[Kaland] Vérháború

 :: Játéktér :: Tokió :: Chuo

Go down

[Kaland] Vérháború Empty [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Toga Himiko on Csüt. Május 03, 2018 10:02 pm

Résztvevők:

- Kobashi Shinjirō
- Kogite Isao
- Elisa Von Altmark
- Aritme

Első kör:

Ilyen-olyan indokokkal tartózkodjatok a kerületben késő délután.

A karakteretek a számára elérhető forrásokból tájékozott lehet a közelmúlt eseményeiről, amelyeket korábban leírtam, ám ezt beleszőni a postba már opcionális.

Lényegében tehát ez még viszonylag szabad foglalkozás, a ti fantáziátoké a főszerep.

Határidő:

10 nap

Aki még szeretne a 2. kör előtt csatlakozhat a kalandhoz.
Toga Himiko
Toga Himiko

Posts : 11
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Kogite Isao on Szomb. Május 12, 2018 1:51 pm

Újabb kiöltőzős rendezvény! Imádom az ilyeneket, hiszen ez azt jelenti, hogy rengeteg csaj lesz, de vajon mennyire gáz, ha eltünök egy 15 percre egy hölggyel egy temetésen? Na mindegy, ha Zero nem is erre kért meg, nem ismerem a hallottat, így talán nem is lehet szentség törés egy kis szórakozás a temetésén, már ha annak mondható az, ami lesz. A érfiből és az embereiből szinte semmi nem maradt az ismeretlen támadás után. Érdekes történések és szomorú történet, ami az Asagami családdal történt. Vjaon mi állhat a dolog hátterében és ki tehette? Talán valaki Quirkje szabadult el vagy szándékos volt? Ha ezt kell kideríteni, akkor ebben jó leszek, talán túlságosan is jó. Egyik legjobb ügyfelünk volt, így mindenképp rajta voltam a listán, mint a meghívott, vagyis nem én, hanem a cég, de mint kapcsolattartó valójában Zeronak kellett volna mennie, de neki másik ügyféllel kell tárgyalnia pont akkor, így rám esett a választás, mint tanítványa és a cég egyik tulajdonosa. A reggeli edzés után zuhanyzás és egy laktató fehérjedús reggeli műzlivel, gyümölcsökkel és tejjel.Ma éppen vegetáriánus napot tartok, vagyis semmi hús. Zuhanyzás után neki is álltam a munkának, majd olyan fél 3- 3 körül befejezem a munkát és készülődni kezdek. Fekete ing, öltöny és egy hozzá illő vörös nyakkendő. Ezúttal úgy döntök, hogy nem a Teslával megyek, hanem stílusosan Hamann Ferrari F430 Black Miracle-jét viszem. Ugyan ő a Spykert ajánlotta, de azt is, hogy döntsek én. Beülök a kocsiba, majd beindítva a motort elindítom. Teslát már annyiszor vezettem, hogy azt már csak quirkkel irányítom, de ez egy másik kategória, így arra jutok, hogy ezt most manuálisan irányítom. Elég gyorsan megérkezek a helyszínre, majd parkolót találva megindulok a helyszínre. Belépésnél elfogadom a welcom drinket, majd a hozzá járó falatkát és elfoglalom a helyem, pont két hölgy között.
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Vas. Május 13, 2018 4:11 pm

Péntek. A korunkbeliek legjobban várt napja. Amint kicsengettnek és a tanárok utunkra engednek, mindenki szépen komótosna megindul haza felé. De csak addig a sarokig, ameddig ellátnak a tanárok. Azon a sarkon túl a brigád mondhatni megvadul. Nekem ez a sarokpont a kolesz utolsó előtti emelete. A helyzet az, hogy jelenleg rajtam kívül senki sem lakik a legfelsőn, így már a liftben megszabadulhatok az ingem gombjainak szorításától. A kihalt, szőnyeggel ellátott folyosóra már fellélegezve léphetek ki. A folyosó csak az épület feléig ér és összesen 5 ajtó van rajta. Az utolsó a folyosó legvégén, szembe a liftajtóval. Valahol mélyen mindig reménykedem, hogy talán most lesz itt valaki de sehol senki. Nem is értem minek egy ilyen felvágós emelet egy kollégiumba. Apámat megértem, hogy az ő kicsi lányainak mindenből a legjobbat. A magány pedig jellem formáló és baba biztos... Meg a francokat. Kattant a kulcs a zárban, belöktme az ajtót és a bokámra csúszott szoknyát egy lezser mozdulattal próbáltam meg berúgni az előszoba közepére. Nem sok sikerrel. Nem ment el addig. Miután átkutattam a gardrobe szobát valami kényelmes rongy után, szomorúan vettem tudomásul, hogy nincs semmi olyan ami megfelelne az elvárásomnak. Nincs mit felvennem. Ezt pedig csak egy módon lehet orvosolni. Előtúrtam egy szórólapot amit a minap nyomtak a kezembe túlöltözött hoszteszlányok. Chuo bevásárló negyedébe szól valami ruha kupon ha jól értem. Magamra kaptam egy szürke, hosszú ujjú inget, alá farmer, és sport cipő. Elsődleges szempont volt az egész hetes feszengés után a kényelem. Az inget nem gomboltam végig,de a mandzsetta gombokat igen. Rendeltem egy taxit és mialatt elkészültem mindennel megérkezett a kolesz utca felőli bejáratához. Beülve megkértem, hogy vigyen Chuo-ba. Többnyire az ablakon bámészkodtam kifelé. Csak időnként pillantottam a fejtámlákba épített utas monitorra. Megint a rémhírekkel riogatják a jó népet, ezért nem igazán foglalkoztam vele. A kíváncsiság hajtott valamelyest, de nem akartam ezzel elrontani a kedvemet. Miután megérkeztünk lecsippantottam a kártyámat, hogy rendezze ma költségeket, majd kiszállva megigazgattam magamon a ruhámat és elindultam a sétányon nézelődni.
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Toga Himiko on Hétf. Május 14, 2018 4:41 pm

Ó well.... A 10 nap lejárt, és még akad két hiányzónk.
A probléma az, hogy nem tudom a máshol alkalmazott, egyébként tök jópofa utat járni, hogy folytatom a mesét, ti pedig pótolhattok... Ugyanis csak akkor tudok folytatást írni, ha van mire. Amennyiben nem ismerem a karakterek első körét, nem tudok mire építeni nekik.

Mindenesetre, adok még 1-2 nap pótlási időt.
Amennyiben nem jön több reag, úgy két emberrel folytatjuk a kalandot.
Toga Himiko
Toga Himiko

Posts : 11
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Aritme on Szomb. Május 19, 2018 10:01 pm

Hogy mért voltam abban a pillanatban pont ott ahol? Az igazat megvallva a legcsekélyebb fogalmam sincs róla. Ha annyi év van az ember háta mögött, mint nekem, akkor az a legkevesebb, hogy megengedheti magának, hogy kicsit szenilis legyen. Senki és semmi se kötötte a kezem, ezért adtam magamnak egy szabadnapot, mikor azt csinálok, amit akarok. Amíg törvényes keretek közt mozgok, senki se szólhat egy szót se. Ha meg véletlen szembemennék a törvénnyel... Nos, azzal majd foglalkozok akkor, mikor megtörténik. Így kerültem ebbe a csendesnek kevésbé mondható körzetbe.
Egyszerűen csak céltalanul jártam az utcákat, és próbáltam nem gondolni semmire. Az ember egészen addig nem jön rá, hogy ez milyen nehéz is, amíg ki nem próbálja. Ilyenkor mindig feltörnek a régi emlékek, a sok megbánás, és a "Mi lett volna, ha...?" kérdések. Vagy éppen a jövőn kezd el éppen gondolkozni, terveket, reményeket sző, amiket egy idő után véghezvisz, vagy örökre elfelejti azokat.
Ma viszont próbáltam egyikre se gondolni se az emlékeket rejtő múltra, se a rejtélyekkel teli jövőre. Ehelyett, próbáltam teljesen elfeledkezni magamról, és a kötelezettségeimről. Egy szóval: szabadnak lenni egy kicsit. Vagy legalább elhinni, hogy létezik ez a fajta szabadság.
Ezzel a tudattal fordultam be az egyik üzletbe, annak ellenére, hogy szinte biztos voltam: semmit se fogok vásárolni.
Aritme
Aritme

Posts : 15
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 05.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Toga Himiko on Kedd Május 22, 2018 5:07 pm

Tényleg sajnálom, de nem tudok tovább várni. Egy-két napot írtam, egy hetet vártam végül, az egyébként is tíz napos határidőre. A többiek érdekeit is figyelembe kell vennem, akik már az első határidőt betartva is írtak, és valószínűleg nem havonta szeretnének egy-egy kört haladni... Szóval, ennyien megyünk tovább.

Isao:

A temetés viszonylag eseménytelenül zajlik, az egyetlen különösebb fejlemény, hogy a négy Asagami örökös közül pusztán az egyikük jelenik meg az eseményen.
A tizenéves fiúcska az első sorokban ül, személyes testőreivel körülvéve.
A procedúra ezt leszámítva az elvártak szerint zajlik le, búcsúbeszédekkel, részvétnyilvánításokkal, és egyebekkel... amelyekből egyébként rengeteg akad, hisz igencsak sokan dolgoztak a villában, amikor felrobbant.
- Milyen unalmas... - motyogja halkan az egyik hölgy melletted, miközben ásít.

Jó pár óra eltelik még, mire véget ér a rendezvény.
A család pár dolgozója megköszöni, hogy eljöttél, de ha érdeklődnél, hogy kívánják-e igénybe venni a segítséged az ügy megfejtésében, udvariasan visszautasítanak. Elmondják, hogy az örökösök, akikhez a pénz került, mással vannak elfoglalva, az öreg Benkei még megmaradt, hozzá hű emberei pedig a saját szakállukra dolgozgatnak.
Ugyanakkor, mielőtt elhagynád a helyet, felkeres a korábban unatkozó, igencsak cisnos hölgyemény.
- Szép kocsi. - mosolyog a járművedre. - Nincs kedved valami izgalmasabbhoz a sok üldögélés után? Tudok egy jó szórakozóhelyet...

Reagálj a lehetőségre, a te köröd idáig tart.

Elisa és Artime:

Mindketten a kerület méltán híres bevásárlónegyedében vagytok hát.
A sétányon rengeteg ember halad át, sok külföldi is akad, és láthatóan mindenki higgadt, jókedvű, leszámítva persze a sietőket.
Még egy-két profi hőst is láthattok elhaladni, ami csak méginkább tetőzi a biztonságérzetet.

Elisa:

Sok szép ruhát láthatsz a kirakatokban, a döntés nem könnyű.
Ugyanakkor, miután sikerült döntened, és magadra próbálod kiszemelted az adott üzletben, egy jól öltözött, fekete bőrű férfi jelenik meg melletted.
- Ó, milyen gyönyörű. Igen, mintha rád öntötték volna. - enyhe akcentussal beszél, és mozdulataiból talán azt is leszűrheted, hogy meleg az illető. - Ó, bűn lenne ezt a ruhát elválasztani tőled. A tiéd, ajándék.
Ha értetlenkedsz, a férfi elárulja, hogy a bolt az övé, jó pár másik üzlettel egyetemben.
- A nevem egyébként Peirre. - mutatkozik be mindezek után. - Mondd csak, nem volna kedved egy kis... Nem is, inkább sok pénzt keresni ma este? Ne aggódj, semmi olyasmi, amire elsőre gondolhatnál. - kuncog halkan. - Van egy szórakozóhelyem nem messze, és mostanság emberhiány van, mert veszélyesebbek lettek az éjszakák. Micsoda badarság. - legyint. - Az éjszaka szórakozni kell, nem félni! Ah... - sóhajt. - Ha be tudnál ugrani az egyik pultos-kisegítőm helyet, a napi gázsijának a tízszeresét kapnád.
(Igencsak sok pénzt.)

Reagálj a dologra, a köröd idáig tart.

Artime:

Te csak nézelődsz hát, miközben sorra haladsz el a boltok mellett.
Semmi különös árú nem győz meg arról, hogy megérné közelebbről megnézned, hisz csak a szokásos holmik néznek rád vissza minden ablak mögül.
Ruhák, parfümök, ékszerek, különböző ajándékok... Semmi kirívó.
Már-már bele is fásulhatnál mindebbe, amikor hirtelen megragadja a kezed valaki.
Egy tízévesnek sem látszó fiúcska az, aki a segítségedért könyörög, és erősen húzni próbál egy irányba.
Mivel közben már szinte teljesen lesétáltál a központi részről, alig egy-két járókelő akad rajtad kívül a közelben, akik csak pár furcsa pillantással illetnek titeket.
Bármit is kérdezgetsz a kisfiútól, nem válaszol, csak húzni próbál, és azt hajkurássza, hogy baj van, és segítened kell, meg hogy az apjához gyorsan oda kell menjetek.

Reagálj a dologra, a köröd idáig tart.

Határidő: 10 nap
Toga Himiko
Toga Himiko

Posts : 11
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Vas. Május 27, 2018 10:47 am

-Mein Got...
Túrok hajamba ahogy már a sokadik jó rucit látom meg. Fejben már a koliszobámat is kiadtam és az abból szerezhető 5 évi bevételt is elköltöttem. Mellem alatt összefontam karjaimat és jobb lábamra helyeztem a súlyt. Egy bosszús fejmozdulattal vállam mögé parancsoltam néhány renitens szőke tincset. Egyik boltról a másikra kapkodtam a fejemet. Hosszasa kóválygás után ez a kettő tűnt a befutónak. Végül hallgatva a női megérzésemre a jobboldaliba mentem. Nem hinném, hogy sok időbe telt(pedig de) mire találtam egy fekete, elegáns mégis kényelmes és a maga módján kihívó ruhadarabot. Szerelem volt első látásra. Puha anyag, kellően szellős, tehát kényelmes és hosszú ujja volt. A színe is tökéletes volt. Ahogy végig néztem rajta, már a fogason lógva tudtam, hogy ez lesz a befutó. Beviharzottam az első próba fülkébe és pillanatok alatt magamra aggattam. A fülkében lévő tükör, hogy is mondjam... Nem adott kellő összképet. Kilépve onnét az egyik betonoszlopra szerelt hatalmas tükör elé mentem, hogy ott nézzem meg magam, tetőtől talpig. Elégedetten bólogattam és forogtam.
A tükörből pillantottam a hirtelen feltűnő alakra. A hideg levert a látványtól és a hangjától. Úgy az egész embertől. Talán a régimódi és elavult neveltetés, a sokat szajkózott Árja faj elmélet. Apánk volt kedves ezzel traktálni minket és úgy fest sikerrel járt. Bármily hihetetlen még nem láttam fekete embert élőben ilyen közelről. Az, hogy a melegekkel nem voltam elfogadó az már más tészta, a franciák iránti ellenszenvem pedig szintén a környezetem szülte. Ezért is rohamoztak meg erős és negatív érzések amint hozzám szólt az illető. Komoly erőfeszítésembe telt, hogy ne fintorogjak vagy adjam jelét amúgy indokolatlan ellenszenvemnek és érthetetlen frusztrációmnak. Az egész érzelem hullámot egy erőteljes döbbenet sodorta el. Minden erőfeszítésem hiába valónak bizonyult. Szavai nyomán értetlenül billentettem oldalra a fejem.
-Ohh értem...
Vakarom meg zavaromban a nyakam. Valahol nem lep meg, hogy egy meleg francia az üzletlánc tulajdonosa. Európában ez normális, már-már sztereotip de itt elég váratlan fordulat. Főleg, hogy itt futok össze vele. Még jócskán a döbbenetsorozat hatása alatt állok. El is illan a korábbi ellenszenv a kedves valahol aranyosnak ható megnyilvánulása nyomán.
-Örvendek. Én pedig Elisa.
Szemöldököm a magasba szalad a pénzkeresés hallatán. Akaratlanul is kivörösödik mellkason és arcom ahogy az jut eszembe ami általában az embereknek, ha egy vadidegen ajánl nekik munkát. Végül megnyugtat afelől, hogy semmi ilyesmiről szó sincs. Arcom továbbra is vöröslik attól a kellemetlen ténytől, hogy mire is asszociáltam elsőre.
Komolyan gondolkodóba ejt az ajánlat. Szemeim kikerekednek azon a tízes szorzón. Az bármilyen napi bér mögé egy nulla, egy éjszakára. Végig gondolom, hogy van e valami tanulnivaló a hétvégére, de hétfőn csak Gyakorlati óra lesz. Addigra ki tudom magam pihenni. Többször is felpillantok az illetőre majd vissza magam elé miközben töprengek. A gyanú szépen lassan felüti a fejét, ugyan akkor a lehetőség is elég kecsegtető. Az éjszakai zavargások nem izgatnak különösebben. A pultost még a legelvetemültebbek is tisztelik és a legrészegebbek is védik.
-Ez így túl szép, hogy igaz legyen... Hol a csapda? Azon túl, hogy gondolom ebben kéne lenni.
Mutatok magamra két ujjal. Ami alapvetően nem zavarna. Ha tehetném ebben mennék haza meg iskolába is. Annyira kényelmes... Le se akarom venni.
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Kogite Isao on Pént. Jún. 01, 2018 7:12 am

Egy temetés nem túl vidám és szórakoztató, a sok szomorú embert nézni és eljátszani, hogy mennyire megviselt az ügyfeled halála, akivel sosem beszéltél.Fiatal vagyok, de annyira nem, hogy tudjam, hogy mit kell tennem. Eljátszom a szomorú ügyfélt, de tényleges érzelmeket nem tudok magamból kifacsarni, mert életemben nem láttam az illetőt. Beszédek, prédikáció és minden, ami kell ahhoz, hogy szép legyen egy temetés, na meg hulla unalmas. Érted hulla unalmas. Ezen a gondolaton egy kis mosoly viillan az arcpomon, de gyorsan ráncbaszedem a huncut arcizmaiamat. Mellettem egy hölgy hangot is ad a gondolataimnak és a sajátjainak is, miközben ásít. Semmi kedvem segíteni, de az udvariasság úgy diktálja, hogy ha már én mentem el Zero helyett, akkor teljesítsem azt, amit neki kellene. Személyesen is részvétemet fejezem ki a család felé, majd rákérdezek, hogy tud-e bármiben segíteni a társaságunk vagy én személy szerint. Udvariasan visszautasítják, de amit mondanak felettébb érdekes. Miközben kifelé megyek a korábban unatkozó, csinos hölgy keres meg és kérdezi, hogy esetleg nem mennék vele szórakozni.
- Menjünk! Kell valami, ami feldob ez után a sok szomorúság után, meg amúgy is unom, hogy megjátszam, hogy szomorú vagyok, holott nem is ismertem a halottat.
Mondom miközben az agyam már jár és el is kezdtem elemezni a hölgyet. A vezető és az anyós ülés felőli ajtó egyszerre nyílik ki, anélkül, hogy hozzáérnék, ami talán meg is lepi a hölgyet, hiszen mind a két kezem látható helyen van, tehát még gombot sem nyomok, de nem árulom el, hogyan csináltam.
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Toga Himiko on Hétf. Jún. 04, 2018 8:18 pm

A 10 nap lejárt, és hát sajna ugyanaz a helyzet az utólagos pótlással, akárcsak előző esetben... Szóval, 3 napot várok még.
Utána folytatjuk.
Toga Himiko
Toga Himiko

Posts : 11
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Aritme on Pént. Jún. 08, 2018 5:56 pm

A boltok nem igazán kötöttek le. Soha nem is igazán izgatott a bevásárlás. Életem hosszú ideje alatt mindenem megvolt, amire szükségem lehetett. Vagy ha kellett valami, akkor megdolgoztam érte, és az esetek többségében a drágább nem mindig jelentett egyet a jobbal.
Viszont most ráértem nézelődni, mert nem volt semmi dolgom, de úgy néz ki ha én nem keresem a munkát, a munka talál meg engem. Egy kisgyerek képében, aki a segítségemet kérte. Bár fogalmam sincs mért az én segítségemet kérte a jó néhány erre járó ember közül. Tudomásom szerint nem vagyok annyira ismert orvos a környéken. Ezzel a fizimiskával semmiképp sem. Ha meg mégis, akkor szinte biztos, hogy valamilyen turpisság van a dolog mögött.
-Mi az, mi a probléma?
Nos, nem kell sokáig győzködnie, az orvosi felem anélkül is segítene egy bajbajutott emberen.
Ha gyorsan kell cselekedni, akkor még fontosabb, hogy gyorsan ott legyünk, és tudjam miféle problémával kell szembenézni.
-Rendben akkor siessünk, mutasd az utat.
Egy pillanatra az is az eszembe jutott, hogy csak meg akar téveszteni valamivel és belerángat valami hülyeségbe...  Még belegondolni is rossz abba, hogy fényes nappal próbálnának meg leszerelni valamivel. Bár abban kételkedem, hogy sikerülne nekik, igaz nem is fogadnék rá.... Azért jobb lesz, ha óvatos leszek.
Aritme
Aritme

Posts : 15
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 05.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Toga Himiko on Vas. Jún. 10, 2018 9:34 pm

Elisa:

- Csapda? Mit mondhatnék... - esik gondolkodóba Pierre. - Mint mondtam, mostanság viszonylag veszélyesek errefelé az éjszakák. Természetesen jó a szórakozóhelyem biztonsági szolgálata, de nem esküdhetnék meg a drága nénikém életére, hogy megússzuk balhé nélkül az estét. Ezen felül nincs csapda. - mosolyog nyájasan. - Ha az én szavahihetőségem felől aggódsz, kérdezz csak körbe az alkalmazottaimnál. Jó páran már évek óta nekem dolgoznak.
Ha tényleg így teszel, és körbekérdezel a ruhaüzletben, vagy esetleg még más boltokban, ahol a francia férfi a tulaj, nem sok rosszat hallhatsz felőle. A legtöbben csak pár tisztelettudó szóval dicsérik, ahogy az a japánokhoz illik, a nagyszájúak pedig arról beszélnek, hogy a fizu sose késik, nincs hiszti a táppénznél, a szabikat ki lehet kérni... Igazából azon kívül, hogy az összes férfi alkalmazott meglepően helyes, tényleg semmi gyanús dologba nem ütközöl.
A köröd ott zárd, hogy meghozod a döntésed. Bevállalod az éjszakai melót, vagy elutasítod az ajánlatot? - Ha így teszel, kérlek még írd le, hogy mik a terveid azt követően.

Artime:

A kölyök teljes elhatározottsággal halad előre, egyre szűkösebb és sötétebb sikátorokba hurcolva téged. amelyek már aligha emlékeztetnek a fényűző sétálóra.
Végül egy eldugott ramen-kifőzdénél áll meg, amelynek bejáratánál egy megtermett, ám igencsak rossz arcú férfi feszít öltönyében.
- Engedj be minket te gorilla! - rohanna az apró étterembe a srác, ám a napszemüveges alak csak nemtörődöm mód visszalöki őt.
Nagyon úgy tűnik, hogy senkit nem enged be az épületbe, amelyből csörömpölés, és ordibálás egyre hangosodó keveréke szökik ki felétek.
Miképp kezeled a helyzetet? Írd le, hogy mit szándékozol tenni a szituációval, majd köröd ott zárd le kérlek.

Isao:

Újdonsült ismerősöd Tamae néven mutatkozik be neked, majd elárulja, hogy merre van az a bizonyos jó hely, amit korábban említett.
Mivel ugyanúgy a kerületben található, nem kell túl messzire vezetned.
Az út is kellemesen telik, csinos társad sok mindenre kapós, nyíltan flörtöl, és a tapi sem zavarja.
Ugyanakkor, a jónak ígérkező éjszaka egy úti ellenőrzés formájában kezd elcsúfulni. Rendőrök állítanak meg különböző járműveket szokványos irat- és adategyeztetésre, ám Tamae valamiért mégis ideges lesz.
- Ne állj meg. Semmikép ne állj meg nekik, csak hajts tovább. - közli veled addigi könnyed hangvételétől eltérően igencsak komolyan. - Nyugi, nem lesz gáz, csak hajts.
Mit teszel? Eleget teszel a nő kérésének, vagy inkább törvényes polgárként lelassítasz, és félrehúzódsz járműveddel az igazoltatásra?
Köröd a döntéseddel zárd.

Spoiler:

Bár írtad, hogy elemezni szeretnéd a nőt a képességeddel, ám Nezu kikötötte az előtörténeted értékelésében, hogy a quirk-ed emberekre vonatkozó részét még nem vagy képes használni, így ezt az előnyt nem tudom megadni neked.

Határidő:

Próbáljunk meg egy két hetet tartani...
Toga Himiko
Toga Himiko

Posts : 11
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Kogite Isao on Hétf. Jún. 18, 2018 9:47 am

Új hölgy Tamae néven mutatott, majd el is árulja a címet. Beállítom a GPS-be a címet, majd átveszem a kocsi felett az uralmat és elindulunk. Nem kell messzire menni, mégis a vezetéstől megszabadult kezem több mindenre használható, mint amúgy átlagosan lehetne. Nyugodtan beszélgetek vele, flörtölök és mivel nem ellenkezik, így fogdossam. Nem megyek túl messzire, csak a lábát és a vállát fogdosom, miközben az utat is figyelem. Sajnos az élvezetes beszélgetést egy ellenőrzés kezdi elsötétíteni. Engem nagyon nem érdekel a dolog, hiszen a papírjaim rendben vannak, de hölgy társam kezd idegessé válni. Megfogom a kocsi kormányát, majd a lábammal is elfoglalom a pedálokat, hogy a következő pillanatban elengedjem a Quirkömmel a kocsi irányítását és manuális irányításra váltok. Mivel a kocsinak nem igazán lehet párja sebességben így hiába integet a rendőr, hogy álljak félre, úgy döntök, hogy eleget teszek hölgy társam kérésének és nem állok félre és inkább elhajtok.
Kogite Isao
Kogite Isao

Posts : 32
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Hétf. Jún. 18, 2018 10:27 pm

Melleim alatt összefonom a kezeimet és úgy hallgatom Pierre-t. Testsúlyomat jobb lábamra helyezem amitől oldalra kitolódik a csípőm és zuttyanok egyet. Reflex szerűen hajamat is egy könnyed fejbiccentéssel vállaim mögé parancsolom. Ez a nyílt, őszinte és elég határozott beszéd stílus amivel operál, egyre jobban azt az érzetet kelti, hogy nem kamuzik. Ha kamuzna, letagadná a balhé legkisebb eshetőségét is. Mindezek tetejébe felkínálta, hogy kérdezzek nyugodtan körbe, de úgy érzem erre a körre fölösleges beneveznem. Egyrészt ha itt a főnök, akkor biztos nem mondana róla senki semmi rosszat. Másfelől ott motoszkál bennem, a fordított pszichológia eshetősége is. A legjobb amit tehetek, hogy fenntartással kezelem és a saját tapasztalataim alapján ítélem meg a tagot. Pöppet aggódom egy esetleges támadás miatt, habár nem nagyobb az esélye, mint hogy hazafele történjen valami. Legalább van biztonsági személyzet. Pénzt is keresek. Meg egy kis izgalom nem árt. Eddig folyton meg volt kötve a kezem, semmi szabad időm nem volt. Most kell élni az életet, amikor lehet.
Államat babráltam pár másodpercig, közben Pierre-t fürkésztem tekintetemmel. Végül lemondóan sóhajtottam.
-Egye fene. Benne vagyok. Wir leben einmal...
Jegyzem meg félhangosan a végét németül. Inkább csak magamnak szólt, mint sem neki. Időről időre hátra pillantok, hogy nem akarja e valaki megfújni a ruháimat az öltözőkabinból.
Elisa Von Altmark
Elisa Von Altmark

Posts : 95
Reputation : 6
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 4750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Mera on Szomb. Szept. 08, 2018 12:50 am

Togátol szeretnék kérni egy reakciót, hogy mi legyen, ha nem jelez, egy hét múlva lezárom a kalandot.
Mera
Mera

Posts : 52
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Mera on Vas. Szept. 16, 2018 4:17 pm

letelt az egyhetes türelmi idő, így a küldetést
inaktívitás miatt
lezárom
mivel a kaland nem érte el az öt körös minimumot, és a cselekmény nem fejeződött be, nem jár jutalom a játékért.


Mera
Mera

Posts : 52
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Kaland] Vérháború Empty Re: [Kaland] Vérháború

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Chuo

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.