[Kaland] Combat Training

 :: Játéktér :: Tokió :: Sumida

Go down

[Kaland] Combat Training

Témanyitás by Mera on Szer. Márc. 14, 2018 7:39 pm

Résztvevők:
Kagetani Mitsukai
Hiiragi Sae
Misa Misaki
(+max 5 fő, amennyiben az első körben csatlakoznak)
Határidő: jövő hét szerda (március 21)

Egy különleges rendezvényre figyelhetettek fel a szemfüles emberek, ami azt ígéri, hogy egy napra az átlagpolgárok is kibróbálhatják magukat egy éles küzdelemben akár hősökkel/hősnövendékekkel szemben.
Feladat:
Értesüljetek a rendezvényről, és érkezetek meg a csarnokba. A posztotok végére írjátok oda, hogy résztvevők, vagy nézők akartok lenni.


A hozzászólást Mera összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 19, 2018 4:27 pm-kor.
avatar
Mera

Posts : 6
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Misa Misaki on Csüt. Márc. 15, 2018 4:17 pm

- Misaa~, Misaaa~, Misaaaa~ - Robbant be a lány a terembe, én pedig a számból kilógó fél zsemlével fordultam meg, a magad decibelek irányába. Nagyokat pislogtam a szőkeségre, aki kis híján keresztül esik egy széken, rá a padra, de épp megtámaszkodva és kiegyenesedve, még két lépést bukdácsolva áll meg előttem.
- Szép! – Jegyeztem meg teli szájjal valódi elismeréssel, hogy nem esett el, ilyen lendületekkel kísérve. Majd a jobb kezében egy szórólapot tartott felém.
- Nézd! Tuti, hogy ő is ott lesz! – Izgatottsága nem lappadt, végig pásztáztam a leírtakat és akkor értettem meg, miért is ilyen feszült és engem is elkapott ez a fajta „láz”.
- Biztos! Ez tuti! Nem hagyná ki! Mi is megyünk ugye? – Kérdeztem vissza, az asztalra téve, az eledelem végét, miközben hol a szórólapot, hol a társnőmet néztem. És hogy kiről is van szó? A legszexibb, legokosabb és legmagánakvalóbb fiúról, akivel valaha is találkoztunk. Ő a „ZÖLD ÁSZ” sajnos keveset futok vele össze, és amikor sikerül is, marhára leégetem magam, de mégis minden pillanat megéri, ha a közelébe lehetek. Nos, róla csupán egy dolgot kell tudni. Mindent versenyszerűen űz, de mindent. Az evést, alvást, tanulást, és mindent amit lehet amit csak el lehetképzelni, de mindezt nagyon menő módon. Az osztályt zavaró sikolyokkal és tini ujjongással, fogadtuk a hírt, és határoztuk el magunkat. Bár bevallom, szembe azért nem szeretnék kerülni vele. Sose érnék fel hozzá, ahhoz túl menő.

A kijelölt időben meg is érkeztünk a kijelölt helyre. Végül arra jutottunk, kipróbáljuk magunkat, hiszen sajnos nem sok lehetőség adódik, még így sem, hogy teljes erőbenyomással használjuk az adottságainkat. Ha előre pillantva hozunk döntéseket, talán így lesz a legjobb, főleg hogy az iskola as felbolydult az esemény hírére..
avatar
Misa Misaki

Posts : 43
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Shadow Broker on Csüt. Márc. 15, 2018 8:23 pm

A Purgatórium 13-as szobájában ült éppen a főnök. Csend volt, alatta pedig a neonban táncoló helység tömve volt a vendégekkel. Forgószékén keresztbe ült és lassan unva a lenti tömeg bámulását fordult meg, majd egyik kezével megnyomta röviden a roló gombját amitől az szitásan engedte be az élénk színeket. Fekete katonai csizmája az egyik kedvence volt, amit most éppen keresztbetett lábával pihentetett az asztalon. Kényelmesnek tartotta ezt a pozíciót, elmerülve a hatalmas irodai székében, a szépséges mahagóni asztalnál.
Előtte a sötétbarna felület töretlen volt szinte, egy telefon, pár elegánsan elbújtatott kijelző és egy darab toll volt csak ami a változatosságot adta.

A telefon megcsörrent. Aria jobb kezével lassan emelte fel a kagylót, majd füléhez tette szótlanul.
-Főnök van itt valami ami érdekelheti
-Hallgatlak-felelte hidegen
-lesz egy esemény, hamarosan a hősöknek és a lakosságnak hirdetve

Pár perc beszélgetés után a Broker rögtön tudta mi következik
-Tökéletes, Szerezz pár jegyet, valahova középre
-Igenis asszonyom!

Ezzel a hívásnak vége szakadt.
Aztán pár napra rá az egyik hatalmas csarnokba egy fekete Mercedesben érkezve jelent meg.
Talán indokolatlannak tűnhet, de Aria hozott magával pisztolyt is ami mondjuk tőle nem meglepő, mindenhova magával viszi, de mint kiderült ez egy békés esemény lenne így az ajtóban mindenkit letapinak kézzel az őrök, hogy nincsen-e sunyiban valami a kabátban vagy övben. Persze egy rutinos embert nem könnyű ilyennel elkapni és pár trükköt már látott erre arra... Így a kedvenc trükkjét veti be. A magas csizma talpába rejtette el az egyszerű darabot. Leült a helyére, nem fogva vissza magát jól szétterpeszkedett, mellé pedig két fura fickó ült le. Így várta a nézők soraiból, hogy miféle bemutatót adnak neki, és ami fontosabb milyen erővel ellátott tagokat fog ma látni.
avatar
Shadow Broker

Posts : 13
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Hiiragi Sae on Pént. Márc. 16, 2018 4:54 pm

Az egész szobát, csupán a laptop fénye világította meg. Sae, hosszú percekig nézte a képernyőt, ahol egy közelgő esemény hirdetése állt. Mellette Karin utolsó néhány üzenete.
„ Ez egy remek lehetőség, hogy bemutatkozz. Számítok a részvételedre”.
A lány már percek óta nem válaszolt. Nem tartotta jó ötletnek, hogy rögtön mások előtt, éles helyzetben harcoljon. Főleg a metrós baleset után. Utóbbit nem is említette meg neki. Mikor felmerült a téma, egyszerűen azt hazudta, hogy a kollégiumba volt.
„ Igen, ez egy nagyon jó lehetőség”
Ment a válasz. Ezután gyorsan elköszönt édesanyjától, arra hivatkozva, hogy fáradt. Hanyagul letette a földre a laptopot, majd az ágyon elterülve szorosan magához ölelte a plüsspolipját.
Mi van, ha rosszul teljesítek? Ezzel a gondolattal merült végül álomba.
Reggel kissé nyúzottan ébredt. Az álmai nem voltak éppen kellemesek, szerencsére egy minimális smink könnyedén eltünteti ennek nyomait. Alapvető női praktikák. Az osztályba belépve rögtön Dai-hoz siettet és köszönés képen lecsapta az asztalra az esemény szórólapját. Arcán egy sejtelmes mosoly húzódott.
- Na mit szólsz? Remek alkalom, hogy megcsillogtassuk a tudásunk. – A lány nagyon lelkesnek tűnt, de Dai már sejthette, hogy ez inkább egy légy szíves kísérj el, mert egyedül nem merek elmenni, felhívás volt. Ebből pedig már arra is rájöhetett, hogy az egész Karin csodálatos ötlete volt.
- Arra, gondoltam, hogy az U.A sportfelszerelésben mennék, hogy képviselhessük az iskolát. – Vázolta a terveit a lány. Nagyon remélte, hogy rá tudja venni a barátját, hogy menjen vele.
Azt már talán mondanom sem kell, hogy utóbbi esetben együtt érkeztek meg a rendezvény színhelyére. Nagyon kíváncsi volt hányan fognak még jönni az akadémiáról. Azt tudta, hogy Misa jelentkezett. Nagyon szerette volna látni a képességét harc közben. Akár közvetlen közelről, ellenfél gyanánt.

avatar
Hiiragi Sae

Posts : 31
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Kagetani Mitsukai on Szomb. Márc. 17, 2018 2:18 pm

- Mitsu! - mint az égzengés, úgy harsant a sensei hangja a csöndes épületben. A nagydarab férfi sziluettje pedig rövidesen kibontakozott az ajtó árnyéka mögül. A kezében a telefonját tartotta, amit végül felém nyújtott.
- Mi ez? Mármint... nem arra gondolok, hogy ez egy telefon... ^^" - vettem el tőle az eszközt. Bár nem volt az a humoros fajta, de egy ideje reflexből jöttek ezek a védekezések.
- Egy remek alkalom, hogy élesben is gyakorolj a quirkeddel. Használd ki! Ez parancs - szólt a szigorú hang, én pedig elmosolyodva bólintottam, és elmélyültem a mobil képernyőjén olvasható információkban. Aztán elővettem a sajátomat is, és gyorsan bepötyögtem a csarnok címét. Sumida kerület... az itt van a szomszédban, csak a folyón kell átkelni.
- Köszönöm, mindenképp kipróbálom magam ^^ - néztem fel, majd visszaadtam a telefonját, mielőtt újra a sajátom foglalt volna le. Csak fel kell szállnom erre a buszra. Igazából a repülési hatótávomon belül van a hely, de hacsak nem volt muszáj, inkább kíméltem a szárnyaimat. Még nem vagyok túl ismert, és elő-előfordult, hogy kérdőre vontak a quirkem használata miatt a hatóságok, meg kellett mutatnom az engedélyemet, meg minden ^^"
Akárhogy is, bár nem volt megadva túl sok információ, de érdekesen hangzott a felhívás. Ez egy lehetőség a civileknek arra, hogy szabadon használhassák a quirkjeiket, nekünk hősöknek pedig arra, hogy inspiráljuk őket. Így láthatják, hogy a befektetett munka és energia mennyire kifizetődő, és hogy nekik is megéri foglalkozni a képességeikkel, esetleg részt venni egy hősképzésen, és belépni a kötelékeink közé. Minél több hős van, annál kevesebb teret engedünk a bűnözőknek, hiszen ha minden sarkon belebotlasz egybe, akkor nem éri meg próbálkozni sem a csintalanságokkal, nemde?
Eltökélten és önbizalommal telve szálltam fel a buszra, ami a csarnokhoz vitt, és rövid úton megkerestem a regisztrációs pultot, hogy nyilvántartásba vegyék, Fallen Angel ellen ki lehet próbálni magukat. Vajon lesz olyan, aki felismer, esetleg tudja, ki vagyok? Bár nem ezért tettem, amit tettem, de azért legbelül, mélyen mindig is vágytam rá, hogy rám ismerjenek. Hisz' csak így tudhatjuk igazán, hogy nyomot hagytunk a város életében, nemde? ^^
avatar
Kagetani Mitsukai

Posts : 25
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 18

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 15000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Takuya Daiki on Vas. Márc. 18, 2018 4:54 pm

Elmélyülten harapott ketté egy Kinkant. Utolsó termések egyike volt, de otthon ilyenkor tömkelegével van, és apjáék voltak képesek egy egész ládányival megáldani a postát. Volt benne egy levél amiben arra biztatták szeretett fiúkat, hogy kínálja meg a többieket is. Enélkül is az lett volna a vége, ha nem akarja hogy ráromoljon a sok finom gyümölcs. Kapott a portás a koliban, a fiúk az emeleten és a közös tanulószoba is, aki betérne, vegyen, és persze a két szobatárs is bővelkedett belőle. Egy kisebb doboznyival az órákra is vitt. Az asztalon landoló szórólapra válaszképpen Sae felé nyújtott egyet, a miniatűr narancsféléből.
- Kinkant? A koliban még egy nagy ládányival van, szánj meg kérlek.
Teliszájal mosolygott közben, és szemügyre vette a lapocskát. Mindketten tudták, hogy Dai szülei mire képesek.
Nagyokat bólogatott a "remek" a "tudásunk" és a "sportfelszerelések" szónál, aztán lenyelte a kis citrus másik felét is.
- Hüm. Igaz a hősruha jobban állna, de nem ellenkezem. - Egy kicsit bizonytalan volt. Azért is mert rájött, hogy ez inkább Sae anyjához köthető, mintsem a barátja ötlete lenne, és a saját saját harci képességeit sem méretezte feljebb a kelleténél.
Egy hirtelen lelkesedéstől vezérelve kiegyenesedett és már cselekedett is miközben szóra nyitotta a száját.
- Figyelj. - Megérintette Saet, amire a lány apró, múló rosszullétet érzett. Nem is igazán rosszul lét volt az, inkább rossz érzés, nyűgösség. - Milyen? Meg tudom csinálni hosszabb időre is. Összezavarhatja az ellenfelet... ezzel az én quirkem is belépett a harci képességek közé.
Mosolygott de Sae láthatta mögötte a zavartságot. Azt is, hogy erre nem a napokban jött rá a fiú, és hogy nincs kedve efelé a vonal felé elindulni. Az U.A. azonban sokat ad a harci képességekre, a hős tagozatba be sem lehet kerülni anélkül. Tudták, hogy ki kell fejlesztenie a fiúnak ezt. Megígérték egymásnak, hogy mindenképp átmennek a gyakorlati vizsgán és hősök lesznek. Muszáj volt, a combat training pedig egy jó alkalom arra, hogy kipróbálja, mit is tud ez a másik képesség.
- Órák után hazaugrok még valamiért, legyen tali a a kapunál jó? Azt írja, hogy kérvényezéssel bizonyos quirkek mellé lehet kapni kieget. - Kopogtatott a szórólapon a web linknél. Mellette volt a telefonja is, már rá is keresett és ott írták a részleteket.
- Megpróbálom, hátha megengedik a tai chi botot. - Fújt egyet. Azzal a "biztos vagyok benne" érzéssel, amikor valamit eldöntött, hogy úgy lesz, még annak ellenére is, hogy nem rajta múlott. Len bácsi mindig is mondta, hogy Dai nem használja ki eléggé a quirkjét. Ez is indok volt arra, hogy a fiú az U.A.t is megpályázza. Volt szó közelebbi hősképző akadémiáról is, de ha bekerülhet a legjobbak közé, az a kollégiumi plusz kiadás megéri majd. Nem játszhatja el a szeme előtt heverő lehetőségeket. Amúgy sem annak a fajtának tartotta magát.
avatar
Takuya Daiki

Posts : 31
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Kedd Márc. 20, 2018 10:57 pm

Éppen a heti vásárló körutamról indultam hazafelé. Egy piros lámpánál várakoztam nyakig felöltözve téli ruhába. A szél erősen fújt, a kocsik által keltett lökések pedig pont a másik irányba taszigálnak. Hosszú kabátom alól csak a szürke bakancsom lóg ki amire egy nagy ázott cetli ragadt. A lobogó kabát miatt nem láttam, meg igazából a piros lámpát szuggerálom már időtlen idők óta. Hazaérve vetkőzés után észlelem csak az amúgy rikító szórólapot. Feltettem a radiátorra míg elkészítettem és el is fogyasztottam a vacsorámat. Még molyoltam egy kcsit a mosatlannal mire eljutottam oda, hogy a dolog körmére nézzek.
Mélán olvasgattam a lapot. Elgondolkodtam, hogy van e valami értelme. Végül arra jutottam, hogy eddig az otthonihoz képest jóval kevesebb gyakorlás jutott ki. Így nem ártana ha kicsit vissza rázódnék a dologba. Felmentem a honlapjukra és utána jártam a jelentkezési feltételeknek, követelményeknek. Talán az itt nyújtott teljesítményemet is figyelembe fogják venni a későbbiekben.
Az elkövetkezendő napokban kicsit nyitottabb füllel jártam és hallottam, hogy többen is jönnek. Nyugodtsággal töltött el a gondolat, hogy lesznek velem közel egyszintű ellenfelek, nem csak profik, fél profik.
A csarnokba érve első dolgom volt, hogy felkutassak néhány ismerős arcot, akár öltözet alapján. Pár iskolatársamat már láttam, de az osztályból egyenlőre senkit. Rajtam a szokásos sötét szürke kabát lobogott a szélben. Alatta azonban a keveset látott Hősruhám pihent. Egyedüli árulkodó jele annak, hogy harcolni jöttem a kapitányi sapka amit a hónom alá csapva cipeltem. Néha lábujj hegyre álltam, hátha látok valakit a tömeg fölött elnézve.
avatar
Elisa Von Altmark

Posts : 22
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Mera on Szer. Márc. 21, 2018 2:08 pm

A versenyzök:

Mielőtt bemennétek az épületbe és regisztrálnátok a külön versenyzők számára fenntartott bejáraton, láthatjátok, hogy regisztráció után, mindenkit egyesével kisérnek el egy-egy külön terembe. Egy kis idő elteltével hívják a következőt, vagy ritkább esetben a jelentkező maga jön ki, és küldi be a következőt, ő maga meg csendben tovasétál. Ezért egy kicsit lassan halad a dolog.
Miután regisztrálatok elvezetnek egy kisebb szobába, ahol csak egy kérdést tesznek fel:

-Megértette és elfogadja, hogy komoly sérülést is kaphat, esetleg okozhat?
Miután elfogadjátok a feltételt (ha elfogadjátok) és lenne egyéb igényetek, azt a szervezők megpróbálnak segíteni, és egy hátsó ajtón bevezerik a csarnokba, ahol egyből szembetalálkoztok a nézőkkel, akik ha valaki ismert lép ki az ajtón, rögtön kiabálásba kezdenek. Sajnos (vagy szerencsére) ti nem kaptok ilyen fajta elismerést. Ezen még a sportfelszerelés sem segít.

Daiki:
Ha elfogadod, és belépsz, miután bemész a csarnokba, egy apró termetű férfi a kezedbe ad egy hosszú egyenes fabotot, nem egy tipikus harci bot, de azért próbálkoztak.

Misaki:
Amint belépsz, rögtön meglátod a harctér túloldalán a Zöld Ász néven ismert illetőt. Már ha meg akarod látni....

Shadow Broker:
Minden nehézség nélkül bejutsz a nézőtérre,  Viszont amint leülsz, egy férfi hang szólal meg mögüled:
-Még szerencse, hogy a biztonságiak a jelentkezők rostálásával vannak elfoglalva, de nem hiszem, hogy jó ötlet volna fegyvert csempészni egy békésnek szánt rendezvényre.


Határidő: márc. 28 (Szerda)
avatar
Mera

Posts : 6
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Shadow Broker on Szer. Márc. 21, 2018 3:37 pm

Ahogy gondoltam nem nagy gond behozni egy ilyen helyre egy apró plusszt, hamar le is ültem a helyemre és a kényelmes elhelyezkedésem után egy szemtelen fickó szólt hozzám hátulról...
-micsoda arcátlan feltételezés... nem tudok semmi ilyesmiről... chöfeleltem a tagnak, hiszen a pisztoly még mindig a csizmám talpában csücsült és hacsak nem valami géniusz röntgenlátó, akkor esélytelen, hogy tudjon róla,
ha meg mégis az... Nos fogalmazzunk úgy, hogy nem lenne szerencsés dolog belémkötnie, mert hamar bajba keveredhet... természetesen véletlenül.
De mindegy is ideje felmérni mivel is állunk szemben.
Hmm
~ dőlt előre és nézett körbe a tömegen állát dörzsölve~úgy néz ki lesz tömeg jócskán,
hamar telik a lelátó fel. Ami érdekes lehet azonban mégis a harcok figyelése. Nem árt ismerni milyen quirkkel rendelkeznek az emberek a városban, hátha hasznát vehetjük némelyiküknek
-dőlt megint hátra a székében és kiült az arcára az elégedett vigyor, hogy megint minden jól alakul...

Nem tudhatja mi is lesz a pontos napi program, de őszintén úgy vélte, hogy most picit kikapcsolódik, bár az ördög sosem alszik, így figyelnie kell mindenre, ezért is tartotta szemmel a kötekedő figurát mögötte, meg próbálta leszűrni a veszélyforrásokat.
A múltja nem engedte, hogy leengedje a védelmét, jobban ismerte ő a világot annál. Bár nem volt információ semmi rendkívüli dologról...
-Sosem árt, ha az ördögtől félsz. És az sem árt ha mindenkiből a legrosszabbat nézed ki, így nem fognak tudni meglepni.
avatar
Shadow Broker

Posts : 13
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Hiiragi Sae on Szer. Márc. 21, 2018 4:59 pm

- Megint elhalmoztak gyümivel? – A vigyora még szélesebbre húzódott, mialatt elfogadta a gyümölcsöt. – köszi. – Mialatt az esemény előnyeiről beszélt, meghámozta a citrust és a mondandója végén majd az egészet be is kapta. Kicsi test nagy száj. Szerencséjére nem kellet sokat győzködnie barátját, azonban a hirtelen felpattanás kissé meglepte, azt meg végkép nem tudta hova tenni, miért fogja meg a vállát. Lélekben egy biztató vagy kioktató, esetleg aggódó monológra készült, ehelyett viszont teljesen mást kapott.
A hirtelen rossz érzés, ami rátört, elbizonytalanította. Nem esett le rögtön, hogy ez a fiú műve és már majdnem nyitotta a száját, hogy lehet annyira mégsem jó ötlet jelentkezni, de szerencséjére Dai megelőzte.
- Kellemetlen. – Válaszolt, színlelve a természetességet. – Valóban összezavarhatja az ellenfelet. Viszont ha csak érintéssel megy, az kicsit nehezebbé teheti a használatát. – „Elemezte” ki.
Sae valóban átlátott a fiú mosolyán így nem firtatta, hogy mikor tanulta ezt meg, viszont mindenképp akart valami biztatót mondani.
- A bűnüldözés is a hősi lét része. Mindenképp jól jön majd ha vannak harci részei is a quirkednek.
Mivel Saenak is szüksége volt arra, hogy még visszamenjen a szobájába, csupán bólintott a felvetésre.
A kapu előtt várta a fiút ,vagy épp csatlakozott hozzá. Szinte kizárt volt, hogy Alisa pont őt szúrná ki a tömegből, viszont Dai elég feltűnő jelenség volt, nem beszélve arról, hogy ő simán ellátott az emberek feje felett. Viszont ha a négy diák összefutott annak láthatóan örült. Minél többen vannak az iskolából annál jobb.
Miután a teremnél elváltak az útjaik nem maradt más a lány számára mint hogy elfogadja a feltételeket. Egy rövid pillanatra elrettentette a tény, hogy akár súlyos sérüléseket szenvedhet, de onnantól, hogy Karinnak megírta a részvételét, nem volt vissza út.
- Megértettem és elfogadom!

avatar
Hiiragi Sae

Posts : 31
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Takuya Daiki Yesterday at 10:58 am

note:
A legnehezebb az volt, hogy japán fejjel gondolkodjak. Pl. egy magyar (és ált. a nyugatiak) sokkal inkább az egymás iránti odafigyelést tartják fontosnak, leginkább a testi, lelki épség tekintetében. Azaz ha lehet így mondani, az egyén adott pillanatában való megóvása. A Japánoknál ez a "egymás iránti odafigyelés" sokkal inkább a "teljes mértékben komolyan vétele a másiknak és az adott helyzetnek" lehetne fordítani, beleértve mindenféle ezzel járó sérülést. Azaz, sztem az egyén elhatározásának a tisztelete. .... mármint úgy értem h ez jön zsigerből, ha belegondolnak az emberek, akkor ahány ember annyi féle.... Szóval jó pár "magyar" forgatókönyv után, íme a Japán Daiki xP

- Jah. - nyögte ki egy újabb Kinkan édes savanyú zamatának megízlelése közben. Ezt persze még nem mondta ki sosem hangosan, de Daikinek mindig is jó étvágya volt. Úgyszólván amit elé tesznek, azt megeszi. Ha keveset, akkor annyit, ha sokat, akkor meg annyit. Ez ilyen egyszerűen fejlődött ki nála. Sok háziasszony ilyen férjről álmodik. Nem panaszkodik, hanem eszik, és nem eszi degeszre magát, de nem mondja, hogy az ennyi vagy annyi az már nem amannyi. Krhm... vissza a jelenbe.
- Nincsmit. Felugorhatnál a koliba is, vigyél belőle magaddal plíz. - húzta el az angol szót. Imádtak a mondataikba enghrisül kornyikálni.
Sae egész hosszan fejtette ki a gondolatát arról, amit mutatott neki. Ez jól esett Dainak. Ezt is szerette a lányban. Nem csak "jó" meg "aha" szerepelt a szótárában, hanem ki tudta fejezni magát, és sokat segített vele.
- Hát igen. - Nézte meg a saját kezét, amin egyértelműen semmi nem látszott, egy kis Kinkan levét kivéve. Fogott egy papírzsepit és beletörölte.
- Én nem érzem, de ha rá gondolok borsódzik tőle a hátam. Ahh - Látványosan elhúzta a szája szélét és lerítt róla a kelletlenség. Talán ezért is történt, hogy Sae nem hagyta abba, és hozzá fűzött pár bíztatót is a mondanivalójához. És ez valóban segített is. Dai bólintott.
- Igen igen. Még nem tudom hogyan... de.... Len bácsi is azt tanította, hogy teljesen meg kell ismernem a képességemet. Ha mást nem, hát azért, hogy tudjam hol a határ, vagy hogy ne történjen semmi véletlenül....
Kicsit megforgatta a szemeit. Alig hallhatóan vékonyodott el a hangja a mondat végére, de egyértelmű volt, hogy a fiúnak problémái vannak a quirk irányításával és ezt Sae ismerte leginkább.
Ami a fiút illeti, erre a fraudi elszólásra mindent tudó mosolygással reagált.
Suli után találkoztak a bejáratnál. Szinte egyszerre érkeztek, de csak azért mert Dai futott. Volt egy eldöntendő feladata a koliszobában és sehogy sem ment a választás. A kemény fa vagy a könnyű fa legyen e. Végül az utóbbira esett a választása, csak azért hogy elcipelhesse magával a helyszínre, majd le kelljen adnia, mert hozott fegyverrel nem harcolhat. Szabály.
Nem olvasta el rendesen a leírtakat ej ejj.
Elisát egyből kiszúrta a folyosón, és össze is keveredtek, köszönhetően annak, hogy Dai, egy fejjel a többség fölött rá integetett.
- Oy, Eli chan! Te is? ^^ Mi is!
Regisztráció, majd egyesével járultak egy szobába, ahol egy nagyon komoly hivatalnok arcú férfi, élethalál kérdéseként kezelte, hogy megsérülhetnek.
- Értettem. - Tömör volt, aztán gyorsan hozzá toldotta még, hogy - és elfogadom.
Kiengedték, és ment is átöltözni. Nem telt bele túl sok időbe már kint állt a harctéren.
Kapott egy majdnem jó hosszúságú botot egy alacsony férfitól, amire kis híján elnevette magát, mikor meglátta. Elég viccesen festett a férfi azzal a bottal. Mintha építkezésre indulna éppen. Meghajolt, és tisztelettudóan megköszönte az eszközt. Semmit nem mutatott abból, hogy belül majd szét pukkant mikor meglátta a "párost".
Egy sima fenyőfa bot volt, alias elég olcsó gyártmány. Ennek ellenére szép fehér és olyan mintha drága lenne, ezért sok hobbi boltban méreg drágáért adják. Nagyon kreatívnak tűnnek a fenyőfán futó gyantajáratok, szeretik is az emberek. Harcra kevésbé alkalmas, már Daiki quirkje nélkül. Ez a fa fajta a legpuhábbak közül való és közepesen tartós anyagú. Szilánkosra törik ha nem vigyáz az ember, de egyben hajlékony is.
Megerősíti a sejteket és gumibot lesz, ami úgy hajlik ahogy ő akarja. Szó szerint. Magasságát tekintve körülbelül az álla fölé ér, ami egy pár centivel kisebb, mint a megszokott, azaz az optimális, de ennyi eltérést bárki el tud viselni. Megpörgette és bólintott.
- Megteszi. - Dünnyögött elégedetten.
Hiába az U.A. felszerelés, friss arcokat nem ismer el a közönség. Ők meg még csak kisiskolások voltak az Akadémia hős tagozatán lévőkkel szemben. És ez mind pont nem izgatta Daikit. Tisztában volt azzal, hogy nem annak jött el az ideje, hogy parádézzon. Legalábbis egyelőre. Azért írt a szüleinek, hogy ha adja a tv, vagy az egyik csatorna a NipponYou-n nézzék meg a fiúkat.
avatar
Takuya Daiki

Posts : 31
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Elisa Von Altmark Yesterday at 12:58 pm

A tömeg zúgolódni kezdett. Regisztráció után a résztvevőket egyesével szólították. Sor kezdett kialakulni, nem akartam lemaradni, vagy késni, még ha az adminisztráció miatt is történik a dolog. Sodródni kezdtem a tömeggel. Amikor kihúztam magam, hogy jobban lássak mennyien vannak előttem, a fejem úgy lógott a tömeg fölé, mint valami szőke parókás bója.
Ekkor láttam meg Daikit. Vissza integettem neki és némi küzdelem után sikeresen verődtünk egy csoportba.
-Ahoy!
Köszöntem nekik vidáman mosolyogva. Kapitányi sapkámat a hónom alól a fejemre csaptam és egészen hátra toltam a fejem búbjára, hogy Daikit se takarja ki. Örülök, hogy van még nálam is magasabb osztálytársunk. Az összeverődött kis társasággal gyorsabban telt az idő, mire észbe kaptam már a külön helységben voltam és nekem szegezték talán a legfontosabb kérdést. Határozottan bólintottam.
-Tudomásul vettem, elfogadom.
Egyetlen speciális igényem volt amit a szervezők talán meg tudnak oldani. Minden nyertes meccsem végét gong helyett hajókürt jelezze. Kilépve a másik ajtón pár lépést követően elém tárult az egész néző tér. Feltoltam a sapka apró, fekete shieldjét, hogy végig nézzek a tömegen. Gondolkoztam, hogy valami hatásos belépőt produkáljak e. Rövid időn belül arra jutottam, hogy teljesen fölösleges már most promózni magamat. Egyenlőre a híresebb embereké a főszerep. Illetve nagy belépő után nagy bukás nem igazán lenne előnyös. A hajó kürttel megspékelt diadal, az emlékezetes lesz.
avatar
Elisa Von Altmark

Posts : 22
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Kagetani Mitsukai Yesterday at 3:35 pm

A regisztráció után egy kis sorban állás következett, ugyanis egy szobába hívtak be minket egyesével. Ami engem illet, várakozás közben a karkötőmet piszkáltam, azzal a gondolattal játszadoztam, hogy esetleg leveszem, de végül aztán úgy határoztam, hogy nem kockáztatom meg. Ugyan nem hiszem, hogy olyan helyzetbe kerülnék, amilyenben szükség lenne a határaim elérésére, vagy esetleg túllépésére is, de ha itt elveszítem az uralmam véletlenül a quirkem felett, annak nagyon súlyos következményei lehetnek... Most nem holmi bűnözők lennének az áldozatok, hanem civilek vagy diákok. Szóval... jobb biztosra menni. Annyit tettem csupán, hogy átraktam a karkötőt a másik csuklómra, és az ott lévő csuklószorító alá rejtettem.
Végül sorra kerültem én is, de nem igazán tudom, mi szükség volt rá, hogy ennyire komplikáltan oldották meg. Elég lett volna a regisztrációnál ráírni a papírra, és ott tájékoztatni... Mindegy, nem az én dolgom, hogy megkérdőjelezzem a bürokrácia útvesztőit ^^"
- Csomószor megsérülök amúgy is, szóval persze, vállalom a kockázatot ^^ Ha esetleg olyan súlyos sebet kapok, szeretném kérni, hogy a Holy Hospitalba szállítsanak, amennyiben lehetséges - válaszoltam a kérdésre, gyorsan hozzátéve egy egyéni kívánságot. A mamánál vagyok a legjobb kezekben, ha valami probléma történne, bár persze nem terveztem se megsérülni, se olyan komoly sérüléseket okozni. Szerencsére a quirkem alkalmassá tesz rá, hogy mozgásképtelenné tegyem az ellenfeleimet, vagy kidobjam őket a küzdőtérről ^^
Mindezek után pedig kiléphettem a csarnokba, ahol küzdeni fogunk. Jó nagy volt, de a Yuueiben már hozzászoktam a gigantikus küzdőterekhez. Azt hiszem kaptam némi tapsot, vagy az nem nekem járt? Mindegy is, csaptam egyet a szárnyammal, és a levegőbe emelkedtem, olyan három méter magasba, hogy alaposan körbenézzek. Voltak diákok a volt iskolámból, de azt hiszem, más egyenruhákat is fel véltem fedezni. Akárhogy is, jól esett kicsit megmozgatni a szárnyaimat, ha nem muszáj, nem használom őket, hiába könnyítenék meg jelentősen a közlekedést.
avatar
Kagetani Mitsukai

Posts : 25
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 18

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 15000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Sumida

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.