[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

 :: Játéktér :: Japán :: Tohoku :: Naruko

Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Maki Yori on Szer. Júl. 04, 2018 11:29 pm


Korán ébredtem, kellemes volt az alvás és jól ébredtem, hétvége volt, nem keveredtem balhéba és hétvégére nem is voltam beosztva. Szabad két nap, végre alkalmam adódott használatba venni a filléres sátrat és az állítólagosan meleg hálózsákot, volt pénzem a vonatra is, a táborhelyre is, és három étkezést hideg élelmen nem volt nehéz kibírni, különösen az erős gyomrommal amit a francos macskáktól és kóbor kutyáktól kaptam. A cuccot már tegnap este összekészítettem, így reggel csak a szokásos rutint kellett elvégeznem: mosakodás, mosdó, öltözködés, kaja, aztán indulhattam. Az állomás elég messze volt, és mivel nem volt biciklim, bár akartam egyet, mindent elhurcoltam és csak reménykedtem, hogy megéri. Az állomásra megérkezve megvettem a jegyem Naruko-hoz, majd kivártam a vonatot és felszálltam. A telefonom fülhallgatóját is használatba vettem a baloldalamon, hogy ébresszen fel, tíz perccel az érkezés előtt, összehúztam magam és egyszerűen elaludtam.
Órákkal később, már Narukoban az egyik olcsóbb táborhely területén állítottam fel a sátrat a leírt instrukciók alapján, szerencsére nem volt semmi gond, annyira nem voltam béna, hogy elcsesszem. Mi után végeztem már nem volt más dolgom a kiránduláson és a gyönyörködésen kívül. Leléptem a helyemről, remélve, hogy nem lopják el a cuccaimat, végül is nem egy francos kitalált történetben élek ahol nem lophatják el a dolgaimat, ugye? Elmentem sétálgatni, rögtön ebéd után, ami egy liter vízből és néhány szerény szendvicsből állt, ennyit ettem régebben is, mikor itt kirándultunk, tudtam hogy ki fogom vele bírni.
Legalább két órája sétálgathattam, nem akadtam más túrázókba, egész addig. Megláttam valakit, lány volt, szőke, egy magasak lehettünk. Furcsán éreztem magam a látványtól, kifejezetten kívánatos volt... Nem csak szexuális értelemben... Összeszorítottam a fogaimat és az ökleimet, nem akartam megtámadni, de tudtam, hogy meg fogom minden erőfeszítés ellenére a Szörny rá fog venni, hogy megerőszakoljam aztán megöljem. Nem szándékoztam ilyen könnyen feladni a célomat, hogy kontroll alatt tartsam, különben nem tudnám elérni a végső célt: rendesen funkcionálni. Éreztem, hogy nem maradt sok időm a teljes irányításból, arra gondoltam, hogy elrejtem a ruhám egy részét, míg átváltozom, hogy ne menjen tönkre, ha már szegény lányhoz így is vissza fogok találni. Tudtam, hogy a Szörny mire készül, a részem volt, éreztem. Pucérra vetkőztem, ziháltam, koncentráltam, küzdöttem az elmémért, de a végén csak felül kerekedett némileg és akaratlanul is átalakultam, innentől kezdve tudtam, hogy kooperálnom kell, ha életben akarom tartani a testem. Az agressziómmal és a leleményemmel kell megkönnyítenem a vadászatot, ha sikerül, nem sérülök meg, túlélem... Talán még élvezni is fogjuk... kukukuku. Lopakodva elindultam a kiszemelt áldozata felé, rajtaütésből az ideális.
szörny-kinézet:

190cm magas, szálkás alkat, a testet barna bunda borítja (mint az avatar haja, bár néhol sötétebb, másutt pedig foltok találhatóak). A vállak szélesedtek, nagyjából 50-60cm jelenleg, a kezek kicsit a csípő alá érnek. Az emberi kezeken található ujjakon karmok, kutyákhoz hasonlóan nem visszahúzhatóak, és vastagabbak a macskákéhoz képest. Az arcot is bunda borítja, a szem macskaszerű, az orr is, a pofa megnyúlt, de arányaiban rövidebb a kutyákénál de hosszabb a macskákénál, a fogak kiélesedtek és két agyarszerűen megnyúlt szemfog is van. A fülek macskafülszerűek, viszont a fej két oldalán találhatóak (kicsit mint a tündéké, csak szőrösek), van egy rövid félméter hosszú farok, ami jobb egyensúlyérzéket biztosít, de érzékeny a gerinc hosszabbodás okán.
A tartás kicsit görnyedtnek tűnik a széles hát miatt, a mozgás és maga a test ruganyos és erős, így gyors mozdulatokra képes jó egyensúllyal párosítva, viszont a puha, laza izmok, és a bunda nem sok védelmet nyújtanak vágás és szúrás ellen, illetve Bismark-chan lökéshullámai is károsak lehetnek, mivel csak enyhén erősebb a csontozat a szokványosnál, így könnyen törhetnek, vagy károsíthatja a belsőszerveket. A széles vállak és csontos alkat, és laza izmok miatt az emberileg is használható támadófelületeken kívül a karmok gyors, agresszív használata a fő, viszont Yori harcművész múltja eredményezhet kiszámíthatatlan, de technikás mozdulatokat, ha találok referencia felvételeket majd beszúrom.
Maki Yori
Maki Yori

Posts : 22
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Csüt. Júl. 05, 2018 8:50 pm

A pénteki utolsó kicsengő után már robogtam is a szobámba. Útközben megejtettem egy gyors telefont. A szobába érve fölkaptam a tegnap odakészített sporttáskát. Hátizsákomba ment néhány tancucc és a hűtőből a szendvicsek. Végiggondoltam, hogy mindent elraktam e. Bezártam a szoba ajtaját és siettem az iskola elé. Alighogy kiléptem az UA kapuján a taxi is befutott ami elvitt vasút állomásra. Némi várakozást követően pedig a jármű kilebegett az állomásról és suhantunk úti célunk felé alig néhány centiméterrel a "sín" pálya fölött. Némi büszkeséggel öltött el, hogy az egyik ősöm vezető mérnök volt a Magnetschwebebahn vagyis a Maglev fejlesztésénél. Rövid ideig csodáltam a tájat és a horizont mögé búvó napot. Amint az eltűnt, előkerültek a tancuccok. Az út hátralevő részét tanulással töltöttem. Nagyából éjfélig tartott mire végeztem. A vonat pedig pontban fél egyre ért be a Narukoi állomására. Innen ismét texiba szálltam. Az egyetlen dolog volt amit nem szerettem japánban az az éjszakai közlekedés teljes hiánya. A szállod onsenjeiből áradó gőzön lágyan pislákolt keresztül a hangulatvilágítás sárgás fénye. Mire megérkeztünk a szállásra úgy éreztem, hogy majd elpusztulok. A hosszadalmas és döcögős bechekkolás sem segített a helyzeten.
Végül bejutottam a szobámba táskákat ledobtam az egyik sarokba és hassal az ágyra vetődtem, hogy kipihenjem a hetet. Az álom azonban nem jött a szememre. Hívogatott a vágy egy éjszakai fürdőzésre... Maradék erőmet összekaparva kitúrtam a fürdőruhámat, törülközőmet, papucsot minden kacatot amire egy fürdésnél szükségem lehet és azt is amire amúgy nem... Úgy álltam a szabályzat tábla előtt, mintegy bamba serpa. Egy pillanatra meghúltem. Azt hittem csak szóbeszéd ez a nudista dolog de a jelek szerint nem... Vissza menni már nem akartam így a cuccaimat bevittem és vagy 3 kosárba sikerült bepakolnom. Még szerencse hogy nem volt itt senki. Vígan ellubickoltam az üres medencében. Azonban egy bő negyven percnél nem bírtam tovább. Lefürödtem és vissza mentem a szobámba. Ahogy ágyat értem már aludtam is...
Másnap majdnem délig durmoltam abban a kimonóban vagy köntösben vagy tudom is én minek hívják, szóval abban a göncben amit itt adtak. Egy kiadós reggeli után pedig ismét a medencéhez mentem ami csordultig volt.... Csordultig, az emberke vigyázzban álltak. Európaiak, hatalmas amerikaiak és kínaiak... Japán egy darab se.
-Auf keinen Fall...
Ingattam a fejemet, biztos nem fogom a hegemet ennyi ember előtt mutogatni... Szobámba menet kiszúrtam egy táblát. Valami turista útvonal lehetett. Néhány másodpercig tépődtem, hogy menjek, ne menjek, átöltözzek vagy jó leszek így fehérneműben és kimonóban lábamon egy fehér műanyag klumpával.
~Maximum vissza fordulok. Nem tűnik túl bonyolultnak... le van aszfaltozva.
Vállat vontam és elindultam. Mielőtt kiléptem volna az épület ajtaján ami az útra nyílik még levettem egy kis füzetecskét, hogy olvasgassak belőle ha unalmas lenne a táj. Az első szakaszon semmi érdekes nem volt így átfutottam a füzetet. Írtak mindenféle érdekességet quirk hazsnáló állatokról.
~Biztos Nezu sama is innen szökött meg...
Kuncogtam magamban. Az út pár kilóméter után murvára váltott, a táj megszépült, de a terep korán sem volt nehéz. Elvétve egy-két túristával szembe találkoztam. Ők is bikini papucsban, rövidnadrágban, fürdőruhában csasszogtak erre. A távolban kiszúrtam valami fehér füstöt vagy gőzt. Valahol reménykedtem benne, hogy egy elhagyatott meleg vizű forrás a szabadban, úgyhogy kicsit letérve az útról egy kitaposott ösvényre, elindultam, hogy felfedezzem. Mielőtt rá léptem volna az ösvényre hirtelen rossz érzés töltött el. Ódszkodva néztem végig a kietlen ösvényen. Hátam mögé is pillantottam, nem jön e valami szatír. Végül elindultam, de a nyomasztó érzés továbbra sem hagyott nyugodni. Valami felborzolta az idegeimet. Még látótávolságban volt a z ösvény amikor úgy éreztem nincs éreztem jobb lesz vissza fordulni. Sarkon fordultam, hogy elinduljak.
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Maki Yori on Csüt. Júl. 05, 2018 10:02 pm


A földhöz közel, lapulva, tartottam a lány felé, akin mint láttam kimono volt, papucsban. Könnyű préda volt, bár ébernek tűnt, mert láttam néha-néha hátrapillantani, de magabiztosan. Erősen gyanús volt, hogy meg tudná védeni magát, vagy legalábbis megpróbálná. Összehúztam magam, óvatosan a susnyáshoz osontam, éreztem ahogy csak a csontjaim és ízületeim tartanak, az izmaim lazák és kirobbanásra készek voltak, szemeimmel a lányt kémleltem, figyeltem mikor fordul meg legközelebb. A pillanat, mikor megtörténik, kiugrom a bokrok közül, igazából át a bokron a kisebb zaj érdekében, az ugrást követően jobb lábbal érkeztem, viszont távolabb érkeztem a számoltnál, így több időbe telik az irányváltás. A terv az volt, hogy rögtön visszarántom a bozótba, így megpróbáltam ráfogni a nyakára vagy fejére, hogy visszaugorjak és a térdemhez vágjam a hátát, amennyiben nem sikerül, a következő próbálkozás a baloldalról érkezik, és a szemközti irányba tart.
A sikeres támadás esetén kihúzza a térdét a lány háta alól, az úthoz közelebbi kézzel megpróbál az arcra fogni, a hátba térdelésre használt lábat a combok leszorítására használni, a másikat a másik kéz alkarjára szorítani, és az egyetlen szabad kezet a lány utolsó kezének leszorítására használni, ha nem jön össze addig próbálkozik, míg nem sikerül vagy ellentámadást nem kap, de figyel. Természetesen igyekszem annyira gyorsan csinálni, ahogy lehet. (Közben látható a szörny merevedése.)
Maki Yori
Maki Yori

Posts : 22
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Csüt. Júl. 05, 2018 11:13 pm

Az a kellemetlen érzés egyre jobban gyötört. Szinte nyomott a feszültség ami bennem ébredt. Éreztem ha egy lépéssel is tovább megyek akkor el fog pattanni bennem valami. Vettem egy mély levegőt, hogy ne omoljak össze. Sarkon fordultam, és abban a pillanatban a bokor felől valami hangot és árnyat láttam előbukkanni. Egy pillanatra leblokkoltam. Eszembe jutott az a sok turista riogató szöveg amit a füzetből olvastam. Nem akartam elhinni, hogy bármi is igaz belőle. A kis füzetet abban a pillanatban engedtem el ahogy valami a nyakam köré fonódott. Egészen eddig a pillanatban csak az zakatolt a fejemben, hogy biztos valami más. Nyakizmaim megfeszültek és amennyire csak tudtam behúztam, de már kialakult rajta a fogás. Csak ekkor fogom fel igazán, hogy bajban vagyok. Két kézzel azonnal a szőrös mancsra markolok ami torkon ragadott. Így amikor kikerül a lábam alól a talaj, le tudom venni a terhelést a nyakamról, hogy ne törjön el, vagy ránduljon meg. Nem is próbálok levegőt venni. A bennem tomboló félelem, izgalom már felkorbácsolta a quirkemet. Ha nem jöttem volna Japánba akkor már rég elsültem volna és letaroltam volna a fél környéket. Ehelyett szinte ösztönösen cselekedtem. Rászorítottam a csuklóra és egyik könyökömet felé szegeztem, másik kezemet pedig az ellenkező irányba kinyújtottam, hogy egy töltet elsütve irányt váltsak még a levegőben. Egyenesen felé, könyökkel előre, amit igyekszek belefúrni. Csak remélni tudtam, hogy van egy fa a közelben, hogy arra kenődjünk fel. Egész karom megfeszül, hogy a becsapódás pillanatában ne ugorjon ki a vállam amikor megpróbálom a becsapódásom erejét a könyököm keresztül egy kis felületen keresztül neki átadni. Ha van időm másik kézzel a kézfejemre fogok és azzal is ellentartok. Mint egy pankrátor....
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Maki Yori on Pént. Júl. 06, 2018 12:52 pm


Minden terv szerint ment egészen a hirtelen lökés pillanatáig, éreztem a jobb kezem felől érkező erőt, mivel laza volt mind a könyököm, mind a vállam rettentően fájt, viszont a masszívabb test és az ösztönös ellentartás miatt nem ugrott ki egyik sem, legfeljebb megrándult, de a nagy részét felfogta a hátam. A nagyobb sérülés elkerülése viszont nem jelentette, hogy az irányváltást meg tudtam akadályozni, kilőttünk balra. Félelemet és meglepődést éreztem, amit hamar felváltott a harag és vérszomj, ösztönösen megfeszültek az izmaim, így a szorításom is, ami eddig tojás módjára vigyázott a lány légcsövére, ütőereire, és gerincére, most fojtó satuba szorult. Nem tudtam mi okozta a francos fájdalmam, de feltételeztem, éreztem, hogy valami köze lehet a másik quirkjéhez, mivel nem volt rajta kívül más a környékünkön, és áldottam a butaságát, hogy nem a könyökömön használta, mert akkor mostanra lenne egy törött kezem. Egy ideig még volt lendületünk, próbáltam megállni, de csak annyit eredményezett, hogy kibillentem az egyensúlyomból -tényleg nagy volt a robbanás-, és ösztönösen magam alá húztam a kezeimet, az egyikben a lány súlya miatt oldalvást kerültem, szembe vele. Tudtam, hogy emberként nem akarom megölni (a cél és a vonzó külső miatt), és a meglepetés kicsit lazított az agresszión, így lazítottam a fogásomon, és megpróbáltam a bal kezemmel a jobb vállamba nyomni a fejét a tarkója segítségével, a sérült jobb kezem megóvása érdekében pedig a derekát próbáltam letakarni, a jobb lábammal pedig valahogy óvni a lábait, behúztam a fejem, hogy ha neki ütköznék valaminek a tarkóm és hátam fölfogja. Éreztem, hogy a Szörny dühös, de nem a lány miatt, hanem az apáskodásom miatt. Te idióta. Tudtam, hogy pillanatokon belül visszanyeri a pozíciót, és kellemetlen meglepetés lesz a szőkeségnek minden ereje ellenére.
Tudtam, hogy mekkora erőt tud kifejteni, de kérdéses volt, hogy csak a kezeiből megy-e, vagy máshonnan is. Vagyis a Szörny vigyázni fog egészen a bizonyításig, paranoiás volt meglepetések után míg nem ismert mindent.
Maki Yori
Maki Yori

Posts : 22
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Szomb. Júl. 07, 2018 9:09 pm

-Grrrh...
Hörögtem ahogy mindne erőmmel próbáltam behúzni a nyakamat amit szorítani kezdett. Éreztem ahogy a légcsövem elzárul, a fejemben nőni kezd a nyomás és a csigolyáim is jócskán igénybe vannak véve. Éreztem ahopgy nagyon haloványan megnő közöttük a távolság, az izmok akaratom ellenére nyúlni kezdenek. AZ a kép ugrott be amikor kislányként a barbi babám nyakát nyomtam össze két ujjal, hogy lepattanjon róla a feje. Ez a tévképzet pedig megijesztett. Csuklóját elengedtem még a levegőben és átfogtam a kézfejére, hogy megpróbáljam lefeszíteni az ujjait a nyakamról. Ugyanis kezdett nőni az inger, hogy levegőt vegyek. Nem tudom, hogy én jártam sikerrel vagy magától de végül engedett a szorításon én pedig tudtam szívni némi friss levegőt. Egészen addig a néhány másod percig amíg bele nem nyomta a fejemet a bundájába nem sokak la becsapódás előtt. Éreztem ahogy végül megálltunk. Egyre több végtagot éreztem magam körül ahogy próbál rám fonódni. A kevés levegő, a fokozódó pánik érzet és az orromat facsaró szőr. Ami különös módon nem volt olyan büdös, mint amit egy állattól várnék. Jelenleg azonban ez volt a legkisebb problémám. Még mindig a szörny fogságában voltam. A fejemben szinte hallottam a vér áramlását. Az egész fejem vörösödni kezdett míg végül ismét durrantanom kellett.
-ÁÁÁH!
Ezúttal azonban a nyakamból és a fejemből lövellt ki a dolog. Hatalmas tölcsérként terült szét felettünk a robbanás. Mivel nagyon ritkán kell a fejemből lövést leadnom így annak ereje korán sem volt annyira koncentrált, mint amit kézből adtam le, de bíztam benne, hogy arra elég lesz, hogy az ujjaitól megszabadítsam a torkomat és esetleg némi távolságot is verjek közénk. Nagy levegőt vettem és ahogy lehetőségem volt próbáltam ütni, térdelni, csépelni. A mozdulatok elsősorban arra mentek, ki hogy eltaszítsam magamtól.
Ha sikerül kikerülni a karmaiból megpróbálok a lehető leggyorsabban hátrálni legalább másfél, két métert, miután balomat ökölbe szorítva, kinyújtott könyökkel rögvest rá szegezem.
-ZURÜCH!
Kiáltok németül, aztán megismétlem japánul is.
-VISSZA!
Zihálok és levegőért kapkodok. Ha van egy pillanatnyi szünetem végig nézek rajta és elfintorodom a merevedő részét látva... Nem csoda, hogy olyan soknak éreztem a végtagok számát... Megborzongok ahogy pár dolog eszembe jut a dologgal kapcsolatban.

Amennyiben nem vezet eredményre a kapálózás, taszigálás kénytelen leszek nagyobb behatásoknak kitenni magunkat. Ugyanis közvetlen közelről ha nem fogom vissza magam, mint az előbb, akkor abból nekem is komoly gondjaim eredhetnek. Kezdve a kimonó árával.

Amit hajlandó vagyok feláldozni ha úgy érzem, hogy abból kibújva szabadulhatok a markából és felvehetem a biztonságérzetet adó két méteres távolságot a fenyegető kéztartással.
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Maki Yori on Szomb. Júl. 07, 2018 11:39 pm


Megálltunk, kellemetlen volt a becsapódás, pár pillanatig sötétben voltam, nem akartam, hogy föld vagy bármi megtalálja az útját a szemeimbe, a fejem még le volt feszítve, hogy védjem a nyakam. Ránéztem a lányra, nem éreztem, hogy bármi is helytelenül állt volna a péniszemen kívül, így bizonyos voltam benne, hogy még életben van, ezt pedig nem is mutatta jobban, hogy természetellenesen meleg lett a nyakán. Nem gondolkoztam, pedig logikus volt, hogy köze lehet az előző jelenséghez, ami más röppályára állított minket, megérzésből összeszorítottam a szemeim, megfeszítettem az arcom, ha ki is robbanna valami akkor is védve legyen. Jól döntöttem, mert a következő pillanatban már jött is a lökéshullám és a feszített nyakam ellenére is elsöpörte az útjából, erőteljesen hátralökte, fájt, talán meg is rándult, de nem roppant. A löket miatt megrázkódott az előttünk lévő fa, és szét terült a szőr az arcomon, mint amikor órákig szórakozol a hajszárítóval, hogy szétborzold a hajad és úgy nézz ki, mint egy oroszlán. Ez bebizonyította, hogy él, hogy a fejéből és így talán bárhonnan meg tudja csinálni, és az is lejött, hogy mekkora ereje lehet: kurva nagy. Visszanéztem a lányra, a meglepetéstől lazult fogásban, meglepetésként elkezdett ütni, a testem jelenleg nem volt veszélyeztetve a csapásoktól, érezni éreztem őket, de nem voltak súlyosan, az erős és laza izmok, a vastag bunda megfogták a tompa csapásokat. Röhejes volt, ahogy püfölte a testem, bár a Szörny nem ezt nézte. Ha már így esett, le is teperhetném, és magamévá is tehetném. KUSS! Tudtam, hogy komolyan gondolja, nem tudunk egymásnak... magamnak, hazudni, küzdöttem az inger ellen, de a Szörny mégis szorított a medveölelésen és tudtam, hogy ki akarja szorítani a levegőt, majd megerőszakolni, mikor nem marad több ereje. Minden másodperc az ő malmára hajtaná a vizet, és tudván mekkora erőt kell kibírnia, teljes erőből csinálná. Mikor készült ráfogni a másik kézre, egyszerűen befeszítettem a hüvelykujjat, így mikor meglepetésből kaptam még egy robbanást, szétvetette a kezem, és csúsztam egy kicsit. A lány hátraugrott néhány métert, kinyújtotta a bal kezét, vélhetően kész volt ugyanarra a trükkre, amit már képes volt néhányszor, láttam a fintort és sejtettem mit nézett, a kis perverz, közben ordibálta, hogy menjek el. Feltápászkodtam, közben gondolkodtam, az ütései nem voltak annyira erősek, de mégis mekkora erőt fejt ki a képessége. Erős lány, jó anya lesz belőle. Hahahaha!
Sejtettem, hogy a bal kezével fog lőni következőnek, nyilvánvalóan előre tartotta. Egyszerűen pillanatokkal gyorsabbnak kellett lennem, amiben bíztam, és nagyobb is voltam nála, de nem akartam megölni, meg fogod ölni, csak előtte meghúzod. Elrugaszkodtam, és megpróbáltam eltéríteni, illetve kitérni a kezet. Ha sikerült, megpróbáltam a bal kezemet az arcába csapni, és egy újabb ugrással ledönteni a lábáról.
Maki Yori
Maki Yori

Posts : 22
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Hétf. Júl. 09, 2018 10:15 pm

Minden ütésnél igyekeztem valamivel több erőt bele adni, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nem sok teteje van a dolognak. A szorítása csak erősödött. Így az ütésekből lassan támasz lett, hogy a lehető legtávolabb tudjam magamtól. Alkarom életi feltámasztottam a mellkasára. Könyököm derék szögben, kézfejem ökölben. Ebbe na pozitúrában a terhelés jelentős részét a felkarcsontom és a könyököm vette át. Padhelyzetben voltam. A gyakorlati órán megtanultam, hogy tartalékoljam az erőmet ameddig csak lehet. itt viszont mérlegelnem kellett, hogy a Quirkem erejével spóroljak vagy az izmaimmal. Utóbbiban nem volt elég erő, hogy ellenfél legyek számára, de a mozgáshoz szükségem van rá. Előbbi pedig aránylag véges. Cserébe hatékony és látványos. Csak remélni tudom, hogy valaki már észre vette, mert jobb híján ezzel kell operálnom míg ide nem ér valaki...
Hasizmaimat megfeszítettem és koncentráltam. Ahogy éreztem hogy az energia már nagyjából a hasamra koncentrálódott szabadon engedtem egy Hara kíséretében. Ez kellő erővel bírt, hogy eltaszítson a szörnyetegtől, kilukassza a kimonót, ami azt is megsínylette, hogy a szörny fogást keresett rajta. Az, hogy a kimonó már lassan többet mutat, mint takar... valahogy nem tudott érdekelni.
Farkasszemet néztünk. Én legalábbis a tekintetét figyeltem. Az intő szavakra szemlátomást nem reagált. Ahogy tápászkodott fel még megpróbáltam pár hanggal, hátha azt érti:
-HUSS! SICC! VHO! GYÁ! HESS!
Úgy tűnt, hogy nem. Meg is iramodott felém. Egy pillanat, egy apró momentum azonban megakasztott abban, hogy lőjek. A mozdulat ahogy a kezem felé nyúlt. Ismerős volt. Jártam már pórul vele. Abban a pillanatban, hogy felmerült bennem, hogy ez egy értelmes lény... hezitáltam. Ez elegendő volt ahhoz, hogy félre söpörje a kezemet és ismét a közelembe férkőzzön. Másik kezemet arcom elé emeltem és elhajoltam, hogy az ö csapása elől kitérjek.
Kisvártatva ismét a földre keveredtem, háttal. Az adrenalintól szerencsére semmit sem éreztem. Csak egy tompa nyomást, mintha érzéstelenítették volna, vagy egy ágyra érkeztem volna. Rögvest felhúztam mind két lábamat, hogy taposással próbáljam meg távol tartani magamtól. Az sem érdekel, ha a nemesebbik felét találom el. Sőt... Ha látok rá lehetőséget akkor azt célzom meg. kezeimmel igyekszem félre sodorni az övét, hogy ne találhasson rajtam ismét fogást. A földön izegve mozogva próbálok úgy helyezkedni, hogy a hátamon maradjak és ne tudjon megfordítani.
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Maki Yori on Kedd Júl. 10, 2018 11:12 pm

Sikerült ledöntenem a lábairól, bár a tenyeremen nem éreztem az arcát, de a beleugrással végül is összejött, nem tudta tartani magát, de nem adta meg magát a földön sem. Láttam, ahogy a lány felhúzza a lábát és rúgásra készül, emlékeztem ilyen dolgokra a helyzeti gyakorlatokból, a legtöbben rúgnak, mert a láb a legegyértelműbb fegyver. A heréim felé rúgott, későn vettem észre, a tanultak szerint térd és here volt a célpont, de lassú voltam, elindultam a jobb oldalára, de az egyiket még így is eltalálta valamennyire, viszont arról sikerült lefordulnom, az volt a cél, hogy körbe menjek a lábakat megkerülve és fejbe rúgjam, ha nem sikerül, egyszerűen megfogom a két bokájánál és fölhúzom a levegőbe, amennyire tudom.
A rúgás esetén követem, hogy rátérdeljek és kinyomjam a tüdejéből a levegőt, illetve tartani próbálom, míg el nem ájul. A bokafogás esetén pedig megpróbálom fejjel előre neki vágni a földnek. Az állásom az első ágyék támadásból tanulva féloldalas lesz, a súlypontom nagyja a hátsó lábra nehezedik, az elülső lábam elől lesz, a térdem valamennyire fölemelve készen az ágyékom védésére, mivel a sarkam eltávolodott a földtől, így szabadon mozoghat. A támadások után hátrálok egy lépést, megfigyelés okán, nem tudtam, hogy életben maradt-e vagy sem, de pár másodpercre figyeltem, de megpróbáltam kitérni, ha támadott.

Maki Yori
Maki Yori

Posts : 22
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Hétf. Júl. 23, 2018 11:19 am

Éreztem, hogy a rúgás be talált. Ez azonban nem tántorított el attól, hogy ne kínáljam meg még többel. Pláne úgy, hogy szemlátomást nem értem el vele akkora sikert, mint szerettem volna. Ezek szerint csak volt osztálytársaim voltak túlérzékenyek. Lehet a becsületük jobban fájt, mint a műveleti terület. Ahogy oldalvást mozdult, igyekeztem utána fordulni. A kiszolgáltatott helyzetben nem volt annyira könnyű a hátamon kivitelezni a dolgot. A fejemhez érkező rúgást le tudtam védeni a kezemmel. Éreztem a vállam, felkarom és az alkaromon is a becsapódás erejét. Valamennyi energia a fejemre is áttevődött, így kellett néhány másodperc, hogy össze szedjem magam. Tudtam, hogy ha ez közvetlenül fejen talál, akkor jó eséllyel teljesen kiszolgáltatottá válok. Ha el nem is ájulok, biztos bekábulnék tőle. Éppen mozdulnék amikor nyomást érzek a mellkasomon. Meglepettségemben minimális levegő kiszökött a számon. Amit igyekeztem pótolni ameddig még volt rá alkalmam. Térdemet próbáltam felhúzni és bejátszani kettőnk közé, eközben két kézzel a térdére/combjára markoltam, hogy megpróbálja megemelni magamról de éreztem, hogy ez esélytelen. Szinte azonnal más megoldást kerestem. Megpróbáltam bütyökkel a belső combjába ütni. Valamivel a térd fölé ahol a két izomköteg, a felső combizom és alsó combizom összeérnek. Majd tovább próbálkozom ,hogy valamilyen úton módon akár egy kicsit megemeljem és ki tudjak fordulni alóla. Jelenleg határozottan hátránynak élem meg ezeket a melleket, ha lapos lennék nem kéne rajta ennyit emelni, hogy kiszabaduljak. Már ha sikerül.
-Szállj... már... le... RÓLAM!
Nyöszörgöm erőlködés közben.
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Maki Yori on Csüt. Júl. 26, 2018 7:00 pm


Ügyes volt, és gyors, levédte a rúgásom a jobb kezével, de valamennyi hatása csak volt, mert rátérdeltem és nem sokat tett ellene, így valamennyire kiüthette. A térdelése nem volt túl hatásos, már rajta térdeltem, ezzel csak magára lökött volna, szóval még jobban rá nehezedtem és stabilabb állást vettem föl. A következő már pont emiatt volt értelmetlen, feltételeztem nem tudna leemelni magáról, nem tűnt annyira erősnek. A következő már hatásosabbnak tűnt, vagy legalábbis jó ötlet volt tőle, okos, ügyes, erős lány, ez egyre jobb. A térdem fölé ütött, ismertem a pontot, kumitéknél gyakran megrúgtam, nem volt annyira hatásos, mint a térd, de még így is jó pont volt. Összességében fájdalmas volt, és a herém is sajgott a rúgástól, tudtam, hogy pocsékabb lesz idővel. A fájdalom kicsit idegesített, érthető, senki sem szereti. Ösztön lényekből gyakran vált ki küzdj vagy fuss reakciót, a francos ösztönök pedig a küzdelmet javasolták. Meg akartam fogni a lányt a grabancánál, a kulcscsontja környékén, óvatosan próbáltam, annál brutálisabbra készültem. Utólag eszembe juttatja a sztorit, amiben az őrizetes szétverte a csuklójáig a kezét egy pasas arcán, de a másik kezével óvja szegény pára fejét, nehogy meghaljon. Én is simán megkarmolhattam volna és szétzúzhattam volna a torkát, nem ment volna sehova, rajta voltam a kis csaj mellein, de így is úgy nyúltam hozzá ahogy egy tojáshoz, vagy ahogy régen a másik gyerek apja megsimogatta a buksiját. Az egész azért, hogy mutassak neki egy démoni vigyort (inkább vicsorítás, látod a fogait és az ajkát is) és fölemeljem a másik kezemet, ökölbe szorítsam és tartsam fölötte, azzal fenyegetve, hogy beverem a képét. Ha kézzel próbálja távoltartani a lefogást, egyszerűen az is megy a kéz alá, igen kényelmetlen lehet.
Pár pillanat múlva a vicsorgás elenyészett, és megindult az ütés, viszont néhány centiméterre megállítottam. Hallottam, éreztem valamit, csendben maradtam, körbe néztem. A távolban három figura volt, egy egyszerű öltözékben, kettő egyenruhás. Valaki hívta a rendőröket. BASSZUS! Biztos voltam benne, hogy észrevesznek előbb vagy utóbb. Gondolkoztam, feszült voltam. Tudtuk hogy nagy darab, szőrös izé vagyok, vagyis az egyetlen biztos opció a figyelem elterelés és menekülés lett volna. A "hogyan"-t még nem tudtam.
Maki Yori
Maki Yori

Posts : 22
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Csüt. Szept. 13, 2018 8:12 pm

Úgy tűnik az ütésnek nem volt sok hatása. Az a fránya bunda lehet az oka. Erőmön felül próbáltam teljesíteni, de úgy tűnik, hogy ez sem elég. Izmaim szinte pattanásig feszülnek csontjaim és bőröm között, mint hiába. Annyira elegendő az erőkifejtésem, hogy a testsúlyát megtartsam és ne a mellkasomra nehezedjen és fojtson meg szép lassan.
Eleinte meglep az a vicsor amivel nyöszörgésemre reagált, mintha értené amit mondtam... Érzem magamon a tapintását és ezzel az új információval mély undor fog el. Egyre erősebb bennem az az érzés, hogy ez nem is állat, hanem inkább ember...
-Du ekelhafter Wurm!
Vicsorgom vissza rá. Ekkor emeli meg a mancsát, ám karmolás helyett úgy tűnik ökölbe szorítja. Ezen egy pillanatra megrökönyödöm. Pár milliméterrel lejjebb is engedem, mielőtt észbe kapok, hogy teljes erőből kell tartani ha nem akarok megfulladni. Szemeimet becsukom, nyak és arcizmaim megfeszülnek ahogy felkészülök az ütés becsapódására. Ám az nem éri el az arcomat. Egyik szemem lassan felnyílik, hogy kikukucskáljak, hogy mégis mi történt. Közben kezeim remegni kezdenek a fáradástól. Egy állati ököl lebeg a fejem előtt. Másik szemem is felpattan. Úgy tűnik meghallott valamit és már nem rám figyel. Tudtam, hogy itt a vissza nem térő lehetőségem, hogy meglógjak ebből a szituációból. Remegő kezeim izmai még jobban megfeszülnek. Hőmérsékletük hirtelen megugrik. A forróság pillanatok alatt járja át a karjaimat.
-Weg von mir!
Kiáltom, és bármennyire is tompítja a fáradság érzetet a kezemben ez a rengeteg energia, nem tartom ott sokáig. Szinte azonnal kiengedem a szörnyeteg felé, hogy távol lökje tőlem. A kisüléstől a köntösöm maradék ujja semmivé foszlik. Vállamig csupasz, mind a két kezem amik erőtlenül hullanak mellém a földre. A köntös hátulja is megsínylette azt a pár méteres csúszást a földön amit a lökéshullám rám eső része váltott ki. Karjaim erőtlenül remegnek mellettem és sajognak a fájdalomtól. Rájuk gondolni is fáj. Nem gondoltam volna, hogy ennyire megviseli a kezeimet egy ilyen lövés. Talán az izomfáradtság miatt csökkent a tűrőképessége...
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Maki Yori on Vas. Szept. 23, 2018 12:23 am


Idegesítő kis vakarcs miatt nem lehet normálisan figyelni, folyamatosan az arcomba robban és fellök. Felpattantam. A meleg miatt kicsit könnyezni kezdtem, de gyorsan össze kellett szednem magam, megráztam a fejem, hogy kizökkentsem magam a sokkból. Hátra néztem egyenesen a rendőrök szemébe, lett volna esélyem ellenük, gyorsabb voltam, de nem akartam nagyobb balhéba kerülni és tudtam lesz erősítésük. Perceken belül elárasztják az egész kócerájt és nekem kampec.
Francba az egésszel, te idióta! Miért kellett kíméletesnek lenned? Állon vágod, meghúzod, oszt’ kész, de neeeem. Játszod a jó fiút és nem jutsz sehova, franc esne beléd!
Gyorsan kellett gondolkodnom. Az első ötlet az volt, hogy egyszerűen elrohanok a ruhámmal együtt, majd visszaalakulok, elmegyek az úthoz a bozótból és úgy teszek, mintha visszafelé sétálnék, mint egy járókelő. Pocsék ötlet volt, a lányra néztem, majd a felénk tartó egyenruhásokra. Odahajoltam a bombázóhoz.
- Figyu, fájni fog, de meg ne halj nekem! – dörmögtem neki halk, mély hangon, majd összefogtam körülötte a maradék ruhát és a fakabátok felé próbáltam hajítani, gyengéden, de határozottan, nehogy ketté repedjen a formás csípője, vagy eltörjön a dereka, kellett nekem még a teste, de a biztonságom fontosabb volt. A felület pedig úgy is meggyógyul.
Nem néztem a reakciót, csak elindultam a fa felé a ruhámért, lassítottam kicsit fölkaptam a markomba mindet, egy kicsit földes lett, néhány gyökér eltörött. Teljes sebességre kapcsoltam, átugrottam a sövényt, ágakat, mindent, ami az útba került, hálás voltam a beidegződésért. Három-négy percig rohantam a sövénytől és a helyszíntől el, olyan négy kilométerre lehettem, visszaalakultam, kiporoltam a cuccaimat, majd visszasiettem a táborhelyre.
Rettentően féltem, hogy kiderülhet-e vagy sem. Nem tudtam, hogy mennyire változok az alakkal, nem voltam tudós, csak egy mezei ipari alpinista.
A helyszín még a következő napon is le volt zárva, de annyira érdekelt, mint bárki mást, megeshet, de fura.

//Köszi a játékot, Bismark-chan
Maki Yori
Maki Yori

Posts : 22
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Vas. Szept. 23, 2018 9:13 pm

Másodpercekig csak pihegtem és az eget bámultam. Bíztam benne, hogy elég messzire került tőlem a fenevad. Ezért engedtem meg magamnak egy kis figyelmetlenséget. Kisvártatva egy megmagyarázhatatlan érzés kerített hatalmába. Megemeltem a fejem és mivel így sem láttam ki a dombok mögül, kénytelen voltam hasizomból felülni. Ahogy emelkedtem szinte azonnal szembe találtam magamat a szörnnyel. Ijedtség, félelem és az elemi élet ösztön egyszerre gyulladt fel bennem. Az egész testemben éreztem a szívemből lökéshullámszerűen szétáradó forróságot. Fogaimat össze szorítottam, ez enyhítette a torkomban érzett gombóc nyomását. Próbáltam magamban tartani ez az elemi reakciót, hiszen emberke vannak a közelben és ha ezt most kiengedem őket is elsodorja a fél erdővel együtt. Lábamat felhúzva próbáltam meg hátrébb tolni magam tőle, ám mire észbe kaptam már a köntösöm maradékát markolta és.... megszólalt...
Ettől lefagytam és már a levegőben voltam mire felocsúdtam a meglepettségből. A rendőrnek vágódtam és hatalmasat zakóztunk az avarban.
-Meg vagyok...
Nyöszörögtem válaszul kérdésükre, miközben próbáltam feltápászkodni a segítségükkel. A köntös maradékát lassú és óvatos mozdulatokkal tekertem ismét magam köré. Amíg a rendőr rádión segítséget kért addig én a korábbi harc helyszíne felé tekintettem... Most már biztos voltam benne, hogy valami elvetemült szatír volt. Kirázott a hideg és a harag csupán a gondolatára is.
-Elisa Von Altmark. München, Schlachtschiff strasse.
-Ház szám?
-Nincs. Magán út.
Adtam le szépen sorban az adataimat ahogy a rendőr kérte. Aztán előkerültek a kényesebb kérdések.
-Az elkövető jellege? Nem tudom... Valami vadállat lehetett... Még nem láttam ilyet.
Tudtam, hogy nem mondhatom el, hogy ember volt. Akkor minden bizonnyal kiutasítanak az országból, vadállat támadás esetén talán elnézik, hogy quirket használtam.
-Az erdészeket ért károkat természetesen megtérítjük ha arról van szó...
A vasárnapom még ráment az ügyre, utána már Apa ügyvédje vette át a dolgot. Engem betegszabadságra akartak küldeni de nem akartam lemaradni így hétfőn a tanteremben kezdtem Jetwing óráján.

// Én is köszönöm a játékot! //
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen Empty Re: [Harc] Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Japán :: Tohoku :: Naruko

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.