(Ismerkedő) Sae & Ryuk

Go down

(Ismerkedő) Sae & Ryuk

Témanyitás by Hiiragi Sae on Szer. Márc. 07, 2018 7:08 pm

A tavasz, egyre inkább kezdte éreztetni a hatását. A fák megkezdték kibontani virágiakat, napközben pedig kellemes, meleg levegőt fújt magával a szél. A diákok is elkezdték kihasználni ezt a lehetőséget az órák közötti szünetekben. Sae is egy volt közülük aki szintén kapott az alkalmon. Eredeti tervei alapján, Daiki-val fogyasztotta volna el az ebédjét, a fiút azonban valahol sikerült „elhagynia”. Végül egyedül kucorodott le az egyik félre eső, ám mégis jól látható fa tövébe, ezzel gondoskodva arról, hogy ha megakarná őt találni, akkor a fiúnak ez ne okozzon gondot. Miután kényelembe helyezte magát, egy kis doboz bentot varázsolt elő a táskájából, amit még reggel készített magának. Az étel főként zöldségekből és tojás tekercsből állt. A teljes, pihentető ebéd kedvéért pedig egy kis olvasni valót is bekészített, ami az iskola utáni tevékenységeket taglalta. Mindenképp szeretett volna valami klubhoz csatlakozni. Karin, általános iskolában kötelezte őt több ilyen tevékenységre, hogy a szociális készségei is fejlődjenek. Mostanra viszont már nem volt szüksége arra, hogy megvárja édesanyja utasítását, hiszen magától is tisztában volt ezzel. Így hát elkezdett bogarászni a számos lehetőség közül. Régebben az úszás volt az egyik ilyen, ám a quirkje miatt ez túl kézenfekvő és egyszerű lett volna.
~ Talán valami zene. Esetleg kosárlabda? Quirk nélkül alig ha menne. A színjátszó klub viszont elég csábító. ~ Mérlegelte a lehetőségeit, mialatt egy nagyobb falat avokádót kapott be. Sok lehetősége volt, és sok minden ténylegesen érdekelte is, de elsődleges szempontja a szocializálódás volt, így a sportokat végül kilőtte és a vita klubbal kezdett a leginkább szimpatizálni.
avatar
Hiiragi Sae

Posts : 31
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: (Ismerkedő) Sae & Ryuk

Témanyitás by Kurogawa Ryuk on Szer. Márc. 07, 2018 7:53 pm

Nem értettem mi a rákért kell ezek az idióta sz*rságok az hősi léthez. Történelem, irodalom, földrajz. Ezek a hülyeségek, már teljesen kiölték a teljes agysejt gyűjteményemet. Igen a szint, melyet megadtak valóban nagyobb volt, mint általánosban, de könyörgöm… mi a francnak ezek egy hősnek. Komolyan mondom, már fáj ez a marha ötlet, hogy itt talán segíteni tudnak a „problémámon”. Az osztálytársak? Idegesítőek. A tanárok? Idegesítőek. Az órák? Idegesítőek… ÉS! Unalmasak is. Néha igaz, hogy van egy-két érdekesebb tanóra, megmozdulás is, de ezek így kisegítő osztályban még csak éppen-hogy vannak. Egek… mikor mehetünk végre bűnözőkre vadászni, vagy valami, minek a mi agyunkat is ugyanúgy kiégetni, min egykor az itt tanuló hősöknek. Ez csak egy fölösleges folyamat, mely kiöli a „gyerekekből” a kreativitást, pont úgy, ahogy az általános is. Mindenesetre nem érdekel. Ahogy elég gyakran, úgy a mostani óráról is meglógtam. Fölöslegesnek ítéltem részt venni rajta, meg úgyis ebédszünet lesz, így dupla annyi időm van lustizni. Melyet meg is tettem. Egy fa vaskosabb ágán foglaltam helyet, kényelmesen elfeküdve, fél lábamat lelógatva. Bár ha valaki nagyon akart kiszúrhatott, hogy itt ejtőzök, de mivel jószerével a lombok közt ejtőztem, így nem voltam túlságosan feltűnő. Végül megszólalt a déli csengés és szépen elkezdtek szivárogni az emberkék, hogy ki-ki a saját helyén költse el az ebédjét. Én általában a tetőnek egy kietlen pontjára szoktam kimenni, olykor-olykor átmászva az elkerítő kerítést, hogy kissé nyugalmam legyen. Most nem igényeltem a csöndet, bár meglepett, mikor valaki egyenesen felém indult meg. Azt hittem le akar szidni, hogy miért lógtam meg az óráról (felismertem benne egyik osztálytársamat, bár a nevét akkor sem tudnám megmondani, ha megkínoznának), de miután csendben helyet foglalt a fa közelébe és elkezdte enni az ebédjét, már érezhető volt, hogy valójában nem is lát engem. Elnyomok egy ásítást, majd a kapucnis pulcsim zsebéből előhúzom az egyik ebédre hozott almát, majd nagyot harapok bele (szándékosan úgy, hogy nagyot „roppanjon” az alma). Természetesen mivel cápákhoz hasonló fogazatom volt jelenleg a Qurik-m miatt, így elég kényelmetlen volt enni ezt a lében dús gyümölcsöt, de mindig is szerettem a savanykás, zöld almákat, így nem panaszkodok, hogy a háromszög alakú fogaim közt néha ki-kifolyik az alma leve. Nem foglalkoztam a csajszival, bár azért jeleztem neki, hogy bocs szivi, de a hely épp foglalt. Lehet, hogy nem vagyok olyan tapló, hogy elüldözzem szavakkal, de nagy eséllyel aurám és látványom elegendő lesz, hogy megtegye ezt a hatást. Nem sokan szeretnek a közelembe lenni. És jobb is van ez így.
avatar
Kurogawa Ryuk

Posts : 15
Reputation : 2
Join date : 2018. Feb. 21.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: (Ismerkedő) Sae & Ryuk

Témanyitás by Hiiragi Sae on Csüt. Márc. 08, 2018 5:17 pm

A lány valóban nem vette észre Ryuk jelenlétét mikor letelepedett, és ha nincs az alma, akkor könnyen meglehet, hogy ez így is marad. Sae persze nem tudhatta, hogy direkt hívta fel magára a figyelmet, ám mikor a hang irányába nézett nem zavartatta különösebben magát. Az ijesztő külseje ellenére nem rémült meg. Ha nem találkoztak volna már az osztálytermen belül, meglepné a fiú kinézete, így viszont már nem volt min csodálkoznia. Egyébként sem ő lett volna az első különös megjelenésű Quirk használó, akivel találkozik. Inaba kisvárosában ahonnan jött, élt egy férfi, akinek szintén mutációs képessége volt. Egy kardhal, egy cápa és egy fűrész keveréke lehetett. Hegyes és némileg hézagos, háromszög alakú, recézett fogakkal rendelkezett, hasonlóan Ryukhoz. Szürkés, pikkelyes bőre és fűrészhez hasonló hosszúkás orra volt. Elég ijesztő látványt nyújtott, pedig a férfi hivatásos hősként tartották számon. A lényeg, hogy megtanulta, hogy ne a külső alapján döntsön.
- Jó étvágyat. – Nézett fel a fiúra, miközben ő is folytatta az ebédjét. Hangja békés és tisztelettudó volt. – Ha jól emlékszem te voltál az aki ellógott óráról. Ryuk. - Jelentette ki, annak ellenére, hogy nem volt biztos a fiú nevében. – Ha sűrűn csinálod könnyen bajba juthatsz. Úgy halottam Midnight előszeretettel vadászik a problémás diákokra. – Sok pletykát halott már a tanárnőről, bár az ilyen szóbeszédeket mindig fenntartásokkal kezelte. Ilyen volt az is, hogy a fiú valójában egy beszivárgott bűnöző, aki káoszt akar okozni az iskolában. Nagyon erős kétségek gyötörték afelől, hogy bárki ilyen egyszerűen bejuthatna az akadémiára. Még neki is kellet egy kisebb pszichológiai vizsgálatot elvégeznie, ahol kifaggatták a múltjáról, az érzéseiről és hasonlóakról.  
avatar
Hiiragi Sae

Posts : 31
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: (Ismerkedő) Sae & Ryuk

Témanyitás by Kurogawa Ryuk on Hétf. Márc. 12, 2018 2:18 pm

Úgy tűnt az osztálytársaim valamivel toleránsabbak kinézetemhez, mint az eddig általam ismert alakok. A legtöbben eléggé meglepődnek, vagy megrémülnek, mikor elsőre megpillantanak, bár ez a csajszi mondjuk, alapjáraton se néz ki ijedős típusnak. Bár így első látásra csinosnak tűnik, de érződik belőle a karót nyelt, mindig okosnak, megfontoltnak tűnő lény is, aki nagy valszeg mindig teszi a nagyzást, meg minden. Sosem komáltam a merev csajokat. Meg… a plázacicákat… meg az agresszívakat… meg a hasonló kis „hercegnőket”. Hm…  most hogy nagyon belegondolok, alig van egy-két dolog, mi szimpatikus egy nőbe. No, mindegy. Nem érdekel. Szürcsölve eszem az almát, hogy a lehető legkevésbé kenjem össze magam a lével, mert nem szívesen ragadnék utána. A csajszi végül felém fordul és jó étvágyat kívánt nekem. Én csak morogtam erre valamit válaszul, de nem viszonoztam ezt a szívességet. Ezt is hülyeségnek tartom, mint a legtöbb hasonló szokást, melyet az emberek illemnek neveznek. Szerintem szimpla szájtépés az egész. Viszont mikor megpróbált „jó útra terelni” akaratlanul is, de felröhögtem. Hangom gúnyos volt és valamennyire erőltetett azért, bár elég nevetséges volt, amit mondott.
- Azt hiszed, hogy annyira érdekel, hogyha kicsapnak? Nem azért jöttem ide, hogy hős legyek, hanem azért hogy tudjak uralkodni a Quirkemen. És eddig sz*rt se csináltak eddig itt, amivel fejlődhettem volna. Az meg, hogy ellógom, az elméleti órákat meg nem érdekel. Már régen túl vagyok azon az anyagon, melyen épp szenvedtek. Ebben a lajhár tempóban halálra unnám magam az órákon.
Nem tudom, mennyit tud rólam a csajszi, de az biztos, hogy engem egyhamar nem fognak órára kényszeríteni. A kötelező órákon részt veszek, melyek a „hősi léthez” szükségesek, de a töltelék órákkal engem csak ne fárasszanak.
avatar
Kurogawa Ryuk

Posts : 15
Reputation : 2
Join date : 2018. Feb. 21.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: (Ismerkedő) Sae & Ryuk

Témanyitás by Hiiragi Sae on Kedd Márc. 13, 2018 11:20 pm

Sae nem vette magára a viszonzatlan udvariasságot. Nem őt minősíti más viselkedése, ennél fogva nem is érdekelte vagy várta el másoktól, hogy ugyan azt kapja amit ad. Nyugodtan falatozgatott tovább, míg hallgatta a fiú mondandóját.
- Érdekes hozzáállás. – Mondta nyugodtan. A fiúval ellentétben nem volt benne gúny, még csak megvetés sem, amit egyesek ilyenkor produkálni szoktak. Úgy viselkedett, mint ha valami teljesen általánosról csevegnének, mint hogy milyen az időjárás. – Van egy célod, ami különféle állomásokon, akadályokon vezet, de ezeken nem vagy hajlandó végig menni, csupán az út végén járó jutalmat akarod. Tehát pontosítva. Azt akarod, hogy az iskola megtanítsa neked használni a quirked, viszont azt amit ezért cserébe elvár megtagadod és lázadsz. Mint ha csak úgy akarnál vásárolni egy boltban, hogy nem fizetsz érte… – Kapott be közben egy újabb falatot, kis szünetet hagyva, aztán ha tudta folytatta. – Ilyen hozzáállással semmilyen célt nem lehet elérni és emiatt olyan, mint ha csak hirtelen kitűzted volna ezt magadnak, mert egyszerűen nem tudtál mit kezdeni az életeddel. – A monológ alatt befejezte a bento maradékát, így vissza tette annak dobozát a táskába. Nem nagyon tudott mást hozzáfűzni, ez megmarad, majd akkorra mikor a fiú megpróbál majd visszavágni. Mert ebben is biztos volt.

avatar
Hiiragi Sae

Posts : 31
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: (Ismerkedő) Sae & Ryuk

Témanyitás by Kurogawa Ryuk on Csüt. Márc. 15, 2018 9:21 pm

Egy utolsót harapok még az almába, mielőtt befejezném, majd ahogy elnyammogtam az utolsó falatot célba vettem a kukát és csak úgy tessék-lássék eldobtam felé. Igazából legnagyobb meglepetésemre még bele is találtam, ráadásul szinte csont nélkül. Azért… tipikus. Ha ez lett volna a szándékom, tuti félre megy, vagy mit tom én… De igazából épp nem oda figyeltem, hanem a kezemet törölgettem, így nem igazán volt alkalmam a meglepő véletlenen elcsodálkozni. A csajszi eközben végig dumált és magyarázott, bár igazából annyira nem érdekelt a véleménye. A legtöbb embernek hasonló álláspontja van, mint neki, viszont azt hiszem, egy kicsikét el vannak picikét tévedve, ha azt hiszik, hogy minden teljesen úgy van, ahogy elgondolják.
- Igazad van. Van egy célom, tele akadályokkal, állomásokon. Meg akarom tanulni a képességemet normálisan birtokolni, használni, de ehhez létszükséglet a történelem, meg a verselemzés. Hisz hogy tudnám Őrületet visszafogni, hogyha nem úgy, hogy mára már aszott s*ggű tramplik dolgait vesszük számba. Hát nem remek módja a tanulásnak? – kérdezem gúnyosan – Amúgy meg félreértesz egy kicsit cicus. Te… és a barátaid…. Jóval le vagytok maradva az én tempómhoz képest. Lehet, hogy nem járok be órára, de miben fogadjunk, hogy nem lesz olyan elméleti óra, amiben jobban teljesítenél nálam. Lehet, hogy tapló paraszt vagyok, aki mellé még lóg is. De nem vagyok olyan retardált, mint azt a legtöbben hiszik. – arcom elég komor volt már, hogy lássa, nem veszem poénra már a szitut – Ha azt hiszed, hogy nem adok bele mindent… akkor valóban… igazad van. De jóval többet foglalkozok a témával, mint bármelyikőtök is hinné! - ezután hagyom had emésztgesse kicsit a hallottakat, kíváncsi vagyok mit fogott fel abból, amit mondok.
avatar
Kurogawa Ryuk

Posts : 15
Reputation : 2
Join date : 2018. Feb. 21.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: (Ismerkedő) Sae & Ryuk

Témanyitás by Hiiragi Sae on Csüt. Márc. 15, 2018 9:52 pm

Mint ahogy eddig is, türelmesen hallgatta beszélgető partnerét, nem úgy tűnt mint ha megérintené ahogy és amit mondott neki, bár már ő sem érezte szükségét annak, hogy előzékeny vagy kedves legyen. Gondosan eltette a szórólapokat, majd felállt a fa tövéből.
- Könnyen elképzelhető, hogy a lexikális tudásod az enyém felett jár. Ahogy az is megeshet, hogy jelenleg nincs olyan elméleti óra amiben jobban teljesítek nálad. De van egy mondás, ami úgy szól, hogy az okos ember mindig azt mondja, hogy tudok ennyit…- Tárta szét szélesre a kezeit. – Milyen keveset tudok. A buta ember pedig mindig azt mondja, tudok ennyit… - Itt leengedte a kezeit és csupán a hüvelyk és a mutató ujjával szimbolizálta a tudást. – Milyen sokat tudok. Azok alapján, ahogy viselkedsz és beszélsz, valamint a szöveg értelmezésed figyelembe véve az utóbbiba tartozol. – Abba már nem ment bele, hogy a fiú mit értelmezett félre. Úgy érezte, inkább meghagyja a saját önelégült tudatlanságában és nem fárasztja fölöslegesen magát.
- Viszont lassan folytatódnak az unalmas órák úgyhogy, nem is tartalak fel tovább hatalmas elméd egódból fakadó csiszolásában. Szia! – Intett a karjával. Nem szokott fellengzősen vagy lekezelően beszélni, de ha ez a fiút bosszantani fogja, akkor azzal az ő igazát fogja alátámasztani. Legalábbis a poliplány elképzelése szerint.
avatar
Hiiragi Sae

Posts : 31
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: (Ismerkedő) Sae & Ryuk

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.