[Kaland] Combat Training

 :: Játéktér :: Tokió :: Sumida

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Kedd Ápr. 03, 2018 9:25 pm

Vigyorogva fogadtam Daiki mosolyát. De főként a szalutálás tetszett. kezdem érteni, miért is várják el a katonaságon. A füstfelhő felé pillantottam amiből elkezdett kirajzolódni a gorilla alakja. Szemöldökeim összeszaladtak és ak ezemre pillantottam.
~Ez fura...
Állapítom meg és ismét ellenfelünkre nézek. Jobbomat lassan emelni kezdem. Célra tartok amikor Daiki lép a képbe. Leengedtem a kezem és eloszlattam benne az energiát. A kesztyűtől nem látszik, de már kezdett pirosodni a kézfejem. Daiki energikus támadása végül pontot tesz a dolog végére.
~Csak fejbe kellett volna lőni amikor felém futott... Na majd a következőt...
Állapítom meg magamban. Ekkor toppan be Misa-chan.
-Lassú vagy Misa-chan.
Öltök nyelvet felé játékosan, hogy tovább hecceljem. Amilyen gyorsan jött a szeleburdi csaj olyan gyorsan távozott is... hősködni... Nem igazán értettem a motivációját. Ez most egy selejtező. Mentésért elvileg nem kapunk pontot...
~Hm...
Ekkor kattant bennem valami...
~Túl kaotikus a helyzet, ahhoz, hogy 800 ember csak úgy megtalálja magát 1-1 elleni küzdelemben... Másfelől, hősök vagyunk nem katonák...
Ábrázatom teljesen átváltott arra a rideg, nem törődöm kifejezésre amit tanórákon tapasztalhatnak a többiek. Odébb is sétálok tőlük, hogy körülnézzek. Misa-chan a ringen kívülre vitte az áldozatot. Megnéztem, hogy van e ott még eszméletlen ember, és ha igen mennyi. Van e összefüggés a kimenekített emberek és a megszerzett pontok között, túl azon, hogy valaki kapott értük pontot. Ekkor téved tekintetem a néző térre. Elég erős csapások záporoznak, köztük az enyémek is, a józan eszünkön kívül semmi nem akadályozza meg, hogy a nézők is kapjanak belőle. Még egyszer végig néztem az egész arénán. Hogy felmérjem foglalkozik e valaki a sérültekkel. Visszasétálok a többiekhez, addigra Sae már egy hatalmas disznóperselyben tekereg.
-Chtulhu-chan-t mi lelte?
Mutatok a fa tákolmányra ami vélhetőleg Misa műve. Ha valaki elmagyarázza helyzetet akkor már csak egy kérdés merül fel bennem:
-Misa-chan... hány pontod van?
Ha Sea vagy a Gorilla megmentésért kapott pontot akkor elmondom az elméletemet a többieknek, miszerint a hősöknek az emberek védelme és nem egymás eltángálása a feladata.
avatar
Elisa Von Altmark

Posts : 58
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 3750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Shadow Broker on Szomb. Ápr. 07, 2018 8:32 pm

A dolgok kissé kaotikusak lettek és ha ez nem lenne elég jómagam sem tudta kiszűrni ki kicsoda pár nyílvánvaló tagon kívül. Frusztráló érzés.

Láttam ahogyan különleges képességek sora dördült el, de a harc szinte átláthatatlan volt így is. Rengeteg ember akart odalent harcolni, az is lehet, hogy többen voltak, mint mi nézők.
Viszont egy két alak különös figyelmet kapott tőlem. Az egyik egy szárnyas hős volt, őt azért emeltem ki a tömegből, mert különös kihívás elébe nézett. Senkinek nem kívánnám, hogy egy duplapisztolyos ellenféllel harcoljon, de várjunk...

-hogy fogja a pisztolyt? Ez hülye?-mondtam leginkább magamnak.

Aztán ahogyan szemem pásztázta a helyet feltűnt egy fura malac kinézetű...

-JESUS!-szólaltam fel hirtelen ahogyan egy résztvevő majdnem nekem repült, ideje lenne figyelni kicsit magamra is... Ostoba módon leengedtem a védelmemet, amit már régóta nem tettem, szerencsére volt aki figyelt helyettem is.
-nyugodtan és gratulálok a továbbjutáshoz. Azt hiszem köszönettel tartozom, Naívan azt hittem a nézők biztonságban vannak-a végére dőltem előre, hogy jobban halljon
-ilyenkor még túl sokan vannak, hogy az érdekes küzdelmeket ki lehessen szűrni, kedves Professzor. Egyébként az én nevem Aria.
A dologban a vicces az az, hogy tulajdonképpen kitudtam volna védeni a repülő alakot, ha figyeltem volna a saját közvetlen környezetemre. Egyszerűen egy erőteret formáltam volna magam elé éééés... na igen valszeg nem lett volna okos dolog, mert komoly baja lett volna az alaknak én meg mehetek tisztára mosni a nevemet.

Viszont ez az alak... valami nem stimmelt vele,egyértelműen elmebeteg a sok varrás és a csavarból ítélve. Na így sosem akarok kinézni bármilyen extrát is ad neki. Akkor inkább macskafülek.
avatar
Shadow Broker

Posts : 37
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Takuya Daiki on Szomb. Ápr. 07, 2018 9:49 pm

- Nem én kértem, átvehetted volna! - Vigyorgott Misa chan közbe szólására, aki Saeval ért oda a helyszínre, egy famedve kíséretében. Bár egy kicsit ő is felhúzta a szemöldökét, és bár csak az egyikét és egyetlen egy pillanatra csak, vállvonogatva mondott le a segítségről, amit Misa kezdeményezett. Már csak azért is, mert a lány eléggé a kezében tartotta az önként vállalt ügyet és még ha lassan is húzta maga után a behemótot, úgy érezte a fiú, hogy senki sem kényszerítheti pont annak a "megmentésére", aki éppen az előbb akarta agyon ütni egy másik emberi lénnyel. Valószínűsíthető volt, hogy nem egy rivális hősképző diákját üdvözölhették a személyében, hanem csak valami jött ment alakot, akinek pont kapóra jött a kis bunyózhatnékhoz ez az esemény. Így lelkiismeret furdalás nélkül fordított hátat majomagyvelőnek és a többiekre figyelt. Ő is észrevette Angel sant, akiről később kiderült, hogy nem csak hogy hivatásos hős, de az U.A. diákja is volt.
Viszont a lány elfoglaltnak tűnt, úgy hogy nem is zavarta igazából. Daiki egy jó ideig próbált a nagy kivetítőre meredni, és mivel elég magas, több sikerrel mint kudarccal. Megpróbálta kivenni, hogy ki is lehet az ő ellenfele, miközben fél füllel Saera is figyelt, hátha a lánye előbb találta meg.
- Én csak simán Daikiként regisztráltam be. -
Meg akarta várni a hősnév hivatalos procedúráját, meg nem is volt ötlete, hogy hogyan is hívathatná magát. Aztán ha sikerült megtudnia, ha nem az ellenfele nevét, közbe jött Sae ellenfelének felbukkanása.
Olyan hirtelen történt minden ezek után, hogy a fiú csak a fejét tudta kapkodni, és csikorgatni a fogát. Persze tudták, hogy megsebesülhetnek, de kezdett elege lenni a fejetlenségből.
Persze nem vallaná be, de leginkább azért, mert nem egy az egy ellen mennek tisztán egymásnak, hanem keresgélni kell miközben szinte bárhonnan rá támadhatnak, olyanok is, akik semmi közük nem lenne hozzá... legalább is egyelőre biztosan nem.
És aztán ott volt az is, hogy Saet szenvedni látta. Vicsorogva nézett körbe rámarkolva a botjára és figyelt.
- Sae! Tarts ki, elkapjuk! - bukott ki belőlle reflexből a védő mechanizmus.
avatar
Takuya Daiki

Posts : 42
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Mera on Vas. Ápr. 08, 2018 12:26 am



Shadow:
-Azt hadd döntsem el én. Már most látok legalább négy izgalmasnak tünő küzdelmet, másik tizenkettő pedig kialakulóban van. Illetve még pár tucat egyoldalú. Ez tizenhat érdekes küzdelem. Mondjuk, ha látványt akar, akkor a mentális küzdelmeket kihagyhatjuk a számításból.
A Professzor felugrik.
-Az a lány meg mit csinált? Bocsánat, elragadtattam magam egy pillanatra. Hol is tartottam? Ó, igen a tizenhét ígéretesnek tűnő küzdelem. Látja azt ott (Daiki-ék felé mutat.) ott ha minden jól megy egy ígéretes csapatküzdelemnek lehetünk szemtanúi. (egy másik irányba mutat.) Ott az egyik versenyző nagy eséllyel egy hatalmas szökőkutat fog csinálni, aminek az ellenfele, és sok másik is áldozatává válik, ha nem vigyáznak. (Mitsukai felé mutat.) Ott a köteles fickó azon gondolkozik, hogy beleszóljon az angyal, meg a dupla pisztoly küzdelmébe. Szemtől-szembe egyikkel se lenne esélye, viszont ha jókor lép közbe, mind a kettőt ki tudná ejteni. Ott pedig (egy negyedik irányba mutat) egy elég érdekes módot választott az ellenfele figyelmének felkeltésére. Vagyis inkább a saját ellenfél kiválasztásában. Ahogy kiüti az eredeti ellenfelét, azonnal kiüt valaki mást is, és figyeli, ki hogyan reagál a hirtelen szerzett pontjára. A Sózsák névre hallgat, és elég jól feltornázta magát, mióta idejöttem.

Mitsukai:

Az árnyék meglepetésként érte a srácot, és egyáltalán nem tudta kivédeni a támadásodat, és rád lőni sem tudott. Sikerült a kezét a testéhez szorítanod, de előtte a pisztoly még elsült. Aminek a lövedéke elrepült melletted, majd néhány pillanattal később visszafordult, és iszonyú sebességgel áthasított az árnyékköteleken átszakítva azokat. Ez viszont nem volt elég ahhoz, hogy lelassítsa a lövedéket, ami így egy óriási csattanással a fiú gyomrának ütődik. Ő ettől térdre ereszkedik eléggé meglepetten.
Viszont nem lélegezhetsz fel, mert ismét köréd fonódik egy kötél, ami most már a szárnyaidat, és karjaidat is a felsőtestedhez próbálja szorítani.
Hallhatod, ahogy a pisztolyos srác felszisszen:
-Wallter.... még nem... fejeztük be...
Látszódik, hogy nehezen vesz levegőt. Mégis. Az egyik kezével a földre támaszkodva a másik fegyverrel becéloz téged, viszont látszódik rajta a vívódás, hogy nem lőne rád akkor, mikor le vagy kötözve.
A kötélen kívül továbbra is lepattan minden lövedék egy láthatatlan falon. Tehát a Wallter nevezetű tag továbbra is végzi a dolgát.



Csipet csapat:

Sae vergödik a csapásoktól, és sikeresen beburkolja magát. A villámcsapások innentől kezdve leginkább a csápokban érzödnek.
Misa sikeresen kiviszi a nagycsávót, és visszatér segíteni Sae-nek.
Daikinak szerencséje van a magasságával. Azt megtudja, hogy az ellenfelét Izuki-nak hívják. Ennél többet már nem, mert történnek a dolgok.
Ahogy Misa felépíti a malacot, a "szikrák" megszünnek létezni. Elisa sajnálatára Misának ezután is csak egyetlen pontja van.

Dai kijelentése nem marad válasz nélkül.
-Ez aztán a magabiztosság, nagyfiú...
Ahogy körbenéztek öt huszonéves alak közeledik felétek ugyanabból az irányból. Egy sün-embernek, meg egy teknős-embernek már ránézésre is felismerhetitek a quirkjét, a másik három viszont puszta kézzel közeledik. Az egyik pontosan hattal is. A hatkarú int a fejével az egyik nőnek Sae felé. Aki el is indulna, ha csak nem állítja meg valaki. A teknősember szólal meg ismét:
-Nem ti vagytok az egyetlenek, akik a kivárásra akartak játszani. Szikra viszont lebeszélt róla. Annak csak az lesz a vége, hogy mikor elfogynak az emberek, akkor átlagosan kevesebb pontunk lesz, mint azoknak, akik harcoltak, és ők pihenhetnek, amíg mi a pontjainkért küzdünk. Ráadásul a végére már csak az erősebb ellenfelek maradnak bent.
Négyen összenéznek (az marad ki az összenézésből, ai Sae felé indult), majd felétek fordulnak.
-A poliplány a mostani ellenfelünk.
A tekintetükön látszik, hogy komolyan gondolják, és ha kell rajtatok is átküzdik magukat.


Jelenlegi Állás/Ellenfelek:

Professzor: 13
Zöld Ász: 4
Sózsák: 3

Misa: 1-??
Sae: 0-Szikra: 0
Daiki: 0-Izuki: 0
Mitsukai: 0-??
Elisa: 0-??

Kreátor: 0
avatar
Mera

Posts : 14
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Kagetani Mitsukai on Kedd Ápr. 10, 2018 1:35 pm

Elég gyors tudtam lenni ahhoz, hogy meglepjem, és így sikerült is elérnem, amit terveztem. Gubóba tekertem a fiút. Mondjuk rakhattam volna a bokája köré is valamit, hogy még csak lépkedni se tudjon, de nem voltam benne biztos, hogy fenn tudok-e tartani valami ilyesmit. Amíg viszont egy helyre koncentrálom az erőmet, addig nem lehet baj ^^ Vagy hát legalábbis ezt gondoltam, de a srác mégis csak elsütötte a fegyverét, és ezzel felfedte a quirkjét is. Mindjárt megmagyarázta, hogy tudott olyan pontosan lőni először. Csak azt nem értem, hogy miért vágta hasba saját magát a lövedékével... Igaz, így megszabadult a szalagjaimtól, mivel azok elszakadtak, és így szertefoszlott az erőm, de tulajdonképpen ha most állba rúgnám, akkor vége is lenne ennek a harcnak. Csak hát mire ezt végiggondoltam, megint fájdalom nyilallt a szárnyaimba. Megint az a varázskötél tekeredett körém ^^" Egy pillanatra nem értettem, hogy juthatott át az erőtéren, aztán leesett. Ha a kötélre nem hatnak a quirkek, akkor nyilván az erőtéren is átmegy... Sóhajtottam egyet.
- Dicséretet érdemelsz, amiért egy védekezni képtelen ellenfelet nem támadsz meg ^^ De mindig győződj meg róla, hogy tényleg ártalmatlanítottad-e - szólaltam meg, majd a rám szegezett fegyverére néztem - Eto... ne próbáld meg elsütni a fegyvered, eltömítettem a csövét, szóval felrobbanna a kezedben ^^ Ha feladod, nem foglak bántani - tájékoztattam az ellenfelem. Ugye milyen jó, hogy egy ilyen pisztoly csövében van egy kis árnyék, amit használhatok észrevétlenül? Szerencsére úgy nem lehet célozni, hogy közben mozgatja a fegyvert, máskülönben nem tudnám megcsinálni, de így nem probléma ^^
- Téged megkérdezhetlek, hogy miért velem akarsz harcolni? - fordultam a köteles alak felé - Pontot nem kapsz érte akkor sem, ha esetleg kiejtesz... Kicsit kényelmetlen ez a kötél, használhatnál inkább selyemszalagot, vagy ilyesmi ^^ Egyébként tetszik a quirked ^^ - tettem hozzá, magamra erőltetve egy mosolyt. Azt hiszem, kicsit így is látszott rajtam, hogy fájdalmas a szorítása, de amíg tudok a quirkemre koncentrálni, addig nem tud feladásra késztetni.
avatar
Kagetani Mitsukai

Posts : 39
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 03.
Age : 18

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 15000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Szer. Ápr. 11, 2018 8:18 pm

Az elméletem ingatag talajon állt és igen hamar meg is dőlt. Vállat vonva tettem túl magamat a dolgon. El is mosolyodtam.
~Úgy tűnik megint túlkomplikáltam...
Az idegen hang irányába fordultam. Tányérsapkámat tarkómra toltam. Végig néztem az érkező brigádon. Nem kellett hozzá nagy matek, hogy az ember rájöjjön hátrányban vagyunk ellenük. Annyi előnyünk cserébe van, hogy jó eséllyel nincsenek tisztában a quirkjeinkkel. Mi legalább hármukét tudjuk és egyet sejtünk. A páncélos belekezd a monológjába. Valahol a mondandója felénél járhatott amikor a többiek irányába fordulok és hüvelykujjammal mutogatok rá.
-Egy kapkodó teknős... behalok...
Megvárom a többiek reakcióját, majd, hogy befejezze ellenfelünk a magáét. Vissza fordulok felé. Megkeresem a tekintetét.
-Teknős létedre sokat beszélsz...Michelangelo...
Magabiztos mosoly húzódik a számra. Ha értette az utalást ha nem, folytatom.
-Ahhoz nekünk is lesz egy-két szavunk...
Vissza igazítom a kalapomat. Bal kezemet rájuk emelem. Jobbal rámarkolok a kabát ujjára és kicsit felhúzom, hogy a csuklóm már kilógjon alóla. Jobb lábamat hátra csúsztatom és berogyasztom. Oldalvást állva rájuk célzok. Nem töltöm fel a kezemet. Csak blöffölök. Amíg valaki le nem foglalja a Szikrát akitől Cthulu-chan rángatózott, addig túl kockázatos a dolog. Alig hallhatóan motyogok a többieknek:
-Foglaljátok le a Szikrát, miatta tehetetlen vagyok...
Szigorú tekintettel kukucskálok ki a fekete napellenző alól. Finoman jobbra balra járatom a kezemet, hogy megpróbáljam sakkban tartani őket.
avatar
Elisa Von Altmark

Posts : 58
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 3750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Mera on Vas. Ápr. 15, 2018 1:12 pm

(határidő: április 22, jövő hét Vasárnap)
avatar
Mera

Posts : 14
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Hiiragi Sae on Hétf. Ápr. 16, 2018 7:13 pm

Egy halovány mosoly ült ki Sae arcára, mikor érzékelte, hogy a polipkarokból font páncél úgy működött, ahogy szerette volna. Érezte szikra támadásait a csápjain, de már közel se akkora hatékonysággal, mint elsőre. Épp felállt volna mikor Misa képessége bezárta őt.
- Mi a f**z? – Bukott ki a lányból. Nem kellet sok idő, hogy rájöjjön, mi történt. - Engedj ki! – Követelte ám ekkor megjelent az ellenséges csapat. A kis résen kémlelt és hallgatta, amit magyaráz a teknős ember.
- Biztos megakarja előzni a nyulat. – Kontrázott rá, Eli beszólására. Mondjuk nem pont erre kellene koncentrálnia a helyzetét tekintve. Többen is rá fenték a fogukat, élen az egyik nővel. Csak nagyon halványan hallotta a leányzó szavait és szinte rögtön adta magát a kérdés.
- Honnan tudjuk melyik az? – Ha tippelnie kellet volna akkor az első jelentkezőre tett volna a voksát. Nem mintha bármit is tehetett volna még Misa meg nem szabadítja a malac zubbonytól.  
Persze magától is kiszabadulhatott volna, azonban ezzel egyáltalán nem volt tisztában. Igaz, ha a szükség úgy hozza (rátámad valaki), akkor a csápjaival megkísérli széttörni a malacot, addig viszont Misára vár, hogy megszüntesse a képességét.
Így vagy úgy de az ellenfelének adatik meg a kezdeményezés lehetősége. Már ha a társai ezt engedni fogják.
avatar
Hiiragi Sae

Posts : 45
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Shadow Broker Yesterday at 8:04 pm

Való igaz van pár érdekes küzdelem a harctéren, köszönöm...-tette hozzá az ismeretlen top1 szavaihoz.
Aria viszont nem értette, hogy mit kéne kezdenie az információval, ő elsősorban azért jött ide, mert érdekelte, hogy van-e olyan ember a városban aki érdemes lehet-e arra, hogy egy aktát kapjon az ő rejtélyes szekrényében.
Ugyanis Aria és apja is mióta itt vannak egy jegyzéket vezetnek azokról a személyekről, akik veszélyesek lehetnek, vagy pedig hasznos tagjai lehetnek a hálózatuknak. Van pár érdekes jelült itt is, de aki legjobban alkalmas lenne erre a célre az épp ez az agyonvart alak lenne a fejében egy csavarral. De valami miatt viszont Aria nem képes benne megbízni, valamiért kirázza tőle a hideg, leginkább amiatt, hogy nem látta hogyan győzött le jópár ellenfelét. Vajon milyen quirkje lehet ennek a mutánsnak?

Lassan dőlt előre aszékben egészen a Professzor füléig, majd halkan súgta neki azt a mondatot ami zavarta.
-Mondja, maga mégis mivel foglalkozik? Nem lenne kedve egyszer egy jót beszélgetni velem?-Nos ezzel meg lett hívva a Purgatóriumba, attól függően mit felel neki a férfi. Reméli, hogy nem bánja meg a döntését, de minden esetre felkészül, hogy az alak megfordul és megüti, és ha kell egy pillanat tört része alatt tudja maga kőré vonni a védelmét.
Ha erre kerülne a sor nem lenne rest lelőni mindenki előtt a figurát. Talán jó esetben önvédelemnek minősülne...
avatar
Shadow Broker

Posts : 37
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Takuya Daiki Yesterday at 10:36 pm

Daiki hirtelen nem tudta hova és mit reagáljon, annyi minden megváltozott egyszerre. Sae jajveszékelése, és önmagából való kikelése szokatlan volt, de kis habozás után úgy döntött, hogy a lányok meg tudják oldani maguk között. Meg első számú szabály, lányok vitájába tilos belekeveredni. Így maradt a támadók, és bár Elisa ötletét jónak találta, és remélte is, hogy igaza lesz, a kivetítőn nem volt változás Misa chan mentőakciója után sem.
- Ohh crapu... - mormogott maga elé, majd megpörgette a botot idegességében.
Ő volt legelöl így a legkönnyebben érhette el a támadókat, illetve a leginkább lehetett az útjában mindüknek.
- Ez csak azt jelenti, hogy le kell győznünk titeket. Előbb vagy utóbb nem mindegy?
Gyorsnak tartotta magát, a reflexei is magasan a jó kategóriában voltak. Bízott az erejében. Másnak az a quirkje, hogy ágyúként használja a kezét, neki pedig az, hogy átlagon felüli állóképessége van. Ha valaki tank ebben a csapatban, akkor ő...
- Hm, pedig nem is mmo-zok annyit... - mormogott megint csak magának majd elmosolyodott a gondolatra.
Elsőre azt akarta mondani, hogy aki közel jön, azt leüti mint egy disznót, de aztán meggondolta magát és a legközelebbi fejét vette célba egy oldal suhintással.
Mindig jobb ha te vagy a kezdeményező, mert nálad lesz a meglepetés és nálad lesz az elsők időfölénye.
Bárcsak tudná, hogy melyikük az a bizonyos Szikra.
avatar
Takuya Daiki

Posts : 42
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Combat Training

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Sumida

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.