Takuya Daiki

Go down

Takuya Daiki Empty Takuya Daiki

Témanyitás by Takuya Daiki on Szer. Márc. 07, 2018 10:16 pm

Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Takuya Daiki Empty Személyes

Témanyitás by Takuya Daiki on Szer. Márc. 07, 2018 10:22 pm

Játékmód típusa: normál
Név: Takuya Daiki
Becenév: Dai
Nem: Férfi
Kor: 15
Foglalkozás: Diák
Osztály: 1G

nemzetiség: japán
született: november 15
csillagjegy: skorpió
magasság: 218 cm
testsúly: 106 kg (izmok + erős csontozat)
hajszín: fekete
szemszín: kék (ég kék, akvamarin kék, világos kék)
születési/lak hely: Okinawa, Inaba
Vulkanikus sziget, ami mezőgazdasággal, állattenyésztéssel foglalkozik leginkább. Legoptimálisabb elérési forma a belföldi légi járat. Látványosság, amerikai légi támaszpont múzeum és kulturális központ.
Háziállat: Ugróegér (fiatal példány – a sikeres vizsgáira kapta)
Név: Momo (moment szóból, mert olyan gyors)
Zenei stílus: Country, Electro country, Japán-poprock, Koreai-rock
Hobbi: Tajiquan (Tai chi), Kung-Fu
Amit szeret: adrenalin, társaság, jókedv, humor, szóviccek, tánc, színek
Amit utál: egyedüllét, köd, unalom, mogorva emberek (akik nem értik a vicceket)
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Takuya Daiki Empty Szülők

Témanyitás by Takuya Daiki on Szer. Márc. 07, 2018 10:23 pm

anyja neve: Haru Atsuko
Általános iskolai tanítónő.
quirk: felületi sebek, gyulladások regenerálására képes. A gyógyulás nem azonnali, hanem meggyorsított. A fájdalom enyhítése azonnali és kis időn belül teljesen elmúlik.
apja neve: Takuya Shouhei
agrár mérnök, mezőgazdász, saját farm tulajdonosa.
quirk: hattyú képességek,
megjelenésében változás: a derék tájon kicsi, fél méteres szárnyak.
(repülésre nem alkalmas)
Megjegyzés: az apa kiemelkedően keveset volt beteg életében, de nem bizonyított, hogy quirk képesség vagy sem.

Haru Atsuko: Nem tipikus anya, azt kivéve, hogy mosolygós és mindene az egyetlen szülöttje. Kedves ember, de félelmetes anya. Sajnos nem lehetett több gyerekük. Daikival terhességi cukorbeteg lett és veszélyeztetett terhes volt. Miután komplikációk adódtak a szülés alatt és majdnem elveszítették a beavatkozásokkor, férjével úgy döntöttek, hogy nem vállalnak újabb gyermeket, eredeti elképzelésük helyett, hanem minden figyelmüket a fiúkra fordítják.
Tanítónőként sok mindenhez ért egy kicsit. Daikit kis korában sokszor korrepetálta otthon, amit a fiú kevésbé fogadott lelkesedéssel. Egyetemen hallgatott pszichológiát és filozófiát is. Szeret elgondolkozni olyasmiken is, ami még az ük-ük-unokájának sem lesz problémája. Ebből fakadóan nagyon választékosan fejezi ki magát és mindent úgy magyaráz el Dainak, hogy (tanítónői büszkeségből fakadóan) leginkább megértse. Híve az erőszakmentes gyereknevelésnek, ami hattyú lelkű férjének segítségével szárnyakat kapott, bár Dai sokszor megpróbálta elhatározásukat.

Takuya Shouhei: A természet iránti imádatánál csak felesége tudja jobban lekötni, és persze a kis lurkó, akit előszeretettel visz ki a földre, és a magán gyümölcsösükbe, hogy mutasson „valami nagyon izgalmasat”. Szerencséjére Daikit is hasonlóan lekötik a természeti dolgok így sokáig tátott szájjal hallgatta apját. Könnyű lenyűgözni és lelkesedő fajta. Megszállottan kötődik a növényeihez.
Van egy csatornája a NipponYou-n, és elég népszerű a maga körében.

Takuya Len: Shouhei apja, Daiki nagyapja.
Kínából hazatért zen budhista pap, szerzetes, kevés vallási „megkötésekkel”. Ami azt illeti eléggé sajátos módon éli a hitéletét. Csak azt tartja meg, amit ő maga is helyesnek gondol, így sok mindent vegyít. Az egyetlen amiben nem ismer kifogást, vagy kiskapukat, az a harcművészet. Mikor hazaérkezett a család régi otthonába, fia egy virágos kertet készített belőle.
Nem foglalkozott vele, de azért ledózeroltatott egy dojo nagyságnyi paprikást és unalmában elkezdte tanítgatni a kis Daikit tai chire. Később észrevette a tehetséget a fiúban és kung fut is oktatott, Shouhei legnagyobb bánatára. Azóta a két férfi nincs kibékülve egymással.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Takuya Daiki Empty Secret

Témanyitás by Takuya Daiki on Szer. Márc. 07, 2018 10:29 pmÁllítólag a feleség egyszer megjegyezte, hogy nem is járhatott volna jobban a férjével, mivel köztudott hogy a hattyúk sosem választanak párt egynél többször….
A férj válasza viccesen az volt, hogy még mindig emberi lény… -
A családban leginkább előforduló szóhasználat: Ne csak kenyeret egyél!
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Takuya Daiki Empty Kinézet/Jellem

Témanyitás by Takuya Daiki on Szer. Márc. 07, 2018 10:30 pm

Kinézet: Tizenöt éves korára már túlnőtt a két méter magasságon. Bozontos fekete haja és égszínkék, csillogó kristályszemei vannak. Daiki az örök mosolygós fajta, így csak nagy ritkán látni komoly arccal. Szereti a feketét, de szinte bármilyen ruhát magára húz. Nem flegmaságból. Egyszerűen azért, mert vallja, hogy minden ruha jól áll rajta, ami nem, az meg pure fun! Szembetűnően izmos alkat, de nem elnagyoltan. A tai chinak hála. Emellett mivel magas, hosszúak a kezei, és nagyok a lábai, így egy bozontos nyakigláb is lehetne, ha nem lenne elég jóképű ahhoz, hogy a lányoknak tetszedjen.

Jellem: Ő mindenkivel jóban van! Ez a lényeg, a többi csak körítés. Nah, de azért leírom. Ő az extrovertáltság, az adrenalin király, a veszélyek megtalálója, a pörgés központja, az élet sűrűje. Mivel legszívesebben kihagyná az esti alvási időszakot, mert „annyi minden felfedezni való van”, ha egyszer elalszik, ágyúval sem lehet felébreszteni. Mindemellett meggondolatlan, hiszen hirtelen lelkesedéssel veti bele magát a dolgok közepébe. Könnyen csattan fel és nem felejti a sérelmeket. Akit a szívéhez közel enged, azzal loyális és hűséges barát. Ha viszont megbántják makacs és rosszkedvű, mintha az egész világra haragudna. Amint azonban tisztázza a problémát, már nem is foglalkozik vele többet. Képes nagy kockázatokat vállalni, akár kis nyereség érdekében is. Nem mindig látszik rajta, hogy van agya is, mert szenvedélyes (és szeszélyes) és érzelmes, de a kritikus pillanatokban megmutatkozik az analizáló oldala is. A döntéseket az adott állapotától függően hozza meg. Sokat gondol arra, hogyan segíthetne másokon, ezért választotta a Hős akadémiát a tovább tanulásra. Nem szereti, ha veszekednek mellette, így sokszor kerül a békítő szerepébe. Idealista, álomszerű célokkal.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Takuya Daiki Empty Quirk

Témanyitás by Takuya Daiki on Szer. Márc. 07, 2018 10:31 pm


név:
Vitality
típus: eszközhasználó
leírás röviden: sejt manipuláció
leírás kifejtve: A sejtek kondícióján, helyzetén tud változtatni, annak potenciáljának megfelelően. Nem heal képesség, nem tud gyógyítani.

A sejtek minden élőlényben egy külön életteret is képeznek. Érthetőbben szólva, minden sejtben ott van a DNS, amiben le van kódolva az egész élőlény maga. Tetőtől talpig, az utolsó sejtekig. Ez a DNS szekvencia egy nagyon stabil sejtmagban található, amiben folynak a sejteknek szükséges információ leadások. Minden sejtnek megvan a maga tulajdonsága, feladata, specifikációja. Ezt megváltoztatni nem, de befolyásolni akár a végletekig tudja a quirk.

Képzeljük el, hogy a quirk egyenesen a sejteknek ad parancsot kívülről, ideiglenesen „leválasztva” azt az eredeti tulajdonosa idegrendszeri hálózatáról.

Ez viszont nem jelent minden esetben drasztikus változást, és sokszor észrevétlen. Gondoljunk a jobb kondícióra, a gyors növekedésre, az egészségesebb emésztésre…. mindent sejtek végeznek, és mindnek parancsolhat, ha elég kvalifikált rá. A sejtek alapvető működését nehéz feladat megbolygatni. Ezért a quirk tökéletes használatához magasfokú lexikális tudásra van szükség.

Ami a legkönnyebb, az endorfin hormonokat termelő sejtek befolyásolása (fájdalmat csillapítanak és kellemes érzést idéznek elő), illetve a sejtek összezavarása. Azaz a jó közérzet, és a rossz közérzet előidézése.

Akarva, akaratlan is képes aktiválódni a képesség. Az ereje erősen kötött az érzelmeihez, emiatt feltételezik, hogy az idegrendszerben kell keresni a változást a szervezetében.
Passzív hatása a quirkjének, hogy saját magán állandó hatással van. Azaz egyszerűen mindig kicsattanóan egészséges.

A quirkje minden élőlényre alkalmazható. Azaz korhadt, elszáradt fára nem, de egy jó minőségű fa botra már igen. A tárgyi dolgok sejtjeit is a saját képességük maximumára képes vinni, nem többre. Tehát egy tölgyfa rugalmasságát, egy cseresznyefa keménységét tudja kihasználni… és így tovább. Ahogy embereknél, állatoknál, úgy a növényeknél is egy meggyorsított sejtfolyamatot idéz elő mindig, mikor használja a quirket.
Azaz akár egy fa botot ki tud rügyeztetni is, vagy meghosszabbítani a saját tömegének megfeleltetően. (minél hosszabbra „nyújtja” a botot, annál vékonyabb lesz.)
A quirket egy ilyen tárgyon egyszer kell alkalmaznia. Amíg el nem engedi. Ha elengedte, egy órán át lassan veszít a hatásából, utána újra kell használnia rá a képességet. (viszont egy kirügyeztetett bot nem korhad el, és egy meghosszabbított bot sem fog visszaalakulni.) A fizikai változások maradnak.

Ha túlerőlteti a quirkjét, előbb szédülést tapasztal, ha folytatja, nehézzé válik a járás és a koncentráció, végül elájul.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Takuya Daiki Empty Tulajdonságok

Témanyitás by Takuya Daiki on Szer. Márc. 07, 2018 10:33 pm

Erő: D
Elme: D
Kitartás: D
Mozgékonyság: C
Ügyesség: D
Irányítás: DFelszerelés
- U.A. ruha
- Hős ruha
- Hosszú bot (2db.)


Jatékok:


Pénzügy:
Elötörténet: 5000 yen.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Takuya Daiki Empty Re: Takuya Daiki

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.