Natsuki Hikaru

Go down

Natsuki Hikaru Empty Natsuki Hikaru

Témanyitás by Natsuki Hikaru on Vas. Márc. 11, 2018 7:07 pm

Adatlap

Név: Natsuki Hikaru
Hősi név: Tsuki-onna
Nem: Nő
Foglalkozás: Diák
Kor: 14
Osztály-évfolyam/specializáció: Előkészítő tagozat

Kinézet: Nagyjából százhatvanhat centiméter magas és ötvenöt kilogramm. Hosszú narancssárga hajzuhatagát általában kiengedve hordja, de gyakran előfordulnak nála egyéb, átlagosabb hajviseletek is, mint például a lófarok, a hajfonat, vagy az eddig felsoroltak érdekes turmixa. Nem szeret kiegészítőket hordani hajkoronájában, így a hajgumikon kívül többnyire más nem is található benne. Bőre hófehér, nem jellemző rá a lebarnulás, vagy a napbarnítottság. Sárgás, mandula alakú szempárral rendelkezik, melynek árnyalatai gyakran változnak egy napszakhoz, vagy éppen egy évszakhoz igazodva. Ruházatát régebben a visszafogottság és a jellegtelenség jellemezte, ám most hogy önálló életet él, ez megváltozott. Sokkal jobban érvényesülnek benne ízlésének egyedi vonásai. Szereti a feketét, a fehéret, a szürkét, a narancssárgát, a citromsárgát és a pirosat. A szoknyát és a kivágottabb darabokat is előszeretettel hordja, a nőies és a kislányos darabok is egyaránt jól állnak neki. Lábbeliknél a csizmákat részesíti előnyben, hiszen azok védenek a leginkább minden esetleges hatástól. Sminkelni ritkán szokott, akkor is inkább csak az egyszerűbb dolgokkal tudja le az egészet, mint a szempillaspirál. Ha esetlegesen a helyzet megköveteli a rúzst, akkor a szájszínéhez legközelebbi árnyalatot választja, mert nem szereti (és talán nem is állnak olyan jól neki) az erőteljesebb színeket. Mindig van nála egy fekete oldaltáska, melyben a felszereléseit tárolja.

Jellem: Alaphangulata szinte mindig melankolikus, ám ezt általában igyekszik elrejteni a külső szemlélők elől. Nehezen kelti fel bármi is az érdeklődését és még annál nehezebben deríti jobb kedvre valami. A legtöbb külső hatást javarészt ignorálja, és csak megszokásból reagál rájuk valamilyen szinten, akár testbeszéddel, akár szavakkal. Ebből az állapotból többnyire csak nagyon extrém hatások szokták kilendíteni, ilyenkor előfordulhat, hogy az amúgy összeszedett és kimért nőből egy zavarodott, valamivel agresszívabb személy válik.
Nem mondható teljesen antiszociálisnak, de mégis sokkalta befele fordulóbb, mint az átlag. Szívesebben tölti az idejét könyvek között és egyéb magányosabb elfoglaltságokat végezve. Az alaptermészete kedves és nem is utálja zsigerből az emberiséget, de nem tartozik az örök hiperaktív napsugarak közé, akiknek minden személy egyszerre a barátjuk lesz. Ha elsőre érzéketlennek és bunkónak tűnne, az nem feltétlenül szándékos, vagy igaz. Sokkal jobban szereti a dolgokat logikusabb oldalról megközelíteni, semmint a szentimentális nézetekkel körbetapogatni azokat.
Konkrétabb céljai nincsenek, igazából a helyét keresi a világban, még akkor is, ha másoknak azt állítja, hogy ezt már rég megtalálta. Rövid távú, néha jelentéktelen célokat állítgat fel magának, ám hosszútávra még nem találta meg az igazi motivációját. Próbál erősebb lenni és fenntartani a tökéletes nő álarcát, miközben ő maga tudja legjobban, hogy messze áll ettől.
Világnézete labilis, nincsenek konkrét erkölcsi törvényei. Könnyedén veszi az élet-halál témát, amennyiben nem a saját maga életéről van szó. Együttérzést még csak színlelni is ritkán szokott, sosem értette, miért baj az, ha a gyengébb elhullik. Környezetében leginkább az erőt keresi, a megváltást és az útmutatást.
Alaptermészete nagyon kényes, a berögzült és betanult gondolkodási módja szerint él. Összességben tehát egy hatalmas nagy burokkal körbevett nőről van szó, aki a védőfalon belül csak egy zavarodott kislány, ám kívül egy határozott és erős nő képét mutatja. Hogy végül melyik énje fog érvényesülni és megtalálja-e valaha az igaz személyiségét, az még a jövő zenéje.

Quirk

Név: Alternative Dimension
Típus: Emitter (aktív)
Leírás: Hikaru a képességének ébredésétől fogva kapcsolatban áll egy saját kis zsebdimenzióval, mely az adottságainak alapját képezi. Képes a dimenzióba bármilyen felületen kapukat nyitni, ahogyan akarattal be is zárhatja azokat. Az egyszerre megnyitható kapuk számát az irányítás szintje határozza meg (D szinten ez négy kaput jelent, majd szintenként kettesével növekszik a szám). Többféleképpen kihasználható ez a képesség, melyeket az idő folyamán a lány kitapasztalt. Első felhasználási módja a „tárolás”, miszerint képes a dimenzióba kisebb tárgyakat elrejteni, majd azokat szükség esetén megidézni. A tárgyaknak a közvetlen közelében kell lennie, legfeljebb egy méter távolságban. A megidézésük szintén csak ilyen távlatban lehetséges. A tárgyak nem lehetnek nagyobbak és súlyosabbak Hikarunál, valamint mindenképpen élettelennek kell lenniük. A második lehetőség a „menedék”, melynek köszönhetően a használó képes lehet átlépni a zsebdimenzióba, rajta kívül legfeljebb négy fővel. Az egyetlen szabály itt az, hogy a többi személy is csak addig tartózkodhat a dimenzióban, míg Hikaru is velük van. Ha a lány elhagyja a helyszínt, akkor a többieket is kiveti magából a képesség (az időtartam a kitartással növelhető, szintenként negyed órával, negyed órától kezdődően). A harmadik és egyben utolsó felhasználási módja az „utazás”, melynek köszönhetően lerövidítheti az utat A pontból B pontba. Ezt csak akkor teheti meg, ha egyedül lép be a dimenzióba, vagy legfeljebb egy emberrel. Ilyenkor a kijáratot bárhol megnyithatja, ahová a párhuzamos dimenzión belül elsétál, eljut. Tehát alapvetően a képesség nem használható teleportálásként, csak a külső szemlélőknek tűnhet gyors helyváltoztatásnak, ennek ellenére a lánynak ugyanúgy el kell jutnia arra a pontra, ahol ki kíván lépni a dimenzióból. Amennyiben van vele valaki, dupla annyira szívja a kitartását és az energiáját a képesség használata. Fontos tudnivaló, hogy a létrehozott párhuzamos tér semmilyen hatással nincs a valódi térre, ahogyan fordítva sem igaz az állítás. Ez felvethet olyan veszélyeket, hogy a dimenzió elhagyásakor olyan helyre érkezhet a használó, ahol veszélybe kerülhet az élete (pl.: egy forgalmas országúton). Ezen kívül az idő múlása és a fizika is ugyanúgy működik, mint az eredeti világban, annyi különbséggel, hogy itt nincsenek emberek, állatok, járművek és esetleges tárgyak sem. Többnyire csak az épületek akadályozzák a használót a dolgokban. Amennyiben a határait feszegetve túl sokáig tartózkodik a téren belül, vagy túl gyakran használja a képességét, először elkezd kifáradni – álmosodni, majd végül egy kómaszerű állapotba esik, melynek köszönhetően egy-két órán keresztül nem lehet felébreszteni.
Tulajdonságok

Erő: D
Elme: D
Kitartás: C
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányitás: C

Felszerelés

  • Alap szuperhős ruha

Játékok

N/A

Pénzügy

Elötörténet (+5 ezer Yen)

Natsuki Hikaru
Natsuki Hikaru

Posts : 8
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 07.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.