[Kaland] Combat Training

 :: Játéktér :: Tokió :: Sumida

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Kedd Ápr. 03, 2018 9:25 pm

Vigyorogva fogadtam Daiki mosolyát. De főként a szalutálás tetszett. kezdem érteni, miért is várják el a katonaságon. A füstfelhő felé pillantottam amiből elkezdett kirajzolódni a gorilla alakja. Szemöldökeim összeszaladtak és ak ezemre pillantottam.
~Ez fura...
Állapítom meg és ismét ellenfelünkre nézek. Jobbomat lassan emelni kezdem. Célra tartok amikor Daiki lép a képbe. Leengedtem a kezem és eloszlattam benne az energiát. A kesztyűtől nem látszik, de már kezdett pirosodni a kézfejem. Daiki energikus támadása végül pontot tesz a dolog végére.
~Csak fejbe kellett volna lőni amikor felém futott... Na majd a következőt...
Állapítom meg magamban. Ekkor toppan be Misa-chan.
-Lassú vagy Misa-chan.
Öltök nyelvet felé játékosan, hogy tovább hecceljem. Amilyen gyorsan jött a szeleburdi csaj olyan gyorsan távozott is... hősködni... Nem igazán értettem a motivációját. Ez most egy selejtező. Mentésért elvileg nem kapunk pontot...
~Hm...
Ekkor kattant bennem valami...
~Túl kaotikus a helyzet, ahhoz, hogy 800 ember csak úgy megtalálja magát 1-1 elleni küzdelemben... Másfelől, hősök vagyunk nem katonák...
Ábrázatom teljesen átváltott arra a rideg, nem törődöm kifejezésre amit tanórákon tapasztalhatnak a többiek. Odébb is sétálok tőlük, hogy körülnézzek. Misa-chan a ringen kívülre vitte az áldozatot. Megnéztem, hogy van e ott még eszméletlen ember, és ha igen mennyi. Van e összefüggés a kimenekített emberek és a megszerzett pontok között, túl azon, hogy valaki kapott értük pontot. Ekkor téved tekintetem a néző térre. Elég erős csapások záporoznak, köztük az enyémek is, a józan eszünkön kívül semmi nem akadályozza meg, hogy a nézők is kapjanak belőle. Még egyszer végig néztem az egész arénán. Hogy felmérjem foglalkozik e valaki a sérültekkel. Visszasétálok a többiekhez, addigra Sae már egy hatalmas disznóperselyben tekereg.
-Chtulhu-chan-t mi lelte?
Mutatok a fa tákolmányra ami vélhetőleg Misa műve. Ha valaki elmagyarázza helyzetet akkor már csak egy kérdés merül fel bennem:
-Misa-chan... hány pontod van?
Ha Sea vagy a Gorilla megmentésért kapott pontot akkor elmondom az elméletemet a többieknek, miszerint a hősöknek az emberek védelme és nem egymás eltángálása a feladata.
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Shadow Broker on Szomb. Ápr. 07, 2018 8:32 pm

A dolgok kissé kaotikusak lettek és ha ez nem lenne elég jómagam sem tudta kiszűrni ki kicsoda pár nyílvánvaló tagon kívül. Frusztráló érzés.

Láttam ahogyan különleges képességek sora dördült el, de a harc szinte átláthatatlan volt így is. Rengeteg ember akart odalent harcolni, az is lehet, hogy többen voltak, mint mi nézők.
Viszont egy két alak különös figyelmet kapott tőlem. Az egyik egy szárnyas hős volt, őt azért emeltem ki a tömegből, mert különös kihívás elébe nézett. Senkinek nem kívánnám, hogy egy duplapisztolyos ellenféllel harcoljon, de várjunk...

-hogy fogja a pisztolyt? Ez hülye?-mondtam leginkább magamnak.

Aztán ahogyan szemem pásztázta a helyet feltűnt egy fura malac kinézetű...

-JESUS!-szólaltam fel hirtelen ahogyan egy résztvevő majdnem nekem repült, ideje lenne figyelni kicsit magamra is... Ostoba módon leengedtem a védelmemet, amit már régóta nem tettem, szerencsére volt aki figyelt helyettem is.
-nyugodtan és gratulálok a továbbjutáshoz. Azt hiszem köszönettel tartozom, Naívan azt hittem a nézők biztonságban vannak-a végére dőltem előre, hogy jobban halljon
-ilyenkor még túl sokan vannak, hogy az érdekes küzdelmeket ki lehessen szűrni, kedves Professzor. Egyébként az én nevem Aria.
A dologban a vicces az az, hogy tulajdonképpen kitudtam volna védeni a repülő alakot, ha figyeltem volna a saját közvetlen környezetemre. Egyszerűen egy erőteret formáltam volna magam elé éééés... na igen valszeg nem lett volna okos dolog, mert komoly baja lett volna az alaknak én meg mehetek tisztára mosni a nevemet.

Viszont ez az alak... valami nem stimmelt vele,egyértelműen elmebeteg a sok varrás és a csavarból ítélve. Na így sosem akarok kinézni bármilyen extrát is ad neki. Akkor inkább macskafülek.
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Takuya Daiki on Szomb. Ápr. 07, 2018 9:49 pm

- Nem én kértem, átvehetted volna! - Vigyorgott Misa chan közbe szólására, aki Saeval ért oda a helyszínre, egy famedve kíséretében. Bár egy kicsit ő is felhúzta a szemöldökét, és bár csak az egyikét és egyetlen egy pillanatra csak, vállvonogatva mondott le a segítségről, amit Misa kezdeményezett. Már csak azért is, mert a lány eléggé a kezében tartotta az önként vállalt ügyet és még ha lassan is húzta maga után a behemótot, úgy érezte a fiú, hogy senki sem kényszerítheti pont annak a "megmentésére", aki éppen az előbb akarta agyon ütni egy másik emberi lénnyel. Valószínűsíthető volt, hogy nem egy rivális hősképző diákját üdvözölhették a személyében, hanem csak valami jött ment alakot, akinek pont kapóra jött a kis bunyózhatnékhoz ez az esemény. Így lelkiismeret furdalás nélkül fordított hátat majomagyvelőnek és a többiekre figyelt. Ő is észrevette Angel sant, akiről később kiderült, hogy nem csak hogy hivatásos hős, de az U.A. diákja is volt.
Viszont a lány elfoglaltnak tűnt, úgy hogy nem is zavarta igazából. Daiki egy jó ideig próbált a nagy kivetítőre meredni, és mivel elég magas, több sikerrel mint kudarccal. Megpróbálta kivenni, hogy ki is lehet az ő ellenfele, miközben fél füllel Saera is figyelt, hátha a lánye előbb találta meg.
- Én csak simán Daikiként regisztráltam be. -
Meg akarta várni a hősnév hivatalos procedúráját, meg nem is volt ötlete, hogy hogyan is hívathatná magát. Aztán ha sikerült megtudnia, ha nem az ellenfele nevét, közbe jött Sae ellenfelének felbukkanása.
Olyan hirtelen történt minden ezek után, hogy a fiú csak a fejét tudta kapkodni, és csikorgatni a fogát. Persze tudták, hogy megsebesülhetnek, de kezdett elege lenni a fejetlenségből.
Persze nem vallaná be, de leginkább azért, mert nem egy az egy ellen mennek tisztán egymásnak, hanem keresgélni kell miközben szinte bárhonnan rá támadhatnak, olyanok is, akik semmi közük nem lenne hozzá... legalább is egyelőre biztosan nem.
És aztán ott volt az is, hogy Saet szenvedni látta. Vicsorogva nézett körbe rámarkolva a botjára és figyelt.
- Sae! Tarts ki, elkapjuk! - bukott ki belőlle reflexből a védő mechanizmus.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Mera on Vas. Ápr. 08, 2018 12:26 amShadow:
-Azt hadd döntsem el én. Már most látok legalább négy izgalmasnak tünő küzdelmet, másik tizenkettő pedig kialakulóban van. Illetve még pár tucat egyoldalú. Ez tizenhat érdekes küzdelem. Mondjuk, ha látványt akar, akkor a mentális küzdelmeket kihagyhatjuk a számításból.
A Professzor felugrik.
-Az a lány meg mit csinált? Bocsánat, elragadtattam magam egy pillanatra. Hol is tartottam? Ó, igen a tizenhét ígéretesnek tűnő küzdelem. Látja azt ott (Daiki-ék felé mutat.) ott ha minden jól megy egy ígéretes csapatküzdelemnek lehetünk szemtanúi. (egy másik irányba mutat.) Ott az egyik versenyző nagy eséllyel egy hatalmas szökőkutat fog csinálni, aminek az ellenfele, és sok másik is áldozatává válik, ha nem vigyáznak. (Mitsukai felé mutat.) Ott a köteles fickó azon gondolkozik, hogy beleszóljon az angyal, meg a dupla pisztoly küzdelmébe. Szemtől-szembe egyikkel se lenne esélye, viszont ha jókor lép közbe, mind a kettőt ki tudná ejteni. Ott pedig (egy negyedik irányba mutat) egy elég érdekes módot választott az ellenfele figyelmének felkeltésére. Vagyis inkább a saját ellenfél kiválasztásában. Ahogy kiüti az eredeti ellenfelét, azonnal kiüt valaki mást is, és figyeli, ki hogyan reagál a hirtelen szerzett pontjára. A Sózsák névre hallgat, és elég jól feltornázta magát, mióta idejöttem.

Mitsukai:

Az árnyék meglepetésként érte a srácot, és egyáltalán nem tudta kivédeni a támadásodat, és rád lőni sem tudott. Sikerült a kezét a testéhez szorítanod, de előtte a pisztoly még elsült. Aminek a lövedéke elrepült melletted, majd néhány pillanattal később visszafordult, és iszonyú sebességgel áthasított az árnyékköteleken átszakítva azokat. Ez viszont nem volt elég ahhoz, hogy lelassítsa a lövedéket, ami így egy óriási csattanással a fiú gyomrának ütődik. Ő ettől térdre ereszkedik eléggé meglepetten.
Viszont nem lélegezhetsz fel, mert ismét köréd fonódik egy kötél, ami most már a szárnyaidat, és karjaidat is a felsőtestedhez próbálja szorítani.
Hallhatod, ahogy a pisztolyos srác felszisszen:
-Wallter.... még nem... fejeztük be...
Látszódik, hogy nehezen vesz levegőt. Mégis. Az egyik kezével a földre támaszkodva a másik fegyverrel becéloz téged, viszont látszódik rajta a vívódás, hogy nem lőne rád akkor, mikor le vagy kötözve.
A kötélen kívül továbbra is lepattan minden lövedék egy láthatatlan falon. Tehát a Wallter nevezetű tag továbbra is végzi a dolgát.Csipet csapat:

Sae vergödik a csapásoktól, és sikeresen beburkolja magát. A villámcsapások innentől kezdve leginkább a csápokban érzödnek.
Misa sikeresen kiviszi a nagycsávót, és visszatér segíteni Sae-nek.
Daikinak szerencséje van a magasságával. Azt megtudja, hogy az ellenfelét Izuki-nak hívják. Ennél többet már nem, mert történnek a dolgok.
Ahogy Misa felépíti a malacot, a "szikrák" megszünnek létezni. Elisa sajnálatára Misának ezután is csak egyetlen pontja van.

Dai kijelentése nem marad válasz nélkül.
-Ez aztán a magabiztosság, nagyfiú...
Ahogy körbenéztek öt huszonéves alak közeledik felétek ugyanabból az irányból. Egy sün-embernek, meg egy teknős-embernek már ránézésre is felismerhetitek a quirkjét, a másik három viszont puszta kézzel közeledik. Az egyik pontosan hattal is. A hatkarú int a fejével az egyik nőnek Sae felé. Aki el is indulna, ha csak nem állítja meg valaki. A teknősember szólal meg ismét:
-Nem ti vagytok az egyetlenek, akik a kivárásra akartak játszani. Szikra viszont lebeszélt róla. Annak csak az lesz a vége, hogy mikor elfogynak az emberek, akkor átlagosan kevesebb pontunk lesz, mint azoknak, akik harcoltak, és ők pihenhetnek, amíg mi a pontjainkért küzdünk. Ráadásul a végére már csak az erősebb ellenfelek maradnak bent.
Négyen összenéznek (az marad ki az összenézésből, ai Sae felé indult), majd felétek fordulnak.
-A poliplány a mostani ellenfelünk.
A tekintetükön látszik, hogy komolyan gondolják, és ha kell rajtatok is átküzdik magukat.


Jelenlegi Állás/Ellenfelek:

Professzor: 13
Zöld Ász: 4
Sózsák: 3

Misa: 1-??
Sae: 0-Szikra: 0
Daiki: 0-Izuki: 0
Mitsukai: 0-??
Elisa: 0-??

Kreátor: 0
Mera
Mera

Posts : 52
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Kagetani Mitsukai on Kedd Ápr. 10, 2018 1:35 pm

Elég gyors tudtam lenni ahhoz, hogy meglepjem, és így sikerült is elérnem, amit terveztem. Gubóba tekertem a fiút. Mondjuk rakhattam volna a bokája köré is valamit, hogy még csak lépkedni se tudjon, de nem voltam benne biztos, hogy fenn tudok-e tartani valami ilyesmit. Amíg viszont egy helyre koncentrálom az erőmet, addig nem lehet baj ^^ Vagy hát legalábbis ezt gondoltam, de a srác mégis csak elsütötte a fegyverét, és ezzel felfedte a quirkjét is. Mindjárt megmagyarázta, hogy tudott olyan pontosan lőni először. Csak azt nem értem, hogy miért vágta hasba saját magát a lövedékével... Igaz, így megszabadult a szalagjaimtól, mivel azok elszakadtak, és így szertefoszlott az erőm, de tulajdonképpen ha most állba rúgnám, akkor vége is lenne ennek a harcnak. Csak hát mire ezt végiggondoltam, megint fájdalom nyilallt a szárnyaimba. Megint az a varázskötél tekeredett körém ^^" Egy pillanatra nem értettem, hogy juthatott át az erőtéren, aztán leesett. Ha a kötélre nem hatnak a quirkek, akkor nyilván az erőtéren is átmegy... Sóhajtottam egyet.
- Dicséretet érdemelsz, amiért egy védekezni képtelen ellenfelet nem támadsz meg ^^ De mindig győződj meg róla, hogy tényleg ártalmatlanítottad-e - szólaltam meg, majd a rám szegezett fegyverére néztem - Eto... ne próbáld meg elsütni a fegyvered, eltömítettem a csövét, szóval felrobbanna a kezedben ^^ Ha feladod, nem foglak bántani - tájékoztattam az ellenfelem. Ugye milyen jó, hogy egy ilyen pisztoly csövében van egy kis árnyék, amit használhatok észrevétlenül? Szerencsére úgy nem lehet célozni, hogy közben mozgatja a fegyvert, máskülönben nem tudnám megcsinálni, de így nem probléma ^^
- Téged megkérdezhetlek, hogy miért velem akarsz harcolni? - fordultam a köteles alak felé - Pontot nem kapsz érte akkor sem, ha esetleg kiejtesz... Kicsit kényelmetlen ez a kötél, használhatnál inkább selyemszalagot, vagy ilyesmi ^^ Egyébként tetszik a quirked ^^ - tettem hozzá, magamra erőltetve egy mosolyt. Azt hiszem, kicsit így is látszott rajtam, hogy fájdalmas a szorítása, de amíg tudok a quirkemre koncentrálni, addig nem tud feladásra késztetni.
Kagetani Mitsukai
Kagetani Mitsukai

Posts : 43
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 20

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 16000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Szer. Ápr. 11, 2018 8:18 pm

Az elméletem ingatag talajon állt és igen hamar meg is dőlt. Vállat vonva tettem túl magamat a dolgon. El is mosolyodtam.
~Úgy tűnik megint túlkomplikáltam...
Az idegen hang irányába fordultam. Tányérsapkámat tarkómra toltam. Végig néztem az érkező brigádon. Nem kellett hozzá nagy matek, hogy az ember rájöjjön hátrányban vagyunk ellenük. Annyi előnyünk cserébe van, hogy jó eséllyel nincsenek tisztában a quirkjeinkkel. Mi legalább hármukét tudjuk és egyet sejtünk. A páncélos belekezd a monológjába. Valahol a mondandója felénél járhatott amikor a többiek irányába fordulok és hüvelykujjammal mutogatok rá.
-Egy kapkodó teknős... behalok...
Megvárom a többiek reakcióját, majd, hogy befejezze ellenfelünk a magáét. Vissza fordulok felé. Megkeresem a tekintetét.
-Teknős létedre sokat beszélsz...Michelangelo...
Magabiztos mosoly húzódik a számra. Ha értette az utalást ha nem, folytatom.
-Ahhoz nekünk is lesz egy-két szavunk...
Vissza igazítom a kalapomat. Bal kezemet rájuk emelem. Jobbal rámarkolok a kabát ujjára és kicsit felhúzom, hogy a csuklóm már kilógjon alóla. Jobb lábamat hátra csúsztatom és berogyasztom. Oldalvást állva rájuk célzok. Nem töltöm fel a kezemet. Csak blöffölök. Amíg valaki le nem foglalja a Szikrát akitől Cthulu-chan rángatózott, addig túl kockázatos a dolog. Alig hallhatóan motyogok a többieknek:
-Foglaljátok le a Szikrát, miatta tehetetlen vagyok...
Szigorú tekintettel kukucskálok ki a fekete napellenző alól. Finoman jobbra balra járatom a kezemet, hogy megpróbáljam sakkban tartani őket.
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Mera on Vas. Ápr. 15, 2018 1:12 pm

(határidő: április 22, jövő hét Vasárnap)
Mera
Mera

Posts : 52
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Hiiragi Sae on Hétf. Ápr. 16, 2018 7:13 pm

Egy halovány mosoly ült ki Sae arcára, mikor érzékelte, hogy a polipkarokból font páncél úgy működött, ahogy szerette volna. Érezte szikra támadásait a csápjain, de már közel se akkora hatékonysággal, mint elsőre. Épp felállt volna mikor Misa képessége bezárta őt.
- Mi a f**z? – Bukott ki a lányból. Nem kellet sok idő, hogy rájöjjön, mi történt. - Engedj ki! – Követelte ám ekkor megjelent az ellenséges csapat. A kis résen kémlelt és hallgatta, amit magyaráz a teknős ember.
- Biztos megakarja előzni a nyulat. – Kontrázott rá, Eli beszólására. Mondjuk nem pont erre kellene koncentrálnia a helyzetét tekintve. Többen is rá fenték a fogukat, élen az egyik nővel. Csak nagyon halványan hallotta a leányzó szavait és szinte rögtön adta magát a kérdés.
- Honnan tudjuk melyik az? – Ha tippelnie kellet volna akkor az első jelentkezőre tett volna a voksát. Nem mintha bármit is tehetett volna még Misa meg nem szabadítja a malac zubbonytól.  
Persze magától is kiszabadulhatott volna, azonban ezzel egyáltalán nem volt tisztában. Igaz, ha a szükség úgy hozza (rátámad valaki), akkor a csápjaival megkísérli széttörni a malacot, addig viszont Misára vár, hogy megszüntesse a képességét.
Így vagy úgy de az ellenfelének adatik meg a kezdeményezés lehetősége. Már ha a társai ezt engedni fogják.
Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Shadow Broker on Hétf. Ápr. 23, 2018 8:04 pm

Való igaz van pár érdekes küzdelem a harctéren, köszönöm...-tette hozzá az ismeretlen top1 szavaihoz.
Aria viszont nem értette, hogy mit kéne kezdenie az információval, ő elsősorban azért jött ide, mert érdekelte, hogy van-e olyan ember a városban aki érdemes lehet-e arra, hogy egy aktát kapjon az ő rejtélyes szekrényében.
Ugyanis Aria és apja is mióta itt vannak egy jegyzéket vezetnek azokról a személyekről, akik veszélyesek lehetnek, vagy pedig hasznos tagjai lehetnek a hálózatuknak. Van pár érdekes jelült itt is, de aki legjobban alkalmas lenne erre a célre az épp ez az agyonvart alak lenne a fejében egy csavarral. De valami miatt viszont Aria nem képes benne megbízni, valamiért kirázza tőle a hideg, leginkább amiatt, hogy nem látta hogyan győzött le jópár ellenfelét. Vajon milyen quirkje lehet ennek a mutánsnak?

Lassan dőlt előre aszékben egészen a Professzor füléig, majd halkan súgta neki azt a mondatot ami zavarta.
-Mondja, maga mégis mivel foglalkozik? Nem lenne kedve egyszer egy jót beszélgetni velem?-Nos ezzel meg lett hívva a Purgatóriumba, attól függően mit felel neki a férfi. Reméli, hogy nem bánja meg a döntését, de minden esetre felkészül, hogy az alak megfordul és megüti, és ha kell egy pillanat tört része alatt tudja maga kőré vonni a védelmét.
Ha erre kerülne a sor nem lenne rest lelőni mindenki előtt a figurát. Talán jó esetben önvédelemnek minősülne...
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Takuya Daiki on Hétf. Ápr. 23, 2018 10:36 pm

Daiki hirtelen nem tudta hova és mit reagáljon, annyi minden megváltozott egyszerre. Sae jajveszékelése, és önmagából való kikelése szokatlan volt, de kis habozás után úgy döntött, hogy a lányok meg tudják oldani maguk között. Meg első számú szabály, lányok vitájába tilos belekeveredni. Így maradt a támadók, és bár Elisa ötletét jónak találta, és remélte is, hogy igaza lesz, a kivetítőn nem volt változás Misa chan mentőakciója után sem.
- Ohh crapu... - mormogott maga elé, majd megpörgette a botot idegességében.
Ő volt legelöl így a legkönnyebben érhette el a támadókat, illetve a leginkább lehetett az útjában mindüknek.
- Ez csak azt jelenti, hogy le kell győznünk titeket. Előbb vagy utóbb nem mindegy?
Gyorsnak tartotta magát, a reflexei is magasan a jó kategóriában voltak. Bízott az erejében. Másnak az a quirkje, hogy ágyúként használja a kezét, neki pedig az, hogy átlagon felüli állóképessége van. Ha valaki tank ebben a csapatban, akkor ő...
- Hm, pedig nem is mmo-zok annyit... - mormogott megint csak magának majd elmosolyodott a gondolatra.
Elsőre azt akarta mondani, hogy aki közel jön, azt leüti mint egy disznót, de aztán meggondolta magát és a legközelebbi fejét vette célba egy oldal suhintással.
Mindig jobb ha te vagy a kezdeményező, mert nálad lesz a meglepetés és nálad lesz az elsők időfölénye.
Bárcsak tudná, hogy melyikük az a bizonyos Szikra.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Mera on Szer. Május 02, 2018 9:47 pm

Shadow Broker
-Ami azt illeti, elsősorban fényképész vagyok, ezért könnyen olvasom ki mások mozdulatait, és olyan dolgokat is észreveszek, és megtudok jósolni, amiket mások nem. Azt egy picit elsiette a köteles fickó. Egyik fél quirkjével sincs teljesen tisztában, mégis beavatkozott. Én mindenképp megvártam volna még egy lövést a kissráctól.

Mitsukai
A "kissrác" szemszögéből.

A fenébe... Tény, hogy át akartam törni az árnyékokon, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lenne megállítani a lövedékeket, miután áttörtek a célpontot. Ezt még biztosan gyakorolnom kell. Arra én is kíváncsi vagyok, mért kell beleszólnia egy elvileg külső felektől mentes küzdelembe, addig is megpróbálhatok visszanyerni egy kevés energiát.
-A válasz egyszerű, ha rögtön azután harcképtelenné teszlek, hogy a srác feladja, megszabadulok egy olyan ellenféltől, aki a rangsorban fölöttem van. Így én feljebb kerülök, és több esélyem lesz a továbbjutásra.
Ahhoz előbb fel kéne adnom. Viszont a lányra nem lövök rá ebben az állapotban.
Köszönöm az infót. Az előbb is átlőttem a quirkjén. Akkor mért gondolja, hogy most megállíthatja a lövedékeket? Az egyértelmű, hogy az előbb a saját árnyékomat használta, de mi van akkor, ha nincs árnyék a fegyver csövének a közelében? Az első gondolatom a reflektorok voltak, viszont azok messze vannak ahhoz, hogy elég erős legyen a fényük. Aztán lőhetnék a földbe is, de az túlságosan elvenné a lövedékek erejét.
Ebben a pillanatban megláttam a megfelelő lehetőséget, viszont gyorsan kell cselekednem. Összeszedtem minden erőmet, hogy megfogalmazzam tőszavakban, hogy mit akarok tőle.
-Wallt... tűz... tíz óra...
Megtettem, amit tehettem, inkább nem pazaroltam több erőt a beszéddel, és pozícióba helyezem a fegyvereket.
Ha minden igaz, Wallter ebből tudni fogja mi a dolga. Minden a következő pillanaton múlik. Ahogy közeledik felénk a tűzlabda a megadott irányból, egyre hevesebben kezd verni a szívem, és mikor a labda a láthatatlan fal szintjébe ér, drukkolok, hogy Wallt-nak sikerüljön arra az egy pillanatra megszüntetni a védelem egy részét. Mikor sikerül a terv, elmosolyodtam.
Ahogy a tűzlabda elhaladt a a pisztolyok előtt megvilágítva a csövek belsejét meghúztam a ravaszokat. Amik egy egyszerű kanyar után mind a kettő teljes erővel mellbe vágta a köteles fickót, remélhetőleg teljesen kiütve őt a küzdelemből. És ezzel újra szembenézhetek az angyallal. Feltápászkodtam a földről.
-Azt hitted ilyen könnyen feladom? A fény mindig legyőzi a sötétséget.


csipet-csapat:
Elisa megjegyzésére jött egy kis kuncogás a süni és a hatkarú felől. Sae poénja viszont nem ér el semmilyen hatást
Daiki elállja a nő útját és a feje felé suhint a botjával, mire a nő reflexből a bot elé tartja a kezét, ugyan a lendület eléri a fejét, viszont a lány tenyere fékezi az ütközést, majd rámarkol a fegyverre, és a következő pillanatban a bot porladni kezd, és a fele méretére csökken, így már semmi se lassította Daiki lendületét, aki így elterült a porban. Közben a lány kicsit elszédül, és a teknős utána ugrik, és maga mögé pakolja, és a testével védi a lányt, amíg az vissza nem nyeri az eszméletét. Egyenlőre a másik három csak szemléli a fejleményeket.
Ezekből nem nehéz kitalálni, mire is játszanak.
Mera
Mera

Posts : 52
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Csüt. Május 03, 2018 11:33 pm

-Nem mindegy...
Válaszolok Daikinak. Tekintetemet továbbra sem veszem le az ellenségeinkről.
-Az emberek fogynak a pont különbségek nőnek... Mi pedig nem állunk túl jól a pontokat tekintve.
Biccentek a kijelző felé. Nem mintha sokra mennénk vele. De mivel a telefon eltört így ez is elég jó utalás volt.
-Nem tudom, de jó lenne kideríteni... ha csak nem...
Ekkor bevillant valami. Sae hangja nem csuklott el. Akkor a quirknek vagy látó távolságban kell lennie, vagy... szabad bőrfelületen működik csak. Behúztam a nyakam, hogy a kabát gallérja a lehető legtöbbet takarja ki az arcomból. A kabát ujja, a kesztyű és a kézvédőm fedi a kezemet... Míg azon kattogtam, hogy lehet e szabad bőrfelületem Daiki megindult elvileg szikra felé. Ám nem kis meglepetést okozott, hogy a bot elporladt. Szerencsénkre az ütés ettől függetlenül betalált. De az a quirk nagyon veszélyesnek tűnik. Amint a Teknős mozgásba lendült, úgy döntöttem ideje kockáztatni. Feltöltöttem a kezem és a banda másik felére céloztam. Most, hogy a feltételezett tank már nincs az utamban, szikrának pedig elvileg semmilyen támadási felületet nem mutatok úgy éreztem érdemes megkockáztatni a dolgot. Elsütöttem a lövedéket. A lökés ereje egy fél méterrel hátrébb tolt. Közben kalapomba kapaszkodtam, hogy az se repüljön le a fejemről. Miután lefékeződtem felegyenesedtem és körbenéztem, hogy felmérjem a terepet, mit is sikerült alkotni. Bizakodva loptam egy pillantást a kijelzőre, hátha mutat valami jót is. Utána rögvest vissza ellenfeleinkre. A Gorilla is kibírta, mondjuk ő elég nagy darab volt... Nem szabad elbízni magunkat. Ciki lenne a selejtezőn kiesni.
-Legyetek résen...
Szólok a többieknek, majd a teknősre pillantok.
-Ki az ellenfeled Michelangelo?
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Hiiragi Sae on Szomb. Május 05, 2018 9:55 am

Sae továbbra is a Misa által tákolt börtönben raboskodott, így sok mindent nem tudott tenni, minthogy figyelte az eseményeket. A lány akit Dai megütött, Sae számára is veszélyesnek tűnt. A puszta gondolatba is beleremegett, hogy mi lett volna ha a képességét nem a boton hanem a fiún használja. De ennek köszönhetően annyit megtudtak, hogy nem ő szikra. Akkor már csak egynek nem ismerték a quirkjét.
Viszont addig, úgy sem fog tudni semmit csinálni amig a malacban van, ellentétben Elisával aki ismét elsütötte a képességét. Ez viszont adott neki egy ötletet.
- Bele tudsz lőni engem a teknősbe? – Kérdezte hallkan a lánytól. A feltehetőleg Dai-al elfoglalt Teknős és a megszédült nő tuti nem számít egy kamikaze akcióra. A malacpersely széttörik, és még talán egy erősebb támadás is érik őket. Legalábbis Sae fejében ez játszódott le. Nem tartott attól, hogy ő maga komolyabban megsérülne, hisz úgy gondolta a csápjai majd megvédik. Ha pedig sikerül kitörnie, akkor esetleg még a teknős arcára tekeri az egyik csápját, csak hogy biztosan nagy meglepetést okozzon. Aztán majd elválik mi is kerekedik ki belőle. Tekintve, hogy ez az első alkalom, hogy a lány éles küzdelembe keveredik, nem volt biztos, hogy sikeresen át tudja látni a helyzetet.
Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Shadow Broker on Szomb. Május 05, 2018 12:15 pm

-Érdekes foglalkozás, a teljesítményéből arra tippeltem volna, hogy hivatásos hősként dolgozik valahol
Fényképésznek kicsit túlságosan is erős szerintem, valószínűbbnek látom, hogy eltitkol valamit. Sajnos bármennyire is igyekszem nem tudom megfejteni a tagot, így előbb utóbb az adatbázisomban kell utána néznem, hogy mit is tudhatok róla
-Engem a harc a teknőssel nagyon leköt, elég sok dolog van, ami különösen alakulhat náluk, tudja néha beszálnék egy ilyenbe, de nem hiszem túl jó lenne.-Mindig eltitkoltam a quirkemet és igyekeztem, hogy ne kelljen csak legvégsőbb esetben használnom. Hogy miért?
Egyszerű, ha olyan tudást szerzek ami a quirkem nélkül is tudok használni, akkor az attól függetlenül továbbadható. Talán nem nagy titok, legalábbis magam előtt nem, hogy szándékomban áll szervezni egy iskolát ennek továbbadására. Talán az U.A.n belül, talán azon kívül, bár utóbbi annyiból szerencsétlenebb választás, hogy valószínüleg hamar törvényen kívül kerülne a banda. Mondjuk nem tudom ez baj-e, végülis pár helyzetben már én is így jártam. A kalózoknál például.

Minden esetre egyre jobban kezd érdekelni mi zajlik odalent, bár személyem már kezdi unni a helyzetet, lehet mégis jobb lett volna pár megfigyelőt küldeni?


A hozzászólást Shadow Broker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 08, 2018 3:45 pm-kor.
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Misa Misaki on Kedd Május 08, 2018 1:05 pm

Elsa oltogatásán jókat kuncogtam magamban, amikor meghallottam Sae kérését.
- Nem lehet, most téged akarnak! Bíznod kell bennünk, hogy meg tudunk védeni! Amúgy van kibúvód. – Suttogtam neki oda halkan, és csak reméltem, hogy érti mire is gondolhatok. Nyilván nem hagynám védekezési és támadási lehetőség nélkül, de a páncél azért szerintem jól jön jelenleg. Sokra nem menne, ha a saját csápjaival kéne bebugyolálnia magát, amikor másra is használhatja őket. Az események pörögtek rendesen, szinte kizárt volt, hogy mindenre kellően figyeljünk. Ámbár úgy láttam harci klikkek szinte mindenhol kialakultak, biztosra veszem, hogy akad aki könnyedén kihúzta magát a javából. Dai hamarabb cselekedett, mint én tehettem volna, de hálásan biccentettem a nemrégiben kiterült fiúnak, miután felocsúdtam a nő képességének hatásától. Felkaptam a fejem Eli mondatára, de hamarabb cselekedett, mire bármit is mondhattam volna neki. Elsütötte a képességét és remélem célt is talált. Míg ő a táblát én az ellenfelünket fürkészem, ahogy a por leülepszik.
- Hmm~ A páncéllal gondoltad, vagy az nélkül? Eli te mennyire bírod még szuflával? – Ha jól számolom ez volna a harmadik lövése.
- Biztos vagy benne, nem félted a csápjaidat? – Bár említette, hogy ha levágják visszanő… de azért én nem kockáztatnám meg. Mint ahogy, eddig nem is tettem. Most döbbenek csak rá, hogy én még egy pofont sem osztottam szét. De tényleg, csak állok és lényegében semmi hasznom sincs. Borzasztó… Ezt pótolni kell. A táblára pillantok, ha meglelem magam, megkeresem az ellenfelem nevét, remélve hogy marad időm ilyesmire ameddig a nő kiütve, a Teki védelmezi és a másik hármast lassan fedi fel a leülepedett por.

Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Kagetani Mitsukai on Vas. Május 13, 2018 1:24 pm

A köteles fiú válasza tulajdonképpen nem lepett meg, nekem is valami hasonló járt a fejemben, csak én nagyobb léptékben gondolkodtam. És minden bizonnyal nem is mi ketten leszünk az egyetlenek, akinek az eszébe jut.
- Szerintem jobban jársz, ha csatlakozol azokhoz, akik a toplista tetején álló játékosokra vadásznak ^^ - reagáltam végül, majd visszafordítottam a figyelmem a saját ellenfelemre, és igyekeztem arra koncentrálni, hogy a pisztolyait eltömítsem. Majdnem biztos voltam benne, hogy a figyelmeztetésem ellenére is megpróbál majd valamit, és ha kiiktatja magát vele, az a legideálisabb számomra. Ha pedig a barátja megszünteti a védőfalat körülöttünk, ki tudom ütni a köteles ellenfelem is.
Azzal viszont nem számoltam, hogy hirtelen egy tűzlabda kerül a mi kis külön harcterünkre. A fiú okos megoldást választott, el tudta sütni a fegyvereit, de szerencsére nem engem célzott velük, hanem a fogva tartómat, akit ezzel ki is tudott ütni így első ránézésre. Kicsit pislogtam, mikor lehullottak a kötelek, és végre kiszabadultam ebből a béklyóból, rögtön meg is simogattam a kötelek által kidörzsölt területet a karomon, és megmozgattam a szárnyaimat is. Kicsit még fájt, lehet, hogy megsérültem picit :/ Sóhajtottam egyet, de aztán felnéztem a fiúra, és elmosolyodtam.
- Köszönöm a segítséget ^^ - mondtam kedvesen. Szimpatikus volt, hogy törekedett a fair harcra, akit viszont nem kellett kímélni, az ellen nem ismert könyörületet. Ha végigmegy ezen az úton és kellő tapasztalatot szerez, pár év múlva biztosan találkozni fogok még vele, immár hivatásos hősként ^^ Azonban...
- Ez jól hangzik, de sajnos nem igaz. Ha így lenne, sokkal békésebb lenne ez a világ... Valójában minél erősebb a fény... annál erősebb a sötétség is ^^ - sütöttem el én is egy ilyen menő bölcsességet, és ez a bő tíz-tizenöt másodperc elég is volt arra, hogy kigondoljam, mit szeretnék tenni. Ideje volt lezárni ezt a küzdelmet, így is túl sokáig tartott, és ha tovább akarok jutni, nem lesz elég egy pont. A kedvenc trükkömhöz folyamodtam: mire befejeztem a mondatot, addigra már a kezemben volt a fiú árnyékának a vége, és egy hirtelen mozdulattal megrántottam a megszilárdított sötétséget. Mint valami szőnyeget, húztam ki alóla. Ha szerencsém van, egyszerűen hanyatt esik és beveri a fejét, így könnyen le tudom fegyverezni, de mivel ez a kedvenc trükköm, ezért nyilvánvalóan ez a legismertebb is velem kapcsolatban. Bár... hát valahogy kétlem, hogy itt túl sokan ismernék a fogásaimat ^^" De azért fel voltam készülve rá, hogy felugrik. Két-három éve még meg tudtak lepni vele, azonban ennyi tapasztalattal a hátam mögött már tisztában voltam vele, hogy sose szabad megvárni, mi lesz az eredménye az akciómnak, mindig előrébb kell lenni egy lépéssel. Szóval a szűk helyet figyelmen kívül hagyva nyomban előre is szökkentem, szárnyaim segítségével nyerve kellő sebességet egy meglepetéstámadáshoz. Akár felugrik, akár esés közben kapom el, a lényeg az volt, hogy a láthatatlan falnak taszítsam, és így biztosan kiüssem. Ha esetleg a fal csak a külső támadásoktól védene, és kirepülünk, akkor azt hiszem egy-két embert le fogunk tarolni, de ebben az esetben is földhöz tudom szegezni, és megpróbálhatom kiverni a kezéből a fegyvereit.
Kagetani Mitsukai
Kagetani Mitsukai

Posts : 43
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 20

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 16000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Takuya Daiki on Szer. Május 23, 2018 11:38 am

Sok mindenre számított, de erre nem. Nah ez így nem igaz. Sok mindenre nem számított valójában. Már lepörgette fejben hogy halántékon veri a kis csajt és azon volt minden igyekezetével, hogy ez így is valósuljon meg. A képesség hatása olyan gyors következményeket vont maga után, már Daiki esetében, hogy nem volt ideje meghökkenni. Elterült a földön ugyanazzal a lendülettel, amivel az ütést vitte be. Azt azért félig meddig sikeresen. A kis csaj szédeleg és egyből a segítségére is siettek egy teknős páncéljának a képében.... Daiki aki ugyan megcsókolta a padlót és kis késlekedéssel állt fel, szúrós pillantásokat vetett a csipet csapatra. Már a támadókra, nem a sajátjára.
- Eltörtétek a botom! .... - kis szünet után elhúzta a száját. - ... hát, teknikailag nem, de fele akkora lett! Ez azért túlzás volt, nem gondoljátok?!
Nyilván nem látszik, de valamennyire azért át futott az ő agyán is, hogy egy jó nagy fokkal szerencsésebben alakult a helyzet így, mintha a csaj a kezét porlasztotta volna el. Egy század pillanatra bele is borzongott, de tényleg csak egy annyi időre.
Mindeközben Elisa is kivette a részét a dologból és megküldte a hátul álldogálókat...
- Héy! - Kiáltott arra is, ha maradt még talpon belőlük, ~ ha nem, akkor teknősbéka felé fordult. ~
- Esetleg nincs köztetek Izuki?
Ha valamilyen csoda folytán előkerült a csaj, mert ki más játszhatna ilyen névvel, akkor őt, ha nem, akkor Sae channal együtt a teknőst próbált térdre kényszeríteni. Ezúttal nekifutásból felugorva egy fejrúgást vállalt be.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Mera on Csüt. Május 24, 2018 11:12 pm

csipet csapat.
Mielőtt Elisa robbanása eltalálná a csapat másik három tagját, a hatkezű fickó a másodperc törtrésze alatt kersztbe teszi maga előtt az összes karját, és a lökéshullám miatt rengeteg por verödik fel, és néhány másodpercig a csapat helyén csak port láttok, és mikor az leülepszik a csapatnak hült helye sincs. Viszont semmi se jelzi, hogy Sae nyert volna.
Eközben Elisát hátulról feldönti valami, és mikor feltápászkodik szembe találja magát saját magával.
A teknős nem nagyon védekezik az a néhány csapás nem nagyon zavarja, inkább arra vigyáz, hogy a mögötte szédelgő lányt ne érje komolyabb találat. Aki lassan kezd magához térni.
A többiek merre vannak?
Elvitte őket egy robbanás.
Mi mért maradtunk itt akkor?
Szikrára várunk, és ennek a srácnak elintéznivalója van veled az elromlott fegyvere miatt.
Ő támadt rám.
Ezt vele beszéld meg.
A teknős ellép a lány elől, és hagyja kibontakozni, aki Daiki elé sétál, viszont nagy eséllyel, már számítani fog a támadásra.

Mitsukai:
-Van egy olyan érzésem, hogy ők nem csak véletlenül vannak a toplista elején, miközben mi még az első küzdelmünket vívjuk.

Az árnyékos trükköd egy picit meglepte, de hamar rájött, mire készülsz, és még azelőtt reagált, mielőtt elránthattad volna.
-Wallter, az árnyékom.
Ezután rád szegezte a fegyvert, miközben megpróbáltad kirántani alóla a talajt. Meglepetésedre viszont az árnyék mit sem törödve az eredeti tulajdonosával, könnyedén a kezedbe csúszott, mintha az elvágták volna.
Ő sem várakozott, és még azelőtt lött mind a két fegyverrel, mielőtt rájöhettél volna mi történik. Az egyik lövedék elhasít melletted, a másik telibe találja a mellkasodat, de nem igazán  ér el nagy hatást. Leginkább csak tompa nyomást érezhetsz.
Ebben a pillanatban a srác háta mögül egy robbanás lükéshulláma tör felétek, hozzátok sodorva néhány alakot, akik feldöntik az ellenfeled, és az beveri a fejét a talajba, és elveszti az eszméletét. (Ezzel megnyerted küzdelmet.)
A robbanás látható repedéseket hozott létre az eddig láthatatlan falon, ami miatt látszólag szilámkokra tört az.
A hozzátok sodort csoport két legszembetünőbb tagja egy sünember, és egy hatkezű férfi. Mármint most már csak négy darab csonka felkar emlékeztet arra, hogy nemrég még hat keze volt. Egy harmadik fickó szólalt meg.
Ez volt aztán a nagy robbanás. Süni, sikerült eltárolnod?
A sünember válasz helyett óvatosan letör két tüskét a hátáról, és a kérdező kezébe nyomja.
Ennyi elég lesz.
Majd a következő pillanatban el is tünik a szemetek elől minden nyom nélkül, mintha ott sem lett volna. Viszont neked nem igazán van időd ezzel foglalkozni, mert a védőfal leomlásával többen is meglátták az esélyt a kiiktatásodra. Az egyik irányból egy vízeséshez hasonlító forgatag, a másik irányból egy lávahullám közelít feléd, és mielőtt arra gondolnál, hogy felfelé biztonságos az út, hát nem igazán, mert egy vasrudakkal megerősített ketrec zuhan éppen feléd fentről, Ami akármerre mész vagy repülsz, mindig pontosan fölötted van, elzárva az esélyét annak, hogy felfelé menekülj.
Ahogy a hármas egyesített csapás elérne, egy láthatatlan fal véd meg a csapásoktól, amik így téged békén hagyva egymást pusztítják el. A tűz megolvasztja a vasat, és a víz és a tűz keverékéből gőz keletkezik. Persze egy kis forróságot érezhetsz, de komolyabb bajod nem esik. Mikor elszáll a pára a srác már nem fekszik ott a földön, igazából nem is látod a közelben. Egy ápoló pedig a hatkarú fickónak segédkezik bekötözni a sebeit.
Melléd is érkeik egy segítő, aki csodálkozva nézi, hogy sértetlenül megúsztad az előbbi esetet, és mivel úgy látja nincs szükséged segítségre, egy új páciens után kutat.

csipet-csapat (ismét)

Az egyik pillanatban Sae előtt megjelenik a srác, akit kizárásos alapon Szikrának gondoltatok. Mintha teleportált volna... Egy kicsit tépett a ruhája, de a robbanás legnagyobb részét felfogta a hatkkarú, ezért ő viszonylag rendben van. Meglátja a Daiki ellen küzdő lányt.
Szóval te is megvagy. Viszont ezzel itt már nem kell holmi páncélok miatt aggódnom.
Két viszonylag hosszú tüskét mutat fel, és az egyiket Sae felé szegezi. Ebben a pillanatban egy másik férfi fogta meg a csuklójánál, felemelte és jó erősen a földnek ütötte. Mondhatni se kell elég hamar elvesztette az eszméletét. (Sae nyerte a küzdelmet)
A férfi, aki beleavatkozott a küzdelembe, tele volt mindenféle varratokkal, és a nyakából egy csavar állt ki. Még nem tudhatjátok, de ő a Professzor, aki jelenleg aa ranglistát vezeti, egy ilyen mozdulatsor után, már nem igazán csoda, hogy mért. Lassan felétek fordul.
Elnézést a közbeavatkozásért. Izuki pedig a hatalmas gőzpára egyik felelőse.
Lehajol, hogy elvegye a férfi kezéből a két tüskét, és amilyen gyorsan megjelent, olyan gyorsan el is tünt. A teknős és a lány még csak fel sem fogták mi történt.
Daikival szemben ott van a lány, de innen tisztán látható, hogy melyik gőzfelhőre utalt a férfi, ami viszont lassan kezd eloszlani.
Mivel Szikra elintéződött, és a teknős nem igazán mutat harci kedvet, három lehetséges ellenfeletek maradt (jelenleg, illetve ha nem néztek másik ellenfél után): Elisa hasonmása; a lány, aki elporlasztotta Daiki fegyverét és Izuki.


Shadow

Egyszer csak eltűnt előled a Professzor, majd a következő pillanatban azt láthatod, ahogy Szikrát egy mozdulattal elintézi. Majd egy röpke perc után visszatér a lelátóra.
Őntől is elnézést kérek, de ha hagyom, hogy felsokszorozza azt a robbanást, akkor nagy eséllyel mostanra már hült helye lenne az épületnek. Meg az elektromosság és a robbanás igaz, hogy hasonlítanak egymásra, de a kettő akkor sem ugyanaz. Nagy volt rá az esély, hogy még irányítani se tudta volna azt a hatalmas energiát.
Mera
Mera

Posts : 52
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Vas. Május 27, 2018 11:29 am

Ahogy a porfelhő oszlik elégedetten egyenesedek fel. Örömmel konstatálom, hogy sikerült a brigádot bolygó körüli pályára állítani. Stílszerűen megfújom mutató ujjamat, hogy a kézfejemből felszálló gőzt, mint egy gőzölgő puskacsövet elfújjam. Utána is gőzölög még egy kicsit, de azzal már nem foglalkozom. Főleg azért nem mert valami, vagy valaki hátulról akkorát taszít rajtam, hogy előre esek. Pórbálok alá szaladni de csak felborulok. Fekvőtámaszba érkezem, melleim éppen hogy a talajhoz nyomódnak. Feltolom magam és magam alá húzom a lábam. Amilyen gyorsan csak tudok felpattanok, kezeimet védekezően emelve magam elé megfordulok. Közben azon agyalok, ki volt ilyen kedves, hogy nem ütött ki egyből. Így dobva el magától az esélyt a győzelemre. Ahogy meglátom az illetőt ijedtség és döbbenet ül ki arcomra. Kezeimet lejjebb engedem.
-Amelie!? Te mit kerese... Nem. Te nem Amelie vagy...Ez jó hír...
Váltok vissza németről japánra ahogy rájövök, hogy nem ez nem az ikertesóm. Az ijedelem kiveszik belőlem. Végig nézek másik magamon és magabiztosan elmosolyodom.
-Őt nem tudnám leverni, de téged simán ha arról van szó... Bárki is legyél...
Végig futtattam rajta ismét a tekintetemet. Gondolkodóba ejtett, hogy vajon ez alakváltó, vagy valamiféle klónozó quirk. Ahogy az a kérdés sem hagyott nyugodni, hogy mennyire részletes a klónozás... Csak a külsőt másolja amit lát, vagy megérint? Illetve, hogy a quirkemet is lemásolta el. Az ő és nagyjából a jelenlévők érdekében remélem, hogy nem...
-Ha nem te vagy az ellenfelem akkor nincs dolgunk egymással... Menj, és érezd jól magad a bőrömben. Csak semmi ocsmányság...
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Shadow Broker on Szer. Május 30, 2018 10:23 pm

Leginkább csak bólintani tudtam az alak szavaira, nem tudom pontosan mit várt mit fogok erre felelni, hiszen a nézőtérről nem igazán tehettem semmit a dolog ellen, maximum ha fognám, és itt helyben letaszítanám a top 1 helyről, bár ennek nem lenne sok értelme, hiszen nincsen odalent pártfogoltam, leginkább az idegesített vele kapcsolatban, hogy olyan tenyérbe mászóan pökhendien ült azon a helyen. Nem érdemli meg szerintem, és remélem lesz olyan aki megtöri a sorozatát.

Mondjuk a pálya jobb oldalán egy érdekes páros harca alakult ki, és akaratlanul azon gondolkodom, hogy vajon közülük az egyik képes lehet-e megállítani őt. Egy polip fejű srác harcolt egy vizet irányítani képes lány ellen. Elég fura küzdelemnek tűnt, főleg, hogy a lány, egy a levegőből kiszívott vízcsáppal kezdte püfölni a srácot. Hogy honnan tudom, hogy párából készítette? Nos a víz hosszú tű szerű vonalakban közelítette meg mindenfelöl, mielőtt összeállt volna előtte. A harcban végülis nem az volt a fura, hogy a lány mit csinál, hanem az ahogyan erre a polip reagált.
Az első ütés előtt a polip srác egy a polip-ra hasonlító fejen kívül más jelet nem mutatott azt illetően, hogy van képessége. De ahogyan a víz csáp ütögetni kezdte, és a feje is vizes lett, történt a számomra meglepő dolog. A polip részek elkezdtek terjedni szépen lassan ütésről ütésre. Egészen addig amíg a teljes alak a lábakat kivéve nem lett polip. Ezután térdre rogyott és előre dőlt, de nem úgy tűnt, hogy a dolog megállna. Ahogy a lány egyre kétségbeesettebben ütötte, úgy lett egyre nagyobb a polip. Egészen másfél méteres eddig... Vajon hova fog fajulni ez a dolog?
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Misa Misaki on Vas. Jún. 03, 2018 6:33 pm

Képességemet megszüntetem, hisz érezhetően kezdett kimeríteni az, mint ahogy a rengeteg esemény is, amit elég nehéz volt szemmel tartanom, nem hogy a dominánsabb részesévé válnom. Zakatoltak az agytekervényeim miként is jöhetnénk ki a legjobban ebből a helyzetből, hiszen sok információnk nem állt a rendelkezésre. Találgatni tudtunk csupán. A kivetítőre pillantottam és a professzor egyre több pontot szerzett, talán irreálisan is, hiszen csak úgy győzhet ha a célpontjait támadja, de a fedőnevek sőt... az igazi nevek tulajdonosai is sötétségbe burkolóztak a tömegben elveszve. ZöldÁsz is előnyben volt hozzánk képest, bár ez nem volt kétséges őt ismerve.

A mi helyzetünk viszont nem volt túl rózsás. Sae ötlete butaság volt, és ki is engedtem, mielőtt tovább erőszakoskodik.
- Vétózom Sae! - Adtam hangot, az ellenvetésemnek. Éreztem, ahogy a kis csapat darabokra hullik és többeknek kialakul a maga ellensége. Dainak a nő és a védelmezője. Sae mellett megjelent egy pasas, majd Elise is összefutott önmagával. Bár az utóbbi ijesztett meg a leginkább, hiszen csúnya bajba keveredhetünk,  ha a hasonmást támogatjuk, de erre is meg volt már a tökéletes igazoló kérdésem. Ameddig nincs rá szükség, addig az a legjobb ha nem lépek közbe. Saenak nagyobb szüksége volt rám és már indultam is meg felé, amikor láttam hogy az idegen tüskéket növeszt, de valószínű mire mindketten reagálhattunk volna érdemben egy idegen, összezavart pasas „mentett” meg minket. A pillanatnyi meglepettségemet és összezavarodottságomat, egy illedelmes és gyors meghajlással köszöntem meg, valós hálával a szememben, még úgy is, hogy tudtam: Nem miattunk tette.

De nem pihenhettünk még meg egy cseppet sem. A sokkarú hapi valamint a porlasztó lány még midnig veszélyforrások voltak, mint Eli klónja is. Mérlegelnem kellett és bár tudtam hogy a szőkeség már sokadjára használja a képességét, így félő, lassan ő is kifárad, magam sem voltam másképp. Most picit pihentetnem kellett a quirk-emet, de mégsem vállhattam haszontalanná. Az összes ötletem meggondolatlan és foghíjas volt, mégis cselekedni kellett. A nő képessége veszélyes, de nem csak azért amit képes produkálni, de azért is mert ha minden igaz nem hős és nem is egy volt akademista, így viszont félő mennyire képes irányítani a quirkjét. A szemem cikázott az ellenfeleken és a hozzánk közelebb kerülő idegeneken. Ugyan, volt sejtésem miként is lehetne előhalászni az új ellenfelemet, de nem értem rá egyenlőre ezzel foglalkozni. Levettem a vékony pulcsimat és a derekamra kötöttem. Talán sikerült kigondolnom valamit, de... hogy hasznos-e?...
A tőlem telhető leggyorsabb léptekkel és legnagyobb lendülettel indultam meg Dai ellenfele felé, megkerülve őt. A háta mögé akartam kerülni, majd minden erőmet bevetve neki vágódni, hogy ledöntsem a lábairól és a derekamra kötött pulóverrel hátra kötni a kezeit.
- Héé, kevésbé lesz kellemetlen ha nem ellenkezel! - Próbáltam rávenni az együttműködésre, ha sikerült letarolnom.

Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Kagetani Mitsukai on Kedd Jún. 05, 2018 7:43 pm

Én... szóval... nem igazán tudtam követni, mi történik körülöttem. Az túlzás, hogy csak pislogtam, mert amennyire csak tudtam, igyekeztem reagálni, de mire kitaláltam, mit szeretnék tenni, és hozzá is láttam volna a megvalósításának, már okafogyottá váltak a tetteim. A körülöttünk lévő fal eleddig megvédett ettől a fajta káosztól, és most, hogy ez eltűnt, belecsöppentem a tomboló összevisszaság kellős közepébe. Bármerre kaptam a fejem, valamiféle veszély leselkedett rám, a következő pillanatban viszont már mégse voltam bajban. Az egész jelenetet megúsztam egy tompa nyomással a mellkasomban, meg egy kis forrósággal az arcomban. Ahhoz képest, hogy alig egy perccel korábban még a kezemben volt a gyeplő, és egy lépéssel az ellenfelem előtt jártam, most úgy éreztem magam, mint aki tíz lépéssel jár az aktuális események mögött. Szükségem volt egy szusszanásnyi szünetre, és bíztam benne, hogy ezt most megkaphatom. Legalább annyit, hogy vegyek egy mély levegőt, esetleg megnézzem a táblán, hányan vannak még versenyben, és hány pont kell perpillanat a továbbjutáshoz. Abban is bíztam, hogy esetleg beesik egy-két potya pont, mert láthatóan nagyon sokan követték azt a hibás stratégiát, hogy szimplán a legközelebb álló embernek estek neki. Illetve azért se lett volna rossz egy kis pihenő, mert úgy éreztem, lassan közelítek a quirkem használatának határához. A sokoldalúságnak itt ütközött ki a hátránya, hiszen bármit is vonultatok fel, az nem olyan erős és hatékony, mint egy specializált quirk, ami mondjuk nyers erőre, puszta gyorsaságra vagy esetleg áttörhetetlen védelemre alapozik, és ezáltal többet kell használnom, ha azt akarom, hogy egy feladaton túljussak.
Intettem a segítőnek, hogy velem minden rendben, aztán igyekeztem ténylegesen túlesni ezen az eseménysoron, és inkább arra összpontosítani, hogy mi folyik körülöttem, beleértve az aktuális állást, és ha szerencsém van, az aktuális ellenfelem nevét is elcsíphetem. Azért jó a hősködés, mert a legtöbben valami olyan nevet használnak, ami jellemző rájuk vagy a képességeikre, és ez megkönnyíti a keresgélést is. Na persze ettől vagyok én is olyan pompás célpont, kvázi van egy céltábla a hátam közepén ^^"
Kagetani Mitsukai
Kagetani Mitsukai

Posts : 43
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 20

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 16000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Mera on Csüt. Jún. 21, 2018 3:46 pm

Elisa:

A másolatod nem igazán törödik azzal, amit mondasz. Sőt, meg se mozdul, amíg te nem mozdulsz meg, de akkor pontosan lemásolja, amit csinálsz, mint egy tükör. (Ha quirket használsz, annak a kinéezetét is lemásolja). Egy darabig elszórakozhatsz vele, mire észreveheted, hogy a mozdulataid másolása nem teljesen tökéletes, és azonnali. Egy külső szemtanúnak is nehezen tűnhet fel. Elsőre neked sem tűnhet fel, mert csak a másodperc törtrésze telik el a másolások között, de ez teljesen független a cselekvés hosszától, nehézségétől vagy létjogosultságától.
(Ergo, ha fejre állsz, akkor ő is abban a pillanatban fejreáll, mint te, még ha nincs is értelme.)

Csipet csapat azon része, akiket nem köt le Elisa hasonmása:


(a hatkarú fickó már nincs veletek Elisa kirobbanása óta)
-Abból katasztrófa is kisülhet, ha azokat a tüskéket annál a férfinél hagyjuk, így én inkább őt keresem meg. Most már amúgy sincs itt dolgunk.
A teknős megfordul, és abba az irányba indul, amerre Elisa elrobbantotta a hatkarú fickót és társait. A pusztító lány előbb Daikira néz, majd a teknősre, végül igazat adva neki a teknősalak után indul, miután ledobja magáról Misát, így mindketten gyorsan eltűnnek elöletek.
Megjegyzés: a nagy gőzfelhő, amiről az összevarrt fickó beszélt, szintén abban az írányban van.


Mitsukai:


"kvázi van egy céltábla a hátam közepén"
Ennél pontosabban én sem fogalmazhattam volna. És ahogy az a céltáblákkal szokás, már célba is vettek. Egy nyílvessző repül feléd a távolból. Nem tudnád pontosan megmondani az, hogy honnan, csak azt hogy nagyjából a küzdőtér másik feléből, és nem kérdéses, hogy te vagy a célpont, annyira pontos a lövés. Másrészről az illető biztos a dolgában, mert csak egyetlen lővést adott le, vagy csak végesek a készletei, és ennél kisebb az esélye, hogy egy nagyobb küzdelem eltévedt lövedéke lenne. Ahogy kitérnél a lövedék elől, még mielőtt elérné a nyil arra a pontra ahol az előbb voltál, felrobban és a lökéshullám leterít a földre. Ahogy felálsz, , egy teknős, egy sünember sétál el előtted, akiket egy lány követ, aki véletlenül beáll közéd és a nyilvessző közé. Már ha jön újabb, abból az irányból fog jönni hozzávetőlegesen. Bár ehhez kétség sem fér, amíg a lány odafordul hozzád, hogy felsegítsen a földről, és meglátod a felétek repülő veszélyt..

Mindenki.


A közeletekben minden elektromos berendezésből (telefon, hangszoró, monitor stb..) egy halk pánsíp dallam kezdődik.


Shadow


Ahogy a Professzor meghallja a dallamot, csak annyit mond neked, hogy jobb lenne, ha befognád a füled, de ő maga nem csinál semmi hasonlót.
Mera
Mera

Posts : 52
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Shadow Broker on Pént. Jún. 29, 2018 10:38 pm

Miközben Shadow élvezte a műsort... Élvezte az túlzás, mert kezdett kicsit egyhangú lenni. Tulajdonképpen ugyanaz történik mindenhol, szépen lassan fogynak a játékosok, de ugyanakkor mégis még mindig rengetegen vannak.

Továbbra is a két furcsa alak harcát figyelte. A polipfejű lény a vízzel való érintkezés hatására egyre jobban csak nőtt, talán már másnak is feltűnt a furcsa lény, hiszen ebben a pillanatban lépte át a 2,5m magasságot. Eléggé veszélyes kezd lenni a dolog, de a másik lány a vízkezekkel folytatja a püfölését.

Aria egy facepalmmal jutalmazza a cselekményt.

A fiatal biztosan nem hősképzőbe jár, mert eléggé egyhangú műsort nyújt, talán ezért is fordulhat elő, hogy a polip hízása közben valaki egy boomeránggal ledobja. Sajna a polip már 3 méteres nagysága nem elhanyagolható és egyben úgy tűnik, hogy a gazdája elvesztette a józan eszét, mert a körülötte lévőket kezdte elsőpréses alapon pusztítani.

Ekkortájt szól neki a hozzá csatlakozott alak, hogy dugja be a fülét..
-Ez mégis mit akar jelenteni?-de inkább nem kockáztat és kezeivel eltömíti a hallójáratát.
-This is getting a lil boring...-terpeszkedett szét a hátsó támlákra, talán kissé kekeckedően. De jól látható arcán az elégedetlenség.
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Vas. Júl. 01, 2018 9:37 pm

Úgy tűnik fölöslegesen jártam a bagólesőmet, nem igazán foglalkozik velem. Nagyot sóhajtottam és fülem mögé simítottam az egyik tincsemet. Ekkor akadt meg rajta a szemem. Félbe hagytam a mozdulatot, mire ő is.
-Interessant...
Motyogom. Meglóbálom a kezem mire az szintén így tesz. A csukló körzést is lemásolja. Vagy tükrözi. Rámutatpok és a többiekhez szólok.
-Ezt ti is látjátok, vagy csak én bolondultam meg?
Választól függetlenül oldalazni kezdek. Kicsit közelebb sétálok pár lépést, majd ugyan ennyit hátrálok, figyelve, hogy még midig követ e. Közben végig pásztázom tekintetemmel a mögötte lévő terepet. Egy közeli harcmezőt keresek amibe bele sétáltathatom. Vagy valamit amibe bele tudom vezetni, hogy kiüsse. Hiába tükrözi le tökéletesen a mozdulataimat, merem feltételezni, hogy a háta mögé nem lát ahol azonban eltérő a terep attól ami mögöttem van. Ez lehet akár egy terep tárgy.
Ha találok ilyen alkalmatosságot:
Rohanni kezdek és úgy próbálom belőni a kettőnk közötti távolságot, hogy az ő útját biztosan keresztezze valamelyik. Nekem már az is elég hal valakinek úgy neki tudom futtatni fejjel, hogy ott maradjon. Időként azért előre is pillantok, nehogy az én utamat is keresztezze valami. Ha a küzdőtér falát ő hamarabb eléri, mint én tenném akkor nemes egyszerűséggel fejjel a falnak futtatom.

Ha nem látok ilyen lehetőséget Misahoz szólok:
-Misa tudnál segíteni? Kéne mindkettőnk jobboldalára egy fal... Vagy egy derékig érő kőoszlop is megteszi. Csak kemény legyen...
Gonoszan elvigyorodom a hasonmásomra. Ugyanis ha Misa tud segíteni akkor balra fordulok és teljes erőmből előre hajolok. Ami a terveim szerint a másolatomnak azt fogja jelenti, hogy jobbra fordul és meg fogja fejelni a falat vagy kis oszlopot. Esetleg fel hagy a másolással. A készülékekből szivárgó különös hang megüti a fülemet. De mindegyik olyan távolinak hat. Révén nálam nincs telefon.
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Combat Training - Page 2 Empty Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Sumida

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.