Kogite Isao

Go down

Kogite Isao Empty Kogite Isao

Témanyitás by Kogite Isao on Pént. Május 04, 2018 7:34 am

Az alábbi pályázatban két dolgot szeretnék megpályázni. A cég leírását és néhány robot típusát

1. Robotto játék és fegyvergyártó, robotikai és informatikai Ltd.
A cég gyártási területe mind a szórakoztatóiparra, mind a hadiipara kiterjed, de az informatika és robotika területén kimagasló vállalat japánban.A céget egy Black Flash nevű egykori szárnysegéd alapította, aki megelégelve, hogy a profi hősök között nem tud érvényesülni egy általa kedvelt terület, az informatika felé vette az irányt. Ahogy a vállalkozása egyre nagyobbra nőtt és egyre több társa lett úgy bővítette a foglalkozási körét, jelenleg Japán legszélesebb körét tudja magának, mégis bevételei és alkalmazottai száma alapján középvállalkozások közé sorolható.
A cég maga város a városban, ugyanis területén minden megtalálható, amit egy ember egy városban elvár. A legtöbb dolog, mozi, edzőterem, uszoda, kórház stb a dolgozók szórakoztatására van. Az iskolája kitünő, a tanulni vágyók itt leginkább egyetemet végezheti el és a diákok 90%-a már az első évtől a gyárban munkát kap. A tanulók számára is ugyanaz a szolgáltatás elérhető, mint bármelyik átlagos dolgozónak.

2. pályázatom: robotok
A karakterem jelenlegi ereje, sem Quirkje nem teszi lehetővé a harcot, így mint egy informatikai cég társtulajdonosa szeretném leírni a cég robotgyártmányainak típusát, hogy használhassam őket, mint testőr robot valamint eladásra is szánja a cég.

Avarage típusú robotok
Átlagos robotok, amik leginkább fegyvertelen harcra lettek kifejlesztve illesztéseik és a teljes felépítésük a harcra lett kidolgozva. Általában átlagos tierrel rendelkező robotok, akiknek egyetlen előnyük az erejük, ami egy átlagos hősével ér fel.
erő -B szint, többi C

A+ robotok
Az előző típus fejlesztett változata, ezeknek a testében különböző kisebb típusú "kellemetlenségek" találhatók például kitolható tüskék az alkaron, rejtett penge vagy különböző füst, amit a száján vagy bárhol kiengedhet, de itt csak a megrendelő képzelete szab határt.
Erő, mozgékonyság- B, többi C

Ranger robtok
Különböző távolsági fegyverrel ellátott robotok általában az ujjban és a szájban található, de egy két esetben a hasba is tudunk építeni fegyvert. Ebből kifolyólag az ügyessége és a mozgékonysága kiemelkedő, viszont az ereje átlagos emberével ér fel.
Ügyesség A, Mozgékonyság B, Erő D

Testőr robotok
Fegyveres és pusztakezes harcra vannak kiképezve, valamint távolsági és kézi fegyverekre. Ahogy az A+ robotok esetében különböző fegyvermechanizmusok vannak a testükbe szerelve, valamint egyéb kiegészítők, amik már a megrendelő fantáziájára vannak bízva.
Mozgékonyság, Erő A, Ügyesség B

//A karakter Avarage, A+ és testőr robot típusú robotokat használna, mint testőr robot, amiknek a paramétereit a kaland kezdetén ismertetem, amennyiben szükséges//
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.