Aritme

Go down

Aritme Empty Aritme

Témanyitás by Aritme on Hétf. Márc. 12, 2018 10:00 am

Játékmód: Hardcore
Név (eredeti): Aritawa Mentara. (65)
(alias:) Aritawa Aidara(55)/Aritawa Ichibara(45)/Tepeslav Aidara(35)/Hamawari Mentara (25)
Becenév: Aritme
Nem: lány
foglalkozás: polgár (orvos/botanikus)
kor: 65 (25 nek néz ki)

Kinézet. Húszas éveiben járó lány. A korához képest egy kicsivel több igényt fordít az eleganciára.

Jellem: az életét nagyban meghatározza a kettőssége, mivel élete egyik felét mindenki elől el akarja rejteni. Ami egyáltalán nem egyszerű, mert ahhoz, amit a világnak mutat, szüksége van arra, amit elrejt előle. Ebből a kettősségből akad, hogy nem bízik meg senkiben, és csak nagyon kevés embert enged közel magához. Ráadásul még előttük is titkolózódik. A quirkjéből eredően szereti azokat a helyeket, ahol az átlagosnál több növény is megtalálható. Ennek a fordítottja is igaz, ha teheti kerüli a sivatagokat, és az épületek belsejét. (Természetesen kivételt képeznek az üvegházak, és a hasonlóak.) A nevét és a korát aszerint szokta változtatni, hogy számára mi a megfelelőbb. Ebben azok segédkeznek neki, akik tudnak a quirkje másik oldaláról. (Bár a lány elmondása szerint ez egy második quirk.) Ezek az apja, és az apja legjobb barátja. Erről viszont egy kicsit később.

quirk:
A feljegyzett: A növények életkorát tudja manipulálni.

Amit Aritme használ: állattól/embertől életet lop, növénynek életet ad.

A tényleges: A quirk lényegében életerőmanipuláció.
Fizikai kontaktus alatt el tudja venni, vagy tud adni életerőt, cserébe ő megkapja vagy elveszíti azt. Ez működik emberen, állaton és növényen is.
(A quirk képése esetén elérhető, hogy ne kelljen közvetlenül érintkeznie az élőlényekkel, hanem mondjuk kesztyűn/falakon vagy levegőn keresztül, de a közvetlen mindig erősebb)
Ez nem gyógyít, tehát ha esetleg halálos sebet kapna (és nem kapna megfelelő ellátást) akkor a quirk ellenére is meghalhat. Ha valakitől elveszi az összes erejét, az meghalhat, ehhez azonban huzamosabb ideig kell fenntartani a kontaktust az élőlény arányaihoz képest. (Egy átlagos embernél nagyjából negyed-fél óra, egy kisebb rágcsálónál nagyjából fél-másfél perc)
A quirkje segítségével képes rövid időre megerősíteni magát, illetve változtatni az öregségén. (Ha életerőt vesz, akkor fiatalodik, ha ad akkor öregszik.) És a testi adottságai is ehhez igazodnak. Tehát nem fog meghalni vénségben, mikor 15 évesnek számít és a többi velejáró..
Mikor valakitől közvetlenül vesz el életenergiát, az először fáradságot érezhet, és ha csak rövid ideig áll fenn a kapcsolat, akkor semmi komoly nem történik, egy kis pihenéssel visszaszerezhető. Huzamosabb idő után, akár élettani problémák is felmerülhetnek (tipikus vénkorban megjelenő bajok: nagyothallás, csontritkulás stb.) Ezek pihenéssel már nem oldhatóak meg. A végső stádium a halál.
Ha túlhasználja a képességét akkor visszafejlődhetnek a testi képességei (nem ugyanolyan erős mondjuk egy 18, egy 30, meg egy 75 éves ember) vagy meg is halhat. (Akármelyik oldalt túl hosszú útra merészkedne)
Mivel a növényeknek egyszerűbb felépítésük vannak, mint az állatoknak, azokra gyorsabban hatnak, és nem is adnak/nem kell nekik adni annyi életerőt, amennyit az állatoknál kell. A méretarányok itt is érvényesek, csak az elhanyagolható értékük miatt nincs értelme összehasonlítani őket.
Egy fát például több energiába kerül megnöveszteni, mint egy rózsabokrot.


Tulajdonságok

Erő: E
Elme: C
Kitartás: D
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányítás: D

Felszerelés

--

Játékok

--

Pénzügy

Elötörténet (+ 10000 Yen)
Aritme
Aritme

Posts : 15
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 05.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.