[Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai

Go down

[Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai Empty [Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai

Témanyitás by Takuya Daiki on Csüt. Márc. 08, 2018 8:51 pm

Új év kezdete, új lehetőségek, új környezet meg minden ilyen, ami ilyenkor szokott történni az emberrel általában. Levegő kifúj, szobába benyit. Tudta, hogy ő lesz az első, a portán már mondták, hogy korán érkezett. Csillogó szemekkel dobta rá magát az ablak melletti ágyra. Ami leginkább szembe tűnő volt, hogy semmilyen hotel szobára vagy kollégiumra nem hasonlított, ahol eddig megszállt. Az Akadémia tényleg ad az apróságokra is! Rendesen légkondival beszerelt nagy szoba, elég hellyel mindhármuknak akár táncolni is. Jó mondjuk azt azért szűkösen oldanák meg, de semmi sem lehetetlen ezen a helyen. Úgy érezte magát, mint aki egy másik dimenzióba csöppent. Tágas szekrények, sok polccal meg fiókkal. Itt aztán minden elfér. Lesz hely majd a hős cuccoknak is. Kis grimaszt öltött az arcára, ahogy elképzelte magát hősként. Nagyon menőnek és nagyon, nagyon hősiesnek érezte magát már most. Telt az idő, aztán elkezdett pakolgatni kifelé az egyik szekrénybe. Két óriási bőröndje volt. Az egyikben a saját ruhái és magán dolgai voltak, a másikban egy kicsi terrárium, meg zöldségek és száraz ételek Momonak.
Momo egy ugróegér volt, hazájában Jerboa néven ismert, nagy lábú, kistestű, nagy fülű rágcsáló. Termetét tekintve nagyobb egy hörcsögnél, de nem sokkal. Momo egy fiatal példány volt így elfért Dai zsebében. Most izgatottan rakosgatta ki a fejecskéjét gazdája kezei mögül. A terráriuma, Dai könyvespolcára került, a kajái meg el lettek zárva a szekrénybe. Addig is egy répával ajándékozta meg had rágcsáljon.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai Empty Re: [Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai

Témanyitás by Oyama Hayato on Vas. Márc. 11, 2018 8:39 pm

- Még, hogy jót fog tenni nekem egy kollégium… - mérgelődve, kettesével szedtem a lépcsőfokokat az új iskolám kollégiumában kb fél nyolc tájékán. Mint kiderült nem elég, hogy anyám beíratott egy kollégiumba, hogy ne keljen annyit bajlódnom a bejárással, de még ráadásul Tojo is elköltözött Tokyo egyik perem kerületébe, hasonló indokok miatt! Nagi ha jól tudom, valahol az első emeleten kapott szobát, én meg a harmadikon. Az utolsó lépcsőfokokat lustán tettem meg és hatalmasat ásítottam, mikor felértem. A szoba ajtaján a 3-16 os kód volt feltűntetve. Ez volna az én szobám. Az ajtó nyitva, volt gondolom egy szoba társam már beelőzött, biztos fura fazon lehet aki ilyen korán már be is pakolt. Vettem egy mély levegőt, lenyeltem a korán kelés miatti savanyú szájízt és beléptem az ajtón. Egy óriás szobábam találtam magam, csak ez az egy szoba lehetett akkora, mint az egész lakásunk Kabukicho-ban. A srác már kényelmesen kipakolt ahogy látom, az ablak melletti ágyra. Az ajtó baloldalára eső ágyra rádobtam a táskámat, majd odaléptem köszönni az új lakótársamnak.
- Csáó, engem Oyama Hayato-nak hívnak! Remélem jól kifogunk jönni! - húztam fel a szokásos vigyort a képemre ahogy kezet nyújtottam neki. Az ajtó felől valakinek halk, ám mégis dallamos dúdolása hallatszódott.


A hozzászólást Oyama Hayato összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 11, 2018 8:45 pm-kor.
Oyama Hayato
Oyama Hayato

Posts : 5
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 05.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai Empty Re: [Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai

Témanyitás by Thorsten Norgaard on Vas. Márc. 11, 2018 8:44 pm

- Még mindig nem teljesen értem – mondtam tűnődve, bár a kezem közben nem állt meg egy pillanatra sem a csomagolás és készülődés folyamataiban – tömegközlekedéssel csak kicsivel több, mint egy óra mire beérek az iskolába, és még egy este hazafelé. Nagy ez a város, de mégiscsak egy városban vagyunk.
- Nem a távolság a lényeg Thorsten – Ragnar a szobám ajtaja mellett ült és figyelte, ahogy épp bőröndbe csomagolom „az életem”. Na, jó, ez kissé túlzás, körülbelül két hétre elegendő tiszta ruhát és a létezésemhez nélkülözhetetlen apróságaimat csomagoltam csupán be, hisz aznap kellett beköltöznöm a U.A. Kollégiumába. Nagyapa és Ragnar a tudtom nélkül írattak be és igényeltek nekem helyet, még úgy is, hogy az akadémia csupán a város másik oldalán helyezkedett el a házunkhoz képest – itt sokkal inkább a te fejlődésedről van szó. Ha hős akarsz lenni, akkor minden erőddel erre kell koncentrálnod. Jót tesz neked, ha nem nagyon vonja el más a figyelmedet. Ezek mellett az sem árt, ha ismerkedsz, barátkozol is kicsit, hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel.
- Szóval Ayumi és te meg akartok szabadulni tőlem. – vigyorogtam rá szemtelenül, mire ő egy pillanat alatt odagurult mellém és satuba rántva a fejem jó nagy barackot adott rá – ejj de kinyílt a csipád kisöcsém! – mindketten elnevettük magunkat majd elengedett és folytathattam a pakolást. – Fogd fel inkább úgy, hogy bármikor hazaugorhatsz látogatóba, ha szeretnél és lesz szabadidőd.
- Ne félj, nem ráztok le engem ilyen könnyen. Visszatérek majd, mint egy Draugr!

Miután elköszöntem otthon a bátyámtól és menyasszonyától, nagyapa elkísért egész az iskoláig, tőle ott váltam el. Igaz a búcsú nem volt kifejezetten könnyes vagy megható, de mindketten éreztük, hogy az életem egy szakasza lezárult és egy meghatározó útra csak most lépek rá. A holmimmal felmálházva átverekedtem magam egészen a hálókörzetekig, és habár volt róla információm mit és melyik szobát kell keresnem, valahogy mégis kicsit eltévelyedtem út közben. Nem izgattam azonban magam, szokásomhoz híven felvettem a fejemre a fejhallgatómat és a zenél játszómból elindítottam a kedvenc zenéimből összeállított válogatást. Külső szemmel figyelve igen érdekes látványt nyújthattam, hisz egy kellemes, ellazult mosollyal az arcomon, a szokásos kisimultsággal bandukoltam, miközben a fejhallgató nem tökéletes szűrésén keresztül enyhén, de elég közelről tisztán hallatszódott a pörgős, igen ritmusos folk metál. Nem igazán tudom mennyit kóvályoghattam, de egyszer csak megpillantottam a szobát a szemem sarkából. Megálltam előtte és egy fél percig csak bámultam a csukott ajtóra. Nem az izgalom miatt, inkább azért mert még megvártam, hogy az aktuális szám véget érjen, majd amikor elkezdődött a következő benyitottam.
Mivel sosem laktam hasonló körülmények között, ezért elképzelésem sem volt arról, hogyan is kellene kinéznie a dolognak vagy nekem, hogyan kellene hozzá viszonyulnom. Éppen ebből adódóan még csak nem is sejtettem, hogy szobatársaim is lehetnek. Csak a zenére koncentrálva, észre sem véve a környezetemet, odaléptem a legközelebbi ágyhoz. Felemeltem rá a hatalmas bőröndömet és levetettem a hátamról a két nagy és telipakolt sporttáskát. Ezután elkezdtem kibontani a bőröndöt és kipakolni belőle a ruhákat egyelőre még csak az ágyra. Továbbra sem véve észre magam, sem a körülöttem lévőket, a ritmusra mozogva adtam át magam a zenének, olyannyira, hogy akaratomon kívül énekelni is kezdtem.
Thorsten Norgaard
Thorsten Norgaard

Posts : 18
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 05.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai Empty Re: [Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai

Témanyitás by Takuya Daiki on Kedd Márc. 13, 2018 11:54 pm

Hallotta a lépteket a szoba felé érkezni, és izgatottan várta, hogy vajon ki fog belépni az ajtón. Remélte, hogy lassan a szobatársai fognak megérkezni. Az ágyon Momo szaglászott kicsit ingerülten az új környezett miatt. Dai az ablakon kifelé figyelgetett, szokni akarta a helyet. Mikor azonban a kilincs elfordult, csillogó tekintettel fordult arra felé. Egy átlagos magasságú, vöröses hajú japán fiú lépett be rajta. A köszönésre halványan meghajolt és ő is bemutatkozott.
- Szia! Takuya Daiki, de hívj csak nyugodtan Dainak, hm, én hívhatlak Hayatonak? Á túl hosszú, mit szólsz a Yatohoz? - Teljesen komolyan gondolta, közben Momo felugrott az asztalra. Mindenkinek volt külön tanuló asztala, egy kis éjjeli lámpával, és fölötte egy könyvespolccal, amin a rágcsálócska terráriuma volt elhelyezve. Azaz Daiénál.
- Ő pedig itt Momo, remélem jól kijöttök majd. - Momo egyetlen pillantást sem vetett az új betévedőre. Előbb a szoba, utána az összes többi.
Ekkor nyitott be még egy tag, már messziről hallani lehetett valamilyen zenét. Vad basszust, és gitárt vélt felfedezni benne. A szőke fiú, láthatóan nem japán volt és mintha nem vette volna észre őket. Talán a fejhallgatója miatt. Dai komótosan mellette termett és megkocogtatta a vállát, majd kis habozás után nem meghajlással hanem kézfogással üdvözölte az érkező szobatársat. Azaz, nyújtotta az új fiú felé üres tenyerét.
- Szia. Takuya Daiki. Örvendek. - Körülbelül bő két méter magas, széles vállú, izmos embertömeg magasodott a külföldi fiú fölé, egy esetlen kéztartással és elhadart japán köszönéssel, illetve fülig érő mosollyal.
Momo ekkor döntött úgy, hogy gazdája mégis hiányzik neki, és megvalósítandó tervét, leugrott a padlóra, hipersebességre kapcsolt, majd felfutott Daiki vállára. Hiába, ugróegerek.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai Empty Re: [Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai

Témanyitás by Nezu on Hétf. Jún. 25, 2018 6:27 pm

Kérésre és az inaktivitásra való tekintettel a játékot lezárom.
Mivel nincs meg a szükséges körök száma, így ez nem használható fel szintlépéshez.
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

[Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai Empty Re: [Ismi]Szobafoglaló - szereplők:Yato&Thor&Dai

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.