Takuya Dai

Go down

Takuya Dai Empty Takuya Dai

Témanyitás by Takuya Daiki on Szer. Márc. 21, 2018 8:38 pm

Fegyverpályázat:

Tai Chi bot. (2db)


Két féle kínai harci bot létezik, hosszú és rövid típus.
A Standard hosszú kung fu/tai chi bot a viselőjéhez van mérve. A személy szemöldökétől a földig ér.
Tehát Dainál ez kb 2m.

Két botja van. Egy kemény fa (Tölgy) és egy könnyű fa (Nádpálma).
Előbbi vaskeménységűre, utóbbi gumihajlékonyra képes változni Dai kezében többek között. Surprised
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Takuya Dai Empty Re: Takuya Dai

Témanyitás by Nezu on Szer. Márc. 21, 2018 8:50 pm

Elfogadva, viszont diákként IC ezeket csak bizonyos eseményeken vagy helyeken használhatod/viheted magaddal, ha azt a mesélő is jóváhagyja.
Kérlek az új szerzeményeket írd be az adatlapodra. Smile
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése https://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Takuya Dai Empty Re: Takuya Dai

Témanyitás by Takuya Daiki on Vas. Május 20, 2018 2:23 pm

NJK pályázat.

Foglalkozás: Kidobófiú/polgár
(nem bűnöző, kisebb stiklik, mint kis értékű lopás, utcai verekedés az összes lajstromja)

Név:  ismeretlen / Kyouta Yuu
Becenév/Használt név: Wild
Neme:  Férfi
Kora: 26

Jellem: Leginkább csöndes, de nem is igazán a jelleme, hanem a helyzete miatt. Ugyanis lényegében süket, annyira nagyot halló. Szájról tud olvasni illetve a hangsúlyról tippelni, ha valaki cinikuskodni akarna vele. Ami azért elég kegyetlen dolog egy hátrányos helyzetűvel szemben.
Gyerekkori trauma után képtelenné vált beilleszkedni az átlagos szociális normák közé, és kialakult benne egyfajta farkas törvény. Nem szerzett barátokat, nincsenek hosszú távú tervei. A túlélésért játszik. Minden, amit el lehet mondai róla, hogy jól forgatja a kardot, de nem harcművészi szinten, inkább utcai harcosként, és szívós mint a bivaly.

Kinézet: Nem egy nők bálványa, amire csak rátesz a jelnyelv és a hébe-hóba használt recés hangja. Beszéd közben olyan arcot vág, ami a vicsorgáshoz áll legközelebb, nah meg nem is lehet teljesen érteni, amit közölni akar. Erősen raccsol a rossz hallása következtében. Ez egyfajta félénkséget is eredményez nála, hiszen látja a többiek arcán, hogy valami nála nem stimmel a beszédben.  Testfelépítésre alacsony, de izmos alkat. Rövid, koszos fekete haj és tömzsi, kocka fejforma adatott neki. A szemei japánhoz hűen fekete álmos szemek.

Quirk: Képes a bőre bármely területén előhívni szinte bármely nagyságú acél pengéket.

Egyenesen arányosan az idővel, minél nagyobb pengét akar előhívni annál hosszabb időt vesz igénybe. Ha megzavarják a folyamatban, a már megszilárdult (kész) acél penge nem vész el, de nem lesz nagyobb, amíg nem lesz lehetősége folytatni.

Az acél pengéket adott idő elteltével le kell törni különben mélyül a seb, ami keletkezett a bőrén.

Az egyes pengék formálását addig folytathatja, amíg le nem törte magáról, utána már nincs befolyása rajta.

Minden egyes penge előhívása égési sérülést okoz mivel a folyamat exoterm természetű. (acél formálása és megszilárdítása). Ebből kifolyólag a teste 1/3ánál nem használhat fel többet egyszerre, különben bőrelégtelenségben meghal.

Minden egyes letört penge után marad egy seb, aminek meg kell várni a gyógyulási idejét, akárcsak bármely másik sebnek. Ez körülbelül pár nap.

Kilenc éves koráig a quirkje dolgozott a szervezetében anélkül, hogy az előnyeit élvezhette volna. Beteges volt, sokat látogatta a kórházat, de ezt lassan kinőtte és megszokta a szervezete az acélt.

Később az acél pengék előhívási ideje meggyorsulhat, illetve a nagy hő okozta sérülések mértéke csökkenhet.

A lényeg:

A gyengéknek nincs helyük a földön. A gyengék hozzák magukkal a nyomort.

Egy kisfiú gondolatai voltak ezek, míg azt várta, hogy a közelükben keresgélő Bűnöző rátaláljon. Egy öreg férfi teteme alatt feküdt. Nem ő akarta az ilyes fajta védelmet, a férfi ugrott elé, ő pedig pár percre el is veszítette az eszméletét. Azt kívánta, bárcsak sokkal hosszabb idő lett volna. Forró vér folyt végig a mellkasán, a szagok kezdték ingerelni az orrát. Úgy gondolta, hogy megérdemli a halált. Hiszen ő is csak egy a sok nyomorult közül. Egy a gyengék közül, akik képtelenek szembe szállni a gonosszal, akik nem tudják érvényre juttatni az akaratukat. Ha nem lennének, az erős emberek nem tudnának kiket háborgatni, egymás közt kellene lerendezniük az ügyes bajos dolgaikat. A gyenge emberek csak megbonyolítják a helyzetet. Egy kilenc éves gyermek már képes ilyes fajta elvonatkoztatásokra, miközben még nagyon feketén és fehéren látja a történéseket. És még valami, emberként, hiába a sok gondolat, amikor végül rátalált a halál annak a férfinek a képében, aki aznap megölt előtte kilenc felnőtt személyt, képtelen volt csak úgy elmúlni.

A kisfiú neve ismeretlen, bár volt, míg még éltek a szülei, mostanra, az incidens elmúltával se ő, sem más nem emlékezett rá. Régi identitása, tervei, múltja mind elvesztek azon a napon. És bár ő maradt életben, a másik férfi lett a tizedik halott, senki nem göngyölítette fel az aznap történtek eseményét. Ismeretlen tettes ellen adtak ki körözést tíz személy meggyilkolásáért, illetve azok közül is egy férfi különös kegyetlenséggel végzett meggyilkolása folytán.

Azóta eltelt tizenhét év, a fiú pedig új névvel új életet kezdett egy szórakozó hely kidobó embereként. Az idő és a quirkje nyomott hagyott rajta már olyan fiatalon is. Huszonhatéves korára tele lett gyorsan gyógyuló égési sebekkel. Egy nehezen szocializálódó, saját világában élő vagabund fiatal ember lett. Köszönhetően a halláskárosodásának, amit ki tudja mikor növesztett magának. Mivel bárhogy is beszél, az külön nyelvjárásnak számít ~mindegy hogy lassan, vagy gyorsabban, értelmetlen az avatatlan füleknek ~ megtanult szájról olvasni, illetve jelelni japánul. Elég sikeresen megérti az emberek mikrorezdüléseit, de ha valaki cinikuskodni próbál, legtöbbször komolyan veszi a kimondottakat.

Anno, kilenc évesen, véresen a saját és a bűnöző vérétől, éhezve járta a sikátorokat. De az éhségtől sokkal jobban gyötörte a bűntudat. A saját magától való félelem. Mindkét kezéhez acél pengék tapadtak. Mindegyikhez három-három, mint a képregényekben. Vérzett, égette a húst, gyötrelmesen fájt, de képtelen volt enyhíteni az érzést. Nem tudta mit tehetne. Néha napokig egyedül volt, a szemétből evett, máskor megkergették a többi csövesek. Egy ilyen alkalommal, mikor futni kényszerült négy vagy öt megtermett izmos férfi elől, zsákutcában találta magát. Nem akarta megismételni azt, amit a bűnözővel tett. Ő már elfogadta, hogy nincs joga élni, csak éppen nem akart meghalni sem. Nem tudott volna harcolni magáért, és bár maga elé tartotta remegő kezeit, nem volt a mozdulatban valós akarat.

Csak menjetek el. Hagyjatok békén. Nem ártok senkinek….

Hirtelen füst lepte el a kis sikátort és egy csupa fehérbe öltözött férfi  jelent meg valahonnan a fejük fölül. Szárnyai voltak derék tájon és ahogy kitárta ő és a támadói között, nyugtatóan hatott a fiúra. Védve érezte magát. A fehér ruha és a szárnyak azonban groteszk ellent mondásban álltak az izgatott nevetéssel és az oriási szivarral a jövevény szájában.
- Olyan vagyok, mint egy hős nem de? Ide nem jönnek le a sztárocskáink, nehogy lerontsák a fényes rátájukat.

A kisfiú behunyta a szemét, így nem látott semmit, azonban hallott mindent. Ütések, nyögések, kiabálások, szitkok zaja töltötte meg a helyet és végül arra kényszerült kinyitni a szemét, hogy megfogta valaki az állát, és felemelte. Fehér tincsek, kicsit foghíjas mosoly, vesébe vájó sárga szemek fogadták.
- Nincs mitől tartanod már. Elmentek. Van hova hazamenned, öcskös?
A fiú megrázta a fejét.
- Nem baj. Tudok egy helyet, amit ezután otthonnak hívhatsz. Mi a neved? Én Shouhei vagyok, de hívj csak nyugodtan Shounak.

Wild lett a neve, hivatalosan pedig kapott hamis személyazonosságot, mivel manapság már a kisboltba se lehet vásárolni anélkül. Egy szórakozó hely tulajához került, valójában pedig egy kisebb banda tagjává vált. A profiljuk leginkább testőrködés és szállítmányozás, hivatalosan is van megfelelőjük, egy tagjuk révén. Ő Shouhei kilépése után is maradt, bár a mai napig zavarja, de nem mehetett a másik után kérdőre vonni. A fehér hajú egy másik életet választott, nem az övékét, ami tele van hirtelen halállal és mocsokkal.
Takuya Daiki
Takuya Daiki

Posts : 61
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 01.
Location : Okinawa, Inaba/Tokyo, U.A.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 6600

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Takuya Dai Empty Re: Takuya Dai

Témanyitás by Nezu on Kedd Május 29, 2018 9:47 pm

*Kiabál, hogy biztosan meghallja* ELFOGADVA.
Az njk-ra vonatkozo szabályokat ismered így azokat nem írom le külön.
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése https://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Takuya Dai Empty Re: Takuya Dai

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.