[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

 :: Játéktér :: Tokió :: Katsushika

Go down

[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Hétf. Ápr. 16, 2018 6:59 pm

Tokyo hamarosan sötétségbe borul és ahogyan azt már sejthetitek nektek kell majd ezt megszüntetni.

Tokyo a Felkelő Nap országának fővárosa, egyben a legsötétebb titkokat is rejti magában. Sosem lehet tudni ki bújik meg az alvilágban, vagyis eddig a pillanatig. De ezt a részt már ismeritek.

Malasorte:
Éppen az utcán sétálsz és lehetséges, hogy valami fontos ügyet intézel éppen, amikor egy furcsa földig érő köpenyes figura sétál oda hozzád egy kalappal a fején és azt mondja:
-Üdvözlöm uram, egy fontos üzenetet továbbítok Önnek. Kérem ezt vegye el.-nyom a kezedbe egy papírt, majd folytatja:
-A főnök szeretné, ha megjelenne az üzenetben jelzett helyen, és biztosított arról is, hogy megéri maguknak majd.-elég rejtélyes alak és mielőtt bármit tudnál neki mondani beszáll egy taxiba és elhajt. Ha esetleg kinyitod a papírt akkor ezt láthatod benne:
Üzenet tartalma:
Barátom!
Bízom a segítségedben egy fontos üggyel kapcsolatban, kérlek gyere el a Purgatóriumba ma és keresd a pultnál SB-t!

Nyarla
Te ahogyan írtad, hogy elesel és az újságban egy érdekes cikket olvasol az eltűntekről. Nem telik el sok idő és egy fiatal hölgy siet oda hozzád segíteni.
-Jól vagy? Nem esett bajod?-kérdezi udvariasan és ha szeretnéd felsegít téged, majd így folytatja
-Ha érdekel tudok egy jó munkát neked, ahol megtalálhatod amire vágysz-eléggé rejtélyesnek hangzik, és utána kezedbe nyom egy papírt
Üzenet:
Üdv!
Megtiszteltetésnek venném, ha ellátogatnál hozzám a Purgatóriumba, a pultnál keresd SB-t.
U.I: friss étel és itallal várunk


Na most az első feladat eljutni ilyen olyan módon a Purgatóriumba és keresni az említett személyt.

Amikor beléptek az említett helyre akkor a hangos zenén túl a rengeteg ember fogad és a soksok neonfény. Kicsit beljebb menve észreveszitek szemben a pultost, akinek ha elmondjátok kit kerestek felvezet titeket egy szép klasszikus tárgyalóterembe ahol amíg nem jelentek mind a ketten, nincsen senki. Pár percre rá az ajtón kopognak:
-Elnézést a zavarásért! A kisasszony mondta, hogy hamarosan megérkezik addig szabad hoznom valamit? Természetesen a ház ajándéka a kellemetlenség miatt.-majd ha a rendeléseket felvette elmegy.Szóval a feladat adott. Eljutni a helyre és megismerni egymást egy picit amíg a titokzatos megbízó megérkezik, plusz a legfontosabb megrendelni a kaját és a piát Razz
Határidő legyen egy hét, ha mindenki írt akkor mesélés előbb érkezik.
avatar
Shadow Broker

Posts : 37
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Malasorte on Kedd Ápr. 17, 2018 5:19 pm

Mikor ez a történet játszódott éppen az utcán sétáltam és egy nagyon fontos ügyet kellett elintéznem. Jó ideig halogattam a témát azonban végül is előbb vagy utóbb meg kell tennem. Elhatároztam, hogy végre valahára elmegyek és kiherélem azt az átkozott autószerelőt. Még régebben vettem egy rakás roncsot, amit a tulajdonos volt olyan nagyképű gépjárműnek nevezze. Motor hangja olyan volt mintha húsdarálóban betondarabokat dobáltak volna. Ráadásul pont akkor robbant le mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá. Szóval elvittem egy szakemberhez, aki amint meglátta elkezdte vakargatni a fejét. Azt mondta ezt nem éri meg bütykölgetni inkább vegyek egy használtat, ami nem volt ennyire lestrapálva. Minő véletlenül a műhely végében pont akadt egy nem is olyan öreg kocsi, amit szívesen eladott volna nekem. Én ragaszkodtam, hogy ezt csinálja meg kerül, ami kerül ugyanis szentimentális alkat voltam. Habár sokat szidtam, de tartoztam neki annyival, hogy nem szabadulok meg tőle olyan könnyen. Úgy terveztem, ha továbbra is az idegeimre megy, a saját kezemmel gyújtom fel és a lángjainál készítem el a vacsorámat. Mikor pár nap múlva visszamentem a motor hangja jóval halkabbnak tűnt és szinte azonnal elindult. Nem győztem áldani a kezét és örömmel kifizettem azt az összeget, amit kért. Pár utcányira találtam egy falatozót ahol bekaptam néhány szendvicset ám mikor beültem a kocsimba és megpróbáltam elindítani ismét csak krákogott. Sokadjára végre felbőgött a motor, vagyis inkább felnyögött ugyanis valami borzalmas hangja volt.


Ezért hát kiszálltam és gyalog mentem vissza a szakemberhez közben pedig nézelődtem az utcán mi az, amivel elviselhetetlen kínokat tudnék neki okozni. Nem jutottam messzire mikor is egy alak elém állt és valahányszor megkíséreltem kikerülni mindig elállta az utamat.
-Van valami gond? – kérdeztem majd felnéztem rá.
Földig érőköpenyt viselt, ami akkoriban nem volt valami meglepő azonban a fején kalapot viselt. Közölte velem, hogy a megbízója nagyon szeretne velem találkozni és, hogy nekünk ez nagyon megérni ezzel átadott egy papírost és beszállt a közelben várakozó taxiba. Nem értettem miket hadovált össze ugyanis én egedül voltam. A lappból azt silabizáltam ki, hogy valakinek szüksége lehet a segítségemre és számít rám.
-Hogy jön ahhoz, hogy ismeretlenül letegezzen engem? Ha meg ismer, miért nem mutatkozott be vagy ad valami támpontot ki lehet? Ráadásul ez a Purgatórium sem hangzik valami jól. Túl öreg és éhes vagyok ahhoz, hogy ostoba viccekben vegyek részt.
Ezzel összegyűrtem és beledobtam a mellettem lévő szemetes konténerbe majd zsebre vágtam a kezemet és tovább mentem. Megtettem vagy tíz métert mikor is zsebre vágtam a sapkámat, megfordultam nagy lendülettel elindultam vissza és az utolsó pillanatban megálltam.
-Hülye vagyon én? Ebben a drága ruhában bemászni a sok mocsok közé.
Szerencsére ahol a baj ott a segítség és ez akkor is igaznak bizonyult. Megláttam egy kissé szakadt, koszos ruhájú kisfiút, aki nem lehetet több mint nyolc éves.
-Hé kölyök állj csak meg. Véletlenül bedobtam egy papír cetli a szemetesbe, ha kiveszed, belőle adok neked. száz Yent.
-Ötszáz. A fele most a fele, ha megtaláltam.
-Száz.
-Ötszáz.
-Kétszáz.
-Ötszáz.
-Nesze fogd.
Ezzel beugrott csak záporoztak kifele a dobozok és szemetes zsákok. Lehetett benne némi tapasztalata, mert fél perc alatt előkerítette az elkallódott üzenetet.
-Rendben van itt a pénzed. Amúgy később nem érnél rá van egy két ember, akik tartoznak nekem és meg kéne őket dolgoznod.
Nem mondott semmit csak fogta a pénzét és lelépet én meg visszamentem a kocsimhoz.


Némi átkozódás és rengeteg kínkeserves perc után sikerült elérnem a megbeszélt helyre. Belépve hangos zene fogadott és rengeteg neon lámpa, amikből csak úgy áradt a fény. A pulthoz lépve el akartam mondani kit is keresek azonban nem jutott eszembe a neve. Némi kutakodás után sikerült megtalálnom a papírost és rajta a monogramot. Fel lettem vezetve egy kis tárgyalóba ahol meg tudtam a házigazdám egy nő, és ami várok, rá azt rendelek, amit csak akarok.
-Kérek hat darab sajtburgert, egy adag ráksalátát, tíz szója szószos rizs gombócot,három adag sült krumplit és egy csésze forró citromos teát. Ha esetleg ezek nincsenek, bármi jöhet, csak legyen rajta jó sok hús és mellé valami saláta.
Teljesen felcsigázott az, hogy bármit rendelhettünk mintha egy valóra vált álomba csöppentem volna. Kicsit később érkezett fiatal leányka, aki valahonnan olyan ismerősnek tűnt csak nem tudtam honnan. Jobban szerettem egyedül étkezni, mert akkor nem kell arra figyelnem mi illendő és mi nem az. Az is megfordult a fejemben, hogy egy éhenkórász disznónak fog tartani amint meglátja a rendelésemet.
-Üdv. Mi járatban errefelé? – próbáltam oldani a feszültséget, de talán nem volt jó ötlet pont a rám szabott ruhámba odamennem.
Ekkor jutott eszembe, hogy a sapkám még mindig a zsebemben lapul ezért elővettem kihajtottam belőle a ráncokat majd feltettem a fejemre.

Erő: C
Elme: D
Kitartás: C
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányitás: D
avatar
Malasorte

Posts : 24
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker Yesterday at 7:56 pm

Azonnal hozom is uram!-és ahogy azt Japánban illendő meghajolt és kiment a helységből. Talán meglepő lehet, hogy egy ekkora rendelést egy szemrebbenés nélkül végighalgatott, lehet hogy már tapasztalt ilyet, de az is lehet, hogy csak jól lett tanítva. Ahogy telnek a percek még pár teljesen ismeretlen alak is jön be a helységbe, valószínüleg ugyanazon ok miatt, mint ti. Amiról nyomban meg is bizonyodhadtok:
-Nos engem egy munka miatt hívtak meg ide, ha jól gondolom téged is. A nevem Bud Techer. Örülök-szólal meg a hegyomlás méretű figura aki legalább olyan magas, mint amilyen nehéz. A látványon pedig nem javít a kopasz feje és a mogorva tekintete...

Alig pár perc telik el, amíg megint valaki érkezik a helységbe, akit már ismerhettek. A klub vezetője az Aria Thompson. Csendbe lépked oda a székéhez és ül le nyugodtan, majd mielőtt megszólalna Malasorte szemébe néz és egy picit mosolyog, majd megszólal:
-Űdv mindenkinek és örülök, hogy eljöttetek ide ma. Nos mindenki rendelését hamarosan meghozzák, még a tiédet is Kato-san-fordul Malasorte felé.
-Addig térjünk a tárgyra! Azt esetleg már halhattátok, hogy manapság sok ember tűnik el a város egy bizonyos részén és ami fontosabb, hogy van pár rémisztő dolog az egészben, hogy csak egy vérpaca marad az eltűntek után. A rendőrség nem tesz sok lépést az ügyben, úgyhogy úgy gondoltam magamhoz ragadom a kezdeményezést-Ekkor érkeztek meg a pincérek, akik mindenki elé odateszik a rendelésüket. Pár alakot még ki is takar a hatalmas rendelés.
-Jó étvágyat mindenkinek! A feladat az lenne, hogy a szerzett információim alapján ki kéne deríteni mi is folyik a városban. Természetesen a munka jó fizetéssel járna.

Aria ekkor csendben maradt és figyelni kezdte a reakciókat. A jelenlévők közül két fiatalabb valószínüleg még iskolás egymásra nézett és beszélni kezdtek egymáshoz.
Takeshi ez nem nekünk való!
Ne viccelj már, pár figura eltűnt és nem segítünk nekik?
Te ne viccelj! EZEK MIND MEGHALTAK!-áll fel az asztaltól és félelmében üvölteni kezd. Shadow Broker, csak maga elé teszi a kezeit és figyeli mi lesz.


STUFF:

Szóval a mostani feladat, hogy a két olyan 16-18 év körüli srácot le kell beszélni vagy épp rá kell beszélni a feladat elfogadására, továbbá a feladat még annyi lenne, hogy ha valakinek valamilyen küldetéssel kapcsolatos kérdése van azt most felteheti (a jutalom pontos összegét ne kérdezzétek pls mert azt nem én adom hanem Nezu Razz )

Nyarla ha szeretne a játékban maradni, akkor 500 szóval pótolhatja a lemaradását

A határidő mához egy hét azaz április 30.
avatar
Shadow Broker

Posts : 37
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Katsushika

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.