Keita

Go down

Keita Empty Keita

Témanyitás by Keita on Vas. Május 13, 2018 6:37 pm

Játékmód típusa:
Normál

Név:
Keita Ishizaka

Becenév/Hős név:
Még nincs

Nem:
Fiú

foglakozás:
Diák

Kor:
17

osztály-évfolyam/specializáció:
G - 2


Kinézet:
Magas, arca karakteres. Haja fekete, rövidre nyírt. Alkata vékony, szikár. Szemszíne barna.


Jellem:
Többnyire vidám és jókedvű, de bizonyos helyzetekben tud igencsak komoly is lenni. Ám ha kötelességei teljesítésére kerül a sor, nagyon lusta és nemtörődöm. Nem érdekli az iskola és a tanulás, épp ezért lehetséges, hogy már két éve az előkészítő évfolyam tagja, ám nem lépett tovább. Lógós, gyakran nem jár be iskolába, szabadidejét ilyenkor parkokban és nyílt tereken tölti. Nem egy bajkeverő, többnyire csendes fajta. Kevés dolog képes igazán lázba hozni őt. Nem túl nyitott és barátkozós, de az alapvető formális követelményeket mindig betartja. Tisztelettudó, ám nem túl céltudatos - lévén nincsen még célja sem.


Quirk:

Testének molekuláiból képes szelet kibocsátani minden irányba, melynek erősségét és formáját szabályozni tudja. Egyelőre szele igen gyengécske, és csak rövid hatótávolságú, legfeljebb annyira jó, hogy ellökje az ellenfeleit a közvetlen közeléből. Megfelelő lelkesedéssel persze többre is mehetne vele, ám a motivációja egyelőre nem jött meg hozzá. Ha igazán akarja, vágni is tud vele, de egyelőre nem túl mélyen, és csupán kis kiterjedésben. Nem is izgatja túlzottan a képességének fejlődése. Egyelőre elvan a jelenlegi osztályában, és amíg nem muszáj, nem is tervez onnan továbblépni.Előtörténet:
Mondhatjuk, hogy nem egy átlagos családba születtem. Édesapám hivatásos és magasrangú rendőrtisztként küzdött mindig is a bűnözők ellen, nagypapám katona volt, nagybátyám tűzoltó, és további férfi rokonaim is mind a hős szakmában tevékenykedtek már nyolc generáció óta. Nevemet édesapámtól örököltem, aki pedig az ő apjától, és így tovább több generációra visszanézve, s mint ahogy azt, úgy a hivatásomat is meghatározták családi hagyományaink. Születésem pillanatától egyértelmű utat szabtak számomra, és ez alól nem volt kivétel, vagy kibúvási lehetőség, mint egyenesági, elsőszülött fiú. Édesanyám kedves asszony volt mindig is, ám ha a hagyományokról volt szó, talán még édesapámnál is kevésbé engedékeny. Mikor két éves koromban először manifesztálódott a képességem, a családom egyszerre volt boldog és szomorú. Ugyanis nagyon úgy tűnt, hogy nem apám ágának erőteljes, hanem anyám gyengéd szél quirkjét örököltem, amivel sokkal nehezebb az előrejutás. Én szívem szerint már kisiskolásként is lemondtam volna a hőssé válás nemes útjáról, és valami egyszerűbb szakma után nézek, ám a szülői nyomásra végül csak be kellett iratkoznom az akadémiára. Addigra már meggyőztek róla engem is, és magukat is, hogy a szél képességgel igenis lehet valamire menni. Megfelelő kiképzés mellett akár a vágás, akár a lökés erőssége hasznos lehet, s ha eleget gyakorolok, bizonyosan követhetem felmenőim útját. Bevallom őszintén, engem ez sosem izgatott. Eljártam az eddzésekre, melyeket szigorú apám tartott, s meghallgattam a beszédeket, melyeket pohárköszöntőként büszkén a munkatársainak mondott - rólam, ám ez csupán formaság volt számomra. Kötelező rossz. Úgy emlegettek, mint édesapám utódja, és azt várták tőlem, hogy magas rangú tiszt leszek én is. Ám engem ez csöppet sem izgatott. Inkább néztem volna valamilyen egyszerűbb foglalkozás után, és kerestem volna meg azt, ami igazán engem érdekel, ám az önmegvalósítás sajnos nem szerepelt a családom tervei között. Rendszeres eddzéseimnek hála eljutottam egy bizonyos szintre, amellyel tudom a képességemet irányítani, ugyanakkor amióta kikerültem a szülői vonzáskörből, és nem szükséges, mellőzöm a fejlődést. Nem tudom, hogy valaha is lerakom-e a vizsgát, de az a nagy igazság, hogy nem is izgat kifejezetten a téma. Reménykedem benne, hogy ha esetleg megbukom, akkor leszállnak végre rólam, valahol viszont mégis képtelen vagyok önmagam ezt az utat választani - nem tudom a szüleimmel közölni, hogy én ezt nem akarom. Van valami, ami mindig arra ösztönöz, hogy átmenjek, ha arról van szó. És közben mindig azt remélem, hogy majd egyszer akkora lesz a folyamatos lógások miatt a lemaradásom, hogy kirúgnak. Lehet, hogy összetöröm a szüleim álmait, de akkor legalább nem nekem kell magyarázatot keresnem, hanem egyszerűen csak elkönyvelik, hogy ez nem nekem való. Tudom, ez gyáva dolog. Ám épp ezért, egy ilyen gyáva alaknak, mégis miért kéne hőssé válnia? Hülyeség az egész.
Szóval most többnyire rovom az utcákat, és próbálom kitalálni, mihez is kezdjek magammal. Egyelőre nem túl izgalmas az életem. Lezserségemnek köszönhetően sem barátaim, de még csak haverjaim sincsenek, senki nem kedvel túlzottan, és én nem is teszek érte, hogy kedveljenek. Osztálytársaim talán a létezésemről is alig tudnak, olyan ritkán látnak. Épp csak a kötelező óraszámot teljesítem, és ennyi.
Mindennek ellenére apám még mindig magasztol, még mindig én vagyok az ő csodálatos fia, aki tovább fogja vinni a hagyományokat. Sajnos rengeteg jó barátja és kollégája van a családomból mindenkinek, akik segíthetnek nekem felkészülni a vizsgára és az életre, és attól tartok, a módszereik kemények lesznek, nekem pedig muszáj lesz részt vennem rajta. Egyelőre élem a békés diák életemet. Aztán majd meglátjuk, sikerül-e nekik tényleg tisztet faragniuk belőlem. Talán a végén kiderül, hogy mégis nekem való szakma, csak nem tudtam róla, mert sosem próbáltam. Fogalmam sincs. A potenciál elvileg meg van bennem és a véremben, még akkor is, ha anyám képességét örököltem. Majd kiderül.
Keita
Keita

Posts : 9
Reputation : 0
Join date : 2018. May. 13.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Keita Empty Re: Keita

Témanyitás by Nezu on Vas. Május 13, 2018 7:21 pm

Üdv az oldalon.

Az előtörténeted elfogadom.

Kezdő tőkéd: 5000 yen
Jutalom: Alap szuperhős ruha /ennek kinézetét egy egyediség pályázatban add meg/
Kezdő tulajdonságaid: 1C, 4D és 1E tier amit szabadon oszthatsz szét.
Kérlek mielőtt elkezdesz játszani ezek alapján írd meg az adatlapod és jó szórakozást.
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.