Fallen Angel NJK-k

Go down

Fallen Angel NJK-k Empty Fallen Angel NJK-k

Témanyitás by Kagetani Mitsukai on Csüt. Május 03, 2018 12:54 pm

Név: Holy Sister
Nem: nő
Kor: 41
Foglalkozás: hős
Kinézet: Magas, korához képest igazán fiatalos külsejű nő. Hátán hatalmas angyalszárnyak, feje felett fényes glória jelzi quirkjének erejét. Haja fekete, bár ez nem látszik a ruhájától. Szuperhős ruhája egy hosszú, földig érő apáca ruha, melynek azonban a szoknya része combig fel van vágva. Alatta fehér combharisnyát hord.
Jellem: Az önzetlenség fogalmát lehetne nyugodtan róla is mintázni. Mások épségét és jólétét teljes egészében a sajátja elé helyezi, még akkor is, ha ez a saját egészségét veszélyezteti. Mindenkihez pozitívan áll hozzá, és segíteni akar, ha kell, ha nem. Túlságosan aggódó típus, már-már nevetséges szinten.

Quirk: Angel Light
Kezéből vakító fényt bocsát ki, mellyel bármilyen súlyos sérülést képes meggyógyítani. Minél súlyosabb a sérülés, annál tovább tart a gyógyítás. Értelemszerűen halálos sebeket nem tud meggyógyítani. Betegségek, vírusok ellen sem hat a quirkje, csak fizikai sérüléseket képes helyrehozni. A quirk használata erősen ártalmas a saját egészségére, egy-egy hosszabb gyógyítási etap után gyakran lesz rosszul és köp vért, szóval szárnysegédjei elsősorban azért vannak ott, hogy őt helyrepofozzák...
Név: Black Fist
Nem: férfi
Kor: 44
Foglalkozás: hős
Kinézet: Közel két méter magas, széles vállú, nagydarab, kopasz fekete férfi dús, ősz szemöldökkel. Tar fejére egy vörös jelkép, a harcművész iskolája címere van tetoválva. Nincs külön szuperhős ruhája, egy régi, szakadt, fekete vászon mellényt és egy ehhez hasonló nadrágot hord babonából.
Jellem: Félelmetes hang, félelmetes külső. Nem akarsz vele találkozni egy sikátorban. Nagyon szigorú, pattogó hangja van, felsőteste pedig annyira izmos, hogy úgy néz ki, mint aki szétroppantja a koponyádat csupán azzal, hogy megfogja a fejed. Ehhez képest nagyon ügyes kezei vannak, csodaszép figurákat tud faragni fából. Elvárja a fegyelmet és a szorgalmat, de amúgy jószívű figura, és egy kis sütivel még a haragját is el lehet párologtatni.

Quirk: Power Punch
Egyszerű, fizikai erő alapú quirk, mely a férfi összes izmának erejét képes egyetlen ütésbe összpontosítani. Pusztító ereje képes akár egy több emeletes épületet is földig rombolni, ugyanakkor az ütés után bő egy óráig csak minimális ereje marad, és úgy üt, mint egy kislány. Szerencsére képzett pusztakezes harcos, a quirkjét csupán aduászként tartogatja vészhelyzet esetére.
Kurokobushi Agency
Black Fist hősügynöksége, amelynek jelenleg tagja Mitsukai is. A jelentéktelennek számító ügynökség egy társasház legfelső emeletét foglalja el, és csupán egy előtér, egy közösségi szoba, egy főnöki iroda, egy pihenő, egy mosdó és egy edzőterem alkotja a létesítményt. A Kurokobushi offenzív képességű, lehetőleg nagy pusztító erővel bíró tagokra specializálódott, bár legfőbb tevékenységük kimerül az eltűnt gyerekek szüleinek megkeresésében és a szemétszedésben, csak ritkán keverednek bűnözők közelébe.
Az ügynökség tagjai:
- Black Fist: Az ügynökség alapítója, Mitsu senseinek szólítja.
- Fallen Angel: A zöldfülű szárnysegéd, történetünk főhőse.
- Momentum: Black Fist osztálytársa volt az U.A-ban, közel harminc éve harcolnak egymás oldalán. Egy gyermek édesanyja, az apa egy dúsgazdag üzletember, de vele már nincsenek együtt. Quirkjével a saját lendületét tudja manipulálni, extrém módon gyorsítja vagy lassítja magát, és a karjára erősített kőtömbökkel csap oda, ha odacsap. Ha nem vigyáz, agyrázkódást is tud okozni magának a hirtelen sebességváltozással, emiatt már kicsit zizi. Mitsu Momónak hívja.
- Sandy: Nevével ellentétben fiú, a húszas évei közepén jár. Teste homokból van, és ha nem figyel oda, akkor bizony elveszti humanoid formáját és elfolyik, márpedig elég szórakozott szegénykém. Mitsu Pizzának hívja, mivel folyton pizzát zabál.
Kagetani Mitsukai
Kagetani Mitsukai

Posts : 43
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 19

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 16000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.