Aria Thompson-Shadow Broker

Go down

Aria Thompson-Shadow Broker Empty Aria Thompson-Shadow Broker

Témanyitás by Shadow Broker on Hétf. Márc. 12, 2018 9:35 am

Adatlap

Játéktípus: normál
Név: Aria Thompson
Fedőnév: Shadow Broker
Kor: 26
Nem:

Quirk:
Erőtér generálás:


Aria képes az elméje erejével kivetíteni erőtereket a 25m-es körében. Ezek az erőterek vagy képesek a mögötte lévőt álcázni, azaz majdnem tökéletesen láthatatlanná tenni, vagy pedig képes tárgyakat, személyeket azon kívül tartani. Aria továbbá képes azt egyenes irányba mozgatni azt. Az erőtér mérete bármekkora lehet, azonban emiatt sokkal rövidebb ideig képes azt fenntartani, továbbá az erőtér által felfogott dolgok mennyisége megterheli a képesség hordozóját.

Összesítve: A karakter képességének az erősségei, hogy azzal VAGY fényt VAGY tárgyakat képes kívül tartani, továbbá egyenes irányban mozdítható (a vektor nullpontja maga a karakter). Hátrányai, hogy az erőteret érő terhelés és/vagy a mérete növelése komoly terhelést jelent az agy számára.

Az erőtér mérete és erőssége növelhető, alap esetben Ariát körül ölelő gömb olyan 2m átmérőjű (ezt láthatatlanságra 1 órán át képes alap esetben fenntartani, de ilyenkor nem véd támadás ellen), ezt mindkét esetben 1-1 plusz quirk pointtal lehet növelni, azaz egy 4m átmérőjű gömbnyi felület fenntartása 2 quirk pont és így tovább, vagy egy azonos erejű quirktől erősebb támadás kivédése plusz pontot visz el szintkülönbségtől függően.

Kinézet:
Amerikai apa és japán anya gyermeke, bőre kissé barnított magassága 165cm körüli. Haja sötétbarna, akárcsak a szeme színe. Testalkata átlagos, bár akrobatikusan képes mozogni, emellett nagyon hajlékony. Ismertető jegye a bal alkarján található tetoválás. Ruházata változó, mint minden magára adó embernek ezért erre nem térnék ki, Shadow Broker módban pedig vagy álcázza magát erejével, vagy pedig valami sötét amolyan rokker-metál vonalat követe sötét ruházat, illetve hangulattól függő.

Jellem:
Összetett jelleme van Ariának kora ellenére. Apja nagy hatást gyakorolt rá, így komolyságot lelhetünk fel nagy mennyiségben. Ugyanakkor az iskolában kedvét leli a titkokban az olyan pici információkban, amik miatt másokat hülyének nézhet. Elfoglalt pozíciója és személye miatt titkolózik és tereli a témát, ha róla van szó, főleg ha a szabad idejéről. Persze nem titkolja, hogy klubbot vezet, meg családját sem, csak az egyéb dolgokat.
Egyébként általánosságban kedves és nyitottnak tűnhet mások előtt, talán túlzottan kíváncsinak.


Tulajdonságok

Erő: E
Elme: D
Kitartás: D
Mozgékonyság: C
Ügyesség: D
Irányitás: CFelszerelés

Pisztoly M92F
Részletek:
Típus: Kézi lőfegyver

Kinézet:

Technikai adatok:
kaliber: 9mm Parabellum
hossz: 255 mm
magasság: 137 mm
teljes szélesség: 38 mm
üres tömeg: 975 gr
csőhossz: 150 mm
tárkapacitás: 15 db
lőszer 13db

Játékok

Első futó

Második ismerkedős futó

Harmadik a Combat training

Pénzügy

Elötörténet 10000 Yen
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.