Karakter alkotása

Go down

Karakter alkotása

Témanyitás by Nezu on Szomb. Jan. 13, 2018 11:50 am

Ahhoz, hogy az oldalon elkezdhess játszani, először is szükséged van egy elfogadott előtörténetre. Az, hogy ebben pontosan mi szerepeljen, az  "Előtörténet Minta" topicban találod. Ehhez itt most elmondok néhány szabályt, ami alapján lehet megírni az előtörténetet.

- Az előtörténeted boardba küld el új témaként, címnek pedig a karaktered nevét add meg. Ha lehet ne küldj be félkész előtörténetet de ha mégis akkor azt minél előbb fejezd be és jelezd azt az adminnak

- Az Animében/mangában szereplő (canon) karakterek a staff számára vannak fenntartva, így ha az avatarképed vagy az előtörténeted megegyezik valamelyik szereplővel, automatikusan elutasításra kerül.

- A canon karakterekkel való rokoni vagy egyéb szoros kapcsolatok kijátszása az előtörténetben szintén elutasításra kerülnek.

- Természetesen a legtöbb canon karakter (a diákok és antagonisták kivételével mindenki) létezik az oldalon is, ám legfeljebb csak említés/inspiráció szintjén szerepeljenek az előtörténetben és a postjaidban.

- Az oldal fókusza Japán, ezért ennek megfelelően add meg a neved (Vezetéknév, Keresztnév)

- Más nemzetiségű karaktereket csakis abban az esetben hozzatok, ha már eleve Japánban született vagy nagyon fiatalon került oda. Ennek az oldal történetének szempontjából lesz szükség amit egyelőre nem spoilereznék le. Ha mégis más származású karaktert szeretnétek az adminnal egyeztessetek.

- Második karaktert (multit) csak akkor indíthatsz ha már legalább száz hozzászólásod van az oldalon. A fő karaktereden kívül ilyen módon csak egy multid lehet, ha ennél többet szeretnél azt az adminoknál kell kérned.

- Minden kezdő karakter az előtörténettől függően egy fix számú és szintű tulajdonsággal kezd, azonban multi karakterek már kezdhetnek a fő karakterrel már elért tier szintekkel, tetszőleges elosztásban.

- Egy karakter alapvetően 1 C, 3 D és 2 E Tierű tulajdonsággal kezd ám az előtörténet minőségével ez lehet magasabb is (maximálisan 3 C, 3 D Tierrel lehet kezdeni).

Az oldalon lehetőség van több foglalkozás/Kaszt közül választani, ám a kezdő karaktereknek ez némileg korlátolt és csak idővel csatlakozhatnak valamelyikhez. A lentebbi listán található meg, hogy pontosan mik a lehetőségek és milyen követelményeket várunk el.

U.A Diák

Előkészitő tagozat:
Bárki számára már kezdettől fogva elérhető, ha valaki hős szeretne lenni ez az első lépcsőfok. A karakternek minimum 14 évesnek kell lennie. Idősebb lehet ha az logikusan meg van magyarázva (felsőbb évfolyamos, évvesztes stb.)

Támogató tagozat:
Az F és az E osztályba bárki csatlakozhat már ez előtörténet megírása során. D osztályba multi karakterrel vagy játék során lehet csatlakozni.  A karakternek minimum 14 évesnek kell lennie. Idősebb lehet ha az logikusan meg van magyarázva (felsőbb évfolyamos, évvesztes stb.)

Hős tagozat:
C illetve B osztályba vagy játék során, vagy multi karakterrel lehet csatlakozhat. Az A osztályba csupán az előtörténettel nem lehet bekerülni. A karakternek minimum 14 évesnek kell lennie. Idősebb lehet ha az logikusan meg van magyarázva (felsőbb évfolyamos, évvesztes stb.)

Hivatásos Hős

Szárnysegéd:
Bárki számára a kezdetektől fogva elérhető. A karakter legalább 17-19 (attól függően mikor végzett a suliban) évesnek kell lennie illetve, az előtörténetben szerepelnie kell az iskolai éveknek, valamint hogy miként töltötte azt a karakter.

Harci hős:
Játék során vagy multi karakterrel elérhető.  A karakter legalább 17-19 évesnek kell lennie, illetve az előtörténetben szerepelnie kell az iskolai éveknek, továbbá hogy miként töltötte azt a karakter.

Elhárító Hős:
Játék során vagy multi karakterrel elérhető.  A karakter legalább 17-19 évesnek kell lennie, illetve az előtörténetben szerepelnie kell az iskolai éveknek, plusz hogy miként töltötte azt a karakter.

Egyéb

Polgárok:
Egyszerű Quirk vagy a nélküli emberek akik se nem U.A növendékek se nem hősök. Bárki számára elérhető.

Bűnöző:
Egy speciális "kaszt" amibe bárki bekerülhet, ha súlyos bűnt követ el és az nyilvánosságra is kerül. Gondolok itt gyilkosságra, betörésekre, sorozatos lopásra, illegális quirk használatra stb. Kezdésnek is indítható, ám készüljetek fel, hogy a bűnözők élete nem egyszerű a világban. Ha valaki ebbe a kasztba kerül az automatikusan Hardcore módban kezeljük.
avatar
Nezu
Admin

Posts : 97
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.