[kaland] A. klub

 :: Játéktér :: Tokió :: Toshima

Go down

[kaland] A. klub

Témanyitás by Mera on Szomb. Szept. 22, 2018 10:57 pm

résztvevők:
Maki Yori
Elisa von altmark

Már ti is hallhatátok a pletykát a klubról, ahol állítólag minden hónapban elszabadul a pokol.
Viszont eddig nem volt szerencsétek és vagy nem a jó helyen voltatok, vagy nem a jó időben, vagy próbáltátok elkerülni a helyet.
Most viszont....


Nem is tudjátok mi lehet a háttérben, egy sejtés, egy sugallat, esetleg valakinek az elmétekre ható quirkje, de ezen az estén mind a ketten ugyanabba a klub-ba igyekeztek valamilyen oknál fogva.
A vörös telihold, ami a legelőször feltűnhet számotokra miközben a klub felé haladtok. Mindketten egyszerre érkeztek a bejárathoz, hol a biztonsági őr az igazak álmát aludja.
Ha közelebbről szemügyre veszitek, elég hamar észrevehetitek, hogy nincs semmi természetes abban, ahogy ott alszik félig ülve/félig állva.
A mögötte lévő ajtón a vörösen felírt A. klub felirat egyszerre bátorítóan hívogat és vészjóslóan próbál távol tartani titeket a bejutástól, viszont ezen kívül semmi se tart vissza titeket a bejutástól.


feladat: reagáljátok le a helyzetet, a kiemelt szituciókra lehetőleg tekintsetek több figyelmet, vagy ha a karakter nem figyel fel rájuk, az külön legyen megemlítve valamilyen szinten.
avatar
Mera

Posts : 48
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [kaland] A. klub

Témanyitás by Maki Yori on Vas. Szept. 23, 2018 9:50 pm


Egyre jobban kezdtem megszokni az egész ritmust, a hideg reggeli zuhanyokat, a magányos étkezéseket, a munkát minden nehézségével együtt, és a hétvégi edzéseimet. Monoton, de megszokható.
Vörös volt a telihold, kellemes egybeesés, vörös volt és teli is. Régebben is láttam már ilyet, az emlékektől végigcirógatott a fagyos félelem az eltorzult lényektől. Megborzoltam a hajam idegességemben, nem akartam emlékezni rájuk, valóságos rémálmok voltak. Tova indultam, ma már nem volt munka és érdekelt a város, zavart a tudatlanságom a dzsungelemmel kapcsolatban. Véletlenszerűen kószáltam, figyeltem és igyekeztem az agyamba vésni mindent, a sarki bolttól kezdve a házak bejáratain keresztül a megállókat és járdákat, de főként a mellékutcákat.
Föllestem az égre, a hold követett, majdnem vonyítottam egyet ösztönből, de végül elröhögtem és teljesen hülyén éreztem magam egy rakás ember között röhögni magamban, mintha be lettem volna állva. Elsiettem a tömegtől. Jobbra, balra, két utcányit előre, jobbra, balra levágni a mellékutcában, alig tudtam követni merre megyek, még mindig az zsongott a fejemben mekkora hülyének tűntem, de végül is, kit érdekel? Valahova be akartam ülni. Kóboroltam, mint egy rühes kutya, éreztem magam körül a patkányokat, hallottam, ha a szemétben túrtak. Összefutott a nyál a számban és megmordultam, azon nyomban eliszkolt az összes.
Befordultam balra a következő utcában. Sokan voltak, leesett, hogy lehet itt pár szórakozóhely, de egyik sem tűnt túl vonzónak. Az összes őrizetlen, nyílt volt, sokan voltak. A távolban megláttam egy másikat, a vörös feliratú „A. klub”, volt egy őre, kevesebben lehetnek, tökéletesnek tűnt. Megiszom egy sört és haza megyek. Átvágtam a tömegen, elhessegettem pár magamutogató prostit, megérkeztem. Az őr aludt, micsoda vesztes, pocsék dolgozó. Körbe lestem és hirtelen ott állt… A Nő.


//az őr pozícióját ignoráltam//
avatar
Maki Yori

Posts : 19
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [kaland] A. klub

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Vas. Szept. 23, 2018 11:23 pm

Volt már veletek olyan, hogy a gondolatok nem a saját anyanyelveden fogalmazódtak meg a fejedben? Nekem ez volt az a pont, amikor úgy éreztem, sok. Szükségét éreztem, hogy egy kicsit ki szellőztessem a fejemből a japánt. Így esett, hogy elkeveredtem Toshima-ba. Az utcákon céltalanul bolyongva csak füleltem. Már ránézésre egy sokkal vegyesebb környák volt, mint ahol eddig jártam. Voltak turisták másutt is, rengeteg. De itt majdnem úgy tűnt, hogy a japánok vannak kisebbségben. Erős túlzással de nekem ilyen érzésem támadt. E mellé párosult az a megnyugtató érzés, hogy nem lógok ki a tömegből. Mármint, nem annyira. Végre nem én vagyok a legmagasabb közel s távol. A céltalan bolyongásba azonban lassan beleuntam. Elcsíptem néhány beszélgetést és megbántam. Az emberi ostobaság határtalan... Szememet forgattam éppen egy hatalmas sületlenséget hallva amikor megpillantottam az égen vöröslő holdat. Hosszú percekig csak álltam és bámultam. Valamiért vonzotta a tekintetem. Csináltam egy fotót a telefonommal majd felcsatlakoztattam a vezeték nélküli fülhallgatót és spoty-n benyomtam egy Rammstein albumot.
~Akár kezdhettem volna ezzel is...
Talán jobban jártam volna az elejétől fogva...
Ismét útnak indultam. Ahogy végig néztem az előttem lévő úton, egy utca valahogy megragadta a tekintetem és onnantól kezdve arra mentem tovább. Abban az utcában is találtam egy sarkot amit megpillantva késztetést éreztem, hogy arra menjek tovább. Ez egészen addig ismétlődött míg az egyik utcában nem egy sarok hanem egy kapualj vonzotta magára a tekintetem. Szinte rá tapadt. Enyhén felszegett fejjel közeledtem, hogy elolvashassam a feliratot fölötte. Alig egy méterre álltam meg Yori előtt, észre sem véve őt.
Kihúztam a fülemből a két kis hangszórót. Még hallatszott belőle a Rammstein míg ki nem kapcsoltam. Zsebre dugtam a két kis mütyürt. Tekintetem eközben átvándorolt a biztonsági őrre aki elég érdekes pózban talált kényelemre. Mögötte láttam meg a vöröslő feliratot amit eddig az ajtó fölött kerestem. Hiába.
Vissza tekintettem a biztonsági őrre, nem volt túl biztató látvány... Ekkor szúrtam ki szemem sarkából Yorit. Felé kaptam a fejem és reflekszből egy fél lépést távolodtam tőle. Üdvözlés gyanánt biccentettem neki. Különös érzéssel töltött el a fiú látványa. Egyfajta unszinpátia járta át a testemet. Karjaimat összefontam mellem alatt és úgy néztem vissza az ajtóra. Ugyan olyan hívogató volt, mint azok az utca sarkok amiken keresztül ide keveredtem. Szemöldököm össze ráncolódott ettől a felismeréstől. A fiúra pillantottam aki szintén hezitálni látszik. Úgy tűnt, hogy ő meggondolta magát. Engem viszont már furdalt a kíváncsiság. Egy utolsó pillantást vetettem az őrre de ez sem volt elég baljóslatú, ahhoz, hogy vissza tartson. Kinyitottam az ajtót és beléptem rajta.
avatar
Elisa Von Altmark

Posts : 92
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [kaland] A. klub

Témanyitás by Mera on Szomb. Szept. 29, 2018 6:32 pm

Elisa és Maki Yori:
Egyszerre léptek be az ajtón, semmitől se megriadva. Az ajtó egyenesen egy lefelé vezető lépcsőbe nyílik.  Megtesztek néhány lépcsőfokot, és az ajtó mögöttetek nyikorogva bezáródik. Bármivel próbálkoztok, nem tudjátok kinyitni.  Kezdetben sötét van, de lentről (jó mélyről) szűrődik fel egy kevés fény. Így nincs más hátra, mint lefele.
Ahogy haladtok lefelé, egyre világosabb van, és egyre intenzívebb vérszagra figyelhetek fel. Illetve észrevehetitek a falra írt vörös feliratot. Többször is fel van írva, és nem teljesen egyeznek a feliratok, de ami mindegyik üzenetben közös, az valahogy így hangzik:
Az első szabály ebben a csehóban,
Ne hívj senkit úgy, mint a valóban.
Az hogy mi a következménye a szabály megszegésének, csak sejthetitek.
Amikor leértek a lépcső aljára rémes látvány tárul elétek.
rémes látvány:
Ahogy leléptek a lépcsőn egyből valamilyen tócsába léptek, alaposabb megfigyelés után egy tőletek fél méterre fekvő férfi szájából kifolyó vérben tapicskoltok. És nem ő az egyetlen, aki így fekszik a földön. Több tucat ember fekszik a földön, a többségük úgy tűnik lőtt sebtől vérzik. Viszont vannak itt másmilyen áldozatok is. Az egyiknek még mindig benne van a koponyájába állított fejsze, a másiknak a gyomrába szúrt dárda. (nyugodtan legyetek kreatívak, ha azok akartok lenni, a lényeg, hogy viszonylag frissen halottak az emberek, tehát nincs köztük semmi rohadó, vagy ilyesmi.)

A pult mögött álló kocsmáros teljesen közömbösen nézi, ahogy beléptek és széjjelnéztek, mintha számára ez a látvány eléggé hétköznapi lenne.
Ebben a pillanatban az előttetek fekvő férfi felköhög, még több vért kiköpve a szájából.

Kogite Isao.
A földön fekszel, valami furcsa folyadékban, ami elég kellemetlen érzés kelt benned. Arra ébredsz, hogy ki kell köpnöd a szádban összegyűlt folyadékot. Köhögve kelsz fel, és ahogy kinyitod a szemed először két pár lábat látsz magad előtt. Ezek végül Elisa és Maki Yori testéhez tartoznak. Aztán észreveszed a rengeteg vért, amiben fetrengsz. Majd a többieket, akik közül mindenki ugyanolyan halottnak tűnik, mint halottnak. Nem emlékszel semmire, hogyan kerültél ide. Arra se, mit csináltál a nap folyamán. Vagy ha valami mégis rémlik, az nagyon ködös.
avatar
Mera

Posts : 48
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [kaland] A. klub

Témanyitás by Maki Yori on Szomb. Okt. 06, 2018 11:55 pm


Nem vesztegettem az időmet, az furcsa lett volna, de fel nem tudtam fogni, hogy mit keres itt Miss TNT. A hülyeséged miatt még mindig Miss. Kussolj. Beengedtem magam előtt, ahogy illik, ha nem akarod bekapni az első pofont. Bent egy lépcső vezetett le, ösztönösen követtem lefele, amíg meg nem hallatszott a nyikorgás. A francos, rozsdás ajtó volt, kirázott a hangjától a hideg. Miért kell ilyen lassan? Miért nem tudták inkább megolajozni? És miért csukják be? Szarban vagyunk? Ez most kivételesen egy jó kérdés volt, de mire eljutottam idáig az ajtó bezárt, és nem moccant a rángatás ellenére. Ránk zárták az ajtót.
- Pechünk van... – mondtam a lánynak visszalépve az ajtótól, néhány lépcsőfokot, ha esetleg megpróbálná kirobbantani. A kijárat hiányában, elindultam lefelé, most már a lány előtt egy kicsivel, mint egy óvásképp, ha esetleg bunyózni kellene. Kár lenne a szépségért, és a gondolattól megint le kellett nyugtatnom magam, nehogy rámásszak itt helyben a sötétben. A lefele fura szag ütötte meg az orrom, rozsdaszerű, vér volt az, összefutott a nyál a számban. A falakon vörössel felírva: „Ne hívj senkit úgy, mint valóban”. Fogalmam sem volt mit jelenthet, „valóban”? Szóval nem hívhatjuk egymást a valódi nevünkön? Mi lesz, ha nem? Kicsinálnak minket? Igazából eddig nem volt sok probléma, nem mutatkoztam be, és Miss TNT amúgy is beszédes név volt, de nem használhattam. Hogy magyaráznám meg? Kellett valami új név.
Leérkezve meg láttam a forrást, erőszakosan meggyilkolt, megcsonkított hullák voltak, frissnek tűntek, de a szemeik élettelenek voltak. Nem volt annyira szörnyű, befalnék egyet, de nem tehettem. Körbe néztem, végig a hullákon, rá a kocsmárosra. Végre egy élő. Elindultam felé, belerúgtam egy két hullába, félre rúgtam néhány csonka testrészt. Hátulról az egyik test felköhögött egy adag vért, szóval volt egy túlélőnk, nem érdekelt.
- Itt meg mi történt? – mondtam a kocsmárosnak, közben felkaptam egy törött asztallábat, lengettem és hagytam, hogy a (hang alapján) fickó eldöntse él-e vagy sem. Nézelődtem, figyeltem. Van kiút? Vagy ez valami szabadulószoba amiről a plázacicák csacsognak a buszon? Nem tűnt legálisnak.

//elnézést a késésért
avatar
Maki Yori

Posts : 19
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [kaland] A. klub

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Vas. Okt. 07, 2018 10:30 am

Megtorpantam a lépcső előtt. Egy villanásnyi bizonytalanság fogott el. Megrántottam a vállam és elindultam lefelé. Elég csehül nézne ki, ha már ekkora slunggal jöttem be akkor rögtön vissza fordulnék. Pár fok után az ajtó nyikorogni kezdett. Össze rezzentem és szinte villámló tekintettel pillantottam hátra. Meglepetten konstatáltam, hogy a tag mögöttem van és nem az ajtót csukja... Ami magától becsukódott be... Úgy fest ránk zárták. Felvont szemöldökkel, gyanakodva néztem Makira. Körbe pillantottam a lépcső házban, hátha találok valami rejtet kamerára utaló nyomot de ahhoz túl sötét volt, hogy tényleges sikert érjek el. Gyanakodva pillantottam ismét a srácra. Biccentettem, hogy menjen csak előre. Idővel különös illat csapta meg az orromat. Nem igazán tudtam hova tenni, még nem éreztem ilyesmit, de önmagában elég nyomasztó volt. Picit lassítottam, hogy nagyobb távolságot nyerjek közénk. Fő az óvatosság. Annak ellenére, hogy lemerészkedtem egy ilyen helyre. Apránként a gyönge derengésben fel-fel villantok vonalak a falon. Már majdnem a lépcső alján voltam mire el tudtam őket olvasni. Elég érdekes megfogalmazás volt. Nem voltam benne biztos, hogy tökéletesen értem de a lényeg megvan. Leérve a lépcsőn elég bizarr látvány fogadott, mondhatni groteszk.
-Mein g...
Kapom a szám elé a kezemet. Részint a látványtól, részint a szabálytól tartva. Másik kézzel a falat ragadom meg ijedtemben és vissza lépek a lépcsőre. Hitetlenkedve nézek körbe az elterülő csatamezőn. Az előttem lehulló veres cseppek rosszat sejtetnek. Lassan felnézek és meglátom a tagot akit konyhakésekkel szegeztek a plafonra. A kések elhajlítva, hogy ne csússzon le róluk. A helyzettől eltekintve ő viszonylag békés és ép hulla. A pultos szokatlan nyugodtsága megerősíti bennem a tudatot, hogy ez csak valami nagyon komoly díszlet. Viasz bábukkal, mint a Madame Tussaud panoptikum. Lassan eltávolodom a faltól. Ép kerülném ki az egyik fazont amikor az felköhög némi vért. Szívemhez kapok és hevesen kezdem venni a levegőt.
~Én meg a hülyeségeim...
Korholom magam, hogy belementem egy ilyen hardcore ugratásba. Amit még mindig nem értek. Akivel lejöttem az már a pultossal folytat bájcsevejt. Vissza nézek a statisztára és oldalra billentett fejjel várok. Fel-fel ötlik bennem a kétely, hogy ez nem díszlet. Minden alkalommal képes vagyok meggyőzni magam, hogy ez túl meredek ahhoz, hogy igaz legyen.
avatar
Elisa Von Altmark

Posts : 92
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [kaland] A. klub

Témanyitás by Mera on Csüt. Okt. 11, 2018 5:09 pm

Isao?
avatar
Mera

Posts : 48
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [kaland] A. klub

Témanyitás by Kogite Isao on Pént. Okt. 12, 2018 12:59 pm

Hosszú napom lesz, már most látom a feladataimat és gyakorlatilag enni is úgy fogok, hogy közben gépelek. Imádom a munkatársaimat és a munkámat, de néha nagyon fárasztó, amikor 3 ember megy szabadságra és rajtuk kívül csak te tudod elvégezni a munkájukat, még szerencse, hogy a képességemmel tudom a gépet irányítani és evés közben is tudok kéz nélkül is gépelni. Sajnálom néha az embereket, hogy ilyenre nem képesek. Éppen egy találkozóra sietek, amikor minden elsötétül és innen nem emlékszem semmit. Felkelek, legalábbis kinyitom a szemem és valami nem stimmel. A föld nyálkás, folyékony, lassan rájövök, hogy nem természetes a talaj, hanem valami folyadék van alattam és a ruhám is átázott. Néhány tizedmásodpercem volt ezen gondolkodni, mert a természet várt rám, vagyis a számba került folyadékot kell kiköhögnöm, nagyon szörnyű, de ha nem akarok megfulladni, akkor engednem kell a természetnek. Kiköhögöm a számba került folyadékot. Ahogy kinyitom a szemem 2 pár lábat látok, majd a vörös folyadékot, ami gyorsan leesik, hogy vér. Ez elég nyugtalanító. Ahogy kiköhögöm magam és felmérem fekve a terepet, felkelek és újra közbenézek.
- Hol vagyok?
Tettem fel a költői kérdést, mert nem csak az nem rémlik, hogyan kerültem ide, de még a nap korábbi részének emlékei is homályosak.

//Nagyon elnézést a késésért//
avatar
Kogite Isao

Posts : 30
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [kaland] A. klub

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Toshima

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.