Seir

Go down

Seir Empty Seir

Témanyitás by Seir on Pént. Márc. 16, 2018 4:48 pm

Adatlap:

Név: Jelenleg a "Seir"-t használja. / Az igazira már ő sem emlékszik.
Nem: Fiú
Kor: 18
Foglalkozás: Bűnöző / Orgyilkos, tolvaj

Kinézet: 178 cm magas, és 76 kg. Haja hófehér színű, míg szemei skarlátvörösek.
Bár van, amikor sokáig nincs ideje külsejével törődni, kimondottan hiú, és szereti letisztázni megjelenését tükröződő felületeken.
Újabban rá kellett szoknia ugyanakkor a csuklyás viseletekre, amik nehezítik ezt a szokását.
Kimondottan kedvenc ruhái nincsenek, változatosan öltözködik - bár, mint az említésre került, a csuklya visszatérő elemmé vált.

Jellem: Alapvetően nem törődöm, közönyös, és ignoráns a környezetére. Nem bízik szinte senkiben, az idegenekben különösen nem, azt se szereti, ha olyasvalaki szólítja meg valamiért, akit nem ismer. Számára az a legkényelmesebb, ha nem közelednek hozzá, hisz ő sem közeledik senkihez.
Utálja a képmutató hősöket, akik nem képesek másokat megmenteni, pusztán a dicsőségért mutogatják magukat a rivaldafényben. Ugyanakkor az igaz hősök, akik tényleg önzetlenek, és mindig másokat helyeznek előtérbe, túl "ragyogóak" számára, nem tud velük mit kezdeni, még harcolni sem szeret az ilyen fajta ellen.
Azt se szereti különösebben, ha valaki a védteleneken erősködik, rajtuk próbálja meg bebizonyítani a saját értékét... Bár nem mindig lép fel a hasonló esetek ellen, elvégre, nem az ő dolga.
Az érzelmei instabilak, hiszen legtöbbször megpróbál semmit sem érezni, így ha hirtelen sokkhatás éri, az könnyen magával ragadja, akár pozitív, akár negatív irányba - Emiatt van az, hogyha ideges lesz, elkapja a vérszomj, vagy nem képes kontrollálni a tetteit.
Seir-hez tartozik még az is, hogy nem utál törvényszerűen mindenkit... Nem vágyott a törvényen kívüliek életútjára, ám mivel ezeket a lapokat keverték neki, megpróbálja a legtöbbet kihozni belőlük.
Ő sosem vallaná be, de akkor a legerősebb, ha mást kell megvédenie. Valahol, valahol nagyon mélyen, 1000 réteg alatt, ott lapul egy tsundere...

Seir 674ava_3
Quirk:

Típus: Emitter

Név: "Twin Flames of Chaos and Charity"

"Flames of Charity":

A karakter bal karjából eredő lángok, amelyek azonban képtelenek megégetni bárkit, vagy bármit is.
A tűz világoskék színben ragyog, és akit befednek, annak megnyugtatják gondolatait, elűzik negatív érzelmeit (félelem, harag, gyűlölet, stb.)
A lángoknak fizikai gyógyító hatásuk is van, ám jelenleg ez kimerül kisebb vérzések elállításában, vagy hasonló, apróbb sérülések helyreállításában.

Technikai megjegyzések:

- Ha valakinek nagyobb "Elme" szintje van, mint a karakternek, akkor képes lesz ellenállni a lángok nyugtató hatásának. (Ilyen esetben nem tüntethető el a vérszomj, harag, gyűlölet, stb.)
- A lángok csak közvetlen érintéssel hagyhatják el a használó bal karját, ő nem képes azokat másra távolról "kilőni".
- Az "Irányítás" szintjével fejlődik a tűz gyógyító hatása. (B - súlyosabb vágások, friss törések, hasonló szintű sérülések helyreszabása; A - elpusztított/levágott apróbb testrészek visszaállítása; S - teljes végtagok, vagy létfontosságú szervek újrateremtése. Fontos kiegészítő, hogy a lángok csak friss sérüléseket hoznak helyre - D szinten 1 óra, majd ez növekedéssel duplázódik. de mint látható, még S szinten sem hasznos 16 órásnál régebbi elváltozásokon.)
- A "Jótékonyság" eszményéből született lángoknak nincs hatása saját használójukra.

"Flames of Chaos":

A karakter jobb karjából eredő, pusztító hatású lángok.
A tűz feketés - sötétlilás színben ég, használója pedig képes azt célzottan irányítani, formálni.
A lángok fizikai tulajdonságai megegyeznek a természetben is előforduló társaikéval, bár az "Erő" szinttől függően egyre nehezebb kioltani őket, valamint ellenállni pusztító hatásuknak.

Felszerelés:

- Egy harci kés
- "Matsuy"

Tulajdonságok:

Erő: C
Elme: D
Kitartás: D
Mozgékonyság: C
Ügyesség: D
Irányitás: C

Játékok:

Pénzügy:
Seir
Seir

Posts : 29
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 12.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.