[Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet.

Go down

[Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet.

Témanyitás by Shadow Broker on Vas. Jún. 03, 2018 11:15 pm

Aznap különösen forgalmas nap volt a klubban, a vicc pedig az volt, hogy nem csak lent, de idefent is rengetek teendőm akadt. Délelőtt ketten keresték fel a Brokert, utána két régi barátom jött Kambodzsából, majd ebédelni az egyik vállalat számlájára volt szerencsém. Most pedig élveztem a jóóól megérdemelt pihenést.

Aria az egész napos teendői után a székében hátra dőlve kortyolgatta az egyik kedvenc italát, persze semmi flancosról nem volt szó, csupán egy csésze teáról. Odalent pedig a dübörgő zene rengetegében egy különös figura jelent meg. Egyenesen a pulthoz sietett, ahol a csapos már rá is mozdult volna...
-Kislány nem a suliban lenne a helyed ilyen ruhában?-förmedt rá kicsit gorombán, de úgy tűnt ügyet sem vetett rá, rögtön a tárgyra tért
-Öhm hölgyem, elnézést... szóval mondjon egy nevet pontosan kit is keres és hogy maga kicsoda, és azonnal értesítem-vett vissza az arcából, persze az egész csak egy teszt volt, hogy vajon az üzletvezetőt keresi, vagy a sötétben motoszkáló Shadow Brokert, hiszen a kettő véletlenül sem egy személy állítólag.

Eközben odafent egy apró kijelző sarkában felvillant egy apró ikonocska, ami következtében Aria felpattant és a sötét ablakhoz sietett megnézni ki is keresi őt, fentről pedig annyit látott, hogy egy iskolás lány, de nem akármilyen egyenesen az U.A. hősképzőből az uniform alapján.
-Ez érdekes...-ment oda az asztalához, és felemelte a kagylót, hisz jól tudta, hogy így vagy úgy, de keresni fogják.
-Én vagyok, engedjétek fel hozzám a lányt
-Igenis, azonnal-tette félre a pultos a kagylót-13-as szoba kisasszony, sok sikert és ha bármit kér, csak szóljon

Fent ahogyan szokás ilyenkor Aria az ajtónak háttal fogadta a vendéget, na nem bunkóságból, elővigyázatosságból inkább, és addig nem szólalt meg, amíg nem volt muszály...
avatar
Shadow Broker

Posts : 71
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet.

Témanyitás by Misa Misaki on Kedd Jún. 05, 2018 10:08 am

Néha úgy érzem kezdem túlvállalni magam. Az iskolai tanórák a hetek, hónapok teltével egyre nehezednek, mint ahogy a házi feladatok is egyre zsúfoltabbá teszik a délutánokat, kiszorítva azt a kevéske szabadidőt, amit magunkra szentelhetnénk. Jómagam ezt a szünetet is önkényeskedéssel töltöm el. Értékesnek tartom ezt az időt, amit így használok fel, mégis érezhetően egyre kevesebb idő jut saját magamra, így a valódi érzéseimre és gondolataimra is, ez pedig frusztrálttá teszi az embert.

Elhatároztam, hogy lentebb veszek az önkényeskedésből, de mindig közbejön a „csak ma, és a csak még ezt” opció. Azt hiszem, fordítva vagyok bekötve, másoknál mindez a „majd holnap”-ként szokott lefolyni. A gondolatra elmosolyodtam, de mindez hamar az arcomra fagyott, hiszen mint kiderült a „leg nemszeretem” feladatot bízták rám. Ami nem más, mintsem…

… Belépve az ajtón, a küszöbön túl, egy egészen másvilág fogadott. A szórakozóhelyek sosem voltak a kedvenc helyiségeim. Sem a hangos zene, de még az a bizonyos áporodott levegő sem, ami fogadott nem tudta felülírni bennem ezt az bevésődést. Erőt vettem magamon, és egyenesen a bárpult felé indultam. Páran megnéztek, mivel még mindig az iskola egyenruháját viseltem, de hasznos volt ebben másodállást végeznem, még ha fizetetlen is. Nem is néztem körbe, nem voltam kíváncsi a szemekre, amelyek észrevennének és leszólítanának, kerültem a kontaktust amennyire csak lehet. A pultos épp kiszolgált, de amint végzett vetett rám egy pillantást én pedig szemkontaktussal jeleztem, van vele dolgom. Ugyan rendelni nem kívántam, de el kellett érjek valamit.
- Jó napot! A főnökhöz van időpontom, már minden le van beszélve, egy fontos üzletről van szó. – Halandzsáztam, kockázatot vállaltam mindezzel, hogy úgy állítottam be magam, mint akire már várnak, de biztosra vettem, ha nem így lett volna… rövid pályán haza lettem volna küldve.
avatar
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet.

Témanyitás by Shadow Broker on Vas. Jún. 17, 2018 9:11 pm

Ritkán keresnek engem fel, pláne az iskolából, ilyenkor mindig kíváncsian várom mi fog ebből kisülni. Felküldettem magamhoz a fiatalt, és mivel mindig is a drámai szituációk híve voltam....
A pultos nem törődött tovább a lánnyal, azonban a kevés biztonsági őr tekintete kísérte őt végig a tizenhármas ajtóig. Nem kétséges, hogy fontos a biztonság.
A fekete színű ajtót bőr borította belülről, ezért lehet, hogy Aria nem hallotta a kopogást, vagy csupán ez is a stílusának része volt?
Ahogy aztán az ajtó kinyílt, még úgy döntött, hogy kivár, hogy miért azt senki nem mondja meg, de csak azért, mert ő maga sem tudta. Aztán amikor az asztalhoz közel ért a lány megfordult a székével.
-Üdv a Purgatóriumban Misa Misaki. Aria Thompson vagyok.-tekintete magabiztosságot utalt, ahogy tartása is. Lábai keresztbe téve egyik kezével állánál támasztotta a fejét, a másikkat a karfán pihentette.
-Nem gyakran látni erre ilyen kellemes társaságot.-Dőlt előre az asztalhoz-megkínálhatlak egy itallal? Természetesen én állom
Na persze ha alkoholost kérne azt nem adhatok neki, hiszen a törvények tiltják. Nem árt óvatosnak lennem vele-majd ha a lány megmondta mit kér, akkor azt és egy pohár vörös Martinit kért a pultostól, ami pár perc múlva fel is ért.
-Nos miben segíthetek Misa Misaki?-érdekes hangleejtés és az arc egy ügyes kombinációja egyben lehetett fenyegető és cinikus is. Persze nem akart neki rosszat a házigazda, sőt épp ellenkezőleg. Mindenhol jól jöhet egy ismerős vagy egy barát.
avatar
Shadow Broker

Posts : 71
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet.

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.