Keita Ishizaka

Go down

Keita Ishizaka Empty Keita Ishizaka

Témanyitás by Keita on Vas. Május 13, 2018 11:01 pm


Játékmód típusa:
Normál
Név:
Keita Ishizaka
Becenév/Hős név:
Még nincs
Nem:
Fiú
foglakozás:
Diák
Kor:
17
osztály-évfolyam/specializáció:
G - 2

Kinézet:
Magas, arca karakteres. Haja fekete, rövidre nyírt. Alkata vékony, szikár. Szemszíne barna.


Jellem:
Többnyire vidám és jókedvű, de bizonyos helyzetekben tud igencsak komoly is lenni. Ám ha kötelességei teljesítésére kerül a sor, nagyon lusta és nemtörődöm. Nem érdekli az iskola és a tanulás, épp ezért lehetséges, hogy már két éve az előkészítő évfolyam tagja, ám nem lépett tovább. Lógós, gyakran nem jár be iskolába, szabadidejét ilyenkor parkokban és nyílt tereken tölti. Nem egy bajkeverő, többnyire csendes fajta. Kevés dolog képes igazán lázba hozni őt. Nem túl nyitott és barátkozós, de az alapvető formális követelményeket mindig betartja. Tisztelettudó, ám nem túl céltudatos - lévén nincsen még célja sem.


Quirk:

Testének molekuláiból képes szelet kibocsátani minden irányba, melynek erősségét és formáját szabályozni tudja. Egyelőre szele igen gyengécske, és csak rövid hatótávolságú, legfeljebb annyira jó, hogy ellökje az ellenfeleit a közvetlen közeléből. Megfelelő lelkesedéssel persze többre is mehetne vele, ám a motivációja egyelőre nem jött meg hozzá. Ha igazán akarja, vágni is tud vele, de egyelőre nem túl mélyen, és csupán kis kiterjedésben. Nem is izgatja túlzottan a képességének fejlődése. Egyelőre elvan a jelenlegi osztályában, és amíg nem muszáj, nem is tervez onnan továbblépni.

Hősruha kinézet:
Ruhája épp úgy fest, mint egy hétköznapi díszegyenruha. Na persze, ezt sem ő találta ki, egyszerűen nem volt nagyon más választása. Az alapvetően sötétkék színű öltözet áll egy hétköznapi szövetnek kinéző nadrágból, és egy öltönyből, melyen díszes gombok helyezkednek el a családi címerükkel. Mindezek alatt egy fehér inget hord. Tartozik az öltözethez egy tipikus rendőrkalap és fehér kesztyű, ugyanakkor ő ezeket nem szokta hordani, és valahol a ruhatára mélyén helyezkednek el, ahogy bőrcipője helyett is többnyire egy fekete, laza sportcipőt használ.

Tulajdonságok

Erő: D
Elme: D
Kitartás: E
Mozgékonyság: D
Ügyesség:D
Irányitás: C

Előtörténet

Kezdő tőkéd: 5000 yen
Keita
Keita

Posts : 9
Reputation : 0
Join date : 2018. May. 13.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.