Nakai Kotani

Go down

Nakai Kotani Empty Nakai Kotani

Témanyitás by Nakai Kotani on Hétf. Jún. 25, 2018 1:56 pm

Név: Nakai Kotani
Becenév/hősnév: Asura (War God)
Nem:
Foglalkozás: harcművészeti oktató(polgári), hős
Kor:22
Besorolás/specializáció: szárnysegéd

Kinézet: Megközelítőleg 170 cm magas, teltkarcsú alkat, vállig érő barna hajjal és mélybarna szemekkel. Különleges ismertetőjegye, egyben képességének alapja is: a három pár karja. Ruhatárának javarészét kiteszik a pulóverek és a bőpólók, amik legtöbb esetben elrejtik az extra végtagjait, de vannak külön számára készített formálisabb viseletek.

Jellem: Kotani jelleme és viselkedése is kaotikus: az egyik pillanatban úgy beszél másokkal, mintha valami majd’ száz éves bölcs tartana előadást, a következő pillanatban pedig ötéves gyerek módjára követel pl: egy fagyit. Gyerekkora miatt elítéli a zaklatókat és mániákusokat, és pont az ilyen személyek egyfajta triggerként is szolgálnak neki harcközben. Imádja a gyerekeket és az állatokat (legendásan könnyen elterelhető a figyelme velük), és eléggé könnyen zavarba lehet hozni a karjaira tett erotikusabb megjegyzésekkel. Fiatalon depressziós és öngyűlölő volt.

Hősruha:
Hősruhája leginkább egy buddhista szerzetest idéz: sötét bőnadrág egy hosszú ujjú, elől záródó aranyozott, nagyrészt narancs árnyalatú köpennyel, ami a jobb válla fölött fut át a hátán. Szemein ilyenkor kötést visel, kezeiben pedig (az ellenfelétől függően) egy imapálca, szerzetesi bot, vagy egy hosszúkard van.

Quirk: A háború eszközei (Tools of War) /Mutáció
Kotani hat kézzel született, amik már önmagukban is nagy fizikai erőt kölcsönöznek a lánynak, de ehhez még hozzá kell venni a kimagasló harcművészeti képességeit, ami révén még képes nagyon hamar kiismerni ellenfele harci stílusát. Ha mentálisan bekerül a War God-üzemmódba - amit leginkább düh, de bármilyen más erős negatív érzelem kiválthat - akkor gyorsasága, állóképessége és fizikai ereje is a többszörösére nő, ezt azonban csak 6 percig képes használni, és utána legalább 48 óra kell neki pihenni, hogy ismét harcképes legyen. Ezalatt az idő alatt a regeneráló képességei sajnos a minimális szintre csökkennek, így folytonos orvosi felügyeletet igényel


Tulajdonságok:

Erő: C
Elme:D
Kitartás: D
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányítás: D

Felszerelés:
Alap szuperhős ruha

Játékok:
-

Pénzügy:
Előtörténet +10000 Yen
Nakai Kotani
Nakai Kotani

Posts : 6
Reputation : 0
Join date : 2018. Jun. 22.
Location : Budapest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.