[Múltidéző - 2010] Az első tövis az ezernyi tüskéből

 :: Játéktér :: Tokió :: Shinjuku :: Kachukiho

Go down

[Múltidéző - 2010] Az első tövis az ezernyi tüskéből Empty [Múltidéző - 2010] Az első tövis az ezernyi tüskéből

Témanyitás by Seir on Szomb. Jún. 02, 2018 1:27 am

Seir nem értette.
Talán azért nem, mert még csak tíz éves volt? Nem, már ilyen fiatalon is tudta, hogy ennek nincs értelme...
Alig egy éve viselte ezt a nevet, amelyet a szervezete, az új családja adott neki.
Ez alatt az idő alatt leginkább csak alapvető készségekre tanította őt Chrollo, mint például írni, vagy számolni. A lány temperamentuma borzasztóan változó volt, a legkisebb apróságok is felkavarták, míg a legnagyobb dührohamait képesek voltak félbeszakítani olyan jelentéktelen dolgok, mint például a frissen forralt fekete tea illata.
Chrollo őrült volt, ugyanakkor borzasztóan intelligens. Talán az egyensúly végett.
Bárhogy is, jó tanárnak bizonyult.
Mindennek ellenére Seir közel sem volt biztos abban, hogy eleget tanult az akkori feladatához. Bár Chrollo egyik idősebb inasa rendszeresen tanította őt közelharcra és vívásra, ettől még csak egy kisgyerek maradt, aki valamivel erősebb volt az átlagos kisgyerekeknél...
A képessége bár sok potenciált rejtett, még túl fiatal volt ahhoz, hogy igazán kiaknázhassa. Persze, ha volt ideje felkészülni, képes lett volna akár egy felnőttet is elégetni, vagy épp meggyógyítani, de tapasztatlansága végett úgy hitte, túl sok körülménynek kellene passzolnia ahhoz, hogy bármilyen harcmezőn is komolyabb faktor lehessen.
Valószínűleg az ügyfél is csak puszta sértésnek fogja venni a jelenlétét... jobb esetben egy viccnek. Egy tíz éves kisgyerek, akit azért küldtek, hogy beálljon testőrnek az Asagami család egy örököse mellé, amíg az üzlet le nem zajlik a bűnbanda, és a yakuza-család közt.
Egyáltalán miért kellett neki ebben részt vennie? Az örökösnek biztosan akadtak személyes testőrei is, akik jóval tapasztaltabbak, és erősebbek lehettek Seir-nél.
Chrollo azt mondta, jó tapasztalatszerzés lesz. Na meg még azt is, hogy vagy ő megy, vagy Alter... Seir hallott pár pletykát, és nem szerette volna, ha a társát, kilenc éves kislány létére beküldik egy perverz-tanyára.
Maradt ő... Ahogy közelebb lépett a szórakozóhelyhez, az éjszakjai sötétség úgy marta bele magát a fiú lényébe.
Félt, ideges volt, nem akart ott lenni...
Egyáltalán, miről ismerhetnék meg? Semmiféle papírt nem kapott, ami igazolná, hogy kik küldték... Chrollo azt mondta, hogy majd felismerik, és Sogi Asagami már számít rá.
Persze, ő könnyen beszélt.
Seir mély levegőt vett, majd újabb lépéseket tett az éjszakai homályt megtörő, különböző fényektől káprázó épület felé. Annak legalább örült, hogy a katanáját nem hozta magával. Attól csak még röhejesebben festett volna...
Seir
Seir

Posts : 29
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 12.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Múltidéző - 2010] Az első tövis az ezernyi tüskéből Empty Re: [Múltidéző - 2010] Az első tövis az ezernyi tüskéből

Témanyitás by Takuya Daiki on Hétf. Jún. 04, 2018 3:14 pm

[Múltidéző: Wild, 18 éves]

Semmi különös nem volt rajta, azon kívül, hogy még életében nem öltözött ki ennyire puccosan. Mintha legalább is meghódítani jött volna az összes kurvát a környéken. Fekete zakó, szürke inggel, és fekete nadrág, a szokásos lakk cipőkkel. Még kalapot is kapott, amit jelenleg idegesen és egyáltalán nem félénken gyűrögetett a kezében. Elképzelhető azonban, hogy a körülötte lévők félre érthették a mozdulatot. Sustorgásuk ugyan nem ért el hozzá, még úgy sem, hogy nem volt magasabb náluk, de a grimaszok igen. Mégsem zavartatta magát. Tizennyolc évesen már megtanulta, hogy mikor hagyjon figyelmen kívül egy inzultálást. Mellette kis töprengés után a kelleténél egy fokkal hangosabban csattant fel valaki. - Jól van! Megértettem, ha a Főnöknek ő kell, legyen!
Akivel beszélt, halvány mosollyal nyugtázta a beletörődést, és egy utolsó biccentéssel, felé, és nem a modortalan fickó felé, elvegyült a tömegben. Ő is biccentett. A banda tagja volt. Azért volt jelen, hogy bemutassa, elhozza, és munkába állítsa Wildot. Sehol nem használta a gyerek korában kapott civil nevét végszükség esetén kívül. Abból meg kevés akadt, olyan is, ahol tényleg ért is volna valamit egy átlagos japán fiú neve, aki régebben halt meg, mint ő megszületett volna. Biccentett egyet az új "társának" is, és csöndesen várta, hogy Sogi Asagami elé kísérje. Ezt az embert kell egy ideig védelmeznie. Nem tűnt nehéz feladatnak, nem látta okát a sietségnek sem. Ezért is biccentett ugyanolyan halál nyugodtan a férfinek másodjára is, mikor az intett neki, hogy várjon.
Kifelé indult el, talán elfelejtett valamit.
Így hát egyedül maradt a fekete gyászmadár öltözékében. Kezében egy gengszter kalappal, és picit elkalandozva a tegnapi történet felett. Nem várt cliffhangerrel lett vége, alig várja, hogy folytathassa.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Múltidéző - 2010] Az első tövis az ezernyi tüskéből Empty Re: [Múltidéző - 2010] Az első tövis az ezernyi tüskéből

Témanyitás by Seir on Vas. Jún. 10, 2018 12:06 am

Az épület bejáratánál két magas, öltönyös alak nézett végig minden szórakozni vágyón.
Seir egyre magabiztosabbá vált abban, hogy nemfog egykönnyen bejutni, tekintve csak felnőtteket engedtek át, és még belépődíjat is szedtek.
Ugyanakkor, már nem volt visszaút... Nem egy lenge öltözékű lány, vagy épp öltönyös, erős parfümöktől bűzlő srác megbámulta, ahogy beállt a sorba.
- Ez meg mi a franc? - lepődött meg az egyik biztonsági, ahogy a fiú az egyre hangosodó bejárathoz ért.
A vakító fények, és a fülsüketítően bömbölő zene érzéktompító elegye addig soha nem tapasztalt kábulattal hatottak Seir-re.
- Ki hagyta el a kibaszott kölykét? - ordított fel ugyanaz a férfi. - Ezt nem hiszem el, minden este kell valami baromság, nehogy már legyen egy nyugodt műszak...
- Várj te barom! - lépett előrébb társa. - A Nagyfőnök adott egy személyleírást egy gyerekről, ami illik őrá. Szólok Shouji-samának, addig tarts szemmel.
- A Nagyfőnök? - kérdezett vissza illetődötten a nemrég még igencsak nagyszájú alak. - Mégis minek kéne...? - ám hiába értetlenkedett, a másik férfi már nem volt ott.
A következő pár perc viszonylag eseménytelenül telt, bár Seir nagyon nehezen barátkozott az erős zajjal, és az állandó villanásokkal... Pedig még csak be sem ment a szórakozóhelyre.
Kisvártatva azonban visszatért a biztonsági, immáron egy középkorú, kemény alkatú nővel, akinek veszélyes küllemét rövidre nyírt haja csak tovább élezte.
Közel sem volt olyan vonzó, mint Chrollo, ám neki is akadt valami veszélyes a kisugárzásában, akárcsak a "Fantomnak".
- Szóval tényleg téged küldtek? - kérdezte a fiútól semleges hangszínen. - Nem tudom, mire gondoltak a főnökeid, mindenesetre tiszteletben tartjuk az üzlettársaink döntését. Kövess kérlek.
Seir csak bólintott, amúgy sem hitte volna, hogy hangja kivehető lenne a minden mást elnyomó háttérzaj uralmában. Ennek megfelelően a srác csak szótlanul követte Shoujit, aki a személyzetnek fenntartott bejáraton, majd pár folyosón keresztül egy nagyobb terembe vezette őt.
A légkörből nagyon úgy vette ki, hogy már csak rájuk vártak valamiféle gyűléshez.
A félhomályos teremben öltönyös alakok tucatjai álltak a falnak dőlve, vagy pihentek különböző székeken, míg egy férfi a többieknek előre helyezkedve nézett végig mindnyájukon.
Seir úgy sejtette, hogy ő lehetett Sogi Asagami.
- Ó, a legújabb üzlettársaink küldöttje is megérkezett. Remélem te is hozzáteszel majd az elkövetkezendő cserék biztonságához. - emelte poharát a fiú felé, majd visszafordult a nagyobb tömeg irányába. - Ha pedig már mindenki itt van, akár el is kezdhetnénk a megbeszélést.
Seir
Seir

Posts : 29
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 12.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Múltidéző - 2010] Az első tövis az ezernyi tüskéből Empty Re: [Múltidéző - 2010] Az első tövis az ezernyi tüskéből

Témanyitás by Takuya Daiki on Kedd Jún. 26, 2018 1:12 pm

Ugyanaz a nő, aki őt is elkísérte a megbeszélésre, miután lelépett az értetlenkedő pofa, egy gyereket is a helyszínre vitt. Halk horkantásban tört ki, amit szerencsére elnyomott a beszélgetések zaja. A fiút hasonló üdvözléssel fogadták mint őt, és a sors úgy hozta, hogy egyből egymás mellé is kerültek. Ha érdekelte volna Wildot, összeráncolta volna a szemöldökét amiért be kellett ismernie a magassági problémákat. A fiú kis pöcs tinédzserként is már majdnem felérte, míg ő tizennyolc volt. Már nem nagyon fog tovább nyúlni. Az élet megbsz, és sokszor a legváltozatosabb módokon. Ha a fiú ránézett a lehető "legkedvesebb" grimaszát villantotta rá. Mintha csak egy alien film kelt volna életre, és ő lenne az egyetlen túlélője. Aztán előre fordult és bambult maga elé. Nem az a beszédes fajta. Az is megfordult a fejében, hogy ha a konkurens banda egy tinit küldött testőrnek, akkor az övéik tényleg komolyan gondolhatták azt a kijelentést, amivel elküldték dolgozni.
"Ez egy szünidei kiruccanás lesz. Élvezd a pihenést Wild."
Nem kellene valami ital után néznie? Kinőtt már abból a korból, hogy az amcsi vagy a japán italfogyasztási szabályokon rágja magát. Rá egyik sem érvényes. Vagy esetleg ha unalmasba megy át a helyzet, elővehetné a képregényt, amit magával hozott. Ott lapult a belső zsebében kettéhajtva. A lehető legprecízebben a felénél ejtett hajtás volt az egyetlen sérülés, amit elszenvedett a füzet. Nagyon vigyázott a képregényeire, és mikor kompromisszumokat kellett kötnie magával, akkor is a legkisebb kár volt a cél. Az alkalom azonban még nem kínálkozott fel, úgy hogy egyelőre csak csendben, unottan állósat játszott.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Múltidéző - 2010] Az első tövis az ezernyi tüskéből Empty Re: [Múltidéző - 2010] Az első tövis az ezernyi tüskéből

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Shinjuku :: Kachukiho

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.