Hiiragi Sae

Go down

Hiiragi Sae Empty Hiiragi Sae

Témanyitás by Hiiragi Sae on Kedd Márc. 06, 2018 8:00 pm

Játéktípus: Normál
Név: Hiiragi Sae
Becenév/Hősnév: ------
Nem: Lány
Kor: 15
Osztály-évfolyam: 1-G

Kinézet:
Nos, a legszembetűnőbb amivel az ember először találkozik, (hogy nem tűnik szembe) az Sae magassága. Alig 151 cm, ami így még kortársai körében is igen alacsonynak számít. Ezzel arányosan pedig vékony testalkatú, bár a nyeszlettől viszonylag messze áll. Láthatóak a rendszeres testedzés nyomai, annak ellenére, hogy nem túl izmos. Sötétbarna, majd derékig érő egyenes haja van, aminek hátsó részét előszeretettel fog kontyba, szándékosan kilógatva néhány vastagabb tincset. Míg édes anyjától az aprócska ám kissé hegyes orrát, addig apjától a zöld szemeit és kissé csúcsos állát örökölte.
Általános öltözéke (téli és nyári egyaránt, előbbi esetében egy vaskos harisnya is társul) valamilyen szoknya, alatta valamilyen sötétebb short, sportmelltartó és egy cipzáras sport melegítő. Ennek oka a quirkjéből fakad, mivel szereti, ha a háta minél szabadabbon van, így az iskolai egyenruhán kívül ritkán hord pólót vagy inget.

Jellem:
Kezdjük azzal amit idegen környezetben és úgy általánosságban mutat magából. Egyik fő ismérve a kimértsége. Céltudatos és összeszedett és ránézésre az ember tényleg elhiszi róla, hogy mindig tudja, hogy mit akar, ami azért többnyire igaz is. A másik ami már a puszta megjelenésén is látszik, a perfekcionizmusa. Példának okáért, a járása és a testtartása mindig egyenes és összeszedett. De ez a –egyébként káros- jellemvonása számos más ponton is megnyilvánul, néha észrevétlenül, néha viszont teljesen másnak mutatva azt. Tipikus ilyen eset, mikor képtelen befogadni a dicséretet. Szerénységnek tűnik, azonban tényleg képtelen elhinni azt, hogy megérdemelte volna a dicséretet, mert hát lehetett volna sokkal jobb is. Ugyan így képtelen elfogadni, ha valami nem sikerül, így a makacsság sem áll tőle távol. Ez első hangzásra azt sugallja, hogy távolságtartó és hűvös, erről viszont szó sincs. Tény, hogy nem egy szószátyár, osztály bohóca típus, de tisztelettudó, kedves és szeret csipkelődni másokkal, mérsékelt határok között és nem kell kierőszakolni belőle egy-egy mosolyt.
Na de milyen Sae valójában? Mivel a nap nagyrészében ezt a jellemformát viseli, így egyre inkább kezd ez lenni a valódi énje, ám azért ha egyedül van, illetve néhány ember társaságában  ledobja magáról ezt a stílust, helyébe pedig egy rendetlen, lázadó tini lány lép ,akit rengeteg kétség gyötör és sokkal inkább tölteni az idejét valami mással mint sem azzal, hogy hőssé váljon.

Quirk:
Név: Polip
Típus: Mutáció
Képessége meglehetősen egyszerű és első ránézésre nem is túl feltűnő Van egy-egy apró vágás a nyaka és a válla találkozásánál, ami kopoltyúként funkciónál. Ez önmagában alig észrevehető. A hátából nyolc, egyenként kb 3 méter hosszú és alkar vastagságú polip csápok nőnek ki. Ezek tulajdonsága nagyjából megegyezik egy valódi polipéval. Nincsenek csontok benne így, meglehetősen hajlékonyak és rugalmasok. Utóbbi különösen igaz, hisz a csápok elsőre nem látszódnak. Akkor mégis hol vannak? A választ továbbra is Sae hátán kell keresni, ugyanis egy-egy  üreg található rajta ahova a csápok visszahúzódnak így egy bő ruha teljesen eltakarja a „gumókat” amikké ilyenkor változnak. Mivel a csápok főként izomból állnak, így idővel képes lehet hatalmas erőt kifejteni velük. Mindegyiken találhatok tapadó korongok, amelyek képesek sík felületekre, vagy akár élőlényekre is megtapadni. Végül az utolsó hasonlóság az állattal, hogy ha ezeket a csápokat levágják, idővel visszanőnek, ami nagyjából két-három nap. Sae legnagyobb szerencséjére, a csápokban kevés ideg van, így csak minimális fájdalommal jár az elvesztésük.
Hátránya, hogy az extra végtagok laikusan szólva rá vannak nőve a gerinc hálózatra. Ez azt jelenti, hogy mikor Sae használja a képességét az izmok és idegek megfeszülnek (emiatt ha az egyik csápot használja, akkor 1-2mp-ig nem képes újra mozgatni azt) és ha mind a nyolc csápot használja, akkor az erős nyomást fejt ki a gerincre, ami eleinte csak heves fájdalommal jár, ám ha túlhasználja, akkor nem csak a csápok, de teste is le bénulhat, akár véglegesen is. (OOC ez azt jelenti, hogy akkor számít egy teljes quirk használatnak, ha mind a 8 különböző csápot használta)

Tulajdonságok

Erő: D
Elme: D
Kitartás: D
Mozgékonyság: C
Ügyesség: D
Irányítás: CFelszerelés

Alap szuperhős ruha

Játékok
-----------
Pénzügy:

Elötörténet (+ 5000 Yen)
Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.