Aria Thompson-Shadow Broker

Go down

Aria Thompson-Shadow Broker

Témanyitás by Shadow Broker on Vas. Márc. 11, 2018 2:21 pm

Játéktípus: normál
Név: Aria Thompson
Fedőnév: Shadow Broker
Kor: 16
Nem:

Quirk:
Erőtér generálás:

Aria képes az elméje erejével kivetíteni erőtereket a 25m-es körében. Ezek az erőterek vagy képesek a mögötte lévőt álcázni, azaz majdnem tökéletesen láthatatlanná tenni, vagy pedig képes tárgyakat, személyeket azon kívül tartani. Aria továbbá képes azt egyenes irányba mozgatni azt. Az erőtér mérete bármekkora lehet, azonban emiatt sokkal rövidebb ideig képes azt fenntartani, továbbá az erőtér által felfogott dolgok mennyisége megterheli a képesség hordozóját.

Összesítve: A karakter képességének az erősségei, hogy azzal VAGY fényt VAGY tárgyakat képes kívül tartani, továbbá egyenes irányban mozdítható (a vektor nullpontja maga a karakter). Hátrányai, hogy az erőteret érő terhelés és/vagy a mérete növelése komoly terhelést jelent az agy számára.

Az erőtér mérete és erőssége növelhető, alap esetben Ariát körül ölelő gömb olyan 2m átmérőjű (ezt láthatatlanságra 1 órán át képes alap esetben fenntartani, de ilyenkor nem véd támadás ellen), ezt mindkét esetben 1-1 plusz quirk pointtal lehet növelni, azaz egy 4m átmérőjű gömbnyi felület fenntartása 2 quirk pont és így tovább, vagy egy azonos erejű quirktől erősebb támadás kivédése plusz pontot visz el szintkülönbségtől függően.

Kinézet:
Amerikai apa és japán anya gyermeke, bőre kissé barnított magassága 165cm körüli. Haja sötétbarna, akárcsak a szeme színe. Testalkata átlagos, bár akrobatikusan képes mozogni, emellett nagyon hajlékony. Ismertető jegye a bal alkarján található tetoválás. Ruházata változó, mint minden magára adó embernek ezért erre nem térnék ki, Shadow Broker módban pedig vagy álcázza magát erejével, vagy pedig valami sötét amolyan rokker-metál vonalat követe sötét ruházat, illetve hangulattól függő.

Jellem:
Összetett jelleme van Ariának kora ellenére. Apja nagy hatást gyakorolt rá, így komolyságot lelhetünk fel nagy mennyiségben. Ugyanakkor az iskolában kedvét leli a titkokban az olyan pici információkban, amik miatt másokat hülyének nézhet. Elfoglalt pozíciója és személye miatt titkolózik és tereli a témát, ha róla van szó, főleg ha a szabad idejéről. Persze nem titkolja, hogy klubbot vezet, meg családját sem, csak az egyéb dolgokat.
Egyébként általánosságban kedves és nyitottnak tűnhet mások előtt, talán túlzottan kíváncsinak.

Előtörténet:
//Az előtörténet egyesek számára zavaró esetleg meghökkentő dolgokat tartalmazhat. Ezt figyelembe véve olvassátok el//
Aria Thompson, mint ahogy a neve is sugallja nem Japán. Ennek egy nyomós oka van, melyet hamarosan kifejtek, azonban figyelmeztetek mindenkit, hogy az egyszerű lányka képét felejtse is el. Aria vagy, ahogy sokan ismerik a Shadow Broker nem az a tipikus tinédzser figura.

1945-öt írunk. A világ lángokban ég, Európában a háború pár hónappal ezelőtt már véget ért. A náci párt és minden tette végül a napvilágra került, majd hamar az ország vesztét okozta. A világ keleti felén, a Csendes-óceán térségében a japán-amerikai erők továbbra is a végső győzelemért harcoltak, azonban a Szövetségesek legmeghatározóbb állama már a háború befejeztét jelentő fegyver birtokában volt. A két bomba hatalmas pusztító ereje két várost törölt el a föld felszínéről, csupán a síkitó árnyékokat hagyva maga után. A pusztítás oly mértékben mindent elsöprő volt, hogy az addig büszke és végletekig makacs Japán Császár végül kapitulált az Egyesült Államoknak, így ezzel a Szövetségesek és a Szovjetunió győzelmével ért véget a világháború.
Azonban a béke nem teljesen járt együtt mindkét fél fegyver letételével. A Japán vezetés aláírta, hogy nem állít fel többet saját hadsereget, csupán védelmi céllal és az Egyesült Államok felügyeletével, ami egyben azt is jelentette, hogy az USA amerikai ügynököket küld a térségbe.

Ezzel a megegyezéssel került az 1980-es évek elején Japánba az ifjú John Thompson a CIA képviseletében. John feladata a Japánt érintő kérdések felügyelete volt, hogy elkerülje a világ a harmadik világháborút. Kormányt, a hadsereget, a nagy multi cégeket kellett megfigyelnie. Ő volt az a személy, aki megbízása keretében az összekötő volt az Államok és a Japánban lévő ügynökök között.

Teltek az évek és a CIA ügynök hálózata szépen terjedt ki Japán egészére és ennek a hálózatnak a feje egy személy volt a Shadow Broker. Nappal a férfi az amerikai cégek képviseletében a beruházásokról tárgyalt, míg szabad idejében, ami mint kiderül nem is annyira szabad~ az ügynök hálózat felügyelője volt. A komoly hálózat komoly információ mennyiséget szolgáltatott a férfi számára, aki nem hülye ember lévén ezzel hazáját szolgálta. Az inkognitó kiválónak bizonyult, hiszen közben a manapság csak Japán-csoda néven ismert gazdasági fellendülés végbe ment. Azonban miután már a Japán ipar nem volt az amerikai tőke fogságában, azaz nem volt rá igénye, a Shadow Broker helye is megingott. Személyét a CIA nem látta tovább szükségesnek a szigeten, így hacsak nem talál ki hamar valami indokot, ami miatt maradnia kell az országban haza kell térnie.

Miért is akart John Japánban maradni?-kérdezhetitek.

Nos a válasz nagyon egyszerű. Az üzleti élete a kis sunyi háttérben terjedő információk miatt elég jól fizetett, a rendszer melyet alapvetően ő tartott fent ezekre az évekre már nem csak az amerikai kormánynak szolgáltatott információt, hanem annak is, aki hajlandó volt megfizetni az árát. Nameg a másik ok ami miatt John ott akart maradni a szerelme. Koneko az ifjú lány volt John élete szerelme, és nem akarta ott hagyni.

John így hamarosan nyitott egy bárt Tokio központjában, amivel a nagykövetségnél elérte, hogy Japánban maradhasson. A Purgatórium néven lett ismert ez a szórakozó hely.

A Purgatórium egy kétszintes szórakozó hely volt, ami nem válogatta meg a vendégeinek a személyét. A Shadow Broker hálózat immár az állami felügyelet nélkül üzemelhetett a helyen. Az alsó szinten a gyanútlan ember egyszerű szórakozóhelyet talált, a maga zsibongó és zsúfoltságával, a finom és különleges italokkal, ahova a fiatal japán szórakozni vágyó személyek jártak be. Ezzel szemben azonban a felső szinten már teljesen más kép tárult elénk. A VIP részleg több részből állt, amit egyrészt bárki kibérelhetett, másrészt a Broker szívesen használta a titkos találkozóinak a megszervezésére.

A hely sötét és baljós hangulatot árasztott magából a felső helyen, alul pedig a klasszikus szórakozóhely pezsgését kínálta. Az emeleten a 24 privát helységben külön-külön megtalálható volt a férfiak szórakoztatására egy-egy rúd, amit ha akartak kitudtak használni pár hölgyet beinvitálva, azonban ezen túl még bárpult és karaoke felszerelések is voltak a helységekben. Az egyik azonban kitűnt a többi közül. A csak „kilátónak” nevezett 13-as szobában volt megtalálható a Purgatórium gazdája és uralkodója. A hely drámaiságát pedig csak növelte, ahogy a sötétített üvegen át(ami mellesleg egy különleges kijelző is volt egyben) a konferencia terem egyenesen a gyanútlan tömeg felé magasodott, ezzel a gazda megfigyelhette a „szolgáit”.

De hogyan is kerül a képbe Aria?

John szépséges feleségével a CIA elhagyása után Összeházasodott. A gyönyörű esküvőn a Shadow Broker régi kollégái és az amerikai nagykövet is részt vett, majd az ifjú pár a mézes hetekre elutazott Hawaii-ra. Kilenc hónapra rá megszületett a pici Aria. A lányról hamar kiderült, hogy különleges erők birtokában van, amit szüleitől örökölt, ugyanis ahogy Koneko úgy John is különleges képességek tulajdonában volt. John képes volt magát eltűntetni ha koncentrált, Aria édesanyja pedig különleges áthatolhatatlan falakat tudott akaratával készíteni. Különleges pár voltak együtt, akik bármit és bárkit képesek voltak legyőzni. Vagyis lettek volna, ha kellett volna.

Aria születése után sok fejfájást okozott szüleinek, ugyanis a síró kisgyerek néha akaratlanul eltüntette magát, így a két szülő képtelen volt őt megtalálni, csupán a hang alapján lőtték be merre is van a baba. Ekkor a fiatal pár még azt hitte, hogy John képességét örökölte a kicsi, azonban erre hamar rácáfoltak. A szerelmes párnak ugyanis nemsokára rá született egy másik gyermeke is és a kis srác a Subaru nevet kapta. Elég fura volt a még két éves Ariának, hogy nem kapja meg ugyanazt a mennyiségű törődést, és kisgyerek lévén csak annyit látott, hogy a másik baba kapja a szeretetet, akit előszeretettel tüntetett el szülei elől, vagy épp a furmányos sírógép elé egy áthatolhatatlan erőteret tett, hogy ne tudják felvenni helyette.
Nem is kell mondanom a dolog elég csúnyán betett a két testvér kapcsolatának, és emiatt is csendes erőtérdobálás volt a kedvenc programjuk a koraesti órákban, szülei legnagyobb örömére.

Szépen cseperedtek a gyerekek. Subaru iskolába járt, bár nem volt túl jó tanuló, ereje sem volt túl nagy, nővéréhez viszonyítva. Aria teljesen más szinten mozgott. Okos volt, talán korához képest túlságosan is, minden iskolában minden tárgyából kitűnő eredményeket ért el. Kedvenc tárgyai a matematika, történelem és az irodalom volt, azonban könnyen tanult meg más nyelveket is, hamar megtanult a két anyanyelve mellett másik két nyelve, névlegesen a franciát és az oroszt. Mindemellett ereje pedig az egekben volt, még apjánál és anyjánál is erősebb volt a 14 éves szülinapjára. Így a környéken nyílt iskolába kezdett járni, hogy belőle is hőst képezzenek. Ez volt a lány álma.

Vagyis inkább az idős Shadow Broker azt hitte. A jó tanulmányok és a jó képzés azonban nem volt Ariának annyira vágya, inkább apja nyomába akart lépni, egyébként sem talált kihívást a tanulásban, már kiskora óta látta, ahogy apuci sok más bácsival tárgyal és mindenki azt csinálja amit mondott neki az apuci. Ez kissé torzult képet adott neki a világról és ő is olyan akart lenni, mint az apja. Miután elkezdte az iskolát, a hősképzőt, Aria ezt el is mondta édesapjának, akiből könnyeket csalt ki ezzel a vallomással. Az idős férfi ezért azt lépte meg amit senki nem mert volna. Az ifjú lányra hagyta a helyet kezdetben, aki hamar felvirágoztatta a Purgatóriumot, és a hatvan év körüli apuka büszkén nézte, ahogy Aria ült a 13-as terem székében. Továbbá a lány megtanult a lőfegyverekkel bánni és a szavakat forgatni. Azonban az öröm éve hamar elszállt. John megbetegedett.

Aria és családja nem tudta, hogy kéne kezelnie apja tüdőrákját, akinek az állapota gyorsan romlik, viszont a köhécselő férfi amikor megtudta a rosszhírt úgy döntött elmond mindent a 15 éves lánynak, anyja tiltakozása ellenére. A Shadow Broker visszavonulásra kényszerült.
Aria meglepődve és egyben összerakva a kirakóst azonban nem hagyta ennyiben a dolgot. Hiszen apja örököse volt, sőt még erősebb is mint apja volt. Így a fiatal lány úgy döntött nem engedi, hogy a klub széthulljon, hogy a Hálózat széthulljon. Apja leghűbb embereit megtartva igyekezett felvenni apja címét, ami bár pár szálat elhagyva, de jól sikerült. A kislányból lett a rejtélyes Shadow Broker.

Elkezdett dolgozni, mindent megtanult, amit apja. Tárgyalt és kereskedett főleg információval, amit az egykori CIA hálózat maradéka szolgált és még sok mással is. A Purgatórium ugyanis sötét titkokat rejtett mindenki számára. Az ifjú lány rájött a modern világban rejlő lehetőségekre és az iskola mellett betöltve az apja helyét áramoltatta az információt a bűnözőknek és a hősöknek egyaránt. Persze senki nem tudta, hogy ki ül az asztal végén, Aria jól ügyelt személyének titokban tartására, ugyanis, az iskolája nem biztos jó néven venné, ha egyik diákja egy informátor lenne.

A fekete hajú lány sikeres lett az üzletben, de nézzük mi történt az iskolában.

Az iskola jó névvel bírt és kiváló képzést adott a diákjainak, amit világszerte elismertek. Aria amikor felvételt nyert a Hősképző Akadémiára hihetetlenül boldog volt. Kiváló tanuló, kiemelkedő tanulmányi eredmények, azonban, hogy ne legyen túl feltűnő erejét kissé visszafogta. Amikor lehetőségek voltak gyakorlati vizsgákat letenni Aria inkább elhalasztotta azt, ugyanis pár tanára szerint
-Egyedül nem képes a feladatokat ellátni

-chö még, hogy nem?-gondolta, hiszen jól tudta, hogy egyedül több, mint jól elboldogulna a terepen, de hátha ezt akarja az igazgatóság akkor ezt kapja. Aria kissé erősnek gondolta magát a Támogató Hős szerepéhez, de nem bánta volna, ha ezt kapja, hiszen ha egyszer végül hős lesz, vagy hős mellé kerül, akkor a Shadow Broker kitűnő alapot nyújthat a feladatokhoz. Ugyanakkor az iskola keretei megkötéseket is jelent, hiszen nem lehet fullba tolni az üzletet, és vigyázni is kell nehogy elszólja magát.

Jól tudta, hogy a kétes szerepe könnyen visszaüthet neki, de ettől, csak izgalmasnak találta az egészet. Minden hétköznap abba az iskolába járt, amibe az a pár hős is, aki néhanapján hozzáfordult a 13-as szobában az információért, könnyen lehet, hogy épp te leszel a következő, aki Aria Thompson, vagy a Shadow Broker segítségét kéri majd, egy ügy megoldásához.
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Aria Thompson-Shadow Broker

Témanyitás by Nezu on Vas. Márc. 11, 2018 3:38 pm

Üdv.

Az eleje nagyon tetszett a történetnek, szeretem ahogy a történelem keveredik a kitalált világokkal. Az is tetszett, ahogy a kis Aria gondot okoz a szüleinek a quirkje miatt és ahogy később a testvérével is kicseszik Very Happy. Ezek alapján nagyon pozitívan álltam a történethez, aztán a kari elkezdett felcseperedni. A legnagyobb probléma továbbra is, amit pm-ben beszéltünk, hogy a karaktered sokkal nagyobb "erővel" bír, mint azt egy kezdő karakternek engedhetnénk. Ezt már csak tetézi, hogy IC is egy kicsit túl van tolva a karakter képességei és tudása. Csak, hogy kiemeljen 14-16 éves korára, megtanul négy nyelvet, lőfegyverekkel bánni, a quirkjét tökéletesíteni (a szüleinél is erősebb miatt gondolom ezt) és még kiváló üzleti és vezetői készségei vannak. Ez így nagyon sok, egy felnőtt karakternél aki már 25-30 év körül van még el tudom képzelni, de így nem, és még akkor is probléma lenne azzal, hogy a pontok nem tükröznék a karakter előtörténetben leírt képességeit. Ezt így ebben a formában nem tudom elfogadni, így az előtörténeted elutasítom
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Aria Thompson-Shadow Broker

Témanyitás by Shadow Broker on Vas. Márc. 11, 2018 7:19 pm

Őszintén sajnálom, ha nem tetszett, de ezért is kértem, hogy privátban egyeztessünk az ET-vel kapcsolatban is, arra nem adtál választ. Javaslatokat azonban adhattál volna javításra mielőtt elutasítod.
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Aria Thompson-Shadow Broker

Témanyitás by Shadow Broker on Vas. Márc. 11, 2018 10:05 pm


Játéktípus: normál
Név: Aria Thompson
Fedőnév: Shadow Broker
Kor: 26
Nem:

Quirk:
Erőtér generálás:


Aria képes az elméje erejével kivetíteni erőtereket a 25m-es körében. Ezek az erőterek vagy képesek a mögötte lévőt álcázni, azaz majdnem tökéletesen láthatatlanná tenni, vagy pedig képes tárgyakat, személyeket azon kívül tartani. Aria továbbá képes azt egyenes irányba mozgatni azt. Az erőtér mérete bármekkora lehet, azonban emiatt sokkal rövidebb ideig képes azt fenntartani, továbbá az erőtér által felfogott dolgok mennyisége megterheli a képesség hordozóját.

Összesítve: A karakter képességének az erősségei, hogy azzal VAGY fényt VAGY tárgyakat képes kívül tartani, továbbá egyenes irányban mozdítható (a vektor nullpontja maga a karakter). Hátrányai, hogy az erőteret érő terhelés és/vagy a mérete növelése komoly terhelést jelent az agy számára.

Az erőtér mérete és erőssége növelhető, alap esetben Ariát körül ölelő gömb olyan 2m átmérőjű (ezt láthatatlanságra 1 órán át képes alap esetben fenntartani, de ilyenkor nem véd támadás ellen), ezt mindkét esetben 1-1 plusz quirk pointtal lehet növelni, azaz egy 4m átmérőjű gömbnyi felület fenntartása 2 quirk pont és így tovább, vagy egy azonos erejű quirktől erősebb támadás kivédése plusz pontot visz el szintkülönbségtől függően.

Kinézet:
Amerikai apa és japán anya gyermeke, bőre kissé barnított magassága 165cm körüli. Haja sötétbarna, akárcsak a szeme színe. Testalkata átlagos, bár akrobatikusan képes mozogni, emellett nagyon hajlékony. Ismertető jegye a bal alkarján található tetoválás. Ruházata változó, mint minden magára adó embernek ezért erre nem térnék ki, Shadow Broker módban pedig vagy álcázza magát erejével, vagy pedig valami sötét amolyan rokker-metál vonalat követe sötét ruházat, illetve hangulattól függő.

Jellem:
Összetett jelleme van Ariának kora ellenére. Apja nagy hatást gyakorolt rá, így komolyságot lelhetünk fel nagy mennyiségben. Ugyanakkor az iskolában kedvét leli a titkokban az olyan pici információkban, amik miatt másokat hülyének nézhet. Elfoglalt pozíciója és személye miatt titkolózik és tereli a témát, ha róla van szó, főleg ha a szabad idejéről. Persze nem titkolja, hogy klubbot vezet, meg családját sem, csak az egyéb dolgokat.
Egyébként általánosságban kedves és nyitottnak tűnhet mások előtt, talán túlzottan kíváncsinak.

Előtörténet:
//Az előtörténet egyesek számára zavaró esetleg meghökkentő dolgokat tartalmazhat. Ezt figyelembe véve olvassátok el//
Aria Thompson, mint ahogy a neve is sugallja nem Japán. Ennek egy nyomós oka van, melyet hamarosan kifejtek, azonban figyelmeztetek mindenkit, hogy az egyszerű lányka képét felejtse is el. Aria vagy, ahogy sokan ismerik a Shadow Broker nem az a tipikus tinédzser figura.

1945-öt írunk. A világ lángokban ég, Európában a háború pár hónappal ezelőtt már véget ért. A náci párt és minden tette végül a napvilágra került, majd hamar az ország vesztét okozta. A világ keleti felén, a Csendes-óceán térségében a japán-amerikai erők továbbra is a végső győzelemért harcoltak, azonban a Szövetségesek legmeghatározóbb állama már a háború befejeztét jelentő fegyver birtokában volt. A két bomba hatalmas pusztító ereje két várost törölt el a föld felszínéről, csupán a síkitó árnyékokat hagyva maga után. A pusztítás oly mértékben mindent elsöprő volt, hogy az addig büszke és végletekig makacs Japán Császár végül kapitulált az Egyesült Államoknak, így ezzel a Szövetségesek és a Szovjetunió győzelmével ért véget a világháború.
Azonban a béke nem teljesen járt együtt mindkét fél fegyver letételével. A Japán vezetés aláírta, hogy nem állít fel többet saját hadsereget, csupán védelmi céllal és az Egyesült Államok felügyeletével, ami egyben azt is jelentette, hogy az USA amerikai ügynököket küld a térségbe.

Ezzel a megegyezéssel került az 1980-es évek elején Japánba az ifjú John Thompson a CIA képviseletében. John feladata a Japánt érintő kérdések felügyelete volt, hogy elkerülje a világ a harmadik világháborút. Kormányt, a hadsereget, a nagy multi cégeket kellett megfigyelnie. Ő volt az a személy, aki megbízása keretében az összekötő volt az Államok és a Japánban lévő ügynökök között.

Teltek az évek és a CIA ügynök hálózata szépen terjedt ki Japán egészére és ennek a hálózatnak a feje egy személy volt a Shadow Broker. Nappal a férfi az amerikai cégek képviseletében a beruházásokról tárgyalt, míg szabad idejében, ami mint kiderül nem is annyira szabad~ az ügynök hálózat felügyelője volt. A komoly hálózat komoly információ mennyiséget szolgáltatott a férfi számára, aki nem hülye ember lévén ezzel hazáját szolgálta. Az inkognitó kiválónak bizonyult, hiszen közben a manapság csak Japán-csoda néven ismert gazdasági fellendülés végbe ment. Azonban miután már a Japán ipar nem volt az amerikai tőke fogságában, azaz nem volt rá igénye, a Shadow Broker helye is megingott. Személyét a CIA nem látta tovább szükségesnek a szigeten, így hacsak nem talál ki hamar valami indokot, ami miatt maradnia kell az országban haza kell térnie.

Miért is akart John Japánban maradni?-kérdezhetitek.

Nos a válasz nagyon egyszerű. Az üzleti élete a kis sunyi háttérben terjedő információk miatt elég jól fizetett, a rendszer melyet alapvetően ő tartott fent ezekre az évekre már nem csak az amerikai kormánynak szolgáltatott információt, hanem annak is, aki hajlandó volt megfizetni az árát. Nameg a másik ok ami miatt John ott akart maradni a szerelme. Koneko az ifjú lány volt John élete szerelme, és nem akarta ott hagyni.

John így hamarosan nyitott egy bárt Tokio központjában, amivel a nagykövetségnél elérte, hogy Japánban maradhasson. A Purgatórium néven lett ismert ez a szórakozó hely.

A Purgatórium egy kétszintes szórakozó hely volt, ami nem válogatta meg a vendégeinek a személyét. A Shadow Broker hálózat immár az állami felügyelet nélkül üzemelhetett a helyen. Az alsó szinten a gyanútlan ember egyszerű szórakozóhelyet talált, a maga zsibongó és zsúfoltságával, a finom és különleges italokkal, ahova a fiatal japán szórakozni vágyó személyek jártak be. Ezzel szemben azonban a felső szinten már teljesen más kép tárult elénk. A VIP részleg több részből állt, amit egyrészt bárki kibérelhetett, másrészt a Broker szívesen használta a titkos találkozóinak a megszervezésére.

A hely sötét és baljós hangulatot árasztott magából a felső helyen, alul pedig a klasszikus szórakozóhely pezsgését kínálta. Az emeleten a 24 privát helységben külön-külön megtalálható volt a férfiak szórakoztatására egy-egy rúd, amit ha akartak kitudtak használni pár hölgyet beinvitálva, azonban ezen túl még bárpult és karaoke felszerelések is voltak a helységekben. Az egyik azonban kitűnt a többi közül. A csak „kilátónak” nevezett 13-as szobában volt megtalálható a Purgatórium gazdája és uralkodója. A hely drámaiságát pedig csak növelte, ahogy a sötétített üvegen át(ami mellesleg egy különleges kijelző is volt egyben) a konferencia terem egyenesen a gyanútlan tömeg felé magasodott, ezzel a gazda megfigyelhette a „szolgáit”.

De hogyan is kerül a képbe Aria?

John szépséges feleségével a CIA elhagyása után Összeházasodott. A gyönyörű esküvőn a Shadow Broker régi kollégái és az amerikai nagykövet is részt vett, majd az ifjú pár a mézes hetekre elutazott Hawaii-ra. Kilenc hónapra rá megszületett a pici Aria. A lányról hamar kiderült, hogy különleges erők birtokában van, amit szüleitől örökölt, ugyanis ahogy Koneko úgy John is különleges képességek tulajdonában volt. John képes volt magát eltűntetni ha koncentrált, Aria édesanyja pedig különleges áthatolhatatlan falakat tudott akaratával készíteni. Különleges pár voltak együtt, akik bármit és bárkit képesek voltak legyőzni. Vagyis lettek volna, ha kellett volna.

Aria születése után sok fejfájást okozott szüleinek, ugyanis a síró kisgyerek néha akaratlanul eltüntette magát, így a két szülő képtelen volt őt megtalálni, csupán a hang alapján lőtték be merre is van a baba. Ekkor a fiatal pár még azt hitte, hogy John képességét örökölte a kicsi, azonban erre hamar rácáfoltak. A szerelmes párnak ugyanis nemsokára rá született egy másik gyermeke is és a kis srác a Subaru nevet kapta. Elég fura volt a még két éves Ariának, hogy nem kapja meg ugyanazt a mennyiségű törődést, és kisgyerek lévén csak annyit látott, hogy a másik baba kapja a szeretetet, akit előszeretettel tüntetett el szülei elől, vagy épp a furmányos sírógép elé egy áthatolhatatlan erőteret tett, hogy ne tudják felvenni helyette.
Nem is kell mondanom a dolog elég csúnyán betett a két testvér kapcsolatának, és emiatt is csendes erőtérdobálás volt a kedvenc programjuk a koraesti órákban, szülei legnagyobb örömére.

Szépen cseperedtek a gyerekek. Subaru iskolába járt, bár nem volt túl jó tanuló, ereje sem volt túl nagy, nővéréhez viszonyítva. Aria teljesen más szinten mozgott. Okos volt, talán korához képest túlságosan is, minden iskolában minden tárgyából kitűnő eredményeket ért el. Kedvenc tárgyai a matematika, történelem és az irodalom volt, azonban könnyen tanult meg más nyelveket is, hamar megtanult a két anyanyelve mellett másik két nyelvet, névlegesen a franciát és az oroszt. Így Ariát beíratták a legjobb iskolába Tokioban, hisz ez volt a lány vágya.

Vagyis inkább az idős Shadow Broker azt hitte. A jó tanulmányok és a jó képzés azonban nem volt Ariának annyira vágya, inkább apja nyomába akart lépni, egyébként sem talált kihívást a tanulásban, már kiskora óta látta, ahogy apuci sok más bácsival tárgyal és mindenki azt csinálja amit mondott neki. Ez kissé torzult képet adott neki a világról és ő is olyan akart lenni, mint az apja. Miután elkezdte az iskolát, Aria ezt el is mondta édesapjának, akiből könnyeket csalt ki ezzel a vallomással. Az idős férfi ezért azt lépte meg amit senki nem mert volna. Az ifjú lányra hagyta a helyet kezdetben, aki hamar felvirágoztatta a Purgatóriumot, és a hatvan év körüli apuka büszkén nézte, ahogy Aria ült a 13-as terem székében. Továbbá a lány megtanult a lőfegyverekkel bánni és a szavakat forgatni. Azonban az öröm éve hamar elszállt. John megbetegedett.

Szépen lassan kezdett az apuka kezei közül kihullani a dolgok, házhoz kötött lett John és ápolásra szorult. Ekkor határozta el, hogy Ariára hagyja az üzlet többi részét is, amint elég idős lesz. Persze az anyukának ez nem tetszett, de az egyik este a 16 éves lány mindent megtudott az apja titkos énéről.

Mindemellett persze Aria élte a szürke hétköznapokat. Átlagos iskolába járt és hozta saját formáját, nem történt semmi különleges vele, kivéve amikor jöttek a szünetek. Úgy érezte, hogy mivel édesapja helyét át kell vennie, ezért adnia kell ugyanazt a szintet amit ő tudott, így küzdősportokba kezdett, és saját képességeit kezdte fejleszteni. Mivel jól tudta, hogy fizikailag erőben nem tud túlszárnyalni sokakat így saját agilitását kezdte előtérbe helyezni. Beiratkozott az atléta klubba, délután pedig edzésekre járt. A hosszú tavaszi szünetekben pedig testvérével elutazott vidékre a képességeiket fejleszteni. Szerencséjükre a nagymamájuk egy csendes kis faluban élt a fő sziget északi részén, ahol az erdős vidékeken kiválóan tudták gyakorolni a „bújócskázást”.

Osztályelsőként végzett Aria az iskolában, még egy elismerést is kapott az igazgatótól, amivel bármelyik egyetemre felvették volna, de őt ez a rész egyelőre nem érdekelte. Kiutazott a nem túl távoli Dél-Kínai tengerre, ahol az instabil politikai helyzet és a magas korrupció miatt széleskörben elterjedt volt az alvilági élet befolyása.

Kapóra jött a fiatal frissen végzett lánynak. Nem nehéz egy informátornak megtalálni a megfelelő embereket a megfelelő helyen, így hamar rátalált egy apró csoportra, akik a helyi kalózkodás jeles képviselői voltak. Indonézia szigetei között kezdett pár ripaccsal hajókat fosztogatni és szigeteken vandálkodni, persze ez nem volt olyan komoly dolog, inkább a harci tapasztalatot növelte. Rá egy évre Kambodzsában rakta le a központját és egy jól felszerelt banda élére került, ugyanis egy ügyfél megkereste egy nagy multinacionális vállalat képviseletében, hogy a területen lévő versenytársakat kéne eltenni az útból. A japán érdekeltségű cég, cserébe rengetek pénzt potyogtatott a családjának, ami az édesapjának nem jött pont rosszul. Az ügyet sikerült elintéznie, azonban nem érezte, hogy itt elég lenne neki. Harci kézségeit és különleges quirkjének a fejlesztésére is tudott időt szánni, pláne hogy pisztolyok és puskák között találta magát és bizony a szükség hamar megtanít sok jó és rossz dologra is.

Otthon közben John állapota nem sokat változott. A háztól elszaladt lány pedig nem segített sokat az otthoni helyzeten, az üzletben viszont a modern technika csodájára, hogy nagy távból lehet emberekkel elhitetni, hogy ott vagyunk. Csak pár jól elhelyezett lámpa és hangszóró… Nade ezt félretéve, a Purgatórium kissé csendesebb hely lett, értve ez alatt a kevésbé legális részét, de mindenki azt hitte, hogy rendben vannak a dolgok.

Aria négy évig volt odakint. A húszas évei közepén tért vissza a házba, pont amikor testvére elvégezte az egyetemet. Fura de a kis töki jól gatyába rázódott és amíg nővére élte az életét ő addig tanult és diplomás lett. Nővérére pedig sok figyelmet fordított miután kiderítette hol van. Hírül küldte neki, hogy apjuknak nem sok ideje van hátra, így haza kell jönnie sürgősen. Persze ez nem volt igaz ebben a formában, az apa rákja ügyében egész szép fejlemények voltak mostanság, köszönhetően a kapott támogatásoknak. Persze Subaru elérte célját és nővére egy nap múlva becsapta a bejárati ajtót a fiú otthonán. Először mérges volt az öccsére Aria, de végül megértette, hogy miért is tette.

Lassan rendeződtek a dolgok a visszatéréssel kapcsolatban is. Aria újra elfoglalta apja helyét és a sötét helység feldobására készült, ezzel jelezve a visszatérését. Ki tudja mit talál ki a leányzó?
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Aria Thompson-Shadow Broker

Témanyitás by Nezu on Vas. Márc. 11, 2018 10:33 pm

Így már elfogadom
Nem írtad de az előtörténet alapján Polgár kasztként jelölöm meg.

A karaktered korát és életét is figyelembe véve kapod a jutalmat.
Kezdő tőkéd: 10000 yen
Kezdő tulajdonságaid: 2 C, 3 D, 1 E tier amit szabadon oszthatsz szét.
Kérlek mielőtt elkezdesz játszani ezek alapján írd meg az adatlapod és jó szórakozást
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Aria Thompson-Shadow Broker

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.