[Kaland] Bummbumm

 :: Játéktér :: Tokió :: Arakawa

Go down

[Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Present Mic on Szer. Márc. 21, 2018 12:51 pm

Résztvevők
- Elisa von Altmark
- Hiiragi Sae
- Misa Misaki
- Takuya Daiki
- Seir


Diákok:
Jetwing sensei csoportokra bontotta az osztályt, és minden csoportnak kiosztotta önálló feladatként egy hősi léttel kapcsolatos létesítmény meglátogatását, az ott szerzett tapasztalatokról pedig később előadást kell tartanotok. Ti kaptátok talán a legkúlabb helyszínt, ugyanis a Katsushika kerületben található szuperbörtönbe igyekeztek éppen. A találkozót a Keisei-Ueno állomásra szerveztétek meg (Taito kerület, a Keisei-vonal egyik végállomása), itt szálltok majd vonatra. Találkozzatok!

Seir:
Te teljesen szabad kezet kapsz, annyit kérek tőled, hogy tartózkodj Arakawa kerületben, vagy éppen tarts oda. Írd le, mit csinálsz éppen, és miért!
avatar
Present Mic

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 08.
Location : U.A. Akadémia

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Takuya Daiki on Csüt. Márc. 22, 2018 11:21 am

Le kell szögeznünk valamit. Amíg Daiki környezetében a nők nem viselkednek nőként, érthetőbben, nem érdeklődnek nőként a férfiak iránt, addig minden okés. A nők is okésak. Lehet a nőkkel, lányokkal, simán csak haverkodni. Emberként kezelni mindenkit és egy nagy, boldog bandát alkotni belőle. Azonban ha az adott négyzetméterre a nők, lányok aránya meghaladja a kettőnél többet, ellenhatású fiú barát jelenléte nélkül, akkor kezdődnek a gondok. Daiki így működött.
Határtalanul boldog volt, már emiatt is, hogy Sae is jön. Ezzel szemben szinte reszketett ha belegondolt, hogy nincs egyetlen fiú sem a csapatukban az osztályból. Senki! Hogy alakulhatott meg ilyen szerencsétlenre ez a csapat? Amikor végig ment a tanár úr a csapat tagjain, előbb lepacsizott a mellette ülő Saeval a pad alatt, majd realizálva a tényt, segélykérően fordult felé.
Még valamit el kell ismerni ebben a pillanatban. Daiki csak félig van tudatában annak, hogy nőfóbiája van. Kényelmetlenül érzi magát lányok jelenlétében. Ez a viselkedése Naoki után kapott lángra, és Aoival való viharos kapcsolatuk csak megerősítette. Tudja, hogy nem tud rendesen kommunikálni, ha nőiesen közelednek felé (krhm, a nők), de azt nem, hogy ha zavarba jön, bekapcsol a quirkje. Mint valami bevésődött evolúciós ösztön, azzal a logikával, hogy "most jó neked, légyszi ne bánts".
A helyszín már jobban izgatta a fantáziáját és igyekezett arra koncentrálni, és nem arra, hogy egy csomó lánnyal kell összedolgoznia egyetlen fiúként. Saeval együtt érkeztek a megbeszélt helyre. Mindketten kolisok voltak, és egyértelműnek mutatkozott nem külön indulni a helyszínre. Megállt a vonat és kiszálltak. A hangosbemondó épp lágy hangon közölte többedjére is, hogy melyik vonat érkezett és mikor is fog tovább indulni, visszafele.
- Megérkeztünk. Azért egy kicsit izgatott vagyok. Mi lehet majd ott?. ...
avatar
Takuya Daiki

Posts : 42
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Hiiragi Sae on Pént. Márc. 23, 2018 6:39 pm

Sae is szemmel láthatóan izgatott volt a helyszínnel kapcsolatban. A lány számára toronymagasan vezette a listát a többiekéhez képest. Biztos izgalmas lehet hősökhöz kapcsolatos műemlékeket, múzeumokat és hősügynökségeket látogatni, de bárkivel vitába szállt volna azért, ha valaki kételkedne, hogy az övék a legjobb helyszín. Egyetlen esetet leszámítva még sosem találkozott quirk használó bűnözővel és nagyon kíváncsi volt milyenek, akik igazi szuper bűnözőként tartanak számon. Az is nagyon érdekelte, hogy mi késztethet valakit arra, hogy erre az útra tévedjen. Az már csak hab volt a tortán, hogy a csapatában olyanok voltak, akikkel a legszívesebben megosztaná az élményt. Dai-t gondolom, nem kell magyarázni. Misa volt az első a tanév kezdete óta, akivel talán picit jobban össze ismerkedhetett, Elisa pedig előkelő helyen szerepelt Sae képzeletbeli listáján, akikkel jobban össze akar ismerkedni. A külföldi lét átka/áldása. Szóval már csak ezért is vidáman pacsizott le a fiúval, ám látta rajta a „segélykérést”.
- Nyugi, nem lesz gond. – Bíztatta őt egy kedves mosollyal.
A fiúval már megbeszélték, hogy iskola után együtt indulnak el a kollégiumból, ami logikus hisz mindketten ott laknak a tanév ideje alatt, ám ez Misára és Elisara ugyan úgy igaz volt. Éppen ezért csapott le rájuk az egyik órai szünetben, hogy megbeszélje velük a részleteket szándékosan kihagyva belőle Dai-t. Már ha mindez sikerült neki.
- Arra, gondoltam, hogy mehetnénk a börtön látogatásra rögtön suli után mondjuk… - Itt elő kapta a kis naptárát és egy olyan időpontot választott, amikor a legkevesebb órájuk van. Ha mindkettőjüknek megfelelt így, akkor kissé el is mélázott magában. – Kicsit érthetetlen számomra, hogy Ikegawa sensei miért pont nekünk adta a börtönt. Sokkal nehezebb dolgunk lesz teljes körű előadást tartani. – Egy kis időre elgondolkodott majd folytatta. – Beszéltem egy felsőbb évessel, aki már volt hasonló látogatáson… - Misa számára, talán nem volt meglepetés, hogy mennyire közvetlen tud lenni a lány, főleg ha az érdekei megkívánják. A jelenlétében legutóbb a Shiketsu egyetemről jött lánnyal is úgy beszélgetett, mint ha ismerte is volna, valójában viszont sosem látta és csak kíváncsi volt, más iskolákban milyen az élet. – Ő azt mondta, hogy szinte a teljes létesítményt bemutatták nekik, viszont voltak olyan helyek, ahová csak néhányukat engedték be. Nekünk csak egy ilyen résszel lesz problémánk. Ott tartják az olyan bűnözőket akik… hát különösen nagy lázba jönnek a nők látványától. Oda „lányokat” (itt Sae az ujjaival is mutatta az idéző jelet) nem igazán engednek be. Azon gondolkodtam, ha kellően fiúsan öltözöm, akkor talán beengednek. Úgy tudom, bizonyos bűnöző típusoknak megvannak a maga jellegzetes külső ismertető jegyei. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez tényleg igaz és szeretnék minél többet megfigyelni, ha lesz rá lehetőség. – A másik két lány vélekedését erről persze nem ismerhette, ő viszont szerette volna kifejteni a sajátját.
Attól független hogy hol, Sae betartotta amit mond és a végeredmény elég sikeres lett. Nem volt nehéz dolga, hisz a testarányai még nem voltak annyira kitüremkedőek, így szinte bármilyen férfiruha eltakarta őket. A haját is könnyen megtudta oldani, úgy, hogy teljesen felfogta és egy Gatsby sapka alá rejtette, amivel még a szemeit is el tudta takarni ha kellet.
Ha együtt utaztak, akkor megpróbált kapni az alkalmon és kifaggatni Elisat Németországról, az ottani akadémiáról illetve arról, hogy érzi magát eddig Japánban.
Dai megjegyzésére hevesen bólogatott.
- Én is, alig várom, hogy oda érjünk.


A hozzászólást Hiiragi Sae összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 25, 2018 12:37 pm-kor.
avatar
Hiiragi Sae

Posts : 45
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Pént. Márc. 23, 2018 11:05 pm

Balta arc, egyenes hát, katonás rend a tanszerek között. Ing nyakig begombolva, táska illedelmesen oldalt. Az egyenes oszlop merevsége, amire hasonlíthattam a helyszín ismertetése után megtört. Fejemet enyhén oldalra billentettem, szemöldökeim megugrottak. Határozottan érdekes fordulat volt. Vissza egyenesedtem és csak tekintettem kerestem meg a többieket, hogy lássam a reakciójukat. Apró bólintással jeleztem tanárunk felé, hogy tudomásul vettem a dolgot.
Eljött a szünet és az egyeztetés ideje. Leava a feszült merev figurát, fellélegeztem. Örömteli mosllyal fogadtam a padhoz gyűlő csapat nagy részét. Rövid és eredményes egyeztetés után megvolt az időpont. Noha csak hárman voltunk jelen, úgy véltem mindenki tudja, hogy a negyedik tagunkat Sae képviseli, ha tetszik Daikinak ha nem. Ezt némi gúnnyal fűszerezve fel is vetettem. Csupán a hecc kedvéért, egy kis baráti csipkelődés gyanánt.
-Daikinak te mondod meg... Csak, hogy biztosan ráérjen.
Egy sokat sejtető kacsintást is megejtek irányába, de a tettetett fapofa vigyorgásba és kacajba csap át. Nem igazán értettem Sae probléma felvetését, hogy nekünk miért is lenne nehezebb dolgunk, mint bárki másnak, aki egy részletes beszámolót akarna adni az iskoláról. Homlokráncolással jeleztem, hogy egyenlőre még nem értek egyet. Szerencsére nem kellett győzködni és tudtunkra adta az információt ami miatt ez felmerült benne.
-Értelek.
Kezdem komolyan és cinkos vigyor ül arcomra.
-Ez esetben én bikiniben jövök...
Megvárom, hogy mindketten rám figyeljenek, ekkor kihúzom magam és melleim alá nyúlok. Kicsit emelgetem, de csak jelzés értékűen, most nem vágyom az egész osztály figyelmére, ugyanis mindjárt becsöngetnek.
-Hányan írhatnak egy részletes előadást arról, miként zajlik egy börtönlázadás?
Felhagyok a bohóckodással, megtámaszkodom hátam mögött a padon, lábaimat keresztbe vetem.
-Persze, hogy ott is kettesben lehessetek mi? MOndjuk én el vagyok Misa-channal is.
Heccelem tovább őket. Ahogy elül a dolog, komolyabbá válik ábrázatom és hangomon is érződik, hogy ezt most komolyan gondolom:
-Úgy gondolom a létesítménynek meg kéne birkóznia azzal is ha női látogatók érkeznek. Nekünk pedig elengedhetetlen információkat tartalmazhat, az ilyen renitens alakok reakciójának megfigyelése.
Vettem még egy mély levegőt, hogy folytassam de Ikegawa sensei akkor lépett be az ajtón. Biccenéssel jeleztem a lányoknak is a tényállást.
A megbeszélt napon és időpontban találkoztunk a Kollégium aulájában. Szinte kitörő örömmel öleltem mindenkit keblemre. Szokásosnál valamennyivel lazábban öltözve. Az egyenruha stimmelt, csak a gombok voltak szellősebben. Cipőm sarkának magassága is meghaladta az amúgy iskolában megengedettet. Hajam sme volt olyan rendezett és egyenes, mint alapjáraton szokott. Jó volt végre kimozdulni, társaságban lenni. Amikor Sae-val kettesben maradtunk, szívesen meséltem neki Németországról. Mondandóm alatt belé karoltam. Október fesztiválról, a kastélyokról, hegyekről, hatalmas alföldekről amiből valljuk, be hogy itt nem túl sok van. Hatalmas füves mezők ameddig a szem ellát. Mint a tenger, csak zöld és tudsz sétálni rajta Quikr nélkül is. Az ottani államosított Quirk képzésről valamivel kisebb lelkesedéssel beszéltem. Ki nem mondtam de érezhető volt, hogy nem igazán értek egyet ezzel a militarista hozzáállással. Ebből nekünk már volt bajunk annak idején amit az egész világ megsínylett... Japánban a szabályok mellett is sokkalta szabadabbnak érzem magam. Ha tehetem maradok, az emberiségen és nem csak a hazámon akarok segíteni. Tudatosan mindig kicsit lemaradva mentem a vezetők mögött. Erre még nem jártam, elég gyorsan eltévednénk ha én vezetnék. Bár ha rám maradt volna a dolog akkor este nem aludtam volna addig ameddig meg nem találom a legoptimálisabb utat. Így azonban mentesültem a felelősség alól és élveztem. Kevésbé volt munka szaga a dolognak. Ha valaki a csoportból mellém keveredik mert épp nincs beszélő partnere, vagy csak úgy, abba bele karolok és úgy haladok tovább.
-Most már engem is érdekel, hogy mi vár ránk...
avatar
Elisa Von Altmark

Posts : 58
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 3750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Seir on Hétf. Márc. 26, 2018 12:42 am

Bár a legtöbben nehezen hinnék el, Arakawa kerületében is működtek teljesen legális üzletek... Még akkor is, ha azok nem mindig voltak a legtisztábbak, legszebbek, vagy épp legnépszerűbbek Tokióban.
Seir mégis szerette ezeket a helyeket, hisz sosem kellett aggódnia amiatt, hogy unatkozna.
A helyi vendégek gyakorta vitatkoztak az eladókkal, a biztonsági őrökkel, vagy épp a többi vendéggel. Néha kiváltképp idegesítette az ilyesfajta környezet, de máskor egyenesen vágyódott a birkák balhézásai után.
- Nem értem, Alter... - motyogta a fiú, miközben letette szendvicsét. - A kaja borzasztó, az árak magasak, a sok idióta mégis képes 20-30 perceket bent állni a végeláthatatlanul kígyózó sorban, hogy aztán panaszkodhasson azért, amiért ilyen sokat kellett sorban állnia...
- Miért lepődsz meg azon, hogy az emberek hülyék? - kérdezett vissza közönyösen a szemüveges lány, miközben fel sem pillantott telefonjának kijelzőjéről.
- Nem lepődtem meg. Csak nem értem... - vont vállat Seir. - Egyébként is, te akartál itt kajálni, mégis csak a kólád szürcsölöd. Nem vagy éhes?
- Hmmm? - nézett kérdően Alter. - Amit itt árulnak, az méreg. Engem csak az ingyen áram érdekel. - bökött önmagához képest lelkesen a közeli konvektorra.
Nos igen, a lány az utóbbi négy órában már feltöltötte okostelefonját, tabját, és laptopját, de közben a mobilkészüléket elkezdte újra lemeríteni...
- Ahhh... Ezzel csak idevonzod majd a biztonsági őrt.
- Nem érdekel.
- Persze, téged nem köröznek, én meg elég felismerhetetlen vagyok, de... - Seir itt leginkább még iskolás álcájából megmaradt, feketére festett hajára, és baseball sapkájára gondolt. - Ha túl nagy balhét csinálsz, és a cuccainkat is elkobozzák, abból elég nagy gáz lenne.
A két fiatal asztala mellett egy utazótáska pihent, amelyben rengeteg ruha közé bugyolálva ugyan, de egy katana és négy pisztoly volt elrejtve, valamint még egy darabjaira szedett mesterlövészpuska is megbújt.
- Ne legyél ilyen nyuszi, már csak negyed óráig kell az áram. - dünnyögte egykedvűen Alter. - A biztonsági őrnek egyébként sem lenne joga átvizsgálni a holminkat. Ha pont itt kötne ki az egyik razzia, amik ebben a kerületben megszokottak, az már más kérdés lenne...
- Nem hinném. Ez egy törvényesen működő gyorsétterem, aligha pazarolnák itt az idejüket a hősök, miközben a pár kilométerre lévő romokban hevesen zajlik a drog és fegyverkereskedelem, a szervcsempészet, arról nem is beszélve, hogy öt percenként erőszakolnak meg egy tizenkét éves kislányt... - tanakodott Seir.
- De ha mégis bejönnének ide a zsaruk, mit tennél? - akadékoskodott a lány.
- Hmmm... Akkor el kellene kezdenünk kínosan viselkedni, hogy hamar túlessenek az asztalunkon.
- Kínosan? - Alter most először nézett fel telójáról.
- Nyáladzanunk kellene. Azt hinnék, hogy randizunk, mi pedig rájátszanánk.
- Ha ez egy randi, akkor te fizeted az én részem is.
- Lol, 2018 van, te pedig még felhozod a klasszikus nemi szerepeket. Haladj kicsit a korral, vagy gáz lesz veled lógnom a jövőben. - hessegetett el Seir egy ötgyermekes családanyát mindeközben, aki már vagy öt perce szugerálta asztalukat.
- Majd nézek erről pár meme-t a neten. - nézett körül a lány. - Lassan mehetünk. Uncsi lesz ez a nap így, nézzünk meg egy filmet.
- Csak a telódat fogod nyomkodni az egész vetítés alatt... De legyen. - sóhajtott a srác. - Amúgy sem bánom ezt a laza napot. Az iskolás meló után ránk fér.
- Ezzel csak megidézel valami váratlant. Maradj inkább csendben, és induljunk.

Spoiler:

A kijátszott NJK erről a listáról a 2. személy.
avatar
Seir

Posts : 18
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 12.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Misa Misaki on Pént. Márc. 30, 2018 11:19 pm

Izgatottan vártam, miféle helyen kell majd látogatást tennünk, és a börtön lett a legeslegjobb választás. Majdnem beütöttem a kezem a padba, amikor örömömbe az öklömet összeszorítva, könyökömet egy rándítással behúzva, alkaromat a mellkasommal egy vonalban tartva, eme nemes egyszerű gesztussal fejeztem ki győzelmünket. Sokkal jobb mint a Fujikawai múzeum amit az osztály másik negyede kapott ki. A napokban sikerült megtalálnom a kedvenc tanáromat is. Igaz, eleinte furának találtam, főleg az első közös gyakorlati óra után, de… időközben rájöttem, hogy jófej a feltűnésmániája ellenére is. Izgatott voltam az óráin, és a kitűzött feladatokat mindig igyekeztem a legjobb tudásomhoz mérten elvégezni. Talán Jetwing az egyetlen tanár jelenleg, akinél tényleg mindent beleadtam, amit csak tudtam.

Sae rögtön szervezkedett, és ha nem ő, akkor én vettem volna át ezt a szerepet. Most gyorsabb volt. Elisa asztalához siettünk a szünetben, hogy megbeszéljük a részleteket. Közben Dait hiányoltam, hiszen fontos információk hangzottak el.
- Hát nem egyértelmű? Mi vagyunk a legjobb diákjai. – Húztam ki magam, mivel sikerült tartanom a példás osztályzatokat egyelőre. Az eszem nem volt rossz, csak hamar felejtek, de átnézve a lényeget, ideig-óráig mindig megmaradnak a fontos elemek, logikai összefüggések és dátumok. Bár az utóbbit sokszor kötöm valamihez. Vagy a másik megoldásom, ha a számjegyeket összeadom, azt vissza tudom bontani nagyjából és meg van az eredmény.
-Hmm~ Érdekes. Ilyen dolgokról én is hallottam. – És mintha tényleg derengene valami, bár biztos nem voltam benne, viszont tájékozatlannak sem akartam tűnni. Elisa reakciójára elnevettem magam és hatba csaptam.
- Nem is te lennél… - Nevettem még egy picit. Valahogy, tényleg el tudnám róla képzelni.
- Amúgy, én benne vagyok. – Fordultam oda Saehoz, teljes komolysággal. Amikor Elisa a börtönlázadást emlegette, felé pillantottam, komoly arccal.
- Hogy okozhatnál lázadást ott, ahova be se engednek bikinien? Baakaa~ - Hülyéztem le, persze érzékeltetve, hogy csupán játékosan csipkelődők.
- Megbirkóznak. Nem zaklatják fel az elzárt rabokat. A cellákon belül vannak és maradnak, viszont láttam egy filmet, amiben egy hapi hmm majd egy lány arcára dobta a hmm-jét. – Gondoljon bele mindenki azt, amit akar. Értelmes mondat volt, akkor is, ha nem tűnik annak. Sőt, nem elképelhetetlen, hogy ők is látták a filmet… csupán nekik nem elég hozzá egy hmm…
Rögtön iskola után indultunk, de előtte még volt annyi időnk, hogy a kollégiumi szobába felszaladva átöltözzünk. Időközben benyomtam egy videót, ami némi tutorialal szolgált, hogy miként lehetek fiúsabb. Tökéletes. Mivel gyakorlott vagyok a skin váltogatásokban, így nem okozott különösebb problémát a feladat. Alig húsz perc alatt meg is voltam. Az unisex egyenruha meg kapóra is jött.
Időre sikerült leérnem a kollégium aulájába, ahol egyeseket meglepő látvány fogadhatta. A hajam teljesen felkötve. A frufrum hatra fésülve és beállítva. Kellően lakkozva, úgy… hogy hátulról sem látszik a hajam hossza, hiszen a hátrafésült haj pont eltakarja a feltűzött hajzuhatagot, amiért ilyenkor adhatok hálát, hogy nem épp a legsűrűbb. Az arcomat felfestett állszakáll tarkítja, de csak nagyítóval látod meg a különbséget. Hidegvérrel zsebre dugott kézzel, enyhén kacsázva a lábaimmal vettem a lépcsőfokokat.
- Sziasztok. – Köszöntem oda mély hangon.
- Új vagyok erre, megtudnátok mutatni merre, találom az iskolai uszodát? – Full hidegvér, miközben kémleltem a lányok és Dai szemét. Főleg a fiúét. Az ő véleménye számított leginkább. Persze nagyon kellett ügyelnem, hogy ne röhögjem el magam, főleg akkor amikor pár erre járó diák elkerekedve és értetlenül nézett, mint új diákot. Vagy legalábbis remélem azért. Ha pedig lebukok? Miért ne lehetne transzi hősnövendék az iskolában? Veszíteni valóm nincs, mert ez tök fun! \o/ Nyílván megvártam, hogy nekik is leessen. A lányoktól egy szemforgatást és röhögőgörcsöt várok, Dai viszont más. Szerintem ő kiakad, vagy legalábbis remélem. Ha kell még csábosan pislogok is felé, mint amikor egy férfi akar felszedni egy lányt.
Az odafele úton Sae és Elisa kezdett beszélgetésbe, így nem zavartam őket. Örültem annak, ha egymásra találnak. Jómagam pedig Dait vettem kezelésbe.
- Na, megkapós mi haver? – Kérdeztem tőle.
- Sae mesélte, hogy bizonyos területekre nőket nem engednek be, így pedig hátha megoldjuk a problémát. - Majd hangosan megszólaltam, hogy mindenki hallja.
- Jah és a nevem Masanari-san. – Szúrtam be, mint utólagos információt, hiszen gondban lennék, ha az azonos nevemen szólítanának. Sae is elég lányos, szóval kíváncsi vagyok, ő mit talált ki.
Így ha minden igaz, megérkeztünk a Taito kerület, Kesei vonal végállomására.

Transzi Miszát valahogy így képzeljétek el, csak picit jobban Very Happy .:


avatar
Misa Misaki

Posts : 58
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Present Mic on Hétf. Ápr. 02, 2018 3:03 pm

Diákok!
Kis renitensek, nem elég, hogy keresztülhúzzátok az általam kitalált találkahelyet, de még csak nem is iskolai egyenruhában indultok el egy iskolai programra. Szerencsétek, hogy nem értek oda a börtönhöz, alapos fejmosást kaptatok volna! Hoppá, remélem nem nagy spoiler, hogy nem ma fogjátok meglátogatni. Mindenesetre felszálltok a vonatra, és egy szűk negyed óra utazás várna csupán rátok, ami nem is olyan rossz dolog, tekintve hogy rengetegen utaznak nagy csomagokkal (a vonal másik végállomása a Narita reptér). Arakawa kerületben meg se áll a szerelvény, csak áthalad három állomáson. Azonban miután ebből a háromból elhagyjátok az egyiket, váratlanul elsötétednek a lámpák, és a vonat lelassul, majd megáll. Egy-két kényelmetlenül hosszú perc után jelenti ki a masiniszta a hangosbemondón keresztül, hogy áramkimaradás miatt előre be nem látható ideig állni fogtok. Sűrű elnézést kér, és biztosít róla titeket, na meg a többi utast, hogy a vasúttársaság igazolni fogja a késésetek. Ez mondjuk azokat nem vigasztalja, akik esetleg repülőt késnek le...
Néhány újabb perc telik el, mikor újra recsegni kezd a mikrofon. Ekkor arról tájékoztatnak titeket, hogy leszállítják az utasokat a vonatról, és kövessétek a személyzet utasításait. Miután kinyíltak az ajtók, néhány vasutas jelenik meg, akik segítenek leszállni a nagyjából egyméteres magasságból. Minden olajozottan működik a "mentésnél", innen továbbmenni azonban nem egyszerű, mivel a vasúti pálya az utcaszint felett halad. Kis tanácskozás után a tömeget az imént elhagyott állomás felé irányítják, illetve kísérik vissza. Vár rátok némi séta. Reagáljatok az eseményekre!

Seir és Alter!
Ti akkor ezek szerint elhagyjátok az éttermet, és mozizni indultok (ezt nem fordítva kellett volna?). Többnyire helyi alkotások versenyeznek a nézők kegyeiért, de a nyugati blockbusterek is helyet kapnak a műsorban, szigorúan kisebbségben maradva. A választékkal azonban nincs gond. Már megvettétek a jegyeket, és várakoztok arra, hogy beengedjenek titeket, amikor váratlanul minden elsötétedik. Áramszünetnek tűnik. Kell egy kis idő, amíg a generátorok működni kezdenek, de eközben a személyzet máris közli veletek, és a többi nézővel, hogy a vetítés technikai okok miatt elmarad. Sűrű bocsánatkérés közepette visszakapjátok a jegyek árát. Hogyan tovább?
avatar
Present Mic

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 08.
Location : U.A. Akadémia

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Seir on Kedd Ápr. 03, 2018 1:41 am

Arakawa kerülete nem tudhatott magáénak túl sok mozit, ám a két fiatal jól tudta, hol keresse az egyiket.
A létesítmény környékén persze bőséggel lazsáltak kéregetők, és kicsinyes zsebmetszők, de a bűnözők ügyesen kimanőverezték valamennyit.
Az épület belsejében már jóravalóbb polgárok is akadtak, többgyerekes családok, idős nézelődők, vagy épp iskolások... Biztonságuk több őr is vigyázta a bejárat közelében, ám ők csak felületesen végezték dolgukat, valószínűleg legfőbb feladatuk a hajléktalanok és lecsúszott tolvajok kint tartása volt.
- Hmmm... A Bosszúállókra még várnunk kell. - nézett végig a plakátokon Alter. - Nincs is azon kívül túl sok nyugati eredetű hirdetés.
- Ne aggódj. Már rég megvan, hogy mit nézünk. - mutatott Seir az egyik promóciós képre. - Fate Stay Night: Heaven's Fell Movie!
- Az már kint van hónapok óta... - dünnyögte a lány.
- Nem csípem a főszereplőt, rá kellett készülnöm lelkileg, hogy megnézzem. - vont vállat a srác. - De ennyit megér, az animáció nagyon menő!
- Akkor vedd meg a jegyeket.
- A sajátod te fizeted...
A jegyekért nem kellett sokat sorban állniuk, a büfét pedig meg sem kellett közelítenie a párosnak, hisz Seir nemrég evett, társa napi fogyasztása pedig egy apró rágcsálóéval vetekedett.
Az egyik termet épp megnyitni készültek a közelgő vetítésre, amikor is hirtelen fordulat ért minden jelenlévőt.
Az épület fényei kialudtak.
Seir önkénytelenül is elengedte az utazótáskát, amely így a padlón csattant, majd védekező állást felvéve végigropogtatta ujjainak valamennyi ízületét.
A gondolatai lemaradtak reflexszerű mozdulatai mögött, így csak fél pillanattal később eszmélt rá, hogy a tettei talán túl nagy figyelmet vonnak magára. Újabb fél pillanattal később ráeszmélt, hogy felesleges ilyesmiért aggódnia.
A hirtelen támadt zavarban minden látogató figyelme önmagára, és közvetlen környezetére terelődött, így még Alter is megengedte magának, hogy leguggoljon az utazótáska mellé, majd karjával belenyúljon tartalmába. Seir sejtette, hogy társa valószínűleg az egyik pisztolyra szorított rá, hisz a közelharc sosem volt erőssége.
A lány mindezt persze a ruhák takarása alatt tette, így még ha valaki valamiért figyelte volna is, valószínűleg azt hihette, hogy zseblámpa, vagy hasonló után kutat.
A semmiből jött sötétség nem is válthatott volna ki más reakciót két olyan fiatalból, akik az utcán nőttek fel, majd egy bűnszervezet kötelékei közt élték tovább éveiket. Ha másképp élnének meg váratlan eseményeket, amelyek könnyen felfoghatóak veszélyforrásképp, valószínűleg már rég meghaltak volna.
Alig fél perc telt el, mire a létesítmény dolgozói a vendégekhez siettek, majd hangosan mindenki tudtára adták, miszerint áramkimaradás történt.
Seir ekkorra már leengedte védelmét, társa pedig felállt guggoló helyzetéből.
Bár a mozi munkatársai szerint a generátoroknak még szükségük volt legalább öt percre, hogy újra működésbe léphessenek, a legtöbb vendég ekkorra már megszokta a homályos látási viszonyokat.
Mivel a jegyárak visszafizetését mindenkinek felajánlották, a sorok hamar kialakultak a kasszáknál... Ám a két bűnöző addigra már elhagyta az épületet.
- Mit szereztél, amíg az embermassza kereste a fejét? - érdeklődött Alter, miután a két bűnöző már a közeli utcákon sétált.
- Úgy érted, amikor morgolódva sorokba formálódtak? Csak pár ezer yent...  vont vállat Seir. - Nem volt kedvem sokáig azon a helyen maradni. Birkáktól lopni könnyű, de utálom a váratlan helyzeteket.
A lány csak dünnyögött, a páros pedig csendben továbbhaladt.
Alter-el ez mindig is hasonlóképp ment, nem volt a legaktívabb társalgó.
- Viszont az, hogy lőttek a programunknak, szívás. Az áramszünet okozta feszültség pedig nehezen múlik. Nézzünk be a quirk arénába... - vetette fel a fiú. - Az ottani "énem" minden kelléke benne van a táskában. A vicsorgós mintájú sál, a sötét kapucnis felső, a katana, a hajam meg még mindig fekete-
- Kizárt. - vágott közbe semleges hangszínnel Alter. - Az első meccseid egyszerűek voltak, mert olyankor még hulladékot kapsz. De az utolsó győzelmedbe már csalnod kellett...
- Csalás? Felesleges ezt a szót használnod, a hullának már nem számít. - vigyorgott Seir. - Mondjuk úgy, hogy éltünk minden számunkra fennálló lehetőséggel. Egyébként is, zseniális volt. Az utolsó lánghullám teljesen elfedte a csávót, te pedig egyből rájöttél, hogy a közönség nem fogja meglátni, ha így-
- Kilövöm 1500 méterről a koponyáját. Viszont el kellett rá használnom egy speciális töltényem, aminek a kérge nem olvad meg a hőben, és elég centrifugális ereje marad ahhoz, hogy átfúrja magát a felforrósodott ötvözeten, ami a célpont bőrét borította. - panaszkodott Alter. - De ma nincs kedvem a nap hátralévő részét azzal tölteni, hogy egy romban feküdjek a puskám előtt, arra várva, hogy megöljem az ellenfeled, akivel te nem bírnál el, mégis kihívod, mert jobb besorolást akarsz...
- Kegyetlen vagy, mint mindig. - a fiú próbált idegesítő hangnemben beszélni, bár társa sose vette fel a hasonló heccelést. - Pedig ha azt az álnevet használnám az ottani álcámhoz, amit te szerettél volna, valószínűleg segítenél.
- A Mysterious Villain X egy nagyon menő álnév lett volna, - bólogatott a lány. - De nem, ma akkor sem lenne kedvem. Nemrég végeztünk a sulis melóval, és öltük meg azt a két hőst. Amíg nem kapunk új munkát, lazítani akarok.
- Akkor jobb, ha visszamegyünk Chrollo birtokára, és szétkockuljuk az agyunkat. Nem érzem azt, hogy amíg ebben  a kerületben maradok, csökkenne a belső feszültségem. - Seir arcán ismét egy elcsúszott vigyor terült szét, ahogy megfeszítette jobb alkarját.
-Hmm-hmmm. - újabb bólogatás. - Irány a megálló, menjünk haza.
avatar
Seir

Posts : 18
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 12.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Hiiragi Sae on Szomb. Ápr. 14, 2018 6:57 pm

Sae egy mosollyal fogadta Elisa csipkelődését.
- Ha kell, személyesen rángatom el. – Válaszolt. Miután a problémát felvetette, kíváncsién várta a lányok reakcióját. Nem is kellet csalódnia. Elisa mell emelgetésére automatikusan ölbe fonta a karjait. Nem rosszallásból. Reflex szerűen takarta el a saját, az övéihez képest igen laposka bájait, a megjegyzésen pedig Misával egy időben nevette el magát.
- Nos, valóban nem sokaknak adódik lehetősége élőben végignézni egy lázadás. Ez esetben talán mind a hármunknak hergelnie kellene a rabokat. – Szállt be ő is.
- Mi? – Nézett kérdőre Misára. Nem, egyáltalán nem tudta követni a hümmögését és pechére a filmet sem látta. Dai-ra és őrá tett megjegyzést egyszerűen elengedte a füle mellett. A valódi és komoly megjegyzésre viszont bólintott egy nagyot.
- Ebben is van igazság. Én viszont nem fogom megkockáztatni, hogy ne engedjenek be valahova. – Zárta le végül a témát.
Nem is maradt más, csupán találkozni. Elisáról sejtette a beszélgetés alapján, hogy nem fog fiúnak öltözni. Arra viszont egyáltalán nem számított, hogy Misa ennyire komolyan veszi majd. Elsőnek fel se ismerte.
Az utazás alatt, itta a lány minden szavát. Próbálta maga elé képzelni mindazt, amit hallott. Az ottani oktatási rendszer is nagyon érdekelte, de feltűnt neki, hogy ez már nem annyira kedves téma osztálytársa számára, így a felgyülemlett kérdéseket eltette későbbre. Átérezte a lány ellenszenvét és megemlítette, mekkora felüdülés az iskola jelenlegi tanterve az otthoni edzésekhez képest, amit Karin felügyelt. A beszélgetést a megakadó szerelvény zárta le. Mint kiderült nem fog tovább közlekedni és hamarosan le is szállíttatták az utasokat.
- Remek. Most mi lesz? Kövessük a tömeget? Nem lehet valahogy átszállni máshova? – Nézett végig társain. Neki sok fogalma nem volt az itteni közlekedésről. Jobb híján viszont, ha a többiek is így tettek visszasétált az állomásra.
avatar
Hiiragi Sae

Posts : 45
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Present Mic on Hétf. Ápr. 16, 2018 4:59 pm

*quirk használat* VASÁRNAP MEGYÜNK TOVÁBB!!
avatar
Present Mic

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 08.
Location : U.A. Akadémia

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Vas. Ápr. 22, 2018 12:28 pm

Fel sem tűnt, hogy Misa szólít meg minket miután összegyűltünk.
-Persze.
Feleltem és kihúztam magam. Gyorsan körbe pillantottam és az uszoda irányába böktem.
-Arra van az a nagy....
Kezdtem a mondatomba de nem fejeztem be. Összevont szemöldökkel pillantottam vissza a srácra... srácra... Lányra... Misa-ra? Végig néztem rajta. Gyanakvón fúrtam bele tekintetem az övébe. A szemszín stimmelt... A vonások is, ha jobban megnézi az ember. Nagyra nyíltak a szemeim és vigyorogni kezdtem, mint a rohadt tök. Karjaimat széttártam.
-Wunderschön!
Azzal közelebb léptem és magamhoz öleltem. Ellépve tőle vállain ahgytam a kezemet és még egyszer alaposan végig néztem rajta. Megveregettem a vállát.
-Félelmetes...

***

A vonaton főként kifelé tekintettem a tájra. Élveztem az utazást. Furcsa mód rengeteg ismerős dolgot láttam. Aztán rájöttem, hogy ezen az úton jöttem én is a reptértől. Azóta azért változott. Más színekbe öltözött a táj. Így is csodaszépnek találtam. El is merültem benne míg fékezni nem kezdett az elsötétült vonat. Kíváncsian kaptam fel a fejem és néztem körül. Majd tanácstalanul fordultam a többiek felé. Nem volt jó előérzetem a dologgal kapcsolatban.
-Most mi van?
Kérdeztem hátha ők tudják mi folyik itt. Ez esetleg normális, szokott e ilyen lenni vagy valami? Engem meglepetésként ért. Európában a Japán vasúttársaság egy fogalom.
-Nem tudom... én most járok erre másodjára...
Biccentettem a kifelé áramló emberek irányába. Felálltam és levettem a táskámat. A többiekét is, ha már ott voltam és kérték.
-Talán érdemes követni a tömeget. Rutinosnak tűnnek... Viszont a börtönbe oda kéne szólni, hogy késni fogunk.
Közben ha megindulunk valamerre, követem a többieket.
avatar
Elisa Von Altmark

Posts : 58
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 3750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Takuya Daiki Yesterday at 10:26 pm

Az első nagy sietségben ugyan nem esett le neki, de ami késik ugyebár... sosem múlik természetesen. Eltérően a szokottól nem tette szóvá, csak elmosolyodott. Amikor Misa chant meglátta félre billentett fejjel figyelt és várt. Húzta a száját, "szenvedett" látványosan, sehogy sem állt össze a kép. Mégis miért kellett így beöltözniük a lányoknak, mikor Elisa chan viszont nem változtatott semmit az öltözékén. Ami igaz, hogy a kelleténél jobban kigombolta azt a blúzt, amit viselt, és ha fiú lett volna, ezzel nem lenne semmi gond, azonban Elisa chan egyáltalán nem volt fiú. Misa chanról a jelenlegi állásnál inkább lehetne kikiáltani.
- Valaki elmondaná nekem is, hogy mire fel a fiú ruha?
Arra gondolt, hogy egy kicsit jobban árnyalja majd, hogy csak utaljon az öltözködésükre, de egyszerűen csak kibukott belőle, ahogy szóra nyitotta a száját.
Ezek után pedig türelmesen várt, és ha megváratták hát türelmetlenül, sőt karba font kézzel várt tovább. Még egy "én várok" szóösszetétel is elhagyta a száját.
Persze csak ha szükséges volt....
A vonat közben ment a maga útján előre felé. Ő a maga részéről nem volt még erre felé, vagy ha mégis, hát átaludta, mert nem volt ismerős a táj.
Az újabb incidens, és most nem a lányok megjelenése miatti, elég érzékenyen érintette. Fel is csattant, de csak annyira hallhatóan, hogy a közelében lévők hallhassák, ahogy mormog valamit.
Nem szólt semmit elsőre, csak amikor a lányok is szóvá tették a tanácstalanságukat.
- Ha hinnék benne, arra gondolnék, hogy valaki nagyon szerencsétlen közülünk. Nem előszőr robban le alattunk egy vonat. Arrhh ... hm jah, menjünk a többiek után, jobbat úgy semtudunk.
Vonta meg a vállát a kezdeményezésre, és a vállára dobta a táskáját. Ő a maga részéről rendes iskolai egyenruhában volt, ahogy azt elvárják egy iskolai "kirándulástól". At least tanárok nélkül is. Mégis csak sulis program, meg lusta volt keresni magának valami mást...
- Oké, kit is kell keresnünk, amikor odaértünk? Megvan valakinek a telefonszáma? Őt kéne hívni....
avatar
Takuya Daiki

Posts : 42
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Kaland] Bummbumm

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Arakawa

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.