Elisa Von Altmark - Bismarck-Chan

Go down

Elisa Von Altmark - Bismarck-Chan Empty Elisa Von Altmark - Bismarck-Chan

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Vas. Márc. 11, 2018 9:02 pm

Név: Elisa Von Altmark
Hősi név: Bismarck(Chan)
Nem:
Foglalkozás: Cserediák
Kor: 14
Osztály: Előkészítő tagozat

Kinézet:  A japán átlagnál jóval magasabb a maga 175 centijével. Hosszú, egyenes szálú szőke fürtjei vannak. Ez alól kék szemekkel figyel, némi szürkés/acélos beütéssel. Hosszú vékony végtagjai jól illenek nyúlánk testalkatához aminek monotonitását domborulatai jócskán megtörnek. Iskolába fehér, hosszú ujjú inget hord, rövid fekete szoknyával és combközépig érő harisnyával. Lábbeliként pedig egy fekete, rövidszárú, magas sarkú csizmát hord. Kiegészítőnek pedig Vaskeresztet alkalmaz. Nyakláncként és mandzsetta gombok gyanánt. Jobb kezén hegek találhatóak amit az ing jó része fed.

Hős kinézet:
Elisa Von Altmark - Bismarck-Chan 4-69 Elisa Von Altmark - Bismarck-Chan Bismarck.%28Kantai.Collection%29.full.2113212 Elisa Von Altmark - Bismarck-Chan Bismarck.%28Kantai.Collection%29.full.2290254

Jellem: Neveltetéséből adódóan kötelesség tudó és rendszerető. Amikor azt megköveteli a szituáció ez meg is nyilvánul. Végtelenül precíz. Ennek hozományaként higgadt… egészen addig amíg minden a terv szerint halad. Általában bosszantja ha homokszem kerül a gépezetbe de tudatosan igyekszik felülemelkedni ezen érzéseken még ha ez egy rövid dühkitörés után is következik csak be. Ilyenkor robbanékony, mint a Quirkje. Ha teheti elhagyja ezt a rideg megnyilvánulási formát. Ilyenkor teljesen kibújik az álarca mögül és messzire dobja a német tiszti arculatot. Ilyenkor rá se lehet ismerni, egyedül a magabiztossága az ami megmarad. De ez egy stabil, belülről fakadó, szinte megingathatatlan önbizalom. Kissé buja, csintalan és gonosz. Szereti zavarba hozni a másikat, nemtől és kortól függetlenül. Amikor teheti éli és élvezi az életet feszegetve a határokat de sosem átlépve azokat. Az annyira mélyen benne van, hogy még a legnagyobb révületből is vissza rántja a valóság talajára.

Quirk: - Blut und Ehre
Elisa apjához hasonlóan képes egész testéből erőteljes, nyers energiát, nagy sebességgel kibocsájtani. Kezdetben ez csupán egy nagy robbanásnak felelt meg. Idővel képesé vált végtagokra illetve fejre és törzsre bontani a kisülési helyeket. Így összesen 6 kisütési ponttal rendelkezik amik között képes egy-egy pangó töltetet átcsoportosítani. Pl.: Jobb lábból bal kézbe. Kezeivel már célzott lövéseket is le tud adni. Ezekhez némi koncentrációra van szüksége és erejük is hatoda egy teljes testes kisülésnek. Teljes kisülést naponta maximum 2-t képes produkálni, ami után időbe telik ,mire ismét feltöltődik akár csak egy kisebb kisülésről is legyen szó. Másrészről igen megterheli a testet, ahhoz, hogy csak úgy robbantgasson.
Idővel több egésztestes kisütésre lesz képes illetve tovább tudja majd osztani a kisülési pontokat. PL: Nem egész jobb kézből hanem csak kézfejből, vagy ujjból. Ezek ereje arányosan csökken a teljes egészhez képest. Fizikai állóképességével pedig növekszik az egy területre eső kisülések száma.
Egyszer képes volt egy teljes erejű kisülést leadni jobb kézzel. Hosszú műtétek sorozatával és nagyon erős gyógyítók segítségével sikerült megmenteni a kezét. A becsapódás erejéről ballisztikai vizsgálatok után megállapították, hogy felért a német csatahajók büszkeségének tűzerejével. Innen kapta becenevét: Bismarck-chan

Tulajdonságok:

Erő: D
Elme: D
Kitartás: E
Mozgékonyság: D
Ügyesség: C
Irányítás: DFelszerelés:
Alap Szuperhős ruha
Tulajdonság: A ruhába épített kiegészítő segítségével képes extrém távoli célpontok pontos becélzására.


Játékok

Ismerkedős:5/3
1. Puszítás - Folyamatban
2. Megékezés az osztályba - Folyamatban
3. Papírhajók és nehezékeik - Befejezve
4. Indulatkezelés a paradicsomban - Folyamatban

Harc: 3/0
1. Elisa vs Yori, avagy szörnyű erő a szörny ellen - Befejezve

Esemény:
1. 1. Gyakorlati óra - Lezárva (1)

Kaland: 3/2
1. Combat training - Folyamatban
2. Bummbumm - Lezárva (0,5)
3. Vérháború - Lezárva
4. A. klubb  - Folyamatban

Pénzügy 8250 Yen:
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.