[Kaland] Vérháború

 :: Játéktér :: Tokió :: Chuo

Go down

[Kaland] Vérháború

Témanyitás by Toga Himiko on Csüt. Május 03, 2018 10:02 pm

Résztvevők:

- Kobashi Shinjirō
- Kogite Isao
- Elisa Von Altmark
- Aritme

Első kör:

Ilyen-olyan indokokkal tartózkodjatok a kerületben késő délután.

A karakteretek a számára elérhető forrásokból tájékozott lehet a közelmúlt eseményeiről, amelyeket korábban leírtam, ám ezt beleszőni a postba már opcionális.

Lényegében tehát ez még viszonylag szabad foglalkozás, a ti fantáziátoké a főszerep.

Határidő:

10 nap

Aki még szeretne a 2. kör előtt csatlakozhat a kalandhoz.
avatar
Toga Himiko

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Kogite Isao on Szomb. Május 12, 2018 1:51 pm

Újabb kiöltőzős rendezvény! Imádom az ilyeneket, hiszen ez azt jelenti, hogy rengeteg csaj lesz, de vajon mennyire gáz, ha eltünök egy 15 percre egy hölggyel egy temetésen? Na mindegy, ha Zero nem is erre kért meg, nem ismerem a hallottat, így talán nem is lehet szentség törés egy kis szórakozás a temetésén, már ha annak mondható az, ami lesz. A érfiből és az embereiből szinte semmi nem maradt az ismeretlen támadás után. Érdekes történések és szomorú történet, ami az Asagami családdal történt. Vjaon mi állhat a dolog hátterében és ki tehette? Talán valaki Quirkje szabadult el vagy szándékos volt? Ha ezt kell kideríteni, akkor ebben jó leszek, talán túlságosan is jó. Egyik legjobb ügyfelünk volt, így mindenképp rajta voltam a listán, mint a meghívott, vagyis nem én, hanem a cég, de mint kapcsolattartó valójában Zeronak kellett volna mennie, de neki másik ügyféllel kell tárgyalnia pont akkor, így rám esett a választás, mint tanítványa és a cég egyik tulajdonosa. A reggeli edzés után zuhanyzás és egy laktató fehérjedús reggeli műzlivel, gyümölcsökkel és tejjel.Ma éppen vegetáriánus napot tartok, vagyis semmi hús. Zuhanyzás után neki is álltam a munkának, majd olyan fél 3- 3 körül befejezem a munkát és készülődni kezdek. Fekete ing, öltöny és egy hozzá illő vörös nyakkendő. Ezúttal úgy döntök, hogy nem a Teslával megyek, hanem stílusosan Hamann Ferrari F430 Black Miracle-jét viszem. Ugyan ő a Spykert ajánlotta, de azt is, hogy döntsek én. Beülök a kocsiba, majd beindítva a motort elindítom. Teslát már annyiszor vezettem, hogy azt már csak quirkkel irányítom, de ez egy másik kategória, így arra jutok, hogy ezt most manuálisan irányítom. Elég gyorsan megérkezek a helyszínre, majd parkolót találva megindulok a helyszínre. Belépésnél elfogadom a welcom drinket, majd a hozzá járó falatkát és elfoglalom a helyem, pont két hölgy között.
avatar
Kogite Isao

Posts : 20
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Vas. Május 13, 2018 4:11 pm

Péntek. A korunkbeliek legjobban várt napja. Amint kicsengettnek és a tanárok utunkra engednek, mindenki szépen komótosna megindul haza felé. De csak addig a sarokig, ameddig ellátnak a tanárok. Azon a sarkon túl a brigád mondhatni megvadul. Nekem ez a sarokpont a kolesz utolsó előtti emelete. A helyzet az, hogy jelenleg rajtam kívül senki sem lakik a legfelsőn, így már a liftben megszabadulhatok az ingem gombjainak szorításától. A kihalt, szőnyeggel ellátott folyosóra már fellélegezve léphetek ki. A folyosó csak az épület feléig ér és összesen 5 ajtó van rajta. Az utolsó a folyosó legvégén, szembe a liftajtóval. Valahol mélyen mindig reménykedem, hogy talán most lesz itt valaki de sehol senki. Nem is értem minek egy ilyen felvágós emelet egy kollégiumba. Apámat megértem, hogy az ő kicsi lányainak mindenből a legjobbat. A magány pedig jellem formáló és baba biztos... Meg a francokat. Kattant a kulcs a zárban, belöktme az ajtót és a bokámra csúszott szoknyát egy lezser mozdulattal próbáltam meg berúgni az előszoba közepére. Nem sok sikerrel. Nem ment el addig. Miután átkutattam a gardrobe szobát valami kényelmes rongy után, szomorúan vettem tudomásul, hogy nincs semmi olyan ami megfelelne az elvárásomnak. Nincs mit felvennem. Ezt pedig csak egy módon lehet orvosolni. Előtúrtam egy szórólapot amit a minap nyomtak a kezembe túlöltözött hoszteszlányok. Chuo bevásárló negyedébe szól valami ruha kupon ha jól értem. Magamra kaptam egy szürke, hosszú ujjú inget, alá farmer, és sport cipő. Elsődleges szempont volt az egész hetes feszengés után a kényelem. Az inget nem gomboltam végig,de a mandzsetta gombokat igen. Rendeltem egy taxit és mialatt elkészültem mindennel megérkezett a kolesz utca felőli bejáratához. Beülve megkértem, hogy vigyen Chuo-ba. Többnyire az ablakon bámészkodtam kifelé. Csak időnként pillantottam a fejtámlákba épített utas monitorra. Megint a rémhírekkel riogatják a jó népet, ezért nem igazán foglalkoztam vele. A kíváncsiság hajtott valamelyest, de nem akartam ezzel elrontani a kedvemet. Miután megérkeztünk lecsippantottam a kártyámat, hogy rendezze ma költségeket, majd kiszállva megigazgattam magamon a ruhámat és elindultam a sétányon nézelődni.
avatar
Elisa Von Altmark

Posts : 66
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 3750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Toga Himiko on Hétf. Május 14, 2018 4:41 pm

Ó well.... A 10 nap lejárt, és még akad két hiányzónk.
A probléma az, hogy nem tudom a máshol alkalmazott, egyébként tök jópofa utat járni, hogy folytatom a mesét, ti pedig pótolhattok... Ugyanis csak akkor tudok folytatást írni, ha van mire. Amennyiben nem ismerem a karakterek első körét, nem tudok mire építeni nekik.

Mindenesetre, adok még 1-2 nap pótlási időt.
Amennyiben nem jön több reag, úgy két emberrel folytatjuk a kalandot.
avatar
Toga Himiko

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Aritme on Szomb. Május 19, 2018 10:01 pm

Hogy mért voltam abban a pillanatban pont ott ahol? Az igazat megvallva a legcsekélyebb fogalmam sincs róla. Ha annyi év van az ember háta mögött, mint nekem, akkor az a legkevesebb, hogy megengedheti magának, hogy kicsit szenilis legyen. Senki és semmi se kötötte a kezem, ezért adtam magamnak egy szabadnapot, mikor azt csinálok, amit akarok. Amíg törvényes keretek közt mozgok, senki se szólhat egy szót se. Ha meg véletlen szembemennék a törvénnyel... Nos, azzal majd foglalkozok akkor, mikor megtörténik. Így kerültem ebbe a csendesnek kevésbé mondható körzetbe.
Egyszerűen csak céltalanul jártam az utcákat, és próbáltam nem gondolni semmire. Az ember egészen addig nem jön rá, hogy ez milyen nehéz is, amíg ki nem próbálja. Ilyenkor mindig feltörnek a régi emlékek, a sok megbánás, és a "Mi lett volna, ha...?" kérdések. Vagy éppen a jövőn kezd el éppen gondolkozni, terveket, reményeket sző, amiket egy idő után véghezvisz, vagy örökre elfelejti azokat.
Ma viszont próbáltam egyikre se gondolni se az emlékeket rejtő múltra, se a rejtélyekkel teli jövőre. Ehelyett, próbáltam teljesen elfeledkezni magamról, és a kötelezettségeimről. Egy szóval: szabadnak lenni egy kicsit. Vagy legalább elhinni, hogy létezik ez a fajta szabadság.
Ezzel a tudattal fordultam be az egyik üzletbe, annak ellenére, hogy szinte biztos voltam: semmit se fogok vásárolni.
avatar
Aritme

Posts : 11
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 05.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Toga Himiko on Kedd Május 22, 2018 5:07 pm

Tényleg sajnálom, de nem tudok tovább várni. Egy-két napot írtam, egy hetet vártam végül, az egyébként is tíz napos határidőre. A többiek érdekeit is figyelembe kell vennem, akik már az első határidőt betartva is írtak, és valószínűleg nem havonta szeretnének egy-egy kört haladni... Szóval, ennyien megyünk tovább.

Isao:

A temetés viszonylag eseménytelenül zajlik, az egyetlen különösebb fejlemény, hogy a négy Asagami örökös közül pusztán az egyikük jelenik meg az eseményen.
A tizenéves fiúcska az első sorokban ül, személyes testőreivel körülvéve.
A procedúra ezt leszámítva az elvártak szerint zajlik le, búcsúbeszédekkel, részvétnyilvánításokkal, és egyebekkel... amelyekből egyébként rengeteg akad, hisz igencsak sokan dolgoztak a villában, amikor felrobbant.
- Milyen unalmas... - motyogja halkan az egyik hölgy melletted, miközben ásít.

Jó pár óra eltelik még, mire véget ér a rendezvény.
A család pár dolgozója megköszöni, hogy eljöttél, de ha érdeklődnél, hogy kívánják-e igénybe venni a segítséged az ügy megfejtésében, udvariasan visszautasítanak. Elmondják, hogy az örökösök, akikhez a pénz került, mással vannak elfoglalva, az öreg Benkei még megmaradt, hozzá hű emberei pedig a saját szakállukra dolgozgatnak.
Ugyanakkor, mielőtt elhagynád a helyet, felkeres a korábban unatkozó, igencsak cisnos hölgyemény.
- Szép kocsi. - mosolyog a járművedre. - Nincs kedved valami izgalmasabbhoz a sok üldögélés után? Tudok egy jó szórakozóhelyet...

Reagálj a lehetőségre, a te köröd idáig tart.

Elisa és Artime:

Mindketten a kerület méltán híres bevásárlónegyedében vagytok hát.
A sétányon rengeteg ember halad át, sok külföldi is akad, és láthatóan mindenki higgadt, jókedvű, leszámítva persze a sietőket.
Még egy-két profi hőst is láthattok elhaladni, ami csak méginkább tetőzi a biztonságérzetet.

Elisa:

Sok szép ruhát láthatsz a kirakatokban, a döntés nem könnyű.
Ugyanakkor, miután sikerült döntened, és magadra próbálod kiszemelted az adott üzletben, egy jól öltözött, fekete bőrű férfi jelenik meg melletted.
- Ó, milyen gyönyörű. Igen, mintha rád öntötték volna. - enyhe akcentussal beszél, és mozdulataiból talán azt is leszűrheted, hogy meleg az illető. - Ó, bűn lenne ezt a ruhát elválasztani tőled. A tiéd, ajándék.
Ha értetlenkedsz, a férfi elárulja, hogy a bolt az övé, jó pár másik üzlettel egyetemben.
- A nevem egyébként Peirre. - mutatkozik be mindezek után. - Mondd csak, nem volna kedved egy kis... Nem is, inkább sok pénzt keresni ma este? Ne aggódj, semmi olyasmi, amire elsőre gondolhatnál. - kuncog halkan. - Van egy szórakozóhelyem nem messze, és mostanság emberhiány van, mert veszélyesebbek lettek az éjszakák. Micsoda badarság. - legyint. - Az éjszaka szórakozni kell, nem félni! Ah... - sóhajt. - Ha be tudnál ugrani az egyik pultos-kisegítőm helyet, a napi gázsijának a tízszeresét kapnád.
(Igencsak sok pénzt.)

Reagálj a dologra, a köröd idáig tart.

Artime:

Te csak nézelődsz hát, miközben sorra haladsz el a boltok mellett.
Semmi különös árú nem győz meg arról, hogy megérné közelebbről megnézned, hisz csak a szokásos holmik néznek rád vissza minden ablak mögül.
Ruhák, parfümök, ékszerek, különböző ajándékok... Semmi kirívó.
Már-már bele is fásulhatnál mindebbe, amikor hirtelen megragadja a kezed valaki.
Egy tízévesnek sem látszó fiúcska az, aki a segítségedért könyörög, és erősen húzni próbál egy irányba.
Mivel közben már szinte teljesen lesétáltál a központi részről, alig egy-két járókelő akad rajtad kívül a közelben, akik csak pár furcsa pillantással illetnek titeket.
Bármit is kérdezgetsz a kisfiútól, nem válaszol, csak húzni próbál, és azt hajkurássza, hogy baj van, és segítened kell, meg hogy az apjához gyorsan oda kell menjetek.

Reagálj a dologra, a köröd idáig tart.

Határidő: 10 nap
avatar
Toga Himiko

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Chuo

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.