte velem, hogy a megbízója nagyon szeretne velem találkozni és, hogy nekünk ez nagyon megérni ezzel átadott egy papírost és beszállt a közelben várakozó taxiba. Nem értettem miket hadovált össze ugyanis én egedül voltam. A lappból azt silabizáltam ki, hogy valakinek szüksége lehet a segítségemre és számít rám.
-Hogy jön ahhoz, hogy ismeretlenül letegezzen engem? Ha meg ismer, miért nem mutatkozott be vagy ad valami támpontot ki lehet? Ráadásul ez a Purgatórium sem hangzik valami jól. Túl öreg és éhes vagyok ahhoz, hogy ostoba viccekben vegyek részt.
Ezzel összegyűrtem és beledobtam a mellettem lévő szemetes konténerbe majd zsebre vágtam a kezemet és tovább mentem. Megtettem vagy tíz métert mikor is zsebre vágtam a sapkámat, megfordultam nagy lendülettel elindultam vissza és az utolsó pillanatban megálltam.
-Hülye vagyon én? Ebben a drága ruhában bemászni a sok mocsok közé.
Szerencsére ahol a baj ott a segítség és ez akkor is igaznak bizonyult. Megláttam egy kissé szakadt, koszos ruhájú kisfiút, aki nem lehetet több mint nyolc éves.
-Hé kölyök állj csak meg. Véletlenül bedobtam egy papír cetli a szemetesbe, ha kiveszed, belőle adok neked. száz Yent.
-Ötszáz. A fele most a fele, ha megtaláltam.
-Száz.
-Ötszáz.
-Kétszáz.
-Ötszáz.
-Nesze fogd.
Ezzel beugrott csak záporoztak kifele a dobozok és szemetes zsákok. Lehetett benne némi tapasztalata, mert fél perc alatt előkerítette az elkallódott üzenetet.
-Rendben van itt a pénzed. Amúgy később nem érnél rá van egy két ember, akik tartoznak nekem és meg kéne őket dolgoznod.
Nem mondott semmit csak fogta a pénzét és lelépet én meg visszamentem a kocsimhoz.


Némi átkozódás és rengeteg kínkeserves perc után sikerült elérnem a megbeszélt helyre. Belépve hangos zene fogadott és rengeteg neon lámpa, amikből csak úgy áradt a fény. A pulthoz lépve el akartam mondani kit is keresek azonban nem jutott eszembe a neve. Némi kutakodás után sikerült megtalálnom a papírost és rajta a monogramot. Fel lettem vezetve egy kis tárgyalóba ahol meg tudtam a házigazdám egy nő, és ami várok, rá azt rendelek, amit csak akarok.
-Kérek hat darab sajtburgert, egy adag ráksalátát, tíz szója szószos rizs gombócot,három adag sült krumplit és egy csésze forró citromos teát. Ha esetleg ezek nincsenek, bármi jöhet, csak legyen rajta jó sok hús és mellé valami saláta.
Teljesen felcsigázott az, hogy bármit rendelhettünk mintha egy valóra vált álomba csöppentem volna. Kicsit később érkezett fiatal leányka, aki valahonnan olyan ismerősnek tűnt csak nem tudtam honnan. Jobban szerettem egyedül étkezni, mert akkor nem kell arra figyelnem mi illendő és mi nem az. Az is megfordult a fejemben, hogy egy éhenkórász disznónak fog tartani amint meglátja a rendelésemet.
-Üdv. Mi járatban errefelé? – próbáltam oldani a feszültséget, de talán nem volt jó ötlet pont a rám szabott ruhámba odamennem.
Ekkor jutott eszembe, hogy a sapkám még mindig a zsebemben lapul ezért elővettem kihajtottam belőle a ráncokat majd feltettem a fejemre.

Erő: C
Elme: D
Kitartás: C
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányitás: D
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Hétf. Ápr. 23, 2018 7:56 pm

Azonnal hozom is uram!-és ahogy azt Japánban illendő meghajolt és kiment a helységből. Talán meglepő lehet, hogy egy ekkora rendelést egy szemrebbenés nélkül végighalgatott, lehet hogy már tapasztalt ilyet, de az is lehet, hogy csak jól lett tanítva. Ahogy telnek a percek még pár teljesen ismeretlen alak is jön be a helységbe, valószínüleg ugyanazon ok miatt, mint ti. Amiról nyomban meg is bizonyodhadtok:
-Nos engem egy munka miatt hívtak meg ide, ha jól gondolom téged is. A nevem Bud Techer. Örülök-szólal meg a hegyomlás méretű figura aki legalább olyan magas, mint amilyen nehéz. A látványon pedig nem javít a kopasz feje és a mogorva tekintete...

Alig pár perc telik el, amíg megint valaki érkezik a helységbe, akit már ismerhettek. A klub vezetője az Aria Thompson. Csendbe lépked oda a székéhez és ül le nyugodtan, majd mielőtt megszólalna Malasorte szemébe néz és egy picit mosolyog, majd megszólal:
-Űdv mindenkinek és örülök, hogy eljöttetek ide ma. Nos mindenki rendelését hamarosan meghozzák, még a tiédet is Kato-san-fordul Malasorte felé.
-Addig térjünk a tárgyra! Azt esetleg már halhattátok, hogy manapság sok ember tűnik el a város egy bizonyos részén és ami fontosabb, hogy van pár rémisztő dolog az egészben, hogy csak egy vérpaca marad az eltűntek után. A rendőrség nem tesz sok lépést az ügyben, úgyhogy úgy gondoltam magamhoz ragadom a kezdeményezést-Ekkor érkeztek meg a pincérek, akik mindenki elé odateszik a rendelésüket. Pár alakot még ki is takar a hatalmas rendelés.
-Jó étvágyat mindenkinek! A feladat az lenne, hogy a szerzett információim alapján ki kéne deríteni mi is folyik a városban. Természetesen a munka jó fizetéssel járna.

Aria ekkor csendben maradt és figyelni kezdte a reakciókat. A jelenlévők közül két fiatalabb valószínüleg még iskolás egymásra nézett és beszélni kezdtek egymáshoz.
Takeshi ez nem nekünk való!
Ne viccelj már, pár figura eltűnt és nem segítünk nekik?
Te ne viccelj! EZEK MIND MEGHALTAK!-áll fel az asztaltól és félelmében üvölteni kezd. Shadow Broker, csak maga elé teszi a kezeit és figyeli mi lesz.


STUFF:

Szóval a mostani feladat, hogy a két olyan 16-18 év körüli srácot le kell beszélni vagy épp rá kell beszélni a feladat elfogadására, továbbá a feladat még annyi lenne, hogy ha valakinek valamilyen küldetéssel kapcsolatos kérdése van azt most felteheti (a jutalom pontos összegét ne kérdezzétek pls mert azt nem én adom hanem Nezu Razz )

Nyarla ha szeretne a játékban maradni, akkor 500 szóval pótolhatja a lemaradását

A határidő mához egy hét azaz április 30.
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Kobashi Shinjirō on Pént. Ápr. 27, 2018 12:44 am

- Már megmondtam, hogy arra a területre nem szállítunk, az nem a mi hatáskörünk. - mondja Shin komoran miközben hátradől bőrfoteljában és szigorúan beszélgetőpartnerére pillant, aki látszólag csalódott az elutasítás végett.
- De hát a Tiétek a legtisztább és legjobb minőség..- próbálja rávenni a fiatal drogdílert a férfi, de sajnos még Ő maga sem tudta, hogy kivel van dolga.
- Nem a mi területünk a bandám pedig nem akkora és nem olyan felszerelt és felkészült, hogy esetleges bandaháborúba keveredjek egyelőre pár grammért cserébe.. most pedig ha megbocsájtasz arra az ajtó, rengeteg dolgom van még. - bök egy vadászkéssel a kezében az ajtóra ezzel is jelezve a férfinak, hogy itt az ideje a távozásnak még mielőtt felidegesíti és hullazsákba nem kényszeríti.
A férfi csalódott arccal állt fel és hagyta el a szobát. Köszönni se köszönt, ami mondjuk Shint nem zavarta annyira mert még tényleg millió meg egy dolga volt, többet közt leegyeztetni a következő szállítmány érkezésének helyét és idejét azonban még mielőtt ebbe belekezdhetett volna telefonja halk csipogással jelezte, hogy valamilyen üzenetet kapott. Furcsállta a dolgot ugyanis sms-t soha nem szokott kapni és küldeni sem, ráadásul csak a komolyabb üzletfelek tudják ezt a telefonszámot minden más egyéb hívást vonalason intéz.
Érdeklődve olvassa el a rövid üzenetet amiben az állt, hogy valami ajánlat van a számára és, hogy menjen a Purgatóriumba ahol valami sb-t kell keresnie. A helyről hallott már innen-onnan, de a személyről még semmit pedig ha alvilági figura lenne legalább egyszer biztos hallotta volna ez a nevet vagy rövidítést. Annyira azért nem ragadta meg a dolog csak egyetlen dolog miatt döntött úgy, hogy elmegy... érdekelte, hogy mégis kitől és hogyan szerezték meg a privát, üzleti telefonjának a számát.
Miután minden szükséges eszközt (pisztolyt, kést, cigit és egy kis kokaint) magához vett jelezte a bandájának, hogy kivételesen egyedül hagyja el a bázist és követni se kell mert azzal a lendülettel el lesznek távolítva. Az utcára kilépve egyből rágyújtott egy cigarettára és gyors léptekkel indult meg az üzenetben említett hely felé. Soha nem szeretett gyalogolni, de sajnos a taxikba nem lehetett dohányozni így muszáj volt legalább addig míg koporsószögét el nem égette. Ekkor viszont leintette egyből az első taxit, ami vele szembe jött.
- A Purgatóriumhoz, de minél gyorsabban ha lehet. - adta ki parancsba az úticélt majd hátradőlt arra az öt percre gondolkozni míg oda nem értek.
Miután kicsit remegő kézzel de odaadta az összeget a sofőrnek kipattant a kocsiból és besietett a bárba. Nem akart sok időt eltölteni odabent, volt elintézni valója. Odabent számára nem kellemes muzsika szólt, de nem foglalkozott vele. Pár embert félrelökve a pulthoz sietett, hogy megkérdezze merre találja az üzenetben említett személyt. A pultos nem mondott konkrétat neki csak elküldte egy szobába, ami annyira nem tetszett neki ugyanis az ilyen lehetett csapda is. Azonban úgy volt vele míg nem megy be nem fogja meg tudni, hogy mi vár rá és ki az illető. A helyiségbe érve azonban látta, hogy nem volt egyedül így nem csak Ő volt az egyetlen ezek szerint, aki megkapta a különleges smst. Nem köszönt senkinek csak az egyik üresen álló sarokhoz lépdelt ahol háttal a falnak dőlt és karjait mellkasa előtt összekulcsolva várta, hogy mi lesz ennek a népgyűlésnek a vége.
pár perc múlva egy lány lépett be a szobába, aki arra volt kíváncsi, hogy ki mit óhajtana míg késik a vendéglátónk. Shin mogorván suttogott az orra alatt, de olyan halkan, hogy senki sem hallhatta majd miután az éhenkórász férfi befejezte a listáját csak intett.
- Egy whiskyt, dupla jéggel. - adta le a saját kis rendelését majd karjait ismét összekulcsolva mellkasához helyezte és szótlanul figyelte a társaságot. Egyetlen ismerős arcot sem látott amiből arra következtetett, hogy nem kifejezetten alvilági figurák és az ok sem lehet annyira az, ami miatt ide lett híva, de így viszont nem érti, hogy Őt mégis miért hívatták ide.
Pár perccel később újabb személy lépett be a helyiségbe ez azonban már ismertebb figura volt még Shin számára is ugyanis a klub tulaja volt az. Néma biccentéssel viszonozta az üdvözlést majd végighallgatta a ittlétüknek okát. Gondolhatta volna, hogy köze van az eltűnéseknek az üzenethez. Hallotta hiszen egy-két ilyen foltra az Ő területén is rábukkantak azonban addig nem szentelt rá akkora figyelmet hiszen nem az Ő embereit tizedelték meg.
- És pontosan mi lenne az a jó fizetség? - tér rá a fontosabbik részére a dolognak. A nyomozósdi nem az Ő műfaja, de ha jól megfizetik vannak ismerősei akiktől tud információkat szerezni. - Csak azért kérdezem mert az én órabérem nem a legolcsóbb. - túr bele a hajába a mondat végén majd átveszi a közben megérkezett italát és belekortyolt amikor egy fiatal ámbár hangos férfiú hangját meg nem hallotta. Ekkor letett a poharát és odasétált a kiabálóhoz és a füléhez hajolt.
- Iszonyatosan idegesítő a hisztid. Viselkedj férfi módjára vagy itt mindenki előtt vágom ki a nyelved. - suttogta a fülébe majd miközben hajolt el megigazított a fiatalember ruháját és egy kacsintást követően visszatért italához.
Spoiler:
remélem így megfelel a post becsatlakozáshoz Very Happy
Kobashi Shinjirō
Kobashi Shinjirō

Posts : 8
Reputation : 1
Join date : 2018. Apr. 02.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Malasorte on Hétf. Ápr. 30, 2018 1:01 am

Rövid időn belül a kis csapatunk eléggé megszaporodott, ami nem igazán zavart csak az apróság, hogy így több felé kell majd osztozni. Aki felvette a rendelést nagyon szimpatikusnak tűnt, mert megígérte azon nyomban hozza az ételt. Ráadásul mindent ingyen kaptunk ezért úgy éreztem az a legkevesebb, ha a jobbik felemet mutatom nekik.
- Köszönöm. – mondtam röviden.
Rá pár percre kinyílt az ajtó én pedig csodálkozva kaptam fel a fejemet, mert nem akartam elhinni, hogy máris elkészültek vele. Halottam már gyors éteremről, de azért ezt túlzásnak éreztem. Mivel nem láttam nála tálcát így hamar rájöttem nem egy pincérrel van dolgunk, hanem valószínűleg egy újabb jelentkező. Valami oknál fogva mélyen a szemembe nézett mintha csak az agyamban akart volna olvasni.
~ Nem tanácsolom.~ gondoltam magamban.
Meglehet, hogy tévedtem ugyanis az alatt a harminc év alatt egyetlen hozzám hasonlóval sem találkoztam. Valahonnan ismerős volt a nőszemély csak nem tudtam, hogy dalénekes vagy valamilyen bemondó. Hamar kiderült, hogy nagyobbat nem is tévedhettem volna hisz ő volt az a személy, aki odakéretett bennünket ráadásul tudta a nevemet és megnyugtatott még az én rendelésemet is kihozzák. Nem tudom miért, de olyan különösen beszélt mintha ismert volna, hogy milyen smucig tudok lenni és ott spórolok ahol lehet kivéve a ruhákon.


Kiderült néhány ember eltűnt és nem maradt utánuk, mint egy véres paca. A rendőrség nem volt éppen a helyzet magaslatán és ezen nem is lepődtem meg. Meg akartam kérdezni, hogy a hősök miért nem oldották meg az ügyet azonban pont akkor hozták meg a rendeléseket. Összedörzsöltem a kezemet majd nekiálltam ennek a nem mindennapi lakomának. Mivel nagyon kevesen voltak oly intelligensek mint én ezért nem volt meglepő, hogy senkinek nem tűnt fel mit is csinálok. Ehhez kell némi érzék és nem kevés tapasztalat. Egy sajtburgert két-három harapással el is fogyasztottam ám, nem ez a különleges. Nagy hévvel ettem anélkül, hogy akár egy morzsa is rápottyant volna a méreg drága ruhámra. Miután a sajtosból elfogyasztottam hármat a ráksalátára tértem utána pedig a sült krumplinak estem neki. Két fiatal srác elkezdett vitatkozni, hogy ez túl veszélye-e vagy sem majd egy harmadik valaki rájuk ripakodott. Lehet, hogy jót akart, de lehetett volna diplomatikusabb is nem kell ráhozni a frászt a kölykökre. Igaz, ha éles helyzetben bepánikolnának csak hátráltatnának minket és így a mi életünk is veszélybe kerülhet.
- Hé szöszi. Valaki itt enni szeretne szóval csak nyugi. Ti meg, ha nem vagytok, biztosak magatokban inkább most szálljatok ki. Ez nem gyerekjáték, inkább keresettek valami olyat, ami kevesebb veszéllyel jár.
Még előttük volt az élet és nem akartam, hogy idő előtt legyen vége.
- Ha gondoljátok, gyertek és egyetek velem. – mutattam a sajtburgerekre, de nem csak hozzájuk céloztam a meghívást, hanem annak a magányos kislánynak is.
/Kissé sokáig tartott. Bocsánat./
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Kogite Isao on Hétf. Ápr. 30, 2018 8:36 am

Kora délután van, még nem vagyok túl az ebéden, de most nincs időm enni, majd valami étterembe eszek. Egy egészséges reggeli után a délelőtti edzést vezettem le egy kis úszással, amikor jött az sms, hogy el kéne vinni egy szerződést az egyik megrendelőhöz. Felkapom a laptopom, majd bemegyek a céghez, körülbelül 3 métert, majd Argus átadta a borítékot. ~Remek, egy időre az ebéd felfüggesztve.~ Miután átvettem azt el is indultam a cég raktárába. Sosem megyek el egyedül még megbízóhoz sem testőr nélkül. Általában 3 robotot viszek, hiszen annyit még majdnem megkötés nélkül tudok irányítani, de ezúttal úgy döntöttem, hogy 2 elég lesz. Ezúttal nem emberméretű robotokat választottam, hanem két akkorát, amik méretben egy átlagos 12 éves magasságával rendelkeznek, viszont fontos volt, hoy mind a kettő tudjon repülni. Nem tudom miért, de most úgy döntöttem. Az utam következő állomása a cég garázsa, majd bepattanok a Teslámba. Kiállok a garázsból és a két robot a kocsit követve repül mögöttem a parancsaimat követve. Imádom a Quirkömet. Nincs messze a megrendelő lakása, így gyorsan végzek a munkával, majd elindulnék enni, amikor egy rejtélyes üzenetet kapok, hogy menjek a Purgatóriumba és keressek valami SB-t.Nem tudom mit akarhatnak tőlem, de kiváncsivá tettek. A következő lehetőségnél 180 fok és képletesen rálépve a gázra megindulok a helyszínre. A két robot továbbra is a nyomomba van, direkt figyeltem, hogy olyan robotok legyenek, amik ilyen esetben tudják tartani a Tesla sebességét. Megérkezvén helyszínre és parkolóhelyet találva bemegyek. A zene, ami szól az egyik kedvencem, de nem időzöm el sokat benn, hanem egyből a pulthoz megyek és mondom, hogy kit keresek. A pultos furán néz a két robotra, de nem szól semmit. Felfelé menet egy pincérnő jön szembe velem, majd meg is kérdezi, hogy mit kérek, mert már a többiek rendeltek.
- Egy medvehagymás, szarvasgombás lazacot kérek sült krumplival és görög salátával, meg kérnék egy pohárral a legjobb whiskyjükből. Desszertnek meg tiramisut.
- Sajnálom uram, ilyennel nem szolgálhatunk. - Mondta udvariasan.
- Akkor lazackrémes melegszendvicset, 3 csibeburgert estra sajttal, nagy burgonyát és a whiskyt.
- Rendben, fáradjon be a szobába mindjárt hozom.
- Köszönöm!
Miután eltűnt én is folytatom az utamat a szobába, ahol érdekes látvány fogad, a szoba közepén ott ül a tulajdonos, előtte egy szőke srác és két fiatalabb fiú, akik éppen számomra értelmezhetetlen gesztusokat tettek egymás felé, de gondolom, h tudnám az előzményt nem lenne ebből gond, már csak a képességemet ismerve. A jelenet lefolyása után néztem jobban szét majd mértem fel a jelenlévőket. Mivel senki nem vett észre, így belépve a szobába sarkamban a két robottal hangosan köszöntem, majd leültem egy üres helyre, testőreim meg a székem mögött két oldalt foglaltak állást.Pontosan tudták a feladatukat, ami nem meglepő, hiszen én irányítottam őket a képességemmel.
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Hétf. Ápr. 30, 2018 8:26 pm

A két srác teljesen összerezzen a fenyegető szavak hallatán, és a dolgon nem enyhít az sem, hogy rájuk kacsintanak. Jól láthatóan leveri őket a víz, majd komoly tekintettel egymásra néznek. Ez és Malasorte szavai annyira megijesztették őket, hogy miután egy új srác jön be a terembe két robottal maga mögött, ők elnézést kérnek és kimennek.
-Talán így a legjobb, bár lehet hasznosak lettek volna. Nos a fizetség....-felált és végignézett az egybe gyűlteken- attól függ, hogy mit tudnak elérni, ha kiderítik a probléma forrását és meg is oldják, akkor egyértelműen többet kapnak
Ekkor pedig megérkezett a késők étele is.
-Feladatuk akkor az lenne, hogy egy fülest kell kivizsgálni, egy autót találtak, ami valószínüleg köthető az ügyhöz, mert ha megnézik- Ekkor egy kivetítő jelenik meg a plafonból ami hamarosan képeket kezd vetíteni a falra hárul. Minden képen egy városi jelenet van, egy sikátor bejárata, egy raktárház és egy kis sarki bolt képe. Akik gyakran figyelik a híreket azoknak beugorhat, hogy mindegyik helyen voltak eltűnések -Mindegyiken egy a közös, a fehér furgon az oldalán egy játékmackó képével. Gondolom sejtik, hogy akkor az első feladat az lenne, hogy megvizsgálják a furgont. Lent a hátsó bejáratnál már várja magukat egy saját kocsi, ami kiviszi magukat a helyre, ott találkozunk- Ezzel Aria ki is ment a helységből

Lehetőség:
Igény szerint itt még lehet ismerkedni egymással, az erőket elmondani hasonlók, amit esetleg fontosnak találtok. Ha így tesztek a Bud elmondja magáról, hogy ő ember feletti erő tulajdonosa és nem mellesleg szereti a mackónadrágot.

Miután mindenki befejezte az evést, ivást, pihenést és beszélgetést, lent egy fekete kisbusz vár rátok. Az első rész elvan zárva a hátsótól, ami egyesekben rossz előérzetet válthat ki, de talán megnyugtató lehet számotokra a tudat, hogy még szükség van rátok.

Pár perc autózás után megálltok és ahogyan kiszáltok a kocsiból rögtön elétek tárul a sokkoló járgány képe. Egyébként semmi extrát nem láttok rajta kívülről, klasszikus régi fehér furgon, ami eltűnésekhez köthető... Csak kár, hogy a Pedomaci is megjelent!

Amikor a fekete furgon elmegy, a sarkon befordul Aria és odasétál.
-Szóval ez a kiindulási pont, ha van valami fejlemény ezen elértek-erre a kezetekbe nyom egy a modern kütyük előtti vasat és ha valaki megkérdi miért ez,
-Nos nehéz lehallgatni, és egyeseknek ezt könnyebb lehet kezelni egy Iphone-nál

A kocsiban nincs senki és az átvizsgálás sima ügy amint feltöritek a zárakat.
Kocsi belülről:
indokolatlanul modern műszerfal
hátsó része ami nincs rajta, hogy pár ismerős vöröses elkenődés van egyébként a kocsi rendkívül büdös dögszagú
Heti stuff:

Szóval a feladat annyi, hogy a Pedomacit át kell vizsgálni alaposan, amit kérlek titeket minnél részletesebben fejtsetek ki, nehogy pár fontos részlet kimaradjon a kirakósból, egyébként szabad foglalkozás, úgyhogy lehet csevegni is
Kötelező rossz:

Határidő mához egy hétre Május 8-ra teszem.
Nyarlától pedig könnyes búcsút veszünk.
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Kogite Isao on Kedd Május 01, 2018 8:47 am

Nem tudom, hogy mi történt itt fél perccel ezelőtt, de ahogy belépek két srác elnézést kér és távozik a teremből. ~Ezekbe mi ütött?~ A megbízó nem mondja el a feladatot újra, hanem egyből ott folytatja, ahol abbahagyta. Gyorsan leesik, hogy az eltűnésekkel kapcsolatban kell majd kutakodni. Gyorsan elmondja, hogy milyen nyomot találtak, egy fehér furgont pedomacival az oldalán. 
Miután megettem a rendelt ételeket és mindenki más is befejezte az étkezést el is indultunk a megbízó által mondott útvonalon, ahol vár is minket az emlegetett furgon. Egyből elfoglalom az anyós ülést meg sem várva, hogy a többieknek mi a véleménye a dologról. Nem vagyok hozzászokva a hátsó üléshez és amúgy is a Tesla után jár nekem a kényelem. A robotok a kocsi felett köröznek, miközben megyünk, majd megérkezve a helyszínre a képen látott kocsi megelevenedik. Akár kiszáll bárki, akár nem én nem maradok a kocsiban, sőt a két robotom is leszáll mellém. Miután mindenki kiszállt és a furgon távozott a sarkon befordult a megbízónk és valami telefonnak csúfolt fekete valamit adott a kezünkbe. Ahogy hozzáértem szinte egyből elindítottam a gép elektronikájának feltérképezését, hogy bármikor irányításom alá vonhassam és anélkül telefonáljak, hogy be kéne nyomni a gombokat, majd végezve el is teszem az eszközt. Nem tudom, hogy a társaimnak mi a véleménye és hogy mi a tervük a kocsival én némi bizonytalansággal érek a kocsihoz és mérem fel az összes tartozékát legalább fél percig hozzáérve a kocsihoz, ami talán furcsa lehet, de az még furcsább lehet annak, aki nem ismeri a Quirköm, hogy a kocsi bizonyos alkatrészei induláshoz hasonló hangokat adnak az ügyködésem nyomán. Ha valaki esetleg megijed vagy rákérdez, akkor szívesen elmagyarázom neki a képességem működését. Érintés során az összes alkatrészt és a kocsi minden négyzetcentiméterét átnézem, még az előtt, hogy bárki bármit csinálna a kocsival. Ha találok valamit, akkor azt is elmondom.
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Malasorte on Vas. Május 06, 2018 11:39 pm

Kissé megkönnyebbültem, hogy a két gyerek végül úgy döntött, hogy felhúzza a nyúlcipőt és kereket old. Nagyon is emlékeztettek a gyerekkori barátomra, aki körülbelül húsz éve mély álomban raboskodott, vagyis komában volt. Nagy valószínűséggel én csináltam valamit, mert a képességemet nem igazán értettem. Nagyon bántott a bűntudat, de végül sikerült megnyugvást találnom, vagyis valami olyasmit. Annyira rendőr akartam lenni, hogy éjjel nappal tanultam így se időm se pedig energiám nem maradt a bánkódásra. A nő, aki odahívatott minket azt mondta, hogy teljesítmény után kapjuk a fizetségünket. Engem ez egy csöppet sem zavart csak ettem tovább, mert senki sem fogadta el az ajánlatomat. Bele kellett húznom ugyanis még nagyon sok finomság maradt hátra. A gombócokat párosával tömtem a számba ám, így alig tudtam kiélvezni az ízeket. Nyomta is a hasamat az a rengeteg finomság szerencsémre a tea némiképp enyhített a fájdalmamon. Úgy éreztem, hogy kész lennék meghalni abban a szent pillanatban.


Azt a feladatot kaptuk elsőnek, hogy meg kellett vizsgálnunk egy furgont, amit be kell vallanom nem volt éppen az erőségem. Mutatott pár képet nekünk, amiket a falra vetített ki. Ezeket nézve egyből az jutott eszembe, hogy drágább ételeket kellett volna, rendelnem ugyanis pénz van itt dögivel. Mikor mindenki befejezte az evést, ivást lekísértek minket egy kis buszhoz, ami elég jól nézett ki.
- Ez aztán valami. – fakadt ki belőlem.
Nem tudtam megérteni, hogy míg én minden nap gürcöltem, egy őskori ronccsal kellett szenvednem, míg annak a nőnek egy ilyen csodajárgány járt. Mielőtt elindultunk volna kértem a főnöknőnktől pár kesztyűt és valamit, amivel megjeleníthetjük az ujjlenyomatokat például púder port.


A helyszínen kaptunk néhány időszámítás előtti bunkófont miszerint azt nehezebb lenyomozni. Ismertem ezt a fajtát, önvédelmi fegyvernek is lehetett használni ugyanis egyik ismerősöm a szemem láttára vágta a falhoz és nem lett semmi baja. Először nem tudtam mire is használhatnám azonban felcsillant a szemem és vadul pötyögni kezdtem a gombokat. Vagy fél percig hallgattam a bugást és közben azért rimánkodtam, hogy vegye fel.
- Üdv én vagyok. Kéne egy kis szívesség. Ne rínyálj még azt se tudod, miről van! Hagyd már abba a nyafogást rosszabb, vagy mint egy nő! – nem bírtam tovább és bontottam a vonalat.
Állítólag nagyon jó helyszínelő volt a srác azonban akadt egy kis nézeteltérésünk ráadásul mikor utoljára kértem segítséget kiverték két fogát. Azonban nem estem kétségbe ezért fölhívtam egy régi öreg barátomat ám sajnos csak a hangposta vette föl.
- Hé nagyfőnök ha ezt visszahallgatod hívj vissza. Egy nagy ügyön dolgozom és el kéne egy kis segítség. Csak ennyit akartam, viszlát és minden jót kívánok.
- Én a helyetekben óvatosan nyúlnék hozzá ugyanis. A helyszínelés első szabálya viselj mindig kesztyűt a helyszínen.
Mikor váratlanul beindult a kocsi, vagyis azt hittem őszintén megijedtem, nem a zajtól hanem, hogy mind a levegőbe repülünk. Elsőként a sofőr ülést szándékoztam megvizsgálni, persze óvatosan ugyanis nem szándékoztam idő előtt a menybe menni.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Hétf. Május 07, 2018 9:24 pm

[Holnap este 7-ig várunk még posztot, ha nem jön megy tovább a mesélés]
A többiektől addig türelmet kérek!
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Kedd Május 08, 2018 8:58 pm

Mindenki más és más dolgon kezd dolgozni, ami nagyon kreatív és egyben hatékony megoldásnak is bizonyul.

Kogite Isao:

A képességed most sem hagy cserben és az autó szépen reagál is minden parancsodra. Hamar megtudhatod, hogy egy kicsit meg lett bütykölve a járgány. Rögtön feltűnik a motor hangjából, hogy erősen le lett csökkentve a zajszintje, szinte nem is lehet már hallani a sok szigeteléstől és a tunningtól. A kocsin belül pedig hasonló a helyzet, minden arra lett kiélezve, hogy csendben lopakodó módjára mozogjon és fürgén. Amikor ráindítasz a járgányra, felvillan egy apró GPS a műszerfalon.
Nagy kár, hogy a helyzet nem ilyen egyszerű. Az eszköz egy hangmintát kér, hogy feloldja a zárat, amit rátettek és sajnos a képességed használata sem visz sok sikerre, valamilyen kísérleti rendszer lehet...

Amikor mindezt megtudod ül be Malasorte az autóba.

Amit te megfigyelsz az az, hogy a vezető oldal ülése nagyon előre van állítva, és kicsit meg is van emelve. Ami viszont nagyon fura, hogy az indító kulcs bent van a zárban.
Talán erre a tényre tűnik fel nektek, hogy az autó be sem volt zárva. Vajon mi miatt nincs bezárva?

Mielőtt tovább lépünk, viszont Malasorte kap egy hívást:
-Üdv pajtás! Kerestél valami miatt

Az előző kérdésre talán az az alacsony srác tud választ adni, aki a sarkon fordul be miután Malasorte lebeszélte a telefonról az utolsó Yent is. Viszont amint meglát titeket a kocsinál motoszkálni, azonnal elejti a nála lévő szatyrot és a másik irányba kezd futni.

Első ránézésre eléggé gyengécskének tűnik, de Malasorte, mint tapasztalt nyomozó azonnal kitudod rakni a kirakóst...
Reméljük...


Feladat:
A heti feladat, hogy leírjátok mit mondtok el a többieknek a kocsiról, és hogy mennyire tudjátok összerakni a képet. Ugyanis mivel nyomoznotok kell és összedolgozni, így ez a rész nagyon fontos lesz.
Továbbá, ha valaki bátorkodik a kölyök nyomába eredni, akkor őt kérném, hogy velem egyeztessen itt PM-ben, hogy egy szép jelenetet faraghassunk, plusz elmondjam neki, hogy a srác mit is csinál és hogyan.
Határidők:
A mostani meséléstől számított egy hét, azaz Május 15-e 19:00

Shinjiro 500 szóval pótolhatja a lemaradást
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Malasorte on Szer. Május 09, 2018 8:20 pm

Mielőtt elindultunk volna eszembe jutott, hogy nincs nálam kesztyű pedig az nagyon hasznos a helyszínelések során. Mikor reggel kiszálltam a kanapéból nem gondoltam, hogy szükségem lehet rá ezért a pisztolyon kívül semmi nem volt nálam. Úgy tűnt az a nő sok mindene volt ezért úgy döntöttem kérek tőle egy párat és valamit, amivel megjeleníthetjük a nyomokat. Nagy sajnálatomra egyikkel sem tudott szolgálni, amire magamtól is rájöhettem volna, mert nem tűnt olyan cicomás alaknak.
- Első szabály, viselj kesztyűt a tett színhelyén. - mondtam a furgon mellett.
Ez kissé ironikus volt, ugyanis nálam sem volt semmi, amit használhattam volna. Vártam egy keveset, míg az a srác játszadozik a kocsival, mert nem szerettem volna, hogy a képembe robbanjon. Ez bizonyára önzően hangokat ugyanis a többieket pont elkapná a robbanás, de nem voltam csodatevő és nem menthettem meg mindenki ám, szerencsénkre nem is volt rá szükség. Mikor kiderült, hogy még nem megyünk a túlvilágra úgy döntöttem én is kiveszem a részemet a munkából. Elővettem egy szép vászon zsebkendőt és azzal nyitottam ki a sofőrülés mellette ajtót. Az első, ami feltűnt nekem az az, hogy a kulcs ott fityegett a zárban. Mintha a tulajdonos csak egy pillanatra ugrott volna ki, ráadásul az ajtó sem volt bezárva. A nyolcadik ösztönöm azt súgta nekem, hogy nagy eséllyel fülön csíphetjük a sofőrt. Kissé zavart a kevés hely ugyanis az ülés nagyon előre volt tolva, ami nem passzolt az én magasságomhoz.


Váratlanul megszólalt a kezemben a telefon, amit azon nyomban fel is vettem.
- Köszönöm, hogy visszahívott. Az a helyzet hogy elfogadtam egy munkát és jól jönne egy kis segítség. Emberek tűnnek el és nem marad más utánuk, mint egy véres paca. Továbbá szükségem lenne valakire, aki otthon van a helyszínelésben. A srácok között nem akad véletlenül efféle jómadár? Értem, értem, világos mindent értettem. Azért köszönöm. Csáó.


A válasz sajnos nem vidított fel, de mint tudjuk az élet nem egy habos torta. Amint szétkapcsolt a vonal egy kimondottan alacsony illetőt pillantottam meg a sarkon, és ha ez nem lett volna elég az idegen ijedtében mindent elejtett. Meglehet, hogy egy békés polgár volt azonban nem bízhattam semmit a véletlenre.
- Hogy utálom én ezt. - mondtam miközben úgy ugrottam ki a járgányból, mint egy puskagolyó.
Üldözés témában elég nagy gyakorlatom volt, ugyanis az emberek legtöbbször ezt választják a békés megadás helyett.
- Nem tud elmeneküli előlem térd zokniban vagyok.
Valami oknál fogva nem ment úgy a rohanás, mint máskor, meglehet a korom miatt, ráadásul a hasam felől is erős nyomást éreztem.
- Rendben van. Meg áll vagy szó nélkül hátba lövöm. Nagyon gyűlölök futni. – erre előkaptam a pisztolyom, amibe persze megint nem volt töltény.
Úgy terveztem, ha mégsem áll meg nemes egyszerűséggel hátulról fejbe dobom ám váratlanul a környéket egy kisebb robbanásszerű zaj rázta meg. Én is megrémültem egy csöppet, de pillanatok alatt magamhoz tértem és rohantam tovább. Az a sok kaja nyomta a gyomromat ám egy gigantikus böffentésnek hála minden rendbejött és újra ugyanúgy loholtam, mint korábban. Különös módon őt, egy cseppet sem rémítette meg csak rohant tovább előre. Annak ellenére amilyen alacsony volt mintha rakétát dugta volna a valagába.
- Ha most megállsz, ígérem, csak az egyik lábadat töröm el.


Amennyibe rendelkezett némi ésszel akkor nem eshetett nehezére rájönni, hogy nincs golyóm ugyanis akkor már rég lelőhettem volna. Mindent megtettem annak érdekében nehogy le tudjon rázni már, csak szakmai büszkeségből is. Annyira el voltam foglalva, hogy fel sem figyeltem egy rendkívül fontos tényre. Normál esetben azonnal leesett volna, a tantusz azonban akció közben az ember agya nem forog úgy, ahogy kéne. A jutalom miatt nagyon fel voltam pörögve így érthető, ha apróbb hibákat követtem el. A nagy rohanásban az ember megizzad, és ez rákerül a ruhájára, ami nem mutat, jól ráadásul az anyagnak sem tesz jót. Talán segítséget kellett volna kérnem azonban mindig, vagyis majdnem tíz éve egyedül dolgoztam. Ráadásul sokkal jobb egyedül megagyalni a célpontot, amiért megfuttatott.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Kogite Isao on Vas. Május 13, 2018 8:12 am

Nem igazán foglalkozom azzal, hogy ujjlenyomat meg nyomeltüntetés. Ugyan logikus lenne, de most valahogy nem nagyon érdekel, úgyis az a célom, hogy a körözöttek listáját gyarapítsam, na meg kesztyűn keresztül amúgy sem működne a Quirköm. Az életmódom simán erről árulkodik, mert aki így él, az jó ember nem lehet. Ismerve a cég hátterét és ügyfélkörét biztos vagyok benne, hogy a milliomosok nagy része nem tudja mire költeni a pénzét és akkor jönnek az illegális dolgok. Gyors hajtás, drog és alkohol fogyasztás, fegyverrel való visszaélés és egyéb kisebb- nagyobb büntettek. Megfogva a kocsit és beindítom a képességem, ezzel beindul a kocsi is. Ahogy átnézem a berendezéseket és a felszereltségét, rá kell jönnöm, hogy a kocsi direkt a csendes megközelítésre van fejlesztve. Ahogy végig megyek a beindításhoz érek, ugyan egy gps jel felvillan, de valami hangmintát kér. Naívak! Egy kicsit több idő kell, de egy ilyen rendszert sem nehéz feltörni, két megoldás van. Az egyik, hogy addig próbálkozom a hangmintákkal, amíg véletlenül eltalálom, de ennek kicsi az esélye. Malasorte ekkor kerül a kocsi ülésében.
- A kocsit direkt úgy alakították ki, hogy minden zajos alkatrészt lenémítottak, valamint egy hangmintát kér.
Mondom ki hangosan a tapasztalataim. Közben Malasorte telefonhívást kap, amikor pedig befejezi a hívást egy fura alak fordul be, aki észrevéve minket egyből elejti a szatyrát és az ellenkező irányba kezd el futni. Gyorsan megoldom, talán előbb, mint Malasorte, aki ránézésre elég tapasztalt. Ahogy észrevette a figurát azonnal futásnak eredt. Valószínűleg a férfi nem a célpontunk, csak az élő jelzőberendezés és amilyen szerencsénk van, talán a soför sincs messze és a jelre visszaér. Körbenézek, hogy mit lehetne felhasználni, ha valaki gyanús ékezik a helyszínre és átvéve a közelben lévő bármilyen gép, legyen az egy daru vagy egy közelben parkoló kocsi, fölött az irányítást felkészülve arra, hogy támadásba lendüljek, ha valaki megjelenik. A robotokat most elengedtem, sőt el is felejtettem az izgalomba és egyből olyan kocsit is keresni kezdtem, amiben van belső kamera, figyelve arra, hogy ne üljön benne senki,kiállok vele a parkolóból és Malasortéék után küldöm, hogy megakadályozzam a menekülést és amit lehetőségem akad a menekülő férfi elé farolok, kihasználva a kocsi kameráit.
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Kedd Május 15, 2018 7:09 pm

A srác nagyon fürgének tűnik, azt hamar megállapíthatjátok abból, ahogyan elindul, majd miután Malasorte utána ered, nos ő tapasztalhatja is a dolgot. Hamar összerakjátok a képet, hogy köze van a dologhoz és egy kissebb csapatmunkát is sikerül alkotnotok.
Ahogyan rohan a fiú utána Malasortével, az ő fenyegető szavaira jobbára csak hátra-hátra pillant, de amire nem számított az az, hogy mi történik két utcával lejjebb.

Kogite ugyanis talál egy éppen üres rendőrségi autót, hiszen a két rendőr éppen egy büfében eszi a ramenját.
Ez az egyetlen olyan autó, amiben van kamera is és üres, úgyhogy ha úgy döntesz ezt elviszed akkor csak a tiéd.
Hamar indul a kényelmes kocsi a tetején a szirénával és mázlidra ahogyan hajtasz tovább éppen keresztezed a többiek útját.
A srác arcára kiül a meglepődés, ahogyan keresztbe állsz előtte, viszont ami meglephet titeket, az az a dolog, hogy azzal a lendülettel akkorát ugrik, mint egy bolha, ezzel hamar átugorva a rendőrautót.

Ennél a ténynél már csak az idegesítőbb, hogy ahogy hátranéz ugrás közben egy hatalmasat nevet, majd a klasszikus
-Looserek!-felkiáltással repül tovább.
A kérdés az, hogy vajon megéri-e követni. Hiszen Kogite képességével nem biztos feltudja törni a GPS-t pedig az előzmények sok hasznos információval láthatnának el titeket.
Arról nem is beszélve, hogy jelenleg jobban járnátok azzal, ha a srácot találnák meg a rendőrautóban nem pedig titeket...

Heti feladat:
A feladat az, hogy kitaláljátok, hogy a fiú megéri-e a fáradalmakat vagy sem, bármelyiket is válasszátok azt alaposan fejtsétek, ki, mert mint láthatjátok, nos nem egy egyszerű feladat áll előttetek!

Határidők:

A mostani kör határideje mához egy hétre, azaz 05.22 19:00

Mivel Kobashi jelzett a hiányzásnaplóba kap egy hét türelmi időt, ha valamiért addig mégsem tud íeni, kérem jelezze felém!
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Malasorte on Pént. Május 18, 2018 7:24 pm

Kis mérete ellenére úgy rohant az a fickó, mint egy két lábon járó villám. Ráadásul minden hidegen hagyta, fenyegetőzhettem, böföghettem egyik sem érdekelt csak rohant tovább előre. Csak magamat hibáztathattam a kialakult helyzet miatt. Ha lett volna egy csöppnyi eszem mindez nem történt volna meg. Ez van, ha az ember hanyag, felelőtlen, feledékeny és persze túlontúl smucig. Csak egyetlen egy töltényre lett volna szükségem vagy kettőre, amivel keresztüllőhettem volna a lábát és nincs több herce-hurca. Lehet, hogy semmi köze nem volt a gyilkosságokhoz csak egy gyanútlan járókelő volt azonban ezt nem tartottam valószínűnek. Mindent megtettem annak érdekében, hogy minél előbb nyakon csíphessem azt a kis gazfickót. Arra gondoltam, hogy hozzá vágom, a fegyveremet hátha attól összeesik. Azonban később átgondoltam és nem láttam sok esélyt arra, hogy eltalálom ezért ezt a tervet elvetettem. Hiába mondtam neki bármit ő rohant tovább mintha puskából lőtték volna ki. Persze nekem sem volt szégyellni valóm hiába próbálkozott nem volt képes arra, hogy lerázza a nagy Arato Kant, vagyis engem.

Szinte a semmiből tűnt fel az a bizonyos rendőrségi autó és keresztben elállta az utat. Habár nem voltam oda a hivatalos szervekért akkor nagyon örültem, hogy végre jó kor voltak jó helyen. Az örömöm nem tartott sokáig ugyanis a fickó egy könnyed mozdulattal átugrotta a járművet és még volt pofája vesztesnek titulálni minket. Annyira elcsodálkoztam a dolgon, hogy neki rohantam az ajtónak, amiről lepattantam és a földön terültem el. Tisztában voltam vele, hogy nincs itt a pihenő ideje azért összeszorított fogakkal felálltam és a sofőrhöz fordultam, aki már nem volt sehol. Először arra gondoltam, hogy egy láthatatlan alakkal van dolgom, de a biztonság kedvéért beszéd közben a belső kamerába mutattam.
-Én üldözöm tovább. Maga előzze, meg és amint meglátja, üsse el. – kiabáltam.
Beszéd közben a célpont irányába mutattam majd a kocsira végül pedig egyik kezemmel beleöklöztem a nyitott tenyerembe. Fájdalmaim voltak ennek ellenére folytattam a vadászatot ugyanis a tulajdon két kezemmel akartam kibelezni azt, rohadékot.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Kogite Isao on Hétf. Május 21, 2018 4:51 pm

Quirköm segíségével gyorsan felmérem a kocsikat, már egy tolató és első kamerával is megelégedtem volna, de hát ha rendőrautó, akkor az. Bizonyítsa rám bárki, hogy én voltam. Ugyan a Quirköm be van jegyezve, de engedélyem van használni, hiszen hivatalos engedélyem van. Elindítom és miután megtalálom a futóbolondot és sikeresen le is hagyom őket, hogy a menekülő elé álljak keresztbe. Amire viszont nem számítok az a srác Quirkje. Gyorsan felmérem és magamban elraktározom. Egyelőre nem merek mélyebb elemzésbe fogni, meg nincs is időm rá, viszont arra van, hogy a srác ugrási erejéből és a követett repülési útvonalából kiszámítsam, hogy hova fog érkezni. Még szerencse, hogy nem ülök a kocsiban így ha akarnának sem találnának meg, amúgy is hol keresnének? Gyors fejszámolás a megadott paraméterek alapján: erő, magasság a repülés íve, az ugrás iránya és meg is van a leérkezés helye. Olyan gyors volt a fejszámolás, hogy a következő pillanatban Malasorte csapódott bele a kocsiba. Már a terv régen megvolt, amikor társam elmagyarázta a sajátját, ami pont ugyanaz volt, mint az enyém. Gyorsan kifordultam a kocsival, majd újra megkeresve a célpontom a leérkezés helyére indultam, de ezúttal nem megelőzni akartam a leérkezést, hanem kiszámítva a leérkezés idejét pont olyan sebességgel érkezik a látszólag soförtelen kocsa, hogy azon a ponton legyen, ahol leérkezik a szökevény, figyelve arra, hogy ne legyen esélye újabb szökésre, magyarul ahogy Malasorte kérte el akarom ütni. Nem tervezem megölni, csak a kocsival mozgásképtelenné tenni, hogy mire Malasorte ideér addigra már csak elkapnia kelljen. Amennyiben nem sikerül, aminek kicsi az esélye, akkor újraszámolok és addig próbálkozom, amíg el nem tudom kapni és ha ez sikerül, akkor a szirénával jelzek. Mivel nekem sok idő lenne mire odaérek felhívom a társam, hogy ha elkapta, akkor hozza vissza, én pedig a rendőrautót jutattom vissza a gazdájának.
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Kedd Május 22, 2018 10:44 pm

Kreatív ötlettel áltok elő az elfogására

A csapat terve az, hogy amikor a gyerek hatalmasat ugrik, akkor kiszámítva az érkezést, ti alá álltok és úgy állítjátok meg, a dolog egészen addig jól is megy, amíg az első ugrás pár méterrel mellé sikerül neki, mert épp elkapott volna egy magasfeszültségű vezetéket, de a második ugrás végénél már sikerrel csapjátok el a fiatalt.
Gondolomm visszaviszitek a pedo-mobilhoz, majd megvárjátok, amíg az eszmélete visszatér.
Mivel felkészültek vagytok és tudjátok, hogy okosabb őt megkötözni, vagy valamivel visszatartani a szökéstől, így már felébredéskor csak a jól letört arcát láthatjátok, hogy elkatátok.
A gyerek:
[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin __jumping_boy_by_rocketdragon
-Elkaptatok most boldogak vagytok?! De a fenébe is miért kellett eltörni a lábamat!-ordít fel a végére a fájdalomtól. Na igen az elgázolás kissé brutális dolog, pláne ha ránéztek a rendőrautóra láthatjátok, ahogyan az üvege be van törve, azzal szét van törve, mert azon landolt.

Kérdéseitek sokfelé ágazóak lehetnek ilyenkor, de sajna a gyerek nem nagyon tudja elviselni a fájdalmat, így sietve túl akar esni a dolgon
-Nézzétek enyém az a furgon, de annyira rohadtul fáj, hogyha nem hívtok mentőt azonnal, akkor megnézhetitek magatokat, mert nem segítek semmiben!-innen két opciótok van, de ha nem a segítést, azaz a mentő hívást választjátok, akkor sajnos komoly bajjal áltok szemben, így inkább a jobb opcióra térek ki.

Öt perc körülbelül amíg a mentők megérkeznek a helyszínre, addig tudtok tőle kérdezni és hasonlók, cserébe pedig feloldja a GPS kódolását, ami egy város széli raktárhelységre mutat. Kis keresés után az interneten, vagy a saját jól tájékozottságotoknak köszönhetően tudhatjátok, hogy a hely híres a kis piti bűnözőkről, de vajon mi készülődik odalent?

Feladat:

A heti feladat az lenne, hogy amíg a mentők megérkeznek kérdéseket tegyetek fel neki, továbbá, hogy leírjátok az üldözés megmaradt részét.
Az után pedig döntenetek kell, hogy merre szeretnétek tovább lépni az ügyben

Határidő:
Mához egy hétre azaz 05.29. 19:00
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Malasorte on Kedd Május 29, 2018 4:09 pm

Megfogattam, hogy ha ennek a tortúrának vége veszek, néhány töltényt kerül, amibe kerül és a következő üldözésnél szó nélkül agyon lövöm a célpontot. Nem elég, hogy majdnem kiköptem a tüdőmet még neki is rohantam egy autónak, ami a rendőrség tulajdona volt. Természetesen ennyitől nem dőltem ki azonban nem volt éppen kellemes érzés. Csak arra tudtam gondolni, hogy melyik végtagját tépjem, le először mikor végre elkapom a grabancát. Megmondtam neki, hogy ha megáll, akkor csak egy kicsit fogom bántani, de persze nem hallgatott az okos szóra. Ráadásul mikor megugrott előlem még volt pofája szemtelenül beszólni nekem így bizonyára mindenki egyetért, hogy kiérdemelte a villamos széket. Úgy tűnt a csapat munka sem megy valami jól ugyanis mikor az úgy nevezett társam megpróbálta elgázolni ismételten elszökkent előle. Szerencsére minden jó véget ér egyszer így másodjára tökéletesen felkenődött a kocsi szélvédőjére pont, úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva.


A nyelvem már majdnem a padlót súrolta mikor oda értem hozzá és majd felrobbantam dühtől. Legszívesebben ott helyben kitekertem volna a nyakát, de szerencséjére angyali türelemmel rendelkeztem. Megfogtam a szemétládát és megpróbáltam bevágni a rendőr járgányba ám véletlenül elsőre nem sikerült ugyanis bevágta a fejét az ajtóba. Mikor sikerrel jártam beültem mellé, elterpeszkedtem az ülésben majd intettem a sofőrnek.
- Vissza a furgonhoz.


Mikor felébredt még neki állt följebb, hogy miért kellett eltörnünk a lábát. Ekkor nem bírtam tovább es elkaptam a nyakánál fogva.
- Ide figyelj te kis mocsadék, majd kiköptem a tüdőmet. Örülj annak, hogy nem téptem ki a beled. Szóval jobban teszed, ha dalolsz, mint egy fiúkórus vagy esküszöm a törött lábad lesz a legkisebb gondod.
Ha normális telefont kaptunk volna nem egy olyat, amivel kétszer lehet beszélni, felhívhattam volna egy ismerősömet, aki profi volt a kínzás terén. Saját szememmel láttam amint valakinek derékszögben meghajlította a mutató ujját. Persze én is értettem hozzá egy keveset azonban ő igazi nagymester volt ezen a téren.
- Ha akarnék, se tudnék mentőt hívni. Elfogyott a pénzem. De van pisztolyom. Igaz nincs benne lőszer, de arra kiváló, hogy egyesével eltörjem az ujjaidat. – hogy súlya is legyen a szavaimnak gyengéden ráléptem a rossz lábára.
Attól nem kellett tartanunk, hogy ismét megszökik ugyanis jó alaposan megkötöztük.
- Szóval mond, el mit tudsz arról, hogy emberek vérpacává változnak. Ja, igen, ha te is szeretnél, tőle kérdezni valamit tedd csak fel. Ha esetleg nem felelne, szólj nyugodtan.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Kogite Isao on Szer. Május 30, 2018 9:27 am

Az elütés nem úgy sikerült, ahogy terveztem, elsőre sikerült elugrania az érkezőkocsi elő, másodjára, valószínűleg valamit elszámoltam, mert kicsit kapkodtam azért, mert felhúztam magam, hogy elsőre átvert, így nem akkor csapódtam be a kocsival, amikor földet ért, hanem pont alá, vagyis a még mozgásban lévő kocsira esett és azzal a lendülettel el is ájult. Amire nem számítottam az a lábtörés. Nem akartam neki 8 napon túl gyógyuló sérülést okozni, de így jár, aki magasban ugrál egy kocsi elől. Társam türelme párját ritkitja... Ja persze. Ahogy megfogta az ájult srácot és megpróbálta berakni a kocsiba az beverte a fejét, bár most épp nem igazán érezhet semmit, hiszen már korábban elvesztette az eszméletét. Nem vagyok benne, hogy véletlen volt, hiszen a társam jót futott és láttam rajta, hogy elfáradt és már elege van az üldözésből. Miután sikerült beraknia még ő kezdett el parancsolgatni.Amennyiben találok a kocsiban olyan szoftvert, amivel a kocsi beszélni tud, akkor a következő mondatot táplálom bele.
- Figyelj, ez egy rendőrautó, visszaviszem a parkolóba és onnan hozd a furgonhoz, mert nem szerencsés, hogy egy rendőrautóban ülsz.
Amennyiben nem a mondat akkor is elhangzik, csak ezt jóval arrébb magamnak mondom, így Malasorte nem hallja. Visszaérve az ájult szökevényt megkötöztük, hogy ne tudjon elszökni, bár törött lábbal nem igazán fog tudni. Mikor felébred társam elkezdi a kínzását. Én, mint a jó zsaru csendben figyelek a háttérből és csak akkor szólalok meg, amikor Malasorte már befejezte. Előveszem a hős igazolványomat és meglebegtetem a srác előtt.
- Látod ezt? Igen van jogom használni a képességemet és tapasztaltad is a saját bőrödön, én nem akarlak bántani, de sokkal rosszabbat is tehetek veled, mint az eltört lábad vagy a társam által felvázolt dolgo. Kössünk egyességet, ha elmondod, amit akarunk, akkor nem esik bántódásod és a mentőket is felhívjuk. Egyelőre nem te vagy tárgyaló fél, te itt csak beleegyezhetsz a dolgokbas és ha teljesítetted a rád eső felét a dolgoknak, akkor te is kérhetsz.
Nem ígérek semmiféle kínzást, de talán az ismeretlentől való félelem, amennyiben Malasorte fenyegetései nem is, de ez biztos megereszti a nyelvét, lusz az engedélyből láthatta a képességemet, tehát tudhatja, hogy képes vagyok irányítani bármilyen elektromos eszközt, így ha nem segít, akkor erővel töröm fel a kocsi hangrendszerét, mert már arra is van ötletem.
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Szer. Május 30, 2018 9:48 pm

A rendőrautó elég ramaty állapotban hever, betört ablak és kissé leharcolt kerekek jellemzik, de szerencsére egy rádió van az autóban, amit ha jól kapcsolgatsz Kogite akkor a szöveged eléri Malasortét. Innen rajtatok múlik mi történik Wink

Elég mérgesek lehettek szegény srácra, pedig ő nem akart rosszat, talán. A dolog érdekessége, hogy miután Malasorte tulajdonképpen a szívrohamot hozta a kölyökre, még rátesztek egy lapáttal, ami tulajdonképpen egy dalos pacsirtát eredményez. A villantott jelvényre rögtön beszélni kezd.
-Nem akartam rosszat, de komolyan, csak egy fuvar volt pár alkalommal két alaknak, elég mogorván néztek ki és varrásokkal voltak tele-félrenéz a szégyenében, közben a lábfájása miatt láthatóan szenved
-A város szélére kellett őket vinnem mindig, a GPS-ben benne van a cím, de kérlek titeket...-csukta be a szemeit, láthatóan az adrenalin teljesen kiment a szervezetéből, ami egyet jelent a komoly fájdalmak erősödésével -Segítsetek nem bírom továáááábbb!-megy át ordításba a vége.
-Ha odavisztek a kocsihoz feloldom a zárat!-gördülnek le a fájdalom könnyei az arcán.

Feltételezem segítetek neki, így akár hívtok mentőt akár nem, már tudtok is egy pontos címet, ahova a "fuvarok" mentek. A srác tulajdonképpen sokkal tovább nem is bírja, verejtékezni kezd és badarságokat kezd beszélni, úgy tűnik, hogy a lába mellett más is megsérülhetett.

Körülbelül ekkor lehettek tanúi annak, hogy a melák megérkezik.
-Bocs, kifogtunk egy dugót... Erre minden rendben srácok? Hallottuk, hogy kapás van.-na igen, nem nehéz kitalálni kitől. Úgy tűnik eléggé képben van már az üggyel kapcsolatban, és javasolja, hogy hívjatok mentőt, majd menjetek a címre.

Feladat:
A heti feladat az lenne, hogy a kérdéses részeket megbeszéljétek és elmeséljétek, csak hogy kerek legyen a sztori, emellett pedig azt kapjátok meg, hogy a már ismert cím eléréséig elérjetek, ha lehetséges (ha nem megy lehet több kört is kérni erre, csak hogy legyen terv és hasonlók)

Erre a hosszú körre, a megbeszélés lefolytatásához ideiglenesen megszüntetem a szólimitet

Érkezésre:
Ha sikerül eljutni a címre:

Az épület egy eléggé régen elhagyott raktárház, ami egyben a piti bűnözők gyűjtőhelye. Ehhez képest eléggé csendes és nem láttok senkit a környéken, pár vörös foltot kivéve. Nagyon bíztató látványt nyújt számotokra, egyben érezhetitek, hogy valami nem stimmel
-Hát ez nem néz ki jól, ami azt illeti, nagyon nem!-teszi hozzá egy elég meggyőző hangon a melák

Határidő:

Tekintettel arra, hogy lehet több kör is kelleni fog, plusz szeretném a mesét kicsit hétvégére tolni, így a következő határidő 06.10 19:00

Igény esetén változhat, ezt a kérést jelezzétek!
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Vas. Jún. 10, 2018 7:14 pm

Srácok?
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Malasorte on Hétf. Jún. 11, 2018 5:31 pm

Nagyon örültem volna, ha legalább egy darabig elvisz az a csotrogány ugyanis úgy ki voltam akár egy verseny ló. Nem voltam egy puhány alak ám abban a pillanatban körbe tudtam volna tekerni a nyelvemet a nyakam körül, mint egy sálat. Ráadásul az az ütközés sem tett valami jót nekem, de elhatároztam majd ezért is számolok, azzal az idiótával csak előtte kissé kifújom magamat. Szép lassan visszaértünk a furgonhoz és ennek örömére felelevenít tettünk egy régi eurpai szokást. Az a fickó úgy nézett ki akár egy kötözött sonka, amit húsvétkor vagy mikor szoktak az asztalra tenni. Én persze előadtam a kis magán számomat, aminek minden egyes szavát komolyan is gondoltam. Általában ha egy kicsikét keményebben beszélek a célponttal a célra vezető szokott lenni, de nem minden esetben. Ha valaki azt gondolja ilyenkor átmentem szadistába az hatalmasat tévedett ugyanis nem voltam szörnyeteg. Néha rátapostam a lábukra vagy beleöklöztem a gyomrukba, de ettől még senki nem halt meg. Bevallom törtem már el valaki ujját, de akkor életek forogtak kockán. Lényeg a lényeg nagyon meghatotta őt az én is műsorom a másik viszont alig akart megszólalni. Mutatott neki egy igazolványt olyan hős félét, amitől kissé meglepődtem. Mikor először végignéztem a fickón arra gondoltam milyen normálisnak látszik erre kiderült, hogy hős?


Lényeg a lényeg végül tényleg dalolni kezdett a madárka és nem is olyan rosszul. Persze operába nem engedtem volna, fellépnék, de kezdetnek nagyon szép volt. Megtudtuk, hogy két alak kérte meg erre a munkára és habár a pontos címet nem tudtam megmondani, de benne volt a GPS-ben. Ekkor váratlanul megjelent egy robot felkapta, ami kis sérültünket majd odavitte a furgonhoz, hogy oldja fel a ketyerét.
-Ven egy ötletem. Mondjuk azt a zsaruknak, hogy mindketten üldöztünk valakit és az enyém ellopta a kocsit, amivel elütötte ezt az idiótát.
Elég ostoba terv volt és tisztában voltam vele, hogy leszavazza, de legalább előálltam valamivel. Amint el kezd ellenkezni rögtön, beadom, a derekam akkor legyen úgy, ahogy ő akarja.
-Mellesleg Takeshi Kato vagyok. De amíg elintézed, a mentőt meg miegymást én kissé megmozgatom a végtagjaimat, nem mintha elfáradtam volna vagy ilyesmi.
Kicsit később feltűnt a korábban látott melák aki elnézést kért a késésért. Úgy döntöttem finom leszek és nőies ezért nem mondom, el mit kapdossanak csak egyszerűen intettem.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Kogite Isao on Hétf. Jún. 11, 2018 10:31 pm

Kicsit sem vagyok mérges a srácra, hiszen ő csak tette, amit jónak látott, nekem meg a kezemet sem kellett megmozdítanom, hogy elkapjuk. Malasorte a fizikai fájdalom ígéretével próbálta beszédre csalogatni, én viszont még rátettem egy lapáttal. Szegény srác nem lennék a helyében. Ketten kaptuk el és az egyik testi sértéssel fenyegeti, a másik pedig még lelki terrort is alkalmaz rajta. Nem csoda, hogy megtörik és beszél, mintha hirtelen megeredt volna az Amazonas. Ekkor jut eszembe a két robotom, majd az egyiket Quirkommel odahívom és az felkapva a kocsihoz viszi, hogy a srác feloldhassa a hangmintát. Lassan elmúlik nála az adrenalinfröccs, ami a menekülés során halmozódott fel, így a fájdalmai erősödnek. Ugyan a társam lebeszélte a sajátjáról a pénzt, én nem hívtam senkit, így elveszem a bunkófont és tárcsázom a mentők számát, akiknek elmondok mindent egy kicsit ferdítve a dolgot és miután megadtam a címet, kivisszük a srácot az utcára, majd megkeresve a rendőrautó tulajdonosait rájuk bízzuk, mondván, hogy sok dolgunk van és sietünk, így nincs időnk megvárni a mentőket. Remélem segítenek, mert semmi kedvem magyarázkodni, bár a rendőröknek így is meg kell a dolgot és a kocsiért cserébe megígérem, hogy a cégem egy nagyobb összeget fog adományozni a bűnüldözés nemes lovagjainak.
- Szerintem bevállalom a balhét, cégemmel adományozok egy új kocsit a rendőrségnek!
Miután a srácot lerendeztük visszatérünk a kocsinkhoz és elindulunk a helyszínre. Nagyobb fennakadás nélkül érünk oda A helyszín elég bíztató, bár olyan, mintha nem lenne senki közel s távol.
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Vas. Jún. 17, 2018 8:03 pm

A srác kissé megnyugodva veszi tudomásul, hogy mentőt hívtok számára, a rendőrök pedig kis cuncogás és fejcsóválás után, de egyenlőre elengednek titeket. Persze a dolog nem ilyen egyszerű velük, mert felveszik az adataitokat, hogy véletlenül se tűnjetek el. Majd egy rövid utazás után eljuttok a címre, amit a GPS dobott ki.

Az épület amihez odaértek mindenkinek nyílvánvalóvá válik, hogy az amit kerestek. Omladozófélben lévő falak és betört ablakok vannak rajta, még a közvetlen tető alatt is olyan 10 méter magasan. A robosztus épületre nézve rögtön tudhatjátok, hogy régóta nincs karban tartva, de ugyanakkor a társatok valamire felhívja a figyelmeteket.
-Ott az egyik ajtó nyitva van, és valami fény szűrődik ki felőle.-tehát lehet, hogy van bent valaki. Amint elmondja a mondókáját társatok a falnak is feszül, ami halk huppanást hallat magából. Ekkor bentről olyan hang jön ami nem jó jel
-Hé hallottam valamit!-hallatszik, ha az ajtó mellé mentek ti is, majd jól felismerhető shotgun felhúzás hangja hallatszik.

Feladat:
A következő feladat, hogy az új szituációt lereagáljátok, esetleg a kezdeti lépéseket is megtehetitek

Határidő mához egy hétre 06.24 vasárnap este 19:00!
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Malasorte on Vas. Jún. 24, 2018 1:00 pm

Végül aztán ennek a történetnek és hapy end lett a vége és mindenki megkapta azt, amit szeretett volna. Mi megtudtuk neki mi a szerepe ebben az egész ügyben plusz feloldotta azt a vackot neki meg cserébe lett hívva egy mentő. Én szívem szerint azért még rúgtam volna bele még egyet, kettőt csak a miheztartás véget, azonban ettől eltekintettem. Találkoztunk a rendőrökkel is, akiktől úgymond kölcsön lett véve az autó. Hát, mint nem mondjak, nem voltak valami lelkesek igaz én se lennék az, ha valaki rodeózott volna a járgányommal. Bár ha képes lenne olyan sebességre gyorsítani, hogy gond legyen belőle nemcsak, hogy nem bántanám, hanem egy italra is meghívnám. A másikról, mint kiderült nemcsak valami hősféleség, hanem még vállalata is van pedig ki se néztem volna belőle. Elsőre olyan rendes és értelmes embernek tűnt, de mint kiderült a látszat néha csal, túl gyakran, ha engem kérdeztek. A zsaruk vakarták a fejüket, mert nem tudták eldönteni, hogy mi is legyen végül aztán elengedtek minket. Úgy tűnt valami újoncok lehetnek ugyanis nem ismertek fel az arcomról a miatt a kis affér miatt, amit akkor követtem el, amikor jómagam is a szerv része voltam. Mikor felvették az adatainkat egyikük szemében a felismerés szikráját véltem felfedezni, biztosan később nagyot nézhetett, hogy egy „hírességgel” futott össze.

Végül megérkeztünk a célállomáshoz, ami egy omladozó épület volt, bizonyára túlzásba vitték a karban tartást. Így állva nézhettek ki a fejükből, amíg tönkre ment ott minden. A csövesek gyakran felbukkantak ilyen helyeken ugyanis ott legalább nem áznak bőrig az esőben. Aki utólag csatlakozott hozzánk szemfüles volt ugyanis észrevette a kiszűrődő fényt. Ezzel szinte egy időben nekifeszült a falnak, amit a bent lévők természetesen meghallottak. Egy különös zajra lettem figyelmes, amit nem ismertem fel elsőre ám annyi bizonyos volt, hogy semmi jót nem ígér. A biztonság kedvéért azon nyomban valami fedezék után néztem és magamat átkoztam, amiért megint nem hoztam magammal töltényeket. Intettem a többieknek kövessék a példám, de talán fölöslegesen tettem.
Malasorte
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin Empty Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Katsushika

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.