Thorsten Norgaard

Go down

Thorsten Norgaard Empty Thorsten Norgaard

Témanyitás by Thorsten Norgaard on Csüt. Márc. 08, 2018 11:50 am

Adatlap

Név: Thorsten Norgaard
Hősi név: -
Nem: férfi
Foglalkozás: Diák
Kor: 15
Osztály-évfolyam/specializáció: 1-G

Kinézet:
Norvég származású. Életkorához képest eléggé fejlett, főleg a japánban élő emberek szemében. Kifejezetten magas a kor társaihoz képest, 178 cm magas, teste erős felépítésű, széles váll és jó kondíció. Világos színű bőréhez, vörös fürtök, és mélykék színű szem társul. Szeret egyszerre divatosan és kényelmesen öltözni, ez a koncepció határozza meg általánosságban a megjelenését. Ezzel együtt nem nagyon kedveli az uniformitást, alapból kilóg az átlagemberek közül (még különösebb mutációs quirk nélkül is) és kényelmetlenül érzi magát, ha azonosságra kényszerítik.
Hozzátartozik még a megjelenéséhez, egy bőrszíjas nyaklánc amint egy fém, pörölyt ábrázoló medál lóg, illetve egy régi, nagy fejhallgató, amiről nagyon gyakran hallgat skandináv folk metál zenéket edzés vagy épp pihenés közben is.

Jellem:
Thorsten alapesetben egy nyugodt és jó kedélyű ember. Kedvesen és pozitívan áll hozzá mindenkihez, ha pedig kifejezetten vidám, akkor hajlamos nagyon harsány és hangos lenni. Ami a szívén az a száján és ezért gyakran megesik, hogy akaratán kívül bánt meg másokat, de nem a rosszindulat vezérli. Erős igazság érzete van, és mások megsegítése teszi boldoggá. Nem könnyű felbosszantani, de ha egyszer dühbe gurul, akkor még nehezebb lenyugtatni. Ha valamibe belekezd, akkor abba mindent belead, mindig az aktuális feladatára koncentrál és mivel rettentő büszke ember, ezért nem ismeri a feladni szót.

Quirk: Soundwave
A képesség képes a hangokat keltő mechanikai rezgések és a hanghullámok manipulálására. Ezeket felerősíteni, vagy elnyomni tudja, de főleg felerősíteni szokta. Gyakorlatlansága miatt csak a saját teste által keltett hangokat tudja befolyásolni, később máshonnan érkező hullámokat, sőt azoknak az irányát is befolyásolhatja, ha elég jól képes már bánni az erejével. Előszeretettel erősíti fel mennydörgéshez hasonló hangra a különböző mozdulatokat. Ez azonban komoly fizikai megterhelést jelent számára, mert igaz nem a mozdulat fizikai ereje határozza meg az erőt, az izmait így is komolyan megerőlteti mintha csak komoly testi igénybevételnek vetette volna magát alá. Így az erejével arányos a képesség ereje is és képes benne fizikailag is kimerülni. Ha túl sokat használja, akkor egész testes izomterheléssel kell szembenéznie, ha túlhajszolja magát, akkor a teljes kimerülésig terjedhet. Emelet, ha túlhasználja, akkor ideiglenesen eltompulhat a hallása vagy átmeneti süketséggel is számolhat.
Tulajdonságok

Erő: C
Elme: D
Kitartás: C
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányitás: D


Felszerelés

Játékok

Pénzügy

Elötörténet + 5. 000 Yen
Thorsten Norgaard
Thorsten Norgaard

Posts : 18
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 05.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.