Oyama Hayato

Go down

Oyama Hayato Empty Oyama Hayato

Témanyitás by Oyama Hayato on Pént. Márc. 09, 2018 8:19 pm

Név: Oyama Hayato
Hősi név: -
Becenév: Haya/Ato
Nem: férfi
Foglalkozás: Tanuló
Kor: 14
Osztály-évfolyam/specializáció: 1-G

Kinézet: Durván 168 centi magas lehet Hayato. Haja vörösesbarna szinű, általában kócos és úgy áll ahogy elaludta. Kedvenc öltözete egy sötétkék kapucnis pulóver melyen smaragdzöld háromszögek, illetve nyíl alakú minták vannak, alatt egy egyszínű piros pólót, nadrágja egy barna farmer, melyhez általában egy sötétkék-fehér edző cipőt vesz. Iskolatáskája narancs sárga színű és a keze ügyében mindig a kedvenc piros gumi labdája található.

Jellem: Végtelenül lusta fiú, imád elbambulni, és csak zenét hallgatva kibámulni a fejéből. Alapvetően egy vágyakozó típus, gyermekkorától kezdve vonzotta a hős lét, még annak ellenére is, hogy a gettóban nőtt föl. Sose szégyellte, hogy honnan is jött ám anyja gyakran felhívta rá a figyelmét, hogy jobb ha nem hangsúlyozza egy ismerkedés során. Nagyszájú és legtöbbször, próbálja lazának kiadni magát, könnyen barátkozik és kifejezetten közvetlen, általában ha valakit megkedvel azzal tetszik vagy sem beszélgetni és hülyéskedni fog. Gyakran töri csínyeken és rosszaságokon a fejét, de legtöbbször inkább figyelem felkeltés céljából, mintsem rosszakaratból. Mindenkiben próbálja megkeresni a jót, könnyen belelát az emberekbe, kifejezetten jó ember ismerő. Lustasága ellenére utál feladni dolgokat. Annak ellenére, hogy barátságos pontosan annyira könnyen gurul dühbe is. Kifejezetten értelmes és jól feltudja mérni a helyzeteket, még akár okos is lehetne, ha nem lenne ennyire lusta.

Quirk:

Swap!

Egy Emitter típusú Quirk. Hayato képes önmagát egy élettelen tárgyal, illetve két élettelen tárgy helyzetét megcserélni, annak minden kinetikai (mozgási) energiájával megcserélve. Tehát tegyük fel ha eldob egy labdát x km/h sebességgel és azt a labdát kicseréli egy nyugalmi állapotban lévő kővel amit a kezében tart, akkor a kő fog a labda pályáján tovább haladni a labda pedig kezében lesz nyugalmi állapotban. Tegyük fel ha saját magát szeretné kicserélni valamivel akkor egy közel azonos tömegű tárgyat kell keresnie, amivel saját magát is megtudja cserélni.
Ha túl sokszor változtatja a saját helyzetét egy órán belül akkor az érzékszervei könnyen összezavarodhatnak, és könnyen elájulhat, mert az agya nem képes felfogni a hirtelen hely változtatások sokaságát.
Ha pedig más tárgyaknak a helyzetét változtatja sokszor, akkor iszonyatos fejfájás és általában a bal szemének a bevérzése lesz az eredmény.

Tulajdonságok

Erő: E
Elme: D
Kitartás: E
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányitás: CFelszerelés

Kedvenc gumilabdája

Játékok

Példa Játék (Játék típúsa, Jutalmak)

Pénzügy

Elötörténet + 5.000 Yen
Oyama Hayato
Oyama Hayato

Posts : 5
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 05.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.