Elérhető Eszközök-technológiák listája

Go down

Elérhető Eszközök-technológiák listája  Empty Elérhető Eszközök-technológiák listája

Témanyitás by Nezu on Hétf. Feb. 26, 2018 5:31 pm

Itt található meg minden megszerezhető eszköz, fegyver, felszerelés technológia és minden egyéb ami hősi (esetleg kevésbé hősi) létet segíti. Ha valaki nem magát az eszközt hanem a technológia gyártásának jogait szeretné megvásárolni, akkor az ár háromszorosát kell kifizetni, viszont onnantól ő is árulhatja illetve végtelen mennyiségben áll a rendelkezésére.
(Megjegyzés: Az itt listázott dolgokat legálisan csak, hősök illetve U.A diákok vehetik meg.)

Ruhába építhető Technológiák

Hyper Organikus Szövet (röviden: HOSZ)
Leírás: A HOSZ lényegében egy alkalmazkodó szövet, mely képes leolvasni a viselője DNS-ét és alkalmazkodni a Quirkhez (pl.: láng képességek esetén égésálló/testváltozást követően követi a használó felépítését (nyúlik feszültség nélkül), testetlenség esetén a használóval együtt válik anyagtalanná) , így azok számára is hasznos „társ”, kiknek képességeik nem terjednek ki a saját testükön másra. Épp emiatt kedvelik nagyon a hősruhák alapanyagaként, hisz így a viselőjének nem kell aggódnia a kosztümje állapotáért.
Ár: 17000 Yen
Tanuláshoz szükséges Elme szint: B
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Extrém távolsági célzó berendezés
Leírás:
A technológia 3 fő eleme: fejfedő, egy kontaktlencse és egy pár karperec. A fejfedőbe távolságmérő berendezés van építve egy erős digitális távcsővel, ami közvetlenül egy kontaktlencsébe továbbítja a távolsági adatokat és a képet. A lencse kijelzőként funkcionál és összeveti az adatokat a kéz pozíciójával. Amiket a karperecek kézfej felé eső felületén lévő infra adóból szerez. Ezeket a sapka érzékelői észlelik és vörös célkeresztként jeleníttetik meg a kontaktlencsével. Összességében lehetővé teszi az extrém távolságban lévő célpontok pontos bemérését és megcélzását, nyílt terepen akár rossz látási viszonyok mellett is. Kis gyakorlással könnyedén megszokható. Ekkora távolságra el is kell tudni lőni valaimvel.
Ár: 2500 Yen
Tanuláshoz szükséges Elme szint: D
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Maszk
Leírás: Sok hős szeret valamilyen álarcot vagy maszkot viselni ám ezek nem csak kozmetikai elemek lehetnek hisz számos hasznos funkcióval lehet ellátni őket kiegészítők által.
Kiegészítők:
- Adóvevő (távkommunikációra)
--Megkötés: Nincs
- Fényérzékelő Üveg (Erős fény hatására besötétedik annyira, hogy ne bántsa a szemet, de lássuk még a környezetet)
- Éjjellátó (Teljes sötétségben is láthatjuk a környezetünket)
- Hőérzékelő (A hőkibocsátást teszi láthatóvá, ezáltal képesek lehetünk átlátni bizonyos tereptárgyakon)
--Megkötés: Minimum szemrészt takaró maszk!
- Légszűrő maszk (Légzést gátló gázok, légzés útján szervezetbe kerülő mérgek ellen nyújt védelmet)
- Apró Légzőkészülék  (víz alatti légzést is biztosít rövid időre azáltal, hogy kiszűri a vízben megtalálható oxigént)
-- Megkötés Minimum száj és orr részt takaró álarc!
Ár: 5000 Yen/kiegészítő
Tanuláshoz szükséges elme szint: D
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Név: Szemlencsék
Leírás: Olyan speciálisan elkészített és csiszolt, áttetsző anyagból készült lemezek, amik mindenekelőtt irányítják a fénysugarakat. A feltalálók olyan különleges adottságokat tudnak ezeknek a lencséknek adni, amik bőven túlmutatnak alapvető képességükön. Vannak keretbe építhető és szembehelyezhető verzióik.
Típusok:
-Fénykibocsátó (Ezen lencsébe fénykibocsátó, apró LED lámpa-jellegű pontokat szereltek, amik azonnal bekapcsolnak, ha a hozzájuk tartozó szenzor látási viszonyok hirtelen leromlását érzékelik. Működési elve, hogy több, gyengébb fénypont arra egy pontra koncentrálja sugarát, ahova a szem néz, így egy erősebb hatását elérve. Ezen módon nem kéne zavarnia a szemet a közelben lévő fénynek. Érzékenysége, vagy be- és kikapcsolása manuálisan is állítható, vezérelhető. Működéséhez energiaforrásra van szüksége, így - műtéti beavatkozás nélkül - csak keretbe építhető variánsa elérhető. Alapverziója csak a szem előtt lévő közvetlen közegen világít át; kétszeres árú verziója már a távolibb, maximum tíz méteren lévő akadályokon (köd, világosabb füst) világít át. Háromszoros árú verziójával már lehet látni a sötétben. Egyfolytában fél óráig használható az akkumulátor merülésig.)
-Folyadékáteresztő (Ezen lencse belső oldala átereszti a folyadékokat, míg a külső fele hétköznapi módon üzemel. Nem több és nem kevesebb. Egyéni megrendelőkön kívül, a nagy átlagnak igencsak haszontalan.)
Ár: 5000 yen / típus (lencsepár)
Tudásszint: D
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Tapadókorong
Leírás: Apró kis tapadókorong ami képes lágy érintésre rátapadni bármilyen sík felületre erősebb nyomásra pedig elengedni azt. Egy korong nagyjából korong nagyságú és 10kg-ot képes tartósan megtartani.
Ár: 1500Yen/korong
Tanuláshoz szükséges elme szint: D
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Jetbakancs
Leírás: Talpra szerelhető apró kis légfúvók amik segítségével kétszer-háromszor akkorát tudunk ugrani mint alapból.
Ár: 13000Yen
Tanuláshoz szükséges elme szint: D
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Rejtett penge
Leírás: Karokra, ujjakra, lábfejre szerelhető kiegészítő. A pengék egy rendkívül erős, speciálisan előállitott fémből készültek így csak nehezen törnek illetve mindegyik rendelkezik egy kioldó szerkezettel aminek segítségével elrejthető és "előhívható"
Ár: 600Yen/cm/db
Tanuláshoz szükséges elme szint: B
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Kiegészítők

Hagyományos Töltény
Leírás: A különféle lőfegyverek (Pisztoly, puska, gépkarabély stb.) hagyományos töltényei.
Ár: 4000yen/13db
Tanuláshoz szükséges elme szint: C
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

EMP Töltény
Leírás: speciális töltények melyek becsadáskor apró elektromos kisülést eredményez. Emberekre nem veszélyes ám erős fájdalmat és lokális izomgörcsöt okoz. Gépekre igen veszélyes.
Ár: 6000Yen/13db
Tanuláshoz szükséges elme szint: C
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Gumilövedék
Leírás: Hagyományos társával ellentétben ez a tölténytípus nem halálos azonban még így is fájdalmas ütést tud okozni. Nagyobb kaliberű fegyverek akár csontokat is törhetnek.
Ár: 3000Yen/13db
Tanuláshoz szükséges elme szint: D
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Füstbomba
Leírás: Kisméretű golyócskák melyek nagyméretű ütésre robbannak és sűrű füstöt árasztanak magukból amik rövid időre képes elfedni egy embert.
Ár: 400Yen/db
Tanuláshoz szükséges elme szint: C
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Füstgránát
Leírás: Kisméretű társával ellentétben ez már jóval nagyobb, körülbelül tenyérnyi méretű. Rendelkezik egy biztosító szegeccsel amit kihúzva néhány mp múlva robban. A belőle áradó füst képes egy nagyobb szóbát is megtölteni.
Ár: 800Yen/db
Tanuláshoz szükséges elme szint: C
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Nyomkövető
Leírás: Egy apró eszköz mely gps jelet bocsát ki magából így nyomon követhető helyzete és mozgása. Bármilyen felületre képes feltapadni
Ár: 1400Yen/5db
Tanuláshoz szükséges elme szint: C
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály

Megnevezés: GroßEnergieZahlenerFeuerwaffe von Luger -> GEZ-Waffe von Luger
Leírás:
Látszólag egy egyszerű, II. Világháborús marok fegyver. Kinézete az ikonikus Luger P-08 Tűzérségi kivitelű, német pisztolyéval egyezik meg. A fegyver képes elraktározni Elisa egy kisebb("végtagnyi") kisülését, amit 8 egyenlő részre oszt fel. Ezeket akár napokkal később is elsüthet. Az így kilőhető lövedékek, egy kisebb kisülésnek 8-ad részével érnek fel/lövés. A fegyverbe csak egy kisebb kisülés energiája raktározható el, ami 8 lövésre elegendő. A fegyver érdekessége a 200mm-es csőhossz ami nagy pontosságot tesz lehetővé.
Tanuláshoz szükséges:
Elme szint: C
Ár: 20000 Yen
Gyártó: Kutatási és fejlesztési osztály
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.