The Flash is COMING

Go down

The Flash is COMING

Témanyitás by Kobashi Shinjirō on Kedd Ápr. 17, 2018 2:22 am


Játékmód: hardcore
Név: Kobashi Shinjiro
Becenév: The Flash
Nem: férfi/fiú
Foglalkozás: bűnöző
Kor: 18
Oldalt felnyírt, sötétbarna,  illetve felül hosszabbra hagyott szőke haja van, amit hátrafésülve hord. Szemei aranysárgán villognak. Szereti a testékszereket, ebből kiindulva rajta is fellelhető pár mint például a fülbevalója vagy a nyelv piercingje. A több éves élsportolói múltjának  és quirk feltételének köszönhetően izmos testalkattal rendelkezik. Körülbelül 185 centiméter magas. Szereti a divatot követni, de ha szükséges elegánsan is fel tud öltözni.


Összetett személyiség. Vagyis sokkal inkább mondaná az ember profi színésznek. Utálja az embereket mégis eljátssza a kedves, aranyos fiút annak ellenére, hogy egy megátalkodott gaztevő. Nagyon kevesen ismerik igazi jellemét, gondolkodás módját. Nem törődik senkivel és semmivel csak és kizárólag saját magával. Nem érdekli, hogy kin kell átgázolni a célja érdekében neki csak az a fontos, hogy megkapja azt amit akar. Mindemellett szeret viccelődni is, de ezek általában inkább sértegető megjegyzések nevetésbe burkolva. Nem nyílik meg senkinek, igazi céljairól senkinek sem beszél. Képes akár a csillagokat is lehazudni az égről.

4 évvel korábban - egy nevelőintézet egyik szobájában

- Hé Shin.. Te miért is vagy itt? - törte meg a csendet egy kissé rekedtes fiú hangja. Már két órája takarodó volt viszont a két tinédzser nem tudta álomra hunyni a szemét.
- Megöltem a szüleimet. - válaszolt a kérdésre a fiatal Shinjiro miközben átfordult a másikoldalára. - Jóéjt. - próbálta gyorsan rövidre zárni a beszélgetést. Rühellte a szobatársát, illetve mindenkit az intézményben. Ha tehette volna vagy képes lett volna rá már réges-régen megszökött volna. a szobát quirkjéhez alakították ezáltal nem volt képes elektromosságot elnyelni és ennek köszönhetően képességeit sem tudta kihasználni amit nagyon bánt.
- Na, de most komolyan.. én elszöktem otthonról és lopásból tartottam el magam aztán egyszer elszúrtam és kiemeltek a családomból..- kezdett bele a kis mesébe a fiú aminek Shinjiro annyira azért nem örült hiszen tisztán és érthetően elmondta mit tett és, hogy aludni szeretne. Sóhajtott egy nagyot majd fejére helyezte párnáját hangszigetelő buroknak használva és mély álomba szenderült.

2 évvel korábban - egy eldugott sikátorban

Hűvös este volt. A környéken már egy lélek sem tartózkodott az utcákon, mindenki nyugovóra tért, hogy kipihenjék aznap fáradalmaikat kivéve két alakot akik láthatóan sietősre vették ugyanis futva vetődtek be az egyik kihalt sikátorba. Mindent szemét és annak szaga borított be, de ez nem zavart egyiküket sem. Lihegve támaszkodtak a falnak majd egyikük hangos nevetésbe tört ki.
- Nem hiszem el, hogy sikerült! Megszöktünk Shin! Szabadok vagyunk! - mondta majd köhögésbe torkollott a nevetése. Shin azonban nem mosolygott, nem nevetett, de még csak nem is nézett a másik fiúra egészen addig míg lihegése abba nem maradt.
- Még szép, hogy sikerült hiszen én terveltem ki. Azonban van még itt egy elvarratlan szál. - mondta komoran miközben kihúzta magát és quirkje segítségével már magába is szipolyozta a halálos ütéshez elegendő elektromosságot.
- Ne legyél ennyire egoista, nélkülem nem sikerült volna. - mondta kacagva a fiú majd miután végighallgatta Shint értetlenül nézett rá.. - Mégis milyen elvarratlan szálról beszélsz? - tette fel élete utolsó kérdését ugyanis abban a pillanatban Shin egy jól irányzott jobb horoggal halántékon ütötte és közbe belevezette az áramot is amely játszi könnyedséggel sütötte ropogósra szerencsétlen agyát.
- Nem hiszem el, hogy ennyire naiv vagy. Te voltál az a szál, nem kell senkinek a felesleges száj jártatásod és ráadásul évek óta idegesítettél. Szükséges volt a veled való társulás, de csak a siker érdekében. - mondta Shin a holtan heverő fiúnak majd mintha mi sem történt volna elsétált otthagyva egykori szobatársának holttestét egy kupac rothadó szeméten.

Napjainkban - Shinjiro rezidencia

- Ez nem a megbeszélt mennyiség! - dobja vissza nagy zacskót az asztalra amely halk puffanással landolt az üvegasztalon. - Tíz kilót kértem, ez maximum csak a fele! - mondta Shin komoran miközben hátranyúlt derekához a pisztolyáért.
- Most ennyi, ha megkapom a pénzemet megkapod a másik felét. - válaszolt a vele szemben ülő középkorú férfi, aki szintén mintha matatott volna valami után.
- Ha nem látom a teljes árut akkor te se fogsz látni egy büdös centet sem. - mondta a férfinak majd előhúzta fegyverét és figyelmeztető jelleggel az asztalra helyezte miközben a férfi mögött álló izmos kísérőre tévedt tekintete, aki szintúgy fegyvert tartott a kezében.
- Fiatal létedre elég rámenős ámbár elég szemtelen és pofátlan is vagy. Jelenleg ez a város legtisztább és legerősebb kokainja én pedig a legnagyobb árusítója, szinte mindenki Tőlem veszi. Nem gondolod, hogy kicsit gyakorolod kéne a jó modort? - kérdezte gúnyosan a férfi majd Ő is asztalra helyezte fegyverét.
- Egyáltalán nem érdekel, hogy Te vagy a fő terjesztő, engem az áru érdekel nem pedig az akitől veszem. Ami pedig a jó modort illeti elhiheti, hogy van, de nem olyannal szemben, aki arra sem képes, hogy a megbeszélt mennyiségű árut hozza el. - válaszolt hátradőlve foteljában majd ezt követően rágyújtott egy szál cigarettára. - Látni akarom a 10 kilót vagy arra az ajtó. - bökött fejéve a szoba egyetlen kijárata felé amely pont az Ő háta mögött helyezkedett el.
- Nem semmi, szeretem az ilyen rámenős alakokat! - mondta a férfi mosolyogva majd jobbjával intett testőrének, aki egy bőröndöt nyújtott oda. A férfi kinyitotta majd még egy zacskót helyezett az asztalra amire Shin egyből le is csapott mint sas a pocokra. - így már megfelel? - kérdezte a fiút, aki csillogó szemmel vizsgálta a kábítószert.
- Teljes mértékben. - dőlt hátra ismételten foteljában majd jó nagyot szívott cigarettájába amit azután a hamutálba helyezett. - Az egyetlen probléma, hogy nálam viszont egy cent sincs ugyanis nem terveztem fizetni ezért. - bökött a kokainra majd egy szempillantás alatt felkapta pisztolyát és quirkje segítségével a testőr mögé teleportált  majd a tarkójába eresztett egy golyót. A férfi rémülten kapott fegyvere után, de Shin gondoskodott róla, hogy ne tudja megfogni ugyanis átlőtte a kézfejét.
- TE MOCSKOS FÉREG! EZÉRT MEGLAKOLSZ! - ordított vele a férfi miközben szétlőtt kezét próbálta menteni.
- Ugyan már. Egyikőtök sem megy ki innen élve. Ráadásul az igazi nevemet se tudod se Te sem egyik embered sem. A telefon amin beszéltünk egy fülke volt és miután Veled végeztem és magamhoz vettem a kokaint a házból is eltűnök, senki sem fog megtalálni. Meglep, hogy Te magad is ekkora maffiózóként ilyen naiv vagy, hogy besétáltál ide abban bízva, hogy én majd busás összeget adok ezért a tíz kilóért. - mondta nevetve majd ismét elsütötte fegyverét azonban most már a férfi fejét célozta. A golyó célba talál a férfi szétlőtt feje hangos koppanással landolt a földön.
Shinjiro magához vette a kábítószert és teljes nyugodtsággal hagyta mögött eddig lakhelyét amely most már két bűnöző koporsójává vált.

Képes a környezetében lévő elektromosságot magába szívni és azt kétféleképpen alkalmazni.
Az egyik  módszer amikor érintésével átvezeti egy másik emberbe vagy tárgyba azt az elektromosságot amit magába szívott. A kiengedett mennyiségtől függ, hogy milyen hatással van áldozataira. Ha kis mennyiséget ad át akkor csak stimulálja az izmokat, enyhe görcsöket tud előidézni vele. azonban ha a teljes mennyiséget juttatja át akkor azzal képes akár ölni  is.
A másik módszer a teleportálása. őt körülvevő tíz méteres körben bárhova el tud "teleportálni" az elektromosságának köszönhetően ugyanis egy röpke pillanatra testét elektromossággá tudja alakítani. Valójában viszont nem teleportál hanem a testébe szívott áramot vezeti vissza abba a tárgyba amiből elszívta és ezáltal a testét is át tudja vinni oda.

Korlátozások
Mindkét módszerhez nagy mennyiségű áramot kell magába szívnia azonban ezt a teste nem bírja el egész álló nap. Jelenlegi szintjén másfél percig tud elektromossággal feltöltődve lenni. Ha ezt túlhaladja elájul és legalább egy napig képtelen még mozdulni is. jelenlegi szintjén csak ájulást tud előidézni az érintéses áramütésével, de azt is csak a nála gyengébbekre. (az előtörténetben azért van másképp, hogy színesebb legyen a sztori!) A "teleportálást" csak egyszer képes használni jelenleg egy napon belül ugyanis nagyon megterheli a testét és a szerveit.
Spoiler:
A múltjának többi részét szeretném a játékba beleszőni illetve élményekbe leírni ha az lehetséges!
Kobashi Shinjirō
Kobashi Shinjirō

Posts : 8
Reputation : 1
Join date : 2018. Apr. 02.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: The Flash is COMING

Témanyitás by Nezu on Kedd Ápr. 17, 2018 5:04 pm

Üdvözöllek.

Lehetséges, viszont így az előtörténetetben szinte semmit nem tudok meg a karakterről, emiatt pedig csak a minimális jutalmat tudom kiosztani. A lényeg viszont, hogy az előtörténeted elfogadom.

Kezdő tőkéd: 10000 yen
Kezdő tulajdonságaid : 1 C, 3 D, 2 E tier, amit szabadon oszthatsz szét.
Kérlek mielőtt elkezdesz játszani ezek alapján írd meg az adatlapod és jó szórakozást ^^
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.