[Ismerkedés] Kameko és Yori: Egy és fél ember

 :: Játéktér :: Tokió :: Shibuya :: Center Gai

Go down

[Ismerkedés] Kameko és Yori: Egy és fél ember Empty [Ismerkedés] Kameko és Yori: Egy és fél ember

Témanyitás by Maki Yori on Csüt. Jún. 07, 2018 9:31 am


Még mindig nem szoktam meg Tokiót, pocsékul éreztem magam. Hangos volt, nagy volt, büdös volt, zsúfolt volt. Nehezen tudtam elaludni, lefárasztott, ezen pedig a füldugók sem változtattak, ugyanúgy hallottam csak néhány gyenge zaj nem ütötte meg a fülemet. A környezet viszont nem volt kifogás, dolgoznom kellett ha maradni akartam, nem volt nehéz, végül is csak ablakokat kellett tisztogatnunk tíz-tizenegy órában, csapatban, felosztották az ablakfelületet személyenként és csak végig kellett menni föntről-lefelé. A magasság ellenére biztonságos volt, elvégre ezt ismételtük a legtöbbször a képzésen, a monotonság pedig a társasággal kompenzálódott, arra nem volt szabály, hogy nem lehetett munka közben mesélni, vagy valamit megvitatni, az idősebbek pedig értelmes dolgokat is tudtak mondani, vagy legalábbis jobban megfogalmazott.
A munkaidő végül lejárt, kellemes fáradtságot hagyva maga után, szétszéledt a csapat, hogy holnap kipihenten folytassa. Fáradt voltam a monoton munkától, sokkal inkább mentálisan, mint fizikailag, szóval úgy döntöttem megiszom egy korsó sört mielőtt hazamennék, hogy kicsit elálmosítson.
A központba érve véletlenszerűen kiválasztottam valamelyik szórakozóhelyet, mivel egyiket sem ismertem, nem jártam még arrafelé. Sportcipőben, fekete melegítőben, egy sötétszürke, buggyos, kenguruzsebes, kapucnis pulóverben, nem volt szokványos öltözék, de feltűnő sem, a katonai hátizsák pedig még furcsábbá tehette, de a pultosok nem kérdeznek, ha nem rendezek jelenetet és fizetek. Legalábbis reméltem.
Beléptem a találomra kiválasztott épületbe, ledobtam a csukját, kevésbé feltűnő. Nem volt ellenőrzés, szóval sejtettem, hogy itt a magamfajta delikvensek is megfordulhatnak nyíltan, habár ezen most felesleges volt aggódnom. Asztal után néztem, habár megakadt a szemem a szokatlan előadásokon... Miért játszanak az áldozatokkal? Rögtön meg is tudnák őket ölni... Nemnemnemnem... Kuss, ne gondolj ilyenekre. Végül találtam egy helyet. Kicsit zavartan a saját gondolataimtól, ledobtam a táskámat, elfoglaltam a helyet és vártam a kiszolgálást. Még mindig nem értettem teljesen, hogy hova kerültem.
Maki Yori
Maki Yori

Posts : 22
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Kameko és Yori: Egy és fél ember Empty Re: [Ismerkedés] Kameko és Yori: Egy és fél ember

Témanyitás by Nakashima Kameko on Csüt. Jún. 07, 2018 9:51 pm

A főnök nőm meg engedett nekem, és a másik nőnek pár nap pihenőt, mielőtt az új részbe vetjük magunkat. Délelőtt takarítás volt a program, délután pedig kis bevásárlás. Igyekeztem nem túl hajszolni magam, hogy este még el tudjak jutni a kedvenc klubbomba. Így estére beújítottam pár latex csizmát, és rucit is. A zuhanyozást követően, magamra kapom a szerzeményt, a ruha fölé egy női ballon kabátot veszek, s úgy vágok neki. A metrón mint mindig elég nagy a tumultus, s ez most sincs másként. Ahogy el indul a metró, egy kéz érintését érzem a fenekemnél, s az illető naná, hogy egy irodai munkás. Megis kapja a pofonját, majd leszállok de nem várok másikra, nem is kell. Még egy kicsit mennem kell az állomástól, körülbelül úgy tíz percet mire oda érek. A bejáratnál ma valahogy kevesebben vannak mint máskor, de talán meg lehet annak is az oka. Öt percen belül érek be, s egy helyet kezdek keresni, amit meg is találok, egy másik ember mellett.
- Szia, szabad ez a Hely? - Kérdem, majd várom a férfi válaszát. Közben tekintetemet, sexy szolgák vonják magukra, ahogy el sétálnak előttünk, tálcával a kezükben. Némelyikükkel szívesen el is játszadoznék, s még a fantáziám is beindul.
Nakashima Kameko
Nakashima Kameko

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 26.
Location : Tokyo

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Kameko és Yori: Egy és fél ember Empty Re: [Ismerkedés] Kameko és Yori: Egy és fél ember

Témanyitás by Maki Yori on Csüt. Jún. 07, 2018 11:19 pm


Egy ideig figyeltem a környezetem, a felszolgálók kihívó öltözékben ballagtak, illegették magukat, mint a sarki ribancok. A rendelésemen gondolkoztam, hogy a francba kérjek ilyen embereket bármire is? Akik a nemiségükön kívül nem tudnak mással figyelmet kelteni, vagy értéket mutatni, nem érik meg a tiszteleted. Gyengék, manipulatív kurvák. Eh... Nem igazán tudtam, hogy ez a gondolat honnan jött, de indulatot keltett bennem, felbátorított. Lenyugodtam, maradt a nézelődés. Emberek jöttek-mentek, volt forgalom, de még mindig nem szolgáltak ki. Egy szemüveges, rövid hajú, átlagos nő lépett be az ajtón, figyelemfelkeltő volt a nagykabát. Egy ideig keringett, mint egy eltévedt kislány, majd az irányomba indult, jobban mondva a mellettem lévő szabad helyek egyikének irányába. Követtem a szememmel.
- Szia. Szabad a hely? - kérdezte, de szintén végignézett a felszolgálók egyikén. Látszott a szemében valami szokatlan vágyakozásszerű dolog. Kéj? Fogalmam sem volt róla, megérzés volt az egész.
- Persze, csak tessék. - mondtam, gesztust sem téve arra, hogy helyezze kényelembe magát. Nekem is meg volt a magam 'problémája'. Még mindig értetlenül álltam ahhoz, hogy nem szolgáltak ki. Láttam a felszolgálókat tálcákkal sétálgatni, de nem voltam benne biztos, hogyan kellene fizetnem érte. Semmi kedvem nem volt jelenetet rendezni az inkompetenciám miatt.
-Elnézést, nem tudja esetleg hogy megy a felszolgálás? - kérdeztem zavart mosollyal, mintha el tudnám nevetni a hülyeségemet. Sok módszert el tudtam képzelni.
Maki Yori
Maki Yori

Posts : 22
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedés] Kameko és Yori: Egy és fél ember Empty Re: [Ismerkedés] Kameko és Yori: Egy és fél ember

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Shibuya :: Center Gai

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.