Kogite Isao

Go down

Kogite Isao Empty Kogite Isao

Témanyitás by Kogite Isao on Vas. Ápr. 29, 2018 2:35 pm

Név: Kogite Isao
Hősi név: Seeker // Kereső
Nem: férfi
Foglalkozás: Polgár (informatikus, hacker)
Kor: 22
Osztály-évfolyam/specializáció: 1E, 1F, 2A, 3B

Tulajdonságok:

Erő: E
Elme: D
Kitartás: D
Mozgékonyság: E
Ügyesség: D
Irányitás: C

Kinézet: 
Ha informatikus szót hallod, akkor egy túlsúlyos, élettelen szobanövényre gondolsz? Hát ne tedd. Isao egyáltalán nem kövér, sőt kimondottan szálkás. Kimondottan jól néz ki és könnyen ismerkedik, ez Quirkjének is köszönhető. Ha kimegy az utcára nem csak a nők, de a férfiak is megnézik. Arca picit hosszúkás, ezüstre festett haja lófarokban a két lapocka közé ér, körszakállat visel, amit mindennap ápol. Heterokróm szemébe nézve az ember gyorsan megzavarodik. Jobb szeme arany, bal pedig szürke. Ez is egy ritka adomány, amit a szülőktől örökölt, ugyanúgy, ahogy a képességét is.

Jellem:
Könnyen barátkozik, ami szintén a Quirkjére vezethető vissza. Könnyen megismeri az embert, szinte átlát rajta, aki nem ismeri a képességét azt is hiheti, hogy gondolatolvasás a Quirkje, pedig ez nem igaz. Nem fedi fel képességét, nem szeret beszélni róla. Tipikusan az a figura, akit csak szeretni vagy utálni lehet.Imádja a nőket és ki is használja a képességét, hogy ágyába csábítson egy nőt fggetlenül attól, hogy nős vagy szingli, ő maga viszont nem nem állapodna meg. Nem veti fel a pénz, de mindig megtalálja a megoldást, hogy legyen.

Quirk: 
Hecker
Álmod, hogy a kávéfőző már az előtt lefőzi a kávédat, mielőtt kikelsz az ágyból? Pirítós pont addigra készül el mikor kilépsz a szobádból? A televízió pont azon az adón kapcsol be, amit te szeretnél, ed még a távirányítóhoz sem kell nyúlnod? Egy megfelelő Quirkkel képes lehetsz rá, de nekem nem csak álom, hanem a valóság. Quirkom apa intelligenciája és anya állati asszimilációjának érdekes keveréke. Képes vagyok átvenni gépek fölött az irányítást. Legyen egy számítógép, robot vagy egy mikróhullámú sűtő. A folyamat elején meg kell tanulni a berendezés rendszerét, majd utána már hasonló berendezések fölött is uralmat nyer. Ehhez először meg kell érinteni az adott tárgyat. Ugyanakkor ez a képesség az emberekkel is működik, bár sokkal egyszerűbb. Míg a gépek esetében legalább fél percig kell fogni a gépet, hogy megértse az összetételét, míg emberek esetében, mivel ő maga is ember, elég pár másodpercig figyelnie az embert. A képessége kihat a tanulásra is, mert nagyon egyszerűen megérti a különböző rendszerek működését és ha megérti, akkor meg is tudja tanulni, ahogy egy gép működését. Egyszerre maximum 5 gépet tud irányítani maximum 6 óráig egy huzamba, 3 gépet pedig 24 óráig képes. Amemnyiben az 5 gép irányításának határát átlépi onnan maximum 12 óráig képes hármat.

Felszerelés:

Telefon: Iphone X
Laptop: MacBook Pro felturbózva

Számítógép:
32 giga ram, 2400 mhz
16 magos processzor
16*5 TB SSD
16 GB videókártya


Játékok


[Játékos küldetés] A város sötét utcáin

Lezárt játékok
[Ismerkedős] Isao és Meko (Az első találkozás)

Fagyasztott játékok

[Ismerkedős] Egy véletlen találkozás
[Kaland] Vérháború

Pénzügy 
Jelenlegi pénzem: 10.000 Yen

Elötörténet (10.000 Yen)


társak:

Hattori Hideaki - Black Flash (23)
Képesség: Sebesség
Gazdag családból származik, ugyanis szülei hősként dolgoznak Tokyo gazdag negyedében. Apja bróker, anyja pedig szupermodell, amire a képessége is rásegít, ugyanis képes mindenféle színű fényvillanásokat kibocsátani a testéből. Teljes teste a sebességhez szokott, ugyanis az anyagcseréjétől kezdve minden testi funkciója, de a leglátványosabb a mozgása. Olyan gyorsan mozog, hogy gyakorlatilag megáll az idő, ha ő mozgásba lendül. Mivel mindenben ő a leggyorsabb fiatalon felfigyelt a technológia gyors fejlődésére és ebben is ő akart lenni a leggyorsabb, így társakat gyűjtött, többek között engem is. Naponta 30 kilométert tud megtenni teljes sebességén, ha ez elfogyott, akkor akkor legalább 8 óra pihenésre van szüksége.

Etsuko Araki - Argus (18)
Képesség: Megfigyelés
A testéből képes szemeket kiválasztani s ezt mint kamera elhelyezni bárhová, méretben ezeket a szemeket a bors méretétől egy ökölbe szorított kézfej méretéig bármekkorára alakítani. Nem véletlenül ő a cég biztonsági szolgálatának a vezetője, hiába ennyire fiatal. Amúgy kinézetre elég furcsa leányzó, ugyanis a ruha alatt a testéből több szem is kinőtt de ezeket képes csukva tartani, így ha úgyis öltözik nem tűnik fel senkinek. A testéből kiválasztott szemhez kpes kapcsolódni és úgy látni, mintha az továbbra is benne lenne.

Hyata Karen - Strange Woman (28)
A gyártó részleg vezeője, bár igazából ő maga a gyártórészleg. Képes semmiből teremteni, bármit. Részben a teste anyagát, részben a levegő különböző alkotóirészeiből. Elég nehéz elmagyarázni, de képes létrehozni bármilyen anyagot és tárgyat, amit képen megmutattak neki, esetleg tervrajzon mutattak neki, pontosan olyan adatokkal, amivel leírják. Ha pontatlan az adat, akkor nem biztos, hogy azt kapjuk, amit vártunk. Naponta 50 tárgyat tud gyártani, de ez függ a tárgyak méretétől is, legnagyobb dolog egy motorblokk, amit így képes legyártani.

Kurosawa Sora - Zero X (26)
Quirk nélkül született és nőtt fel, képességeit magának köszönheti, sokat tanult és folyamatosan fejlesztette magát, az informatika mindig is érdekelte, ebben nőtt fel. Jelenleg az informatika részleg vezetője, Isao főnöke és Argus barátja. Beceneve abból ered, hogy a szervezetnél ő az egyetlen, akinek nincs Quirkje. Hideaki gyerekkori barátja, bár nem ugyanabba a társadalmi rétegbe tartoznak, rajta keresztül ismerte meg Argust.A szülei átlag polgárok. Apjának nincs Quirkje, ezért könyvelőként dolgozik az egyik hősügynökségnél anyjának meg annyi, hogy képes érzékelni a veszélyt, ezért mindig megmaradt szárnysegédnek, valamint a feladatokért felelős részleg egyik középvezetője.
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.