Kurogawa Ryuk

Go down

Kurogawa Ryuk Empty Kurogawa Ryuk

Témanyitás by Kurogawa Ryuk on Vas. Márc. 04, 2018 11:14 am

Játékmód típusa: Hardcore
Név: Kurogawa Ryuk
Hős név: Nightmare
Nem: fiú
foglakozás: Diák
Kor:15
Osztály-évfolyam: 1-G

Hősi Felszerelés:
- nincs

Stat:
Erő: D
Elme: C
Ügyesség: E
Mozgékonyság: E
Kitartás: D
Irányítás: D

Kinézet: Hogy kinézet? Ez egy elég nehéz fogalom, ugyanis Ryuk teste nem épp olyan, mint a legtöbb emberé. Quirkje jóval erősebb annál, mint amelyet képes a teste megtartani. Éppen emiatt gyakorta már alapkinézete is változik a hangulata, vagy az őt körbevevők érzelmei szerint. Átlagban azonban barnásvörös haja, sápadt bőre és gyakran fekete szemgolyója és hegyes fogai vannak, hisz ez a kinézet melytől elég sok ember fél, így teste felvette ezt a kinézetet. Medencéjéből néhány gumiszerű csáp”farok” nő ki, melyeket tudatosan képes mozgatni, bár mivel puhák és sérülékenyek átlagban eléggé figyel rájuk (annak ellenére, hogy egy idő után mindig visszanőnek). Nagyjából 162 magas, 60-70 kiló kb, s bár sportos nincs valami széles válla.

Jellem: Ahogy kinézete, ez is eléggé változó, bár ez inkább hangulatingadozásai miatt van, nem a képessége miatt. Eléggé magányos természet, ugyanis forró feje és néha akaratlanul is aktiválódó Quirkje miatt elég sokan elkerülik, vagy megvetik. Mikor jókedvében van meglepően normális. Kicsit zakkant, meg azért eléggé perverz, de na… viszonylag normális. Viszonylag könnyű felhúzni és eléggé kötekedő is, de megfelelő társaságban, megfelelő pillanatban egy jól irányzott „társalgás” könnyen megtörheti komor álarcát. Meglepő, de él-hal az állatokért, kedveli őket, annak ellenére, hogy azok messziről elkerülik (hisz az állatok a félelem érzékelésekor rögtön visszavonulnak), bár őt, ezt nem nagyon zavarja, viszont az állatkínzóktól egyszerűen elpattan a húr az agyában. Azonban néha rájön (leginkább harc közben) az öt perc, leginkább akkor, amikor a képessége erőt vesz rajta és előjön a szadista énje, ki szereti megtörni az áldozatait. Ez valójában a Quirk mellékhatása is, hisz az általa létrehozott álomvilágba fel-felveszi az adott rémkép jellemvonásait is, mely gyakran a valóságba visszatérve is rajta-rajtamaradnak. Átlagban ezután mindig összeroskad és magányosan „elbújik” a világ elől, hisz megveti ezt a személyiségét, de az egyre erőződő képessége kezdi egyre jobban elnyomni a valódi személyiségét. A félelme küldte végül az akadémiára… a félelem, hogy elveszti az emberségét és nem lesz más, csak egy két lábon járó rémkép. Érdekes, hogy bár személyisége és saját elvei is mást mutatnak, viszont érdeklődő típus, ha mások dolgairól van szó. Listát vezet azokról az emberekről, akikkel találkozott, és hogy mit szeretnek, mit utálnak és mitől félnek leginkább.

Quirk:
A Félelem Árnyéka
Ryuk Quirkje nem éppen a leghősiesebb, legszelídebb, legdicsőségesebb képesség. Mivel… Ryuk képessége maga a félelem! A Quirk lényegében egy olyan „világot” hoz létre melyet mindenki valóságosnak él meg. A képességgel Ryuk képes létrehozni egy elég nagy területet lefedő vastag, sűrű ködöt, mely idő alatt a fiú elveszti a teste fölött az uralmat. Azonban mindazok, akik valamilyen közvetlen interakcióba kerülnek, a köddel a képesség átveszi rajtuk a hatalmat. A Qurik lényegében kiolvassa az emberek lelkében rejtőző legnagyobb, leghatalmasabb félelmeket és azt egy „álomvilág” formájában létrehozza. A világ 100%-osan az áldozat fejében történik csak, így minden olyan dolog, melyet átélt csakis egyfajta álomként történik meg, nem lesz hatással a fizikai testére, azonban míg a képesség fennmarad képtelen megszabadulni az álomvilágból, amíg vagy Ryukot valaki kívülről ki nem üti, vagy amíg a félelmet le nem győzik. Illetve van egy harmadik lehetőség is, miszerint egy külsős személy valamilyen fizikai kontaktusba lép az "áldozattal", mely nyomán bár a tudat feldolgozza a történteket az álomvilágba nem feltétlen kerül bele, így gyakran az "áldozat" olyan dolgokat érez, melyet nem lát. Ha ebbe a tudatba, érzésbe koncentrálja minden figyelmét megvan az esélye, hogy kitör az álomképből, ha elég erős az illető akaratereje.
Megjegyzés: A képesség a karakter fizikai tulajdonságai szerint változik.
- Erő: A létrehozott kreatúra, rémkép erejét határozza meg (pl tűz esetében a lángok elemésztő ereje)
- Elme: A rémkép valóságosságát biztosítja. Minél nagyobb az elme, annál nagyobb hatással van az áldozatra az illúzió (fizikai hatásokat érzéséhez MINIMUM C szintű Elme szükséges)
- Kitartás: A rémképek tartósságát biztosítják, hogy milyen nehéz felülkerekedni rajtuk
- Irányítás: Lényegében azt befolyásolja hány világot gyárthatunk (1-2-4-8-16 db világ szintenként) 1-1 világba több ember is „csatlakozhat” de a legerősebb félelem uralkodik ott csak, vagy azé a személyé, akit a Quirk birtokosa kiválaszt. Ezt 2-3 körig képes fenntartani, azután a Quirk kezdi felemészteni a tulajdonos jellemét.
Kurogawa Ryuk
Kurogawa Ryuk

Posts : 25
Reputation : 2
Join date : 2018. Feb. 21.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.