Fallen Angel pályázatai

Go down

Fallen Angel pályázatai Empty Fallen Angel pályázatai

Témanyitás by Kagetani Mitsukai on Vas. Márc. 11, 2018 9:39 pm

Egyediség pályázat


Szuperhős ruha
Mitsu szuperhős ruhája egy alapvetően fehér miniruha nyitott mellkasi és háti résszel, melyet fekete kiegészítőkkel kombinál. A ruha könnyű, selymes anyagból készült, kialakítása révén kiemeli Mitsu nőies külsejét, és nem akadályozza a lány szárnyainak szabad mozgását sem. Az egyetlen fehér kiegészítő egy lapockáig érő miniköpeny, ezen kívül melltartója, könyékig érő kesztyűje és combharisnyája is fekete színben pompázik. Csuklószorítót visel, az egyik alá van rejtve a quirkjét kontroll alatt tartó karkötője, de mindig cserélgeti, hogy ne tudják sose, melyik kezét érdemes támadni. Homlokát és halántékát egy fém fejdísz védi, melyre apró csengők vannak erősítve - hát nem a lopakodás Mitsu erőssége.

Spoiler:
Fallen Angel pályázatai Latest?cb=20171206154122
Kagetani Mitsukai
Kagetani Mitsukai

Posts : 43
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 19

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 16000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Fallen Angel pályázatai Empty Re: Fallen Angel pályázatai

Témanyitás by Nezu on Szer. Márc. 14, 2018 8:27 am

*.*
A pályázatod elfogadom
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Fallen Angel pályázatai Empty Re: Fallen Angel pályázatai

Témanyitás by Kagetani Mitsukai on Kedd Ápr. 17, 2018 6:58 pm

NJK pályázat


Név: Holy Sister
Nem: nő
Kor: 41
Foglalkozás: hős
Kinézet: Magas, korához képest igazán fiatalos külsejű nő. Hátán hatalmas angyalszárnyak, feje felett fényes glória jelzi quirkjének erejét. Haja fekete, bár ez nem látszik a ruhájától. Szuperhős ruhája egy hosszú, földig érő apáca ruha, melynek azonban a szoknya része combig fel van vágva. Alatta fehér combharisnyát hord.
Jellem: Az önzetlenség fogalmát lehetne nyugodtan róla is mintázni. Mások épségét és jólétét teljes egészében a sajátja elé helyezi, még akkor is, ha ez a saját egészségét veszélyezteti. Mindenkihez pozitívan áll hozzá, és segíteni akar, ha kell, ha nem. Túlságosan aggódó típus, már-már nevetséges szinten.

Quirk: Angel Light
Kezéből vakító fényt bocsát ki, mellyel bármilyen súlyos sérülést képes meggyógyítani. Minél súlyosabb a sérülés, annál tovább tart a gyógyítás. Értelemszerűen halálos sebeket nem tud meggyógyítani. Betegségek, vírusok ellen sem hat a quirkje, csak fizikai sérüléseket képes helyrehozni. A quirk használata erősen ártalmas a saját egészségére, egy-egy hosszabb gyógyítási etap után gyakran lesz rosszul és köp vért, szóval szárnysegédjei elsősorban azért vannak ott, hogy őt helyrepofozzák...
Név: Black Fist
Nem: férfi
Kor: 44
Foglalkozás: hős
Kinézet: Közel két méter magas, széles vállú, nagydarab, kopasz fekete férfi dús, ősz szemöldökkel. Tar fejére egy vörös jelkép, a harcművész iskolája címere van tetoválva. Nincs külön szuperhős ruhája, egy régi, szakadt, fekete vászon mellényt és egy ehhez hasonló nadrágot hord babonából.
Jellem: Félelmetes hang, félelmetes külső. Nem akarsz vele találkozni egy sikátorban. Nagyon szigorú, pattogó hangja van, felsőteste pedig annyira izmos, hogy úgy néz ki, mint aki szétroppantja a koponyádat csupán azzal, hogy megfogja a fejed. Ehhez képest nagyon ügyes kezei vannak, csodaszép figurákat tud faragni fából. Elvárja a fegyelmet és a szorgalmat, de amúgy jószívű figura, és egy kis sütivel még a haragját is el lehet párologtatni.

Quirk: Power Punch
Egyszerű, fizikai erő alapú quirk, mely a férfi összes izmának erejét képes egyetlen ütésbe összpontosítani. Pusztító ereje képes akár egy több emeletes épületet is földig rombolni, ugyanakkor az ütés után bő egy óráig csak minimális ereje marad, és úgy üt, mint egy kislány. Szerencsére képzett pusztakezes harcos, a quirkjét csupán aduászként tartogatja vészhelyzet esetére.
Kurokobushi Agency
Black Fist hősügynöksége, amelynek jelenleg tagja Mitsukai is. A jelentéktelennek számító ügynökség egy társasház legfelső emeletét foglalja el, és csupán egy előtér, egy közösségi szoba, egy főnöki iroda, egy pihenő, egy mosdó és egy edzőterem alkotja a létesítményt. A Kurokobushi offenzív képességű, lehetőleg nagy pusztító erővel bíró tagokra specializálódott, bár legfőbb tevékenységük kimerül az eltűnt gyerekek szüleinek megkeresésében és a szemétszedésben, csak ritkán keverednek bűnözők közelébe.
Az ügynökség tagjai:
- Black Fist: Az ügynökség alapítója, Mitsu senseinek szólítja.
- Fallen Angel: A zöldfülű szárnysegéd, történetünk főhőse.
- Momentum: Black Fist osztálytársa volt az U.A-ban, közel harminc éve harcolnak egymás oldalán. Egy gyermek édesanyja, az apa egy dúsgazdag üzletember, de vele már nincsenek együtt. Quirkjével a saját lendületét tudja manipulálni, extrém módon gyorsítja vagy lassítja magát, és a karjára erősített kőtömbökkel csap oda, ha odacsap. Ha nem vigyáz, agyrázkódást is tud okozni magának a hirtelen sebességváltozással, emiatt már kicsit zizi. Mitsu Momónak hívja.
- Sandy: Nevével ellentétben fiú, a húszas évei közepén jár. Teste homokból van, és ha nem figyel oda, akkor bizony elveszti humanoid formáját és elfolyik, márpedig elég szórakozott szegénykém. Mitsu Pizzának hívja, mivel folyton pizzát zabál.Minden hősnek vannak rajongói. Bár azt hiszem, nekem még nincsenek, de én feltétlenül rajongok egyesek iránt. Van, aki szimpatikus és van, aki kevésbé, de mindenki, aki erre a szakmára adja a fejét, tiszteletre méltó ember. Vagy állat. Akárhogy is, én sose voltam képmutató, és nyíltan kifejeztem a szimpátiámat. Csillogó szemekkel tudtam körbeugrálni a legpusztítóbb erejű hősöket, amikor alkalmam nyílt találkozni velük, de amikor olyasvalaki mellé sodort a sors, akinek nem tartottam nagyra a quirkjét, akkor az istenért sem tudta elérni, hogy túllépjek a kötelező udvariasságon. Az egyetlen hős, akit pusztító erő nélkül is imádok, az természetesen a mama. Bevallom, sokszor idegesítő volt a túlzott aggodalma, amikor kicsi voltam, a legkisebb horzsolás esetén is leültetett, hogy meggyógyítson, és amikor beteg voltam, mindig körülöttem sertepertélt, hiába nem tudott segíteni a náthámon. Ám mindig is maximális respect járt az odaadó hozzáállása miatt, és le tudott nyűgözni azzal, ahogy emberek tucatjait mentette meg. Bár nem látványos az ereje, így nincs annyi rajongója, mint a leghíresebb hősöknek, Endeavornak, Best Jeanistnek és a többieknek, de akit megmentett, az örökké hálás maradt neki, és elég híres ahhoz, hogy ha megemlítik valahol a nevét, akkor mindenki egyből tudja, kiről van szó. Kicsit tartottam is tőle, hogy én leszek Holy Sister lánya a hősvilágban, de annyira különbözőek a quirkjeink, hogy erre végül nem került sor. Sőt, a legtöbben nem is tudják, ki vagyok, így önerőből szerezhetem meg a hírnevemet.
Persze csodás lenne, ha egyből híres-neves lehetnék, és őszintén szólva erre meg is lett volna a lehetőségem, de tudom, hogy az nem az én érdemem lenne. Ha ott feszítenék egy menő hős mellett nap, mint nap, akkor én is jobban feltűnnék az embereknek, de csak úgy, mint mondjuk Nighteye szárnysegédje, és nem úgy, hogy Fallen Angel. Ezért is döntöttem úgy, hogy a kevésbé ismert ügynökségbe megyek. Black Fist senseit azóta imádom, hogy megismertem a nevét, és láttam, mire képes. Csak úgy sugárzik belőle a nyers erő! Bár személyesen nem ismertem meg a diákéveim alatt, de amikor azon kellett gondolkodnom, hová adom be a jelentkezésem, ő azonnal a listám tetejére került, annyira tökéletesen illett az elképzeléseimbe. És hát Nighteye után nem is volt annyira félelmetes így, szemtől-szemben. Egyedül attól tartottam, hogy pikkelni fog rám, amiért sose voltam nála gyakorlaton, pedig három éven keresztül folyamatosan ott volt az ügynöksége az irántam érdeklődők listáján. Black Fist szereti a sokoldalú quirkeket, és már elsőévesként felfigyelt rám, de ugye én mindig máshová mentem, olyan helyekre, ahol az aktuális problémáimon a leginkább segíteni tudtak. Szóval úgy állítottam be hozzá, hogy nem is ismertük egymást. Meg is próbált rám ijeszteni, de én álltam a próbát, aztán ahogy belépett Momo a szobába, egyből le is buktatta a senseit. Volt egy hónap próbaidőm, azalatt megismerkedtem és összebarátkoztam a másik két szárnysegéddel is, és mivel a sensei meg volt elégedve a szorgalmammal és az alázatos hozzáállásommal, na meg a képességeimmel is, megköthettük a végleges szerződést, és én azóta az ő ügynökségéhez tartozok :3// Az ügynökségnek nem kívánok külön topikot, és a szárnysegédek is csak epizódszereplők, nem teljes értékű NJK-k, de gondoltam jó, ha le van tisztázva minden :3 //
Kagetani Mitsukai
Kagetani Mitsukai

Posts : 43
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 19

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 16000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Fallen Angel pályázatai Empty Re: Fallen Angel pályázatai

Témanyitás by Nezu on Vas. Ápr. 22, 2018 6:18 pm

Elfogadva
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Fallen Angel pályázatai Empty Re: Fallen Angel pályázatai

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.