Fallen Angel

Go down

Fallen Angel Empty Fallen Angel

Témanyitás by Kagetani Mitsukai on Kedd Márc. 06, 2018 12:03 am

Adatlap

Név: Kagetani Mitsukai
Hősi név: Fallen Angel
Nem: nő
Foglalkozás: hős
Kor: 18
Osztály-évfolyam/specializáció: szárnysegéd

Kinézet: Mitsukai legszembetűnőbb külső jegye a csípője magasságában manifesztálódott szárnyai, illetve a feje tetején csücsülő, kissé félrecsúszott glória. Angyalszerű külsejét a fülei helyén ülő kicsiny szárnyak, és a kereszt alakú pupillái teszik teljessé amúgy arany színű szemében. Haja hosszú és rózsaszín, alakja pedig kifejezetten nőies.

Jellem: Kicsit furcsa alak. Ahogy quirkje, úgy ő maga is kissé ellentmondásos személyiség. Rendkívül kedves és udvarias, ha úgy érzi, valami jót tehet, akkor kérés nélkül kap az alkalmon. Akkor érzi magát igazán jól, ha segíthet. Mondhatni igazán angyali. Viszont mégis furcsa örömét leli a pusztításban, lelkesedik a sötétségért és az ijesztő dolgokért, és olyankor elég… creepy tud lenni. Főleg, ha úgy érzi, hogy a legcélravezetőbb dolog, amivel segíteni tud, az a pusztítás...

Quirk

Név: Dark Angel
Típus: mutáció
Leírás: Ezt a quirket angyalszerű megjelenés kíséri. Szárnyaival képes a repülésre is, azonban a tulajdonosa fény helyett a sötétséget és az árnyékokat manipulálja. Mitsu a környezetében lévő árnyékokat ellopva képes különféle formák, alakzatok létrehozására: sötétségből álló fegyverek, árnyéklabda, árnyékpajzs, stb.
Korlátok: A quirk csak éjszaka teljes értékű, nappal érezhetően gyengébb az ereje (úgy fél tierrel). Ha Mitsu túlerőlteti a használatát, ideiglenesen megvakul (elvakítja a fény), a teste pedig legyengül, és csak árnyékos helyen, vagy sötétben képes újra erőre kapni.

Tulajdonságok

Erő: C
Elme: D
Kitartás: D
Mozgékonyság: C
Ügyesség: D
Irányitás: CFelszerelés

Alap szuperhős ruha: TBA

Játékok

N/A

Pénzügy

Elötörténet (+15 ezer Yen)
Kagetani Mitsukai
Kagetani Mitsukai

Posts : 43
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 20

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 16000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.