[Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet.

Go down

[Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet. Empty [Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet.

Témanyitás by Shadow Broker on Vas. Jún. 03, 2018 11:15 pm

Aznap különösen forgalmas nap volt a klubban, a vicc pedig az volt, hogy nem csak lent, de idefent is rengetek teendőm akadt. Délelőtt ketten keresték fel a Brokert, utána két régi barátom jött Kambodzsából, majd ebédelni az egyik vállalat számlájára volt szerencsém. Most pedig élveztem a jóóól megérdemelt pihenést.

Aria az egész napos teendői után a székében hátra dőlve kortyolgatta az egyik kedvenc italát, persze semmi flancosról nem volt szó, csupán egy csésze teáról. Odalent pedig a dübörgő zene rengetegében egy különös figura jelent meg. Egyenesen a pulthoz sietett, ahol a csapos már rá is mozdult volna...
-Kislány nem a suliban lenne a helyed ilyen ruhában?-förmedt rá kicsit gorombán, de úgy tűnt ügyet sem vetett rá, rögtön a tárgyra tért
-Öhm hölgyem, elnézést... szóval mondjon egy nevet pontosan kit is keres és hogy maga kicsoda, és azonnal értesítem-vett vissza az arcából, persze az egész csak egy teszt volt, hogy vajon az üzletvezetőt keresi, vagy a sötétben motoszkáló Shadow Brokert, hiszen a kettő véletlenül sem egy személy állítólag.

Eközben odafent egy apró kijelző sarkában felvillant egy apró ikonocska, ami következtében Aria felpattant és a sötét ablakhoz sietett megnézni ki is keresi őt, fentről pedig annyit látott, hogy egy iskolás lány, de nem akármilyen egyenesen az U.A. hősképzőből az uniform alapján.
-Ez érdekes...-ment oda az asztalához, és felemelte a kagylót, hisz jól tudta, hogy így vagy úgy, de keresni fogják.
-Én vagyok, engedjétek fel hozzám a lányt
-Igenis, azonnal-tette félre a pultos a kagylót-13-as szoba kisasszony, sok sikert és ha bármit kér, csak szóljon

Fent ahogyan szokás ilyenkor Aria az ajtónak háttal fogadta a vendéget, na nem bunkóságból, elővigyázatosságból inkább, és addig nem szólalt meg, amíg nem volt muszály...
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet. Empty Re: [Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet.

Témanyitás by Misa Misaki on Kedd Jún. 05, 2018 10:08 am

Néha úgy érzem kezdem túlvállalni magam. Az iskolai tanórák a hetek, hónapok teltével egyre nehezednek, mint ahogy a házi feladatok is egyre zsúfoltabbá teszik a délutánokat, kiszorítva azt a kevéske szabadidőt, amit magunkra szentelhetnénk. Jómagam ezt a szünetet is önkényeskedéssel töltöm el. Értékesnek tartom ezt az időt, amit így használok fel, mégis érezhetően egyre kevesebb idő jut saját magamra, így a valódi érzéseimre és gondolataimra is, ez pedig frusztrálttá teszi az embert.

Elhatároztam, hogy lentebb veszek az önkényeskedésből, de mindig közbejön a „csak ma, és a csak még ezt” opció. Azt hiszem, fordítva vagyok bekötve, másoknál mindez a „majd holnap”-ként szokott lefolyni. A gondolatra elmosolyodtam, de mindez hamar az arcomra fagyott, hiszen mint kiderült a „leg nemszeretem” feladatot bízták rám. Ami nem más, mintsem…

… Belépve az ajtón, a küszöbön túl, egy egészen másvilág fogadott. A szórakozóhelyek sosem voltak a kedvenc helyiségeim. Sem a hangos zene, de még az a bizonyos áporodott levegő sem, ami fogadott nem tudta felülírni bennem ezt az bevésődést. Erőt vettem magamon, és egyenesen a bárpult felé indultam. Páran megnéztek, mivel még mindig az iskola egyenruháját viseltem, de hasznos volt ebben másodállást végeznem, még ha fizetetlen is. Nem is néztem körbe, nem voltam kíváncsi a szemekre, amelyek észrevennének és leszólítanának, kerültem a kontaktust amennyire csak lehet. A pultos épp kiszolgált, de amint végzett vetett rám egy pillantást én pedig szemkontaktussal jeleztem, van vele dolgom. Ugyan rendelni nem kívántam, de el kellett érjek valamit.
- Jó napot! A főnökhöz van időpontom, már minden le van beszélve, egy fontos üzletről van szó. – Halandzsáztam, kockázatot vállaltam mindezzel, hogy úgy állítottam be magam, mint akire már várnak, de biztosra vettem, ha nem így lett volna… rövid pályán haza lettem volna küldve.
Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet. Empty Re: [Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet.

Témanyitás by Shadow Broker on Vas. Jún. 17, 2018 9:11 pm

Ritkán keresnek engem fel, pláne az iskolából, ilyenkor mindig kíváncsian várom mi fog ebből kisülni. Felküldettem magamhoz a fiatalt, és mivel mindig is a drámai szituációk híve voltam....
A pultos nem törődött tovább a lánnyal, azonban a kevés biztonsági őr tekintete kísérte őt végig a tizenhármas ajtóig. Nem kétséges, hogy fontos a biztonság.
A fekete színű ajtót bőr borította belülről, ezért lehet, hogy Aria nem hallotta a kopogást, vagy csupán ez is a stílusának része volt?
Ahogy aztán az ajtó kinyílt, még úgy döntött, hogy kivár, hogy miért azt senki nem mondja meg, de csak azért, mert ő maga sem tudta. Aztán amikor az asztalhoz közel ért a lány megfordult a székével.
-Üdv a Purgatóriumban Misa Misaki. Aria Thompson vagyok.-tekintete magabiztosságot utalt, ahogy tartása is. Lábai keresztbe téve egyik kezével állánál támasztotta a fejét, a másikkat a karfán pihentette.
-Nem gyakran látni erre ilyen kellemes társaságot.-Dőlt előre az asztalhoz-megkínálhatlak egy itallal? Természetesen én állom
Na persze ha alkoholost kérne azt nem adhatok neki, hiszen a törvények tiltják. Nem árt óvatosnak lennem vele-majd ha a lány megmondta mit kér, akkor azt és egy pohár vörös Martinit kért a pultostól, ami pár perc múlva fel is ért.
-Nos miben segíthetek Misa Misaki?-érdekes hangleejtés és az arc egy ügyes kombinációja egyben lehetett fenyegető és cinikus is. Persze nem akart neki rosszat a házigazda, sőt épp ellenkezőleg. Mindenhol jól jöhet egy ismerős vagy egy barát.
Shadow Broker
Shadow Broker

Posts : 72
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 11200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet. Empty Re: [Ismerkedő] Misa & Shadow- Csupán egy üzlet.

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.