Nyarla the Fake Red Hood

Go down

Nyarla the  Fake Red Hood Empty Nyarla the Fake Red Hood

Témanyitás by Nyarla on Szomb. Ápr. 07, 2018 7:58 pm

Adatlap

Név: Nyarla Shinku Thoth
Hősi név: Fake Red Hood
Gonosz név: Karmazsin Bestia
Nem: lány
Foglalkozás: hivatalosan gonosztevő
Kor: 7
Szín: Dubarry (#FFBAD1)

Kinézet:
Mindig sápadt bőr, s mellé élénkvörös, karmazsin, narancsos árnyalatokban úszó hajkorona. A haj mintha nem lenne gravitációja mindig körülötte lebeg, kivétel 2 hatalmas hajfonat mely a vállain keresztül egészen a szoknyáig lógnak le. A hajból kibújik két farkas fül. Ajkai szélesebbek az átlagénál és szeme borostyán, ereje használatával viszont átválthat a szem udvara feketére.
Ruhája akár piroskáé a meséből, fodros mini szoknya, masnik és csuklya. A szoknyán van egy lyuk ahonnan farkas farok bújik elő.

Jellem:
Megtört, már ilyen fiatalon fáradt jellem. Valójában kissé félénk, sose volt barátja s nem igen szerette senki, így bizalmatlan, de jóindulatú. Erkölcsei erősek, s gyűlöli magát amiért mégsem tud mindig eleget tenni a saját filozófiáinak. Ha megteheti mindenkivel kedves és előzékeny, ám a nagyvilág előtt egy hatalmas és legyőzésre váró gonosznak adja elő magát. Nagy igényei nincsenek, ő igazából csak segíteni akar, s a világot egy szebb hellyé tenni. Egy szebb világban ő lehetne a tökéletes szuperhős alapanyag.

Quirk:
Mutáció - "karmazsin bestia"
Két szülője egyesült quirkjét örökölte, mely egy belső démon egy bestia mely örökkön ki akar törni s pusztítani. A sötétség az apjától származik, az erő hogy az szivárogjon pedig az anyjától.
Testéből a belső bestia örökkön szivárog ám a lány nem engedi testén kívülre. Ezért az aurája mindig baljóslatú és félelmetes. Ereje ahogy a belső hatalom átjárja lassan növekszik akár egy vadállaté. Sebesség, erő, hallás, reflex stb. Az ereje nagy részét mivel fél tőle tudat alatt a hajába irányította ezért az örökkön lebeg körülötte, mintha nem lenne gravitációja.  Ezt sokan a képességének nézik, és ezért el van erjedve, hogy irányítja a haját. A belső démona, nem egy különálló létforma, csupán a lány belső fájdalmai és kétségbeesései amiket elnyomott. Apja miatt leginkább ez farkasra hajaz, ám nem tudni hogyan nézne ki a tényleges megtestesülése, és nem is célom, hogy bármikor kiderüljön.
Mutációval végbement változások: Farkas fül és farok, nagyobb karmok és fogak, kiváló szaglás és hallás továbbá farkasvaksága van, tehát alig lát természetes szürkületben.


Tulajdonságok


Erő: D
Elme: D
Kitartás: E
Mozgékonyság: D
Ügyesség: D
Irányitás: EFelszerelés

-

Játékok

-

Pénzügy

Összes: 5000
+5000 (előtörténet)
Elköltött:0
Nyarla
Nyarla

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 07.

Character sheet
Játékstílus :
Yen:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.