[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Misa Misaki on Szer. Márc. 07, 2018 9:15 pm

Lépte nyomon követem a híreket és nem csak a legfrissebb divatot, de lelkemen viselem a zöld jövőjét, így igyekszem részt venni a legtöbb aktivitásukon önkéntesként. Így tapasztalatból tudom, sokszor kevesen vagyunk, hogy ténylegesen előremozdítsuk a mozgalmakat, valamint hosszú távú változásokat érjünk el, akár az állatvédelemben, akár a környezetvédelem és környezet tudatosság fontosságában. De nem kell aggódni, ez nem csigáz el, sőt. Lelkesebb vagyok talán sokunk helyett is. Pontosan ezért, hol máshol találnék jobb helyet, hogy terjesszem és tanítsam embertársaimat, mint az iskolában, mint egy ilyen iskolában.

Csendes volt a folyosó, a faliújságra kitűztem egy plakátot, amely szerint a Zöldek állatmentő akciókat szerveznek a városszéli erdőkben, mint a rókacsapdák felszedése a sérült állatok menhelyre szállítása, ez nappali produkció. Hétvégén éjfélre terveznek még egy akciót. Ugye a forgalom hétvégéken nagyobb mint hétköznap, és sok süni járkál át engedetlenül az úttesteken, ezzel közúti katasztrófákat is okozhatnak, arról nem is beszélve, hogy nekik sem egészséges ha kilapítja egy-egy autó. Épp végeztem a zöldek plakátjával, mire mozgást éreztem a közelemben. Megörültem, hogy valakinek felkeltettem az érdeklődését, így kaptam is az alkalmon. Egy gyors mozdulattal fordultam hátra és örömteli mosollyal fogadtam az „érkezőt”. A zsebemben ott lapult még pár szórólap, vagyis meghívó, amit szándékomban is állt szétosztani.
- Szia. – Szólítottam le.
- A nevem Misa, és szeretettel meghívlak egy közös kalandra. – Kalandra? Ki beszél már így… de ezek a szavak már elhagyták az ajkaim, képtelenség lett volna módosítani rajta.
- Holnap délután négytől szerveződik egy kisebb csapat, rókákat és csapdába esett állatokat mentünk. Szívesen látnálak téged is a körünkben. - Promóztam magunkat egy picit, miközben kíváncsian vártam a lány válaszát.
Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Hiiragi Sae on Csüt. Márc. 08, 2018 6:29 pm

Nem sokan maradtak délutánra az iskolában. Csupán néhány klub tagjai tevékenykedtek, illetve a könyvtárban maradtak páran tanulni. Azonban a folyosókon, kis túlzással, senki nem volt. Sae is már hazafelé tartott volna. Kicsit tovább maradt bent, hogy használhassa az iskola medencéjét. Az idő ugyan még nem volt elég meleg az úszáshoz, de a víz hőmérséklete fixre volt állítva, így csak a kiszállásnál kellet némileg vacognia, ami inkább csak felfrissítette. Mialatt gondtalanul sétált, lassan kezdte eltervezni a napja hátralevő részét. Ki akarta próbálni a minap kinézett Teriyaki éttermet. Karin mindig úgy tartotta, hogy csak olyan helyen egyél ahol jó hosszú sor áll. Teljesen logikus elv és nem is szorul különösebb magyarázatra. Szóval teriyaki, majd átnézi a ma tanultakat, zárásként pedig ír egy emailt otthonra, hogy beszámoljon az elmúlt napokról. Nem voltak nagy igények, ám ezt egy másodperc töredéke alatt döntötte romba Misa. Szegény Saénak, az egyetlen „bűne” csupán annyi volt, hogy köszönt osztálytársának, aki hirtelen fordulva, a kezébe nyomott egy szórólapot és megkezdte kampányát.
- Szia. – Mosolyodott el. – Tudom, egy osztályba járunk. Én Sae vagyok. – Nem volt benne biztos, hogy a lány is megjegyezte az ő nevét az órákról, így jobbnak látta bemutatkozni. – Egy kaland? – Kezdte el olvasni a papírt, miközben hallgatta a lányt. – Persze. Szívesen segítek. – Felelte, rövid gondolkodás után. – Holnapra még nem terveztem semmit, így ráérek. – Annyiban hazudott csupán, hogy meg szerette volna látogatni a vita klubbot, hogy eldöntse csatlakozik-e vagy sem. Azonban mivel a belépést eleve csak a szociális tevékenységek miatt tervezte, így nem esett nehezére becserélni egy másikra, ami ráadásul sokkal „hősiesebb”. Anya biztos értékelne egy ilyen tevékenységet. Örömködött magában a lány. – Hol és mikor találkozzunk vagy rögtön suli után menjünk? – Tér is rá a lényegi részre. Felmerülhet a kérdés, hogy miért  borítja a lány terveit, Misa másnapi programja. Természetesen ha vállalja, utána kell néznie a zöldeknek, a helyszínnek ahová mennek, maga a rókacsapdák eltávolításának folyamatának stb.. Szóval akadt tenni valója.

Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Misa Misaki on Csüt. Márc. 08, 2018 8:22 pm

Bevallom nem volt ismerős, még az arca sem, nemhogy a neve. Tudom, hogy a létszámellenőrzés mindennapi dolog, mégis annyira homályos tud lenni egy-egy pillanat és érdekes, hogy pont azok, amik hasonló monotonitással zajlanak. Pedig pont annak kéne, hogy jobban bevésődjön nem? Kedvesen mosolyogtam, nem kezdtem magyarázkodásba, amiért nem ismertem fel, talán nem is volt miért. Meghajlok, amikor bemutatkozunk, és igyekeztem mindent belepréselni egy levegőbe, hogy minél kevesebb ideig tartsam fel, viszont mindenképp kedvet csináljak. Csendesen hagytam, hogy ismerkedjen a szórólappal, majd amikor rábólint, lelkesen elvigyorodok. Annak pedig külön örültem, hogy érdeklődik a részletek után.
- Neked hogy lenne jobb? Ha gondolod szívesen elkísérlek, és akkor indulhatunk iskola után, bár akkor akad úgy két óra holtidőnk, de találkozhatunk is valahol, ha úgy kényelmesebb. – Válaszoltam biztatóan, bár kitalálni a kampány területére sem nehéz, de idegenként mindenképp könnyebb neki is, ha már van valaki mellette, aki protekciót jelenthet. Nekem pedig célom volt népszerű lenni és maradni mind az osztályban, mind pedig a hivatásomban, ha Siss. Tiguard nyomdokaiba szándékozok lépni. Közelebb léptem hozzá.
- Hálás vagyok a segítségedért, remélem tetszeni fog majd. Ha bármi kérdésed van izé… - Vettem elő a telefonom.
- Van CocoaTalk-od? – Pillantottam rá, már a keresőben a kurzorral várva, hogy megadja a nevét, amin elérhetem. A CocoaTalk, egy népszerű applikáció, üzenet és képküldő, valamint telefonos opciókkal, bár a chetet szokták legtöbben használni. Amennyiben sikerült adatot cserélnünk, és megbeszélnünk a kérdéseket nem is tartottam fel tovább, hiszen még volt pár hasonló cetli amit szét kellene szórnom.
Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Hiiragi Sae on Pént. Márc. 09, 2018 8:22 pm

- Hmm… - Röviden elgondolkodott a kérdésen. – Egyelőre még nem ismerem ki valami jól magam a városban. Szerintem mehetünk együtt. – Felelte aztán. Nem szeretett másokra „támaszkodni”, de képes volt lenyelni az ilyesfajta büszkeségét. Tanulni sosem szégyen, csengtek édesanyja szavai a fülében. Megszokni a nagyvárosi életet is egyfajta tudásnak számított neki. – Nekem nem gond a két óra extra idő, mivel itt lakom a kollégiumban és egyelőre egyedül, el tudjuk ütni ott az időt addig. – Vetette fel a lehetőséget. Valószínűleg a lány rózsaszín haja miatt, de azt feltételezte, hogy Misa itt, a városban lakik.
Miután a részletek tisztázódtak, nem is maradt más hátra, mint hogy más módon is felvegyék egymással a kapcsolatot, ha netán valamiért nem találkoznának addig személyesen, aminek valljuk be, elég kicsi az esélye.
- Igen, van. – Bólintott. Misa megelőzte őt gondolatban. Nem tétovázott, elővette ő is a telefonját. – T(s)a(e)ko, néven megtalálsz. Egy sárga Inkling a profil képem. – Ismertette a fontosabb adatait. A név ami a polip szó és a nevének szójátéka, és a kép is a quirkjére utalt. Igaz utóbbi tintahal, de azért békélt meg ezzel, mert maga is örült volna ha tudna tintát lövellni.
Miután ez is megtörtént, finoman meghajolt és bocsánatot kért.
- Akkor már alig várom a holnapot, de most mennem kell. Viszlát holnap. - Intett a lánynak.
Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Misa Misaki on Vas. Márc. 11, 2018 4:29 pm

Hatalmasat bólintottam, a közös programra, miközben a felhők között éreztem magam. Tudod, pont úgy amikor hirtelen előrekapnak a gyenge, elzsibbadt végtagjaid, a szíved kissé hevesebben ver és az arcodon is megjelenik egy picike pír. Bár meglehet, hogy az előző nyújtózkodástól csupán most pezsdült fel ereimben a vér és nyerem vissza eredeti uralmát a karjaimnak.
Bár bevallom először nem esett le, hogy ezzel kaptam egy meghívást is, pár pillanatnak el kellett telnie, mire az agyam túlterhelt feldolgozórendszere értelmezte az elhangzott szavakat, bár a testem a arcpírel és az örömmel már reagált rá. De nem hagytam ennyiben, egy gyors kontaktcserét kezdeményeztem, hiába lakunk mindketten a kollégiumban, ki tudja ki-mikor megy haza pár napra, és amúgy is. Az állandó elérhetőség egy csoportban praktikus és hasznos opció, amit én előszeretettel ki is használok. Tekergettem a névsort, amit a telefonon felé fordítva, neki is mutattam, hogy jelezzen amennyiben meglátja magát. Nem volt nehéz nem észrevenni, és széles vigyorral nyugtáztam, hogy egy állatbaráttal lesz dolgom, bár gondolhattam volna mélyebbre, de a hirtelen helyzetesemény és jelenlegi lelki állapotom ezt nem engedte meg. Meghajoltunk egymás előtt illedelmesen, majd mindketten távoztunk.

Aznap még kiosztottam pár szórólapot, bár féltem, hogy többségük még csak meg sem nézi majd, csupán zsebre vágták egy a fecnire szánt pillantás nélkül. Megköszönték, miközben szemeiben már láttam, hogy eszembe ne jusson feltartani őket tovább. Nem is tettem, van annyi tapasztalatom, hogy tudjam. Felesleges.
Másnap izgatottan ültem végig a tanórákat, a figyelem sem volt túlzottan a társam. Lélekben már a délutánt tervezgettem. Bevallom fogalmam sincs, hogy fog Sae viszonyulni a mai nap eseményeihez, picit félek, hogy egy igazi mentőakció majd elijesztheti őt, hiszen számtalanszor késünk el, valamint látunk szörnyűségeket, csúnya elfertőződött sebeket a megrémült és megvadult állatokon…
Félelmetes és szívszorító látvány. Emlékszem az első eset amikor egy ilyen akción résztvettem mennyire megindított és milyen dühhöt és haragot éreztem az emberek iránt. Tudtam, az sem helyes és nem egészséges…. Ha akkor nem beszélnek a fejemmel, talán nem ebben az iskolában tölteném a napjaimat.

Elérkezett a délután, az tanóráknak vége volt és elgémberedett izmaimat a pad mellett nyújtóztattam meg, mielőtt elkezdtem összepakolni. Szépen komótosan, mert a táskámban mindennek helye volt, valamint, ha nem mindent a megfelelő hézagba passzírozok be, akkor bizony nem fogok tudni mindent elrakni.
Hangosan köszöntem el az osztálytársaktól, majd szavak híján egy mosollyal az arcomon álltam meg, Sae mellett.
- Mikor mehetek és melyik szobába? – Kérdeztem lelkendezve a lánytól.
Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Hiiragi Sae on Vas. Márc. 11, 2018 5:54 pm

Miután a lány elköszönt, egyenest a szobájába tért vissza, ahol az elsődleges feladata a rókacsapdák eltávolításának módjának megtanulása volt. Ez persze szimplán a neten nem lehetett tökéletesíteni, de éppen elég volt arra, hogy másnap ne ezen járjon az agya. Miután elvégezte a szükséges lefekvés előtti rutinját, nyugovóra tért.
A következő nap hamar elment számára. Csak időnként pislantott az órákon Misakira, aki viszont láthatóan nem volt köztük fejben, amit esetleg még egy tanár is megjegyzett? Valószínűsítette, hogy a délutánon járhat az esze, hisz már tegnap is láthatóan nagyon lelkes és izgatott volt. Sae gondolatai ezzel szemben az órára fókuszált, ami bár nem volt sokkal másabb, mint az elmúlt napokban, de a szorgos jegyzetelésnek hála ez nem is nagyon tűnt fel.
Az óra végét jelentő végső csengő éppen ezért kissé meglepetésként érte, így „csúszásban” volt a pakolással. Társa még akkor állt meg mellette, mikor ő még javában pakolt. Nem mellesleg ebben hasonlítottak. Sae táskája is szép, rendezett volt, mindennek megvolt a maga helye és általában nagy gondot fordított rá.
- Akár most is mehetünk. – Fejezte be a pakolást. – De ha esetleg később csatlakoznál úgy is jó. – Állt fel és közben elárulta neki hol is van a szobája.
Tekintve, hogy egy irányba mentek így természetesnek vette, hogy együtt indulnak. Út közben általános dolgokról próbált csevegni. Az órai anyagról, arról, hogy mennyire szereti a történelmet és ezekkel kapcsolatban akart érdeklődni Misanál is.
A lány szobája tükrözte a jellemét. Rendezett, fölösleges dekorációk nélkül, egyet kivéve. Kisebb mint a többi, hisz ez csak egy férőhelyes volt. Az ágya szépen rendbe rakott, egy ránc, annyi sem volt rajta, ellentétben egy közel a lány méreteinek megfelelő plüss polippal. Szinte az ágy háromnegyedét elfoglalta. Mielőtt még ellentmondásokba ütköznénk, a plüss nem a dekoráció szerepét töltötte be . Sae a mai napig csak ezzel tudott pihentetően aludni. Megnyugtatta mikor az állatot ölelte így a gondolatai sem a stresszes mindennapokon pörgött lefekvéskor. A szobában volt még egy íróasztal, amin észrevehető egy kép. Itt Sae még nagyon pici volt, alig három éves ahogy vidáman mosolyog Kaouro és Karin között. Ők is nagyon fiatalok voltak, még a húszat is alig érték el.

Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Misa Misaki on Vas. Márc. 11, 2018 11:56 pm

Izgatottan vártam mit is felel a lány.
- Oké mennyünk most. – Mentem bele szinte rögtön, elintézni valóm nem sok akad és kíváncsi teremtmény létemre, tudni akartam mások miben is mások, vagy jobbak mint én.
Útközben átlagos dolgokról beszéltünk, bár az is meglepett, hogy Sae elég bőbeszédű, valahogy… ha ránézek, úgy érzem inkább a magába zárkózó fajta, mire kiderül, hogy mégsem. Nyílván ez csak örömmel tölt el, a pozitív csalódások mindig is jótékonyan hatnak az ember életére.
- Ahh… pont a történelem? De miért? – Pillantok rá valódi elképedéssel, de semmi lenézéssel. Csupán tőlem annyira távol állt, hogy képtelen voltam megérteni a miértjét.
- Én inkább a biológia és a természettudományok iránt érdeklődök, valamint ha valamivel alkotni lehet valamit. – Lépdeltem mellette. Nem tartott sokáig, ahogy átértünk egyik épületből a másikba, majd fel az emeletre és onnan egyenest az ajtaja elé.
Benyitva elképedve jegyzem meg gondolataimat.
- Elképesztő, magánszobát kaptál?! – Léptem be.
- Tuti valami bennfektess lánya vagy. – Csaptam hátba, majd ekkor került a szemeim elé a „csoda”.
- Uhhh~ Mekkora! – Szinte felkiáltottam majd egyenest szenvtelenül a rendezett ágyat összegyűrve az „állat” csápjai közé vetettem magam, az arcomat beledörzsölve a plüss anyagba.
- Sugoii~ - Öleltem szorosan a teremtményt, belefeledkezve a pillanatba egy rövidebb ideig.
- Úgy irigyellek! – Jegyeztem meg némi  tehetetlen rosszallással, nem feltétlen Sae irányába.
- Az én szobatársam horkol, és tök sűrűn jár ki… és snob is… és ekkora plüssöm sem volt még soha. - Meg kell jegyezni egy csúnya tévhitben éltem akkor, miszerint az, ha valakire irigyek és féltékenyek az pozitív.


A hozzászólást Misa Misaki összesen 13 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 12, 2018 4:08 pm-kor.
Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Hiiragi Sae on Hétf. Márc. 12, 2018 11:25 am

Sae gyorsan rájött, hogy az órák iránti érdeklődésük, már nem annyira egyezik.
- A történelem lehetőséget ad arra, hogy tanuljunk az elődeink hibáiból, így mi már nem követjük el azokat. Kitapossák számunkra az ösvényt. – Felelte a lány. – A biológiát én is kedvelem. Bár alapvetően mindegyik tárgyat szeretem, viszont ezek alapján az E osztályba készülsz? Ott szinte csak az alkotással foglalkoznak. – Mosolyodik el.
A fizikai kontaktust nem vette jó néven, bár ezt Misa nem veszi észre, hisz osztálytársa nem is mutat erre jelet.
- Nem mondanám. Anyukám, bár ide járt, nem profi hősként dolgozik. A felvételikor lehet magánszobákat pályázni és elfogadták. – Ez volt a hivatalos szöveg de tény, hogy Karinnak voltak neves ismerősei az iskolában, így némileg nagyobb esély volt rá, hogy külön szobába kerüljön.
Sae vidáman nézte, ahogy Misa a plüssbe temeti az arcát. A lány nem vette magára a rosszallást, mi több, az irigység egyfajta jelzés volt számára, hogy elismerik. Kár, hogy egy ilyen gyerekes butaság miatt.
- De legalább sose vagy egyedül. A szobatársnak is megvannak a maga előnyei és hátrányai. – Érvelt, miközben odasétált a szekrényéhez és ki, majd bepakolt a táskájába pár dolgot. Talán mondanom sem kell, hogy a szekrényben is tökéletes rend uralkodott.
Sae nem különösebben zavartatta magát és neki állt átöltözni, lehetőséget adva, hogy Misaki megpillantsa a csápjait. Jobbnak látta, ha nem az iskolai egyenruhában megy erdős terepre, de szerette volna ha mindenki látja, hogy az U.A-ból jött, így annak sportfelszerelésére váltott.
Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Misa Misaki on Hétf. Márc. 12, 2018 5:45 pm

Hümm~-ögéssel nyugtáztam az indokait, de már meg is született a tökéletes válasz.
- Ha… ez így lenne, akkor nem létezne az az aforizma, hogy… „a történelem mindig megismétli önmagát”. – Nem kötekedtem, de egy picit kinyújtottam rá a nyelvem érezze a játékos csipkelődést. Jómagam lecsúsztam a magán szobák lehetőségéről, a pályázatomat elutasították. Majd hosszabb pillanatok teltek el, amit a hatalmas plüss társaságának szenteltem, mire ismét Sae-hoz fordultam. Ekkor láttam kissé felvidult a lány. Irigye lettem, és válaszokra is közhelyeket kaptam. Kicsit úgy éreztem, hogy csak úgy mondja, de megadtam az esélyt, hogy ez egy önmagából fakadó gondolat volt.
- Ha magányos vagy, nyugodtan átjöhetsz hozzánk, akár este is, csak ügyesen cselezd ki az éjszakás tanárt. – Vigyorogtam.
Az én táskám az asztal lábához került, Sae pedig elkezdett kipakolni a sajátjából. A szekrény amit kinyitott, hasonlóan pedáns rend uralkodott, mint ameddig a szobában, a betoppanásomig. Kicsit eldőltem, hogy meglessem a ruhái egy részét, puszta kíváncsiságból. Ekkor vettem észre, hogy elkezdett átöltözni. Pár pillanatig nem tudtam, mit kezdjek a helyzettel el is fordítottam a fejem, de ha jól láttam sportmelltartót visel, ami azért annyira nem személyes, így én sem „pironkodtam” tovább. Visszafordultam és ekkor láttam meg a lány különlegességeit. Egyszer láttam hasonlót, az a személy mocsárgolyószerűséget tudott kilőni a testéből, de az sem a hátán volt.
- WoW – Hagyta el a számat a meglepettség.
- Az nyílván a querk-ed része. – Jelentettem ki a nyílvánvalót, mégis nyitva hagytam a feltevést.
- Mit tudsz vele csinálni? – Figyeltem őt csodálkozva.

Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Hiiragi Sae on Szer. Márc. 14, 2018 8:58 am

A lány egy apró kuncogással válaszolt a nyelvnyújtásra.
- Csupán lehetőséget ad. Az már rajtunk múlik, hogy élünk-e ezzel vagy sem. Van egy másik mondás miszerint „Az ember csak a saját hibáiból tanul”. – Védte meg állítását. Miután feltételezhetően azt is megvitatták, hogy a lány melyik osztályba készül, vissza kanyarodunk Sae szobájába, ahol Misa épp a plüssöt nyúzta.
- Napközben majd időnként átnézek, de az éjszakát szeretem alvással tölteni. – Felelte kedvesen a lány. A pihenés nagyon fontos, emiatt pedig - ha csak nem történt valami rendkívüli- mindig pontban, ugyan akkor tért nyugovóra. Az életére is jellemző volt a rendszeresség.
A lány megfeledkezett a hátán lévő csápokról, így hirtelen nem is tudta a lány mire csodálkozik.
- Oh, igen. Gyakorlatilag nem csak a része, hanem maga a quirk. - Felelte, majd az újabb kérdésre kinyújtóztatta és megigazította a feltúrt ágyneműhuzat egy részét. – Nagyjából extra karokként funkcionálnak, csak nincsenek ujjai.- A csap izeg-mozogva megindult Misa felé, mintha csak külön életet élne. Persze csak Sae viccelődött. – Vannak rajta tapadó korongok így rá tud cuppanni az arcodra. Kipróbálod? – Mosolyodott el. Csupán fél szemmel figyelte a lányt. Mellette épp a szoknyát és a harisnyát cserélte le a sportfelszerelésre, miközben a levetett ruháit összehajtva félre rakta.
- Valójában nem túl látványos képesség. A tied biztosan izgalmasabb.
Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Misa Misaki on Szer. Márc. 14, 2018 2:54 pm

Elkezdtem élvezni a csevejt, mármint eddig is jó volt, de az ellentétek, és a szólásokkal való „párbaj”, azért fűszeresebbé tette.
- Ez így van. – Nyilván ezzel hadba szállni, nem tudott és nem is akartam, bár lehetőségem lett volna, de nem akartam elcsépelté tenni a csevejt.
- Valószínű, hogy odakerülök. – Nyugtáztam egy félmosollyal, hiszen ha szükségesek is, mégis le volt nézve a támogató terület. Mindenki az A-ba akart kerülni szíve szerint, hiszen a dolgok központja mindig is az lesz, akár tanulmányban… akár… elhagyva az iskolát. Ők lesznek a népszerűek, a felkapottak. De a gondolataimat nem fejtettem ki, Sae-san-nak, jobbnak láttam csendben maradni, a legjobbat nyújtani, hiszen látszólag nem érhet csalódás, ha mégsem kerülnék majd be.

Elértük a szobáját, annyira nincs is messze az enyémtől. Bent felfedeztem a „csodát”, azt a hatalmas plüssöt, amit percekig szorongattam. Amikor öltözködni kezdett, tűnt fel a szokatlan kinövés a testén. Rá is kérdeztem, és meg is kaptam a választ és azzal együtt némi prezentációt.
Közben megigazította a takarót, aminek egy részében segítettem, meg a plüsst is visszaültettem a helyére. Ahogy folytatta az öltözködést a karok megindultak felém, izegve-mozogva. Egy pillanatig nem tudtam mit csináljak, nem ijedtem meg, hiszen Sae-sem, de nem tudtam mit illik és mit nem. Figyeltem a polipkarokat, miközben számtalan kérdés villant be.
- Izé… megérinthetem, olyan mint az igaziak? – Aztán ha megtehettem, óvatosan hozzá nyúltam az egyikhez.
- Érzel velük fájdalmat, hideget meleget vagy kevésbé mint a kezeiden? – Abból indultam ki, hogy egy állat nem tudja elmondani mit és hogy érez, de egy quirk emberi testben, már tisztább képet tud adni, mit is érezhetnek az élőlények. Sok interjút olvastam róla, és sok ütötte egymást, így jobban hittem a személyes tapasztalatoknak.
- Amúgy, nem száradnak ki, vagy többet iszol az átlagnál? – Bombáztam a kérdésekkel, mire megláttam, hogy ő már át is öltözött. Követtem a példáját, hiszen nálam volt a sport felszerelésem nekem is.
Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Hiiragi Sae on Csüt. Márc. 15, 2018 11:57 am

Sae élvezte a figyelmet, amit quirkje miatt kap így készséggel válaszolt.
- Persze. – Bólintott, majd jött a következő kérdés. Tapintásra a csápok nem voltak nedvesek vagy nyálkásak. A külső „bőr” kissé érdes volt, nem volt kiszáradva, de első tapintásra jóval keményebbnek tűnt, mint az emberi bőr. Ha Misa erősebben megtapogatta, akkor viszont azt is érezhette, hogy összességében maga csáp puha, könnyű volt „benyomni”. Ez viszont amiatt is volt így, mert Sae nem feszített rá a csápokra. Amit még észre vehet, hogy a tapadókorongok között már sokkal lágyabb volt a tapintása, illetve maguk a korongok enyhén nyálkásak voltak.
- Igen, de sokkal kevésbé intenzíven, mint bárhol máshol. Ahogy tapasztaltam, ami a normál bőrnek már elviselhetetlen az a csápoknak csak kisebb fájdalommal jár. Ha levágom őket az kb egy nagyobb vágásnak felel meg a testen. – Fejtette ki. Mivel Karin képessége is ugyan az volt mint neki, így gyakorlatilag már mindent tudott róluk, amit csak lehetett. Persze az elmélet és a gyakorlat az egy dolog, de potenciállal, ami bennük rejtőzött nem kellet már ismerkednie.
- Nem száradnak ki, bár az extra végtagok miatt nagyobb az energia beviteli igényem, mint másoknak. Tehát tömhetek magamba bármit nem fogok hízni. Egy lánynál ez nagyon hasznos képesség. – Nevette el magát. Ezzel végszóra vissza is húzta a csápot a helyére és magára öltötte a sport felsőt. – Viszont most már kíváncsi vagyok te milyen quirkel rendelkezel.
Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Misa Misaki on Csüt. Márc. 15, 2018 4:58 pm

Ahogy megérinthettem a karokat, először fura volt, inkább éreztem azt, mintha egy kígyót „simogatnék”, de észre kellett vegyem, azért nem egészen. Kívülről keménynek tűnt, mégis könnyen árnyékolt gödröcskét nyomtam a karjába az újammal. A belső része valamivel finomabb és fedetlenebb volt a karja, illetve a korongok nedvesek, nyálkásak voltak. Érdekesnek találtam a képességét és a plusz végtagját. A következő kérdésem nem volt más, mintsem, hogy mennyivel érzékenyebb, vagy érzéketlenebb.
- A lágyabb érsz is érzéketlenebb?... Valamint, a korongok tudnak koszolódni? – Tettem fel a kérdést, bár utólag gondoltam csak, hogy talán jobban ki kellett volna fejtsem azt.
-Hmm~ - Vettem tudomásul a választ. Amikor megkérdeztem, a víz szükségletét, és elmondta a titkát, amire ő felnevetett, én pedig érezhetően viccelődve, de egy szúrós, gyilkos szempárral üdvözítettem meg.  Igazság szerint először is hallottam a kérését a saját quirk-emmel kapcsolatban, csupán elengedtem a fülem mellet, hisz az övé jobban érdekelt, de miután készséggel megmutatta önmagát, tényleg csak én maradtam hátra.
- Nos az enyém, hmm~ - Kezdtem bele, miközben körbepillantottam a szobában. Az asztal felé indultam meg, majd lepakoltam  a tetejét, majd tartottam egy kis bemutatót. Feleslegesen ugyan, de kettőt koppintottam a fa tetejére, ami ettől mozgolódni kezdett. Mintha egy galacsinná gyúrták volna össze, majd megjelentek a végtagok, és lassan formát öntött az oroszlán feje. A mancsain elhelyezkedő körmöket, valamint a fogazatot a fém tartópillérekből formáltam ki. Igaz, kissé darabos enyhén „kockázott, gyűrött” még a teremtmény, de mivel a célnak megfelelt, így nem finomítottam tovább. A lény a lány felé „üvöltött” persze hangtalanul, a torkát néhány száraz faforgács hagyta csak el.
- Ta-daaam~- Majd a kis teremtmény leült mellém, és bozontos farkát csóválni kezdte. Amennyiben Sae nem jött zavarba, úgy az oroszlán feldobta a tappancsát mint a kutyák és kérette magát.

Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Hiiragi Sae on Csüt. Márc. 15, 2018 5:34 pm

Sae megrázta a fejét.
- Csupán kevés ideg van a csápokban, ezért nem nagyon érzek velük fájdalmat és hasonlót. – Világosította fel. A lány nyilván az gondolta, hogy a keményebb külső réteg miatt „érzéketlenebb", de ez nem fedte a valóságot. – Tudnak, de a nyálka részben ezért is van, hogy tisztán tartsa őket.
Kicsi polip lényünk érdeklődve figyelte osztálytársa mire is készül. Nem mutatta, de rettenetesen zavarta, hogy ennyire, otthon érzi magát. Ha visszaért, rendet kell raknia. Mivel Misa épp az „alkotással” volt elfoglalva, nem látta ahogy Sae pupillái kitágulnak és egy hangtalan az „az asztalom” felkiáltással figyelte az eseményeket, egészen addig amíg az oroszlán meg nem jelent.
Mosolyogva figyelte az előadást bár, láthatóan nem volt őszinte az a mosoly. Pedig nagyon is viccesnek tartotta volna, ha nem az ő berendezési tárgyait módosítanák.
- Ez… egy nagyon hasznos képességnek tűnik. – Jegyezte meg kis idő múlva. Kicsit rosszul érezte magát, hogy nem volt annyira lelkes érdeklődő. Jelenleg egyetlen fontos kérdés járt a fejében. – De ugye vissza tudod csinálni? A fiók tele volt iskolai felszereléssel. – Itt már azért látszott némi kétségbeesés az arcán.
De azért voltak a képességgel kapcsolatban kérdései.
- Bármilyen anyagot képes vagy irányítani? – Nézte meg tüzetesebben az oroszlánt. Persze nagyon sok kérdés merült fel közben. Milyen messzire kerülhet a „gazdától”? Mennyi ideig képes megtartani a formát? Ezek pedig csak néhány volt ami a lány fejében megfordultak. Viszont tolakodásnak vélte volna ezeket feltenni. Olyan mintha elemezni szeretné a lány képességét. – Viszont lassan induljunk mert elkésünk.

Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Misa Misaki on Pént. Márc. 16, 2018 9:05 pm

-Hüüm-üm~ - Bólintottam, hogy hallottam és tudomásul vettem az elmondottakat, miközben még pár kérdés forgott a fejemben. Nem éreztem magam tolakodónak, bár nem is foglalkoztam ezzel a kérdéssel, hiszen eléggé felpörögtem a fejleményekre.

De nem úsztam meg én sem, a képességemről érdeklődött én pedig, hogy másképp tudnám elmagyarázni, mintsem egy demonstrációval. Szépen sikerült, amit nyugtázhatok is, hiszen az egyszemélyes közönségem szóhoz sem jut. Büszkén kihúztam magam, majd hevesen bólogattam, a hasznosságára. Akkor kezdtem el érezni, hogy netán elvetettem a sulykot, amikor és amilyen hangsúllyal visszakérdezett, hogy „de ugye vissza tudom-e csinálni?” Elmosolyodva bólintottam, bár gondoltam rá, hogy picit idegesítem, de nem tűnt olyan lánynak aki ezt jónéven venné és nekem sem hasznos „elveszítenem” őt. Egy mozdulattal visszacsináltam az egészet, minden kis porszemet, ahol volt. Oké, kicsit túloztam, de a lényeg a lényeg, minden visszakerült a helyére.
- Nem. Az élő dolgok, mint egy élő fa… nem mennek, de nem is használnám rajtuk. – Igazítottam meg a felsőmet magamon, majd Sae mondta ki a végszót.
- Tényleg! – Pattantam fel.
- Ide már most elindulni. – Azzal meg is indultam az ajtó irányába és bevártam a lányt. Elindultunk és néhány közlekedési eszközön át eljutottuk Tokyo külvárosán túlra, ahol a távolban zöldellő fával tarkított dombok fogadtak minket. Még így is rekordidő alatt értünk ide, az átszállások miatt picivel több mint egy óra. A távolban már két combi busz állt, és néhány fiatal, többük teljesen különböző uniformist viseltek, valamint akadt, aki civil ruhában érkezett. Siss. Tiguard már messziről kiszúrt, de nem rohant le minket, megvárták ameddig odaérünk a körükbe.
- Sziasztok, ő itt Sae az egyik osztálytársam, teljesen új még neki az efféle tevékenység. – A többiek csoportosan köszöntötték, majd meghajoltak előtte. Egy másik lány és fiú is csatlakozott a csoporthoz, akik még nem vettek részt hasonlóban, így közel 17-re ugrott a létszámunk, ami már egész szépnek mondható, még így vezetőkkel is. Bár, az is tény, hogy idővel többen kiperegnek, mert csak azért fogadták el, mert nem merték visszautasítani a felkérés, vagy pedig érdekelte őket a dolog, de konfrontálódni, valamint… szembenézni sokszor saját tehetetlenségükkel nem szeretnek. Nem könnyű terület ez sem…
- Hasonló csoportokra bomlunk, mint szoktunk. Misa és Sae egy csoportba kerülnek, és még Keichi és Nana. Ti alkottok egy csoportot. – Azzal nem is foglalkozott velünk többet. Belevágtunk a sűrűlyébe. Nana egy szárnysegéd volt, bár halk szavú és csak akkor beszélt amikor szükséges volt, de mindezek mellett érezhetően céltudatos teremtés. Külsőleg fiatalos, de ez ne csapjon be senkit, közel három éve hagyta el az U.A.-t. A srác akit mellénk csaptak, pedig felfüggesztése mellé kapta ezt a "büntetést", róla sokat én sem tudok, csupán hogy még négy alkalommal kell önkéntes munkát vállalnia. Ezt is csak onnan tudom, hogy a jelenlétiívét legutóbb a szemem előtt írták alá.
- Örülök nektek megint. - Színtelen, monoton hangon köszöntött minket Nana.
- Csüssz. -el, köszöntött minket.
- Erre menjünk. - Indult el előttünk, Nana, én pedig követtem.
- Ne aggódj, helyben majd elmondunk mindent, előre úgysem lehet... hiszen sokszor mi sem tudjuk, mit találunk. - Küldtem egy biztató mosolyt Sae irányába.
Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Hiiragi Sae on Pént. Márc. 16, 2018 10:11 pm

Nagy kő esett le a szívéről, mikor minden visszaállt a normál állapotába és ezt az arckifejezése is alátámasztotta.
Sae, hűséges kiskutyaként követte iskolatársát. Nagyon nem tudta még kiismerni magát a nagyvárosi közlekedésben, szóval teljesen rábízta magát és igyekezett memorizálni az útvonalat. Az utazás hosszát, szintén beszélgetéssel próbálta elütni, viszont most már sokkal általánosabb dolgokat hozott fel. Népszerű hősökről, az iskolai tananyagról és a szülő városáról beszélt, emiatt – számára legalábbis- hamar elment az idő. Többen voltak, mint elsőre számított, viszont azt nem tudta, hogy ennek oka ténylegesen a szervezet, vagy maga Tiguard jelenléte okozhatta-e. Igen, ismerte és jól tudta, hogy bizonyos körökben nagyon népszerű, mint ahogy minden profi hős.
- Sziasztok Hiiragi Sae vagyok. – Viszonozta a meghajlást. Misa bár bemutatta őt, úgy érezte az illem megkívánja, hogy ő maga is megtegye ezt. Míg be nem osztottak mindenkit, Sae rövid csevejbe kezdett az egyik Shinketsu diákkal. Kíváncsi volt, hogyan keveredett ilyen messzire az iskolától és mint kiderült, a lány egy a végzősöknek szervezett program kíséretében az ország számos pontján megfordulnak, hogy kellő tapasztalatot gyűjtsenek a közelgő hősi léthez.
Így csatlakozott hát vissza Misához és két csapattársához. A Nanaként bemutatkozott lány magabiztosnak tűnt, míg a fiút nem igazán tudta hova tenni.
- Nem aggódom. Jó kezekben vagyok. – Mosolygott rá vissza. Ez annyira nem volt igaz. Miután próbált információt gyűjteni a helyről és a szervezetről kiderült, hogy a közelmúltban nem egy olyan eset volt, ahol Quirk használó vadállat támadt aktivistákra és túrázókra. De ezt nem akarta Misának említeni. Vagy ő is azért hallgatta ezt el, mert nem akarta, hogy Sae megrémüljön vagy talán nem is tudott róla.
Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Misa Misaki on Pént. Márc. 23, 2018 12:05 pm

Egy pillanatra morcos voltam, amikor láttam az arcán a megnyugvást. Kinézné belőlem, hogy alkotásommal megrongálnám az asztalát, és nem tudnám visszaszolgáltatni azt az eredeti formájában?! Felháborító. ˇ^ˇDe nem tettem rá megjegyzést, mert türelmes ember vagyok. Bár, kezdem kiismerni a lány gyengéjét. Remélem sosem szeretne rosszban lenni velem. Twisted Evil

Az idő szinte elrepült, két óra a „semmibe”. De az egész napos idegességemhez mérten, kezdtem egészen lenyugodni. Az utazás sem tartott túl sokáig, szerencse a jó csatlakozásnak és annak, hogy semmit sem késtünk le. Megérkezve megtörtént a gyors bemutatkozás, és kikaptuk a csapatunkat is. Ismét négyen, három diák és egy kísérő, aki nem mellesleg szárnysegéd is volt. Úgy tűnt, Saenak ismerőse is megjelent a csapatunkban, aminek én kifejezetten örültem.
- Milyen kicsi a világ. – Jegyeztem meg vigyorogva, amikor visszatért közénk Hiiragi-chan.
Neki vágtunk az útnak, közben próbáltam bíztatni a lányt, és felkarolni picit. Jó vagyok ebben is, a gesztusai és a mondata is ezt sugallta.
Balesetek előfordulhatnak, éppen ezért is vagyunk óvatosak és ezért is bomlunk több fős csapatokra is. Útközben Nana elismételt pár általam már legalább százszor hallott alapszabályt. A figyeljünk a környezetünktől kezdve, a ne maradjunk le, és ha valaki megsérül sem vállhatunk szét, csak ha ő azt mondja. Valamint hogy kétes dolgokhoz szeméthez és sérült állatokhoz se nyúljunk puszta kézzel.-ig. Talán fél óra is eltelhetett, amikor Nana jelzett. Én már tudtam mit nézzek, így az irányba pillantva, meg is láttam. A fiú előre habozás nélkül lépett előre, és míg mi pár pillanatig a területet mértük föl addig ő Nana intő szava ellenére elindult a kijelölt irányba, azzal a tempóval amit eddig is produkált.
Nana a táskájából elővett annyi pár gumikesztyűt ahányan vagyunk és mindenkinek adott egyet. Beértük a fiút és ekkor már Sae számára is világossá vált mit kell nézni. Két fára téve egy rönköt, a talajtól közel egy méterre elemelve. A közel másfél méteres rönk, ami vízszintesen fekszik, ketté van vágva, benne pedig egy nyest. Döglött volt, mire odaértünk. A srác felemelte a rönk egyik végét, Nana elővett egy fekete zsákot, majd beleraktuk a dögöt. Mindezt úgy, mintha mi sem lenne természetesebb.
- Kegyetlen módszer… amikor fel van állítva, egy négyes formáló ág tartja meg, amire fel van tűzve egy alma, vagy akármi… de amint megmozdítják, szétcsúszik a tartó, menekvése sincs az állatnak…. – Magyarázom, enyhe felháborodással a hangomban. De nem állt meg ennyiben a nap, tovább haladtunk. A srác hozta a zsákot, mi pedig nyitva tartottuk a szemünket. Így pillanthattunk meg egy hurokcsapdát a földön...
Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Hiiragi Sae on Szomb. Márc. 31, 2018 9:16 am

- Nem mondanám, jelen esetben. – Javította ki társát Sae. Rögtön leesett neki, mire is mondta. – Nem ismertem, csak láttam az iskola címerét rajta és kíváncsivá tett, hogy keveredtek ilyen messzire. – Az igazsághoz tartozik, hogy a lány jobban szeretett volna oda járni, mint az U.A-ba. Hiába a hírnév, egyrészt közelebb is lett volna, másrészt mivel a rivális iskola nem a fővárosban van, így nem kellene alkalmazkodnia ahhoz a gyors tempóhoz, amit Tokyo diktál. De ez nem az ő döntése volt és esélye sem akadt megcáfolni azt.
A csoportra bomlás után, már jóval csöndesebb volt. Hallgatta Nana mondandóját. Bár ezek elég egyértelműek voltak. Kissé unalmasnak találta az utat, míg végre történt is valami. Gyorsan felhúzta a kesztyűt és követte a fiút. A látványra kissé elhúzta a száját. A tetem látványa nem is rázta meg, ám a csapda maga annál inkább.
- Ez veszélyes! – Nézett végig a csapdán. – Egy embernek is komoly sérüléseket okozhatna, ha nem figyel. Ezeket a területek nem figyelik, hogy ne tudjanak csapdákat állítani? – Persze elég nagy terület, de valamit biztos lehet tenni. A következő, ilyen egy hurokcsapda volt, de állat nem volt benne szerencsére. Hála a kutató munkának, Sae az elméletet már megtanulta, hogyan bontsa szét a csapdát. A gyakorlat azonban már más kérdés, így hamar rá hurkolódott a csuklójára. Kétségbe nem esett, volt náluk kés, hogy kiszabadítsa a kezét.

Hiiragi Sae
Hiiragi Sae

Posts : 49
Reputation : 4
Join date : 2018. Feb. 28.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6800

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Misa Misaki on Hétf. Ápr. 02, 2018 1:30 pm

Érdeklődve figyeltem, kifejti-e azt, hogy miként is érti. Bár egyértelműnek tűnt, mégis ahogy kifejtette, teljesen érthetővé vált.
- A kíváncsiság erény. – Játékosan közel hajoltam hozzá, és a mutató újamat tudálékosan felfelé mutatva kísérte nonverbális jelként a mondatomat.
- És mit tudtál meg? – Bár jómagam ismét sejtettem a választ, hiszen a Z.Ö.L.K gyakran keres fel iskolákat önkéntes diákokért kutatva, így számomra a sokszínűség nem is meglepő. Arról nem is beszélve, hogy sok intézménnyel áll kapcsolatban.
Az út első fele, csupán egy egyszerű kirándulásnak tűnhetett, egészen addig ameddig a srác és Nana fel nem fedezte az első „akciónkat”. A fiú aki a büntetését töltötte itt, láthatóan gyakorlott volt már.
- Ez így van. – Igazoltam Sae-t, hogy tényleg veszélyes. De a kérdésére már Nana válaszolt.
- A csapdák illegálisan vannak felállítva, de mivel közterület… így csak ritkán tudjuk elkapni az igazi bűnösöket… Akiket ha el is kapunk, csak pénzbírságot kapnak, amit ha jól megy az "üzlet" könnyedén kifizetik. – Elhúztam a számat Nana válaszán, pedig tisztában voltam már ezzel. Hiszen ezt a kérdést szinte mindenki felteszi, aki most találkozik ezzel először. Mielőtt tovább indultunk volna, a két farönköt Nana és Keichi összedolgozva emelik meg és rakják le a földre, egymástól kissé távolabb.
Majd tovább indultunk, elhagyva az ösvényeket.
- Történtek már balesetek, emberáldozatok, bár nem, vagy csak ritka esetben kapnak halálos sebesülést, de úgy látszik ez sem elég, hogy komolyan vegyék ezt a problémát. – Folytatta.
- Azzal magyarázták, hogy a családok és gyerekek úgysem járnak erre, mivel tartani lehet a quirk-öket használó állatoktól is, így a pénz és energiafelhasználásukat… fontosabb területekre kell fordítaniuk. – Fejezte be.
- Az, hogy quirk-ököket használó állatokkal futunk össze, elég ritka… én egyszer láttam csak ilyet, bezzeg a média nagyon fel tudja fújni, amikor előfordul. – Puffogtam.
- Azért ez sem egy elhanyagolható veszély. – Javított ki Nana.
- Értem, de akkor is. A média ezeket az eseteket jobban felkapja, mint amikor valaki egy medvecsapdába lép, vagy valami más sérüléseket szerez! – Álltam le vitatkozni.
- Igen, de ezek az álldozatok sem lépnek fel eléggé, nem nyújtanak be panaszt… vagy csak nagyon ritkán. Sok esetben a gyógyulásukra koncentrálnak és a megoldásuk, hogy nem jönnek legközelebb erre…  Sokszor csak annyit szeretnének, hogy mindenki hagyja őket békén, hiszen a figyelmetlenségük a szégyenüket is jelenti, nem adják az arcukat az esetekhez… - Érvelt.
- De… ezzel csak azt érik el, hogy bárki más is beleeshet ugyanabba a csapdába mint ő! – Csattantam fel, mint aki nem „egy oldalon” áll.
- Ez így van. Nem mindenki érez felelősséget önmagán és a családján kívül mások iránt. – Torpant meg, és most egyenesen rám emelte a tekintetét.
- És ez így is jól van. – Hangja ellentmondást nem tűrő volt, mégis nyugodt és kedves. Szóra akartam nyitni a számat de egyszerűen nem tudtam mit mondjak, így kissé duzzogva a világ „igazságtalanságán” folytattam tovább az utamat. Közöttük felfogás terén még zöldfülűnek számítottam. Ők elfogadóbbak mint én, hiszen ők már nem a világot akarják megváltoztatni.
Misa Misaki
Misa Misaki

Posts : 71
Reputation : 4
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

[Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés. Empty Re: [Ismerkedő] Sae és Misa - Zöld, avagy a nagy állatmentés.

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.