Harc szabályzat

Go down

Harc szabályzat

Témanyitás by Nezu on Pént. Jan. 19, 2018 6:01 pm

Harc szabályzat
Ahogy a legtöbb shounen vagy szuperhősös világban, úgy itt is, a harcok szerves részét képezik az oldalnak. Igyekszünk szabad kezet adni hogy ki, miként játssza ki ezeket, ám vannak szabályok, amiket érdemes szem előtt tartani az anarchia elkerülése végett.
Egy harc kimenetelét sok minden befolyásolhatja, a fegyverek és eszközök amiket bevetünk, a páncélunk, a quirk, a környezet stb... Ezekre mind külön-külön is oda kell figyelni és mivel a világ főként a mi világunkra hasonlít, így próbáljunk a realitás talaján maradni ameddig csak lehetséges. (Tehát nem naruto fightok a cél) A legnagyobb és elsődleges tényező azonban a tulajdonságok. Ezek segítenek abban, hogy egy harcban mire vagyunk képesek és mire nem, mi az, ami sikerülhet. Például egy E szintű mozgékonysággal rendelkező karakter nem fog tudni elkerülni egy támadást, ha az ellenfél mondjuk C szintű, ahogy E kitartással sem fogsz tudni hárítani egy C erejű támadást és ehhez hasonlók.
Tehát...
- A támadásaid feltételes módban írd, hiszen nem tudhatod, az ellenfél miként reagál és végső soron ő az, aki eldönti, hogy talált vagy sem.
- A tulajdonságaid szintjének megfelelően játssz.
- Ne generálj feltűnő véletleneket. Olyanokra gondolok itt, mint, hogy valaki a huszadik emeletről lelök egy virágcserepet és az pont az ellenfelem fejére esik és barátai…
- Az njk-kal való visszaélés tilos. Nem akarunk, olyan postokat látni ahol a semmiből megjelenik egy hős vagy épp a járókelők bevadulnak, és jól elverik a másikat.
- Tilos gondolatot olvasni. Ahogy mindenhol, úgy itt is érvényes az, hogy a karaktered csak annyit tud a másikról, amit az mondott neki, vagy extrémebb esetben szemtanúja volt a karakter.
- Ügyelj arra, hogy nem tudsz minden támadást kikerülni, és a te támadásaid sem sikerülhetnek mindig tökéletesen. Emberek vagyunk és hibázunk, nem mellesleg sokkal izgalmasabb ezt kijátszani.
- Ez nem egészen szabály inkább csak tanács. Mivel egy harc javarészt becsületen alapszik, így ha engedik, hogy eltalálj valakit, illik neked is viszonozni a szívességet
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.